Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315456 Прегледи
*

virgo

• *
  • 456
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1080 -: Януари 22, 2013, 11:42:14 am »
Ще се сключи ли дългочакания договор, който да стартира работата на фирмата на приятеля ми?

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #1081 -: Януари 22, 2013, 06:09:30 pm »
Шефът на майка ми ще й изплати ли всички заплати тази седмица?  :( :( :(
Мерси предварителнo.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #1082 -: Януари 22, 2013, 08:12:46 pm »
Мерси предварителнo.
Картата е с късен АСЦ, Луната е без курс и в последен критичен градус, може да се проследят отминали събития във връзка с въпроса- струва ми се, че майка ти не ти казва всичко и укрива някои неща, имащи отношение по въпроса- Луната е в твоя 12д, където е и Юпитер У1 за майка ти. Луната е извършила хармоничен аспект с Нептун У1 и после с Венера У8 за майка ти, и последен аспект с Марс У2 в нейния 12д, аз мисля че тя укрива парите си, като цяло не е открит човек- Нептун У1 е в нейния 12д съвпад с нейния АСц
Луната в картата управлява нейния 5д- децата, най-вече първото, последния аспект на Луната- квадрат с Марс У2 за нея показва, че децата нямат достъп до нейните пари
Тя няма как да укрива, тъй като не е получавала заплата от 6 месеца, а не ходи на работа вече цял месец. Шефът им всяка седмица им обещава, че ще започнат работа и ще им плати неизплатените заплати, но така и не се случва, все си намира някакви оправдания, тя и колежките й вече му нямат никакво доверие. Шефът им не изглежда лош човек, но те се съмняват, че ги лъже и тъй като е чужденец се страхуват, че ще се върне в родината си няма да им плати дължимите пари.
« Последна редакция: Януари 22, 2013, 08:23:07 pm от Morena »

