Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315114 Прегледи
*

danito

• *
  • 118
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1140 -: Февруари 21, 2013, 08:55:01 pm »
Ще успея ли на конкурсите?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1141 -: Февруари 21, 2013, 09:21:01 pm »
Ще успея ли на конкурсите?

Да...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1142 -: Февруари 21, 2013, 09:29:55 pm »
Да с многоточие? :blink:
Миналата година за същите конкурси Марая пак ми отговори така,истината е,че имах много хубав резултат,но сама се отказах да се боря докрай

*

Марая

• 28287
« Отговор #1143 -: Февруари 21, 2013, 09:32:17 pm »
Да с многоточие? :blink:
Миналата година за същите конкурси Марая пак ми отговори така,истината е,че имах много хубав резултат,но сама се отказах да се боря докрай

Въпрос на стил е писането ми. ;D
Прави ти чест , че се вглеждаш в пунктуацията.... ;D

Повредата не е при мен...,явно е при теб.
Редно е да имаш повече вяра и увереност в себе си.... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1144 -: Февруари 21, 2013, 09:39:40 pm »
Да,точно това имах предвид,оказа се права за резултата тогава  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1145 -: Февруари 21, 2013, 09:44:00 pm »
Да,точно това имах предвид,оказа се права за резултата тогава :blink:

Пожелавам ти ВЯРА и късмет... :blink:
Ще успееш, мъничко се иска от теб...

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1146 -: Февруари 21, 2013, 09:45:27 pm »
Благодаря ти

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1147 -: Февруари 21, 2013, 09:58:37 pm »
Въпросът е дали ще работя за себе си летния сезон или за друг?

Единия ми вариант е да си преместя студиото на курорт и ще плащам наем и изкарвам всичко за себе си (като поемам риск)
Другия да работя за друг, на процент и по техните правила... вече кандидатствах на 2-3 места.
Надявам се да може да се каже нещо по картата, на така поставен въпрос.

Ще се опитам пак по моята карта, по това което научих до сега..
Между мен Слънцето и упр. на 4ти Марс и Плутон предстоят хармонични аспекти, тоест вероятно ми предстои промяна на местожителството. Също и на Луната тригон с Марс и опозиция с Плутон.
Мисля, че по 10ти дом гледам помещение под наем - Венера, която няма аспекти с мен или Луна. Вероятно, това говори, че по-малко вероятно е да наема помещение. А от др. страна предстои тригон между мен и Сатурн - упр. на 6ти дом, тоест по-вероятно ще ме наемат на работа, според картата.
Последен аспект на Луна е тригон с Меркурий, упр. на 11ти и 2ри, може би бих завързала контакти и бих изкарала пари..

В крайна сметка според това което разбрах от картата ще работя за друг..

*

Papy

• 4343
« Отговор #1148 -: Февруари 21, 2013, 10:02:56 pm »
Фрея, и аз мисля, че ще избереш този вариант

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1149 -: Февруари 21, 2013, 11:03:01 pm »
Благодаря akruks и papy!

« Отговор #1150 -: Февруари 26, 2013, 07:16:40 pm »
Здравейте  :blink:...на нашия шеф му изтича "мандатът"...ще бъде ли преизбран отново,или ще бъде сменен , какво ще стане с персонала/евентуално/   ?
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1151 -: Февруари 26, 2013, 07:57:34 pm »
Здравейте  :blink:...на нашия шеф му изтича "мандатът"...ще бъде ли преизбран отново,или ще бъде сменен , какво ще стане с персонала/евентуално/   ?
Аз мисля,че шефът ше бъде сменен, преместен надалеч,може и да има вариант за чужбина, ака не и два варианта за нова дейност.Около 10-11март ли се очаква краят на мандата?
Въпреки опозицията на твоя косигнификатор луна и марс, управляващи колектива, финансовта сигурност, парите на работодателя, което до седмица може да ескалира в конфликт на интереси, мисля че ще запазиш работата си. Меркурий в ретродвижението си на 7март ще апликира тригон със сатурн, управляващ 6-я ти дом,работата ти. Сигнификаторът ти е не съвсем силен, нямаш свобода на волята, зависиш от други.
Вероятно след смяната ще се наложи курс на връщане към по-стари ,предишни условия на работа, сатурн е ретро и ще апликира квадрат с венера,известно намаление/забавяне на приходите ти. Но мисля,че ще останеш на работа.

« Отговор #1152 -: Февруари 26, 2013, 09:46:34 pm »
Аз мисля,че шефът ше бъде сменен, преместен надалеч,може и да има вариант за чужбина, ака не и два варианта за нова дейност.Около 10-11март ли се очаква краят на мандата?
Въпреки опозицията на твоя косигнификатор луна и марс, управляващи колектива, финансовта сигурност, парите на работодателя, което до седмица може да ескалира в конфликт на интереси, мисля че ще запазиш работата си. Меркурий в ретродвижението си на 7март ще апликира тригон със сатурн, управляващ 6-я ти дом,работата ти. Сигнификаторът ти е не съвсем силен, нямаш свобода на волята, зависиш от други.
Вероятно след смяната ще се наложи курс на връщане към по-стари ,предишни условия на работа, сатурн е ретро и ще апликира квадрат с венера,известно намаление/забавяне на приходите ти. Но мисля,че ще останеш на работа.

олии..щото ние си го харесваме/ а към мен е доста снизходителен,но само до там/....ами мисля,че около 10ти вярно ...му изтича времето....но ретроградието на диспозитора на Ац дали не повлиява радикалността на картата :-\ и нещата да претърпят ново развитие,след тези описаните от Вас тук..... :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1153 -: Февруари 27, 2013, 12:10:08 am »

Ти си асц.Дева, шефът е близнаци в 10 дом. Значи все е меркурий управител и на питащи я и на въпроса. Тогава, вземаме луната като твой съуправител-в дева ,в 12дом показва твоята тревога и загриженост за работата ти. Тя има само една опозиция, която не е със сигнифкатор, но показва че на работа ще има активиране на конфликтна ситуация.
Та, меркурий като у-л на кверента и бидейки ретрограден означава:"Питащият крие нещо, или не е наясно."
Ако, Господарят на въпроса-а това е 10 дом-шефа/пак меркурито/ е с ретродвижение,-по някакъв начин нещата ще се променят на 180градуса,тук извън астрологията и тълкуванието на тези градуси като опозиция-точно обратно на очакваното./всъщност пак си е "опозиция"/
Друго, цялата карта плюс сигнификаторите са в подвижни знаци-нестабилност и много в случая нежелана гъвкавост в промените по запитването. Няма грам сигурност, има влияние и от др. фактори и хора,за които вероятно не подозираме.
Ами тогава-като свърши ретроградието около 18 март-ще се види окончателно при какви условия ще се работи.
Сигнификаторита на шефа ти са в двойни знаци, навъртат се 9, 12 домове, а това е далеч от сегашното място, затова така предполагам.
 А сатурн си е "железен" винаги като даващ вето, тук в хорарите също, добре е аспектиран с твоя у-л,макар и  чрез ретрогр. движение.
Затова мисля,че ще