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #1083 -: Януари 22, 2013, 08:32:34 pm »
Ще бъда ли доволна от работата, за която си мисля?
да, ще пътуваш, ще уговориш работата, ще си доволна и ще ти хареса- Луната У1 в сходящ хармоничен аспект с Меркурий У3 , с Юпитер у6 и с Марс У5, У10, само този Юпитер У6- ретро и заточен, може би повечко време ще ти трябва да навлезеш в работата
За пореден път много благодаря  :58: :58: :58:. Ще дам обратна връзка, когато нещата се финализират. А за времето за навлизане в работата - да наистина ще ми трябва доста, защото нямам никакъв опит, а работата изисква отговорност, знания и ориентиране в ситуацията, които не мога да придобия за седмица или две.
Благодаря!!!
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #1084 -: Януари 22, 2013, 08:49:55 pm »
Мерси предварителнo.
Картата е с късен АСЦ, Луната е без курс и в последен критичен градус, може да се проследят отминали събития във връзка с въпроса- струва ми се, че майка ти не ти казва всичко и укрива някои неща, имащи отношение по въпроса- Луната е в твоя 12д, където е и Юпитер У1 за майка ти. Луната е извършила хармоничен аспект с Нептун У1 и после с Венера У8 за майка ти, и последен аспект с Марс У2 в нейния 12д, аз мисля че тя укрива парите си, като цяло не е открит човек- Нептун У1 е в нейния 12д съвпад с нейния АСц
Луната в картата управлява нейния 5д- децата, най-вече първото, последния аспект на Луната- квадрат с Марс У2 за нея показва, че децата нямат достъп до нейните пари
Тя няма как да укрива пари, тъй като не е получавала заплата от 6 месеца, а не ходи на работа вече цял месец. Шефът им всяка седмица им обещава, че ще започнат работа и ще им плати неизплатените заплати, но така и не се случва, все си намира някакви оправдания, тя и колежките й вече му нямат никакво доверие. Шефът им не изглежда лош човек, но те се съмняват, че ги лъже и тъй като е чужденец се страхуват, че ще се върне в родината си няма да им плати дължимите пари.
Добре де, не ми се карай, аз само картата съм тълкувала, според това което виждам, по нея излиза, че шефът е чужденец- на майка ти Мц е в стрелец
ще има работа- Слънцето У6 е в сходящ хармоничен аспект с Юпитер У10, съУ1 за майка ти, понеже е ретрограден все още, може да има забавяне, понеже е в заточение може да се натъква на спънки, проблеми, но ще работи
И Благодаря за обратната връзка!!!
Не се карам  ;), напълно ми ясно, че тълкуваш картата.  ;) ;) ;) Благодаря за отговора.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1085 -: Януари 22, 2013, 09:59:53 pm »
Ще се сключи ли дългочакания договор, който да стартира работата на фирмата на приятеля ми?
Това приятел ли е или твой партньор, за да се определи точно по кой дом да се гледа- по 7-ми или 11-ти
Картата е с ранен АСЦ, в този случай обикновено изниква нещо ново, което обезсмисля въпроса, другият вариант е, че трябва дълго да извършва едно и също нещо, докато добие опит
Приятел е,  фирмата е негова. Много е вероятно нещо са се чака, защото другата страна бави нещата, но не знаем защо.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1086 -: Януари 23, 2013, 09:59:40 am »
Akruks, за съжаление не се развиха добре събитията. За съответната позиция, вместо майка ми, са избрал друг човек и така ...иначе, тя се е насочила веднага към друга детска ясла, направила е добро впечатление там и са и казали, че имат нещо в предвид за нея, но след нова година. Това ми е обратната връзка. Всичко добро и мерси! :)
Ами то си имаше за отработване един негативен аспект- квадратът между нея-Венера и Марс У7- откритите врагове, а може би по 7-ми дом трябваше да разглеждам конкретната работа, като назована по име, защото иначе с управителите на 6-ти дом работата и на 10-ти дом кариерата, аспектите са сходящи и хармонични, само с У6 Уран е хармоничен, но Уран е ретрограден, което носи забавяне в областите на дома, който управлява- в случая работата. С управителя на 11д- следващата работа, аспектът е сходящ и хармоничен, дано там където се е насочила сега да стане, а и щом е след Нова Година трябва да стане, то този хорар за работа е активен за следващите месеци, а и Уран ще е тръгнал напред. Споменала си, че има в натала риби в 5-ти дом, ако на К6 е също знак риби, то нейният 6-ти дом се управлява от Юпитер, който от 30септ е ретрограден и ще стане директен след 3 февр, тогава работата ѝ ще тръгне напред.
Дано мила, дано :) Надявам се, а на теб само благодарности! В натала й не, вече К6 идва в началото на овен, не е риби. Аз за това след нова година много вярвам, че ще стане между другото, ще видим ;)
Akruks, за тази работа след НГ, за която майка се надяваше, се провали. Тя очакваше да започне на мястото на жена, която излиза в пенсия, но се оказа, че съкращавали бройка. Просто е много трудно това с липсата на работа. Все пак благодаря, че отделяш от личното си време за хорари. Приятен ден. ;)  :wub:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1087 -: Януари 23, 2013, 10:02:55 am »
Благодаря, дано!

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1088 -: Януари 23, 2013, 05:11:54 pm »
Съжалявам! Надявах се предстоящият хармоничен аспект между У1 с У6 на майка ти да даде положително развитие на въпроса- Венера в сходящ секстил със Сатурн, а в крайна сметка е надделял негативния сходящ аспект на Луната към У1 на майка ти, Луната в сходящ квадрат с Венера У1
Какъв фарс- днес четох, че държавата отпускала 30мил за нови детски градини, а от детските градини съкращавали персонал, а сега де  :-\ И такива са интриги по тези градини- моя позната с големи връзки се уреди за леличка и изкара само месец, през който е изпълнявала длъжността и на леличка и на чистачка, махнали я, защото била пълна и не можела да се катери нависоко да чисти прозорците, а тя е образована жена, с няколко езика
Наистина с връзки, иначе не. С тази безработица хората не искат кой знае какво заплащане, само да не бездействат и да вървят осигуровки, някой друг лев да има. Много е жалко. Ще видим.

« Отговор #1089 -: Януари 24, 2013, 11:20:59 pm »
Здравейте! Моля за помощ! Стана гаф в работата, замесена съм коствено, но мога да изгубя работата си.Моля , помогнете ми за разчитането на хорара ми . Въпросът ми е :Ще запазя ли работата си ?
Проблемите в службата ми ще се разрешат ли  благоприятно за мен?
23,00ч 24.01.2013 Пловдив

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1090 -: Януари 25, 2013, 11:48:14 am »
ще си намери ли брат ми нова работа до края на годината?
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?;btyp=w2at;rs=3&nhor=1&nho2=1

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #1091 -: Януари 25, 2013, 03:19:29 pm »

Молба /от приятел/ за отговор на хорарен въпрос:   Ще замине ли В. скоро да работи в Гърция?

* прикачвам картата
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #1092 -: Януари 25, 2013, 03:35:28 pm »

Молба /от приятел/ за отговор на хорарен въпрос:   Ще замине ли В. скоро да работи в Гърция?

* прикачвам картата
Приятелят пита дали В. ще замине в Гърция или В. пита, за да знаем по кой дом да го поставим

В. е приятелят и пита за себе си - дали ще замине да работи...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #1093 -: Януари 25, 2013, 05:28:02 pm »
И аз имам въпрос: " Ще имам ли успех, ако започна собствен бизнес?" Обмислям да е свързан с чужденци.
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

« Отговор #1094 -: Януари 25, 2013, 08:30:12 pm »
Благодаря, Акрукс ,дано нещата минат по-леко  :-[

« Отговор #1095 -: Януари 25, 2013, 09:39:38 pm »
И аз имам въпрос: " Ще имам ли успех, ако започна собствен бизнес?" Обмислям да е свързан с чужденци.

Луната е в Близнаци и 3-тия дом. Може би става дума за бизнес в сферата на комуникацията, търговията, обучението.
Луната ще завърши тригон с твоя управител Марс, така че би трябвало да имаш добри условия за стартиране на инициативите си (3-тият дом съответства също и на намеренията ти). Марс е в 11-тия дом на приятелите, мечтите, а Сатурн (У10 - бизнесът, успехът му) е в 7-мия дом. Възможно е да имаш нужда от партньори, съмишленици, за да постигнеш успех.
Чужденците в тази карта би трябвало да се управляват от Юпитер (У9), който е заточен и ретрограден във 2-рия ти дом. Ако очакваш финансова/материална подкрепа от чужбина, тя може да се забави или да не е в необходимия размер.

Сатурн в 7-мия дом се счита за признак на нерадикалност. Може да означава, че тълкуващият картата (т.е. аз) не я тълкува правилно.

Пожелавам ти успех!

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #1096 -: Януари 25, 2013, 09:53:18 pm »
Много ти благодаря,Мирабела! :58: Става въпрос за екскурзоводска дейност и не очаквам финансиране от чужбина, но за партньори - да, най-вероятно (както го обмислям) ще сформирам екип като за начало;) Пак ти благодаря за отговора. Опитах се да го разгледам сама хорара, но явно не съм била на правия път, защото търсех връзка между У на 11,9 и 2 ри дом, ама нищо де, ще се науча  :41:
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

« Отговор #1097 -: Януари 25, 2013, 10:01:21 pm »
11-тият дом добре отговаря на екипна работа. Добре си търсила връзка към 9-ти дом, според мен. 2-рият дом са твоите лични ресурси, 8-мият дом - ресурсите на партньорите, 11-тият би трябвало да представлява приходите от бизнеса.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1098 -: Януари 26, 2013, 06:45:25 am »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1099 -: Януари 28, 2013, 12:40:04 am »
Не помня дали дадох обратна връзка, но по последният ми въпрос тук, дали ще има успех офертата ми в сайта за намаления, акрукс се оказа права и крайният резултат не ме удовлетвори.

Имам въпрос, ще се увеличат ли скоро време приходите ми от собствения ми бизнес?
Напоследък имам много разходи и все не ми достигат средства:<
Мале, последният аспект на луната е опозиция с упр. на 2ри дом - Марс, това ли е което си мисля? :D ..че и липса на подкрепа от евентуални партньори..(упр. на 7ми)
« Последна редакция: Януари 28, 2013, 12:50:00 am от Freya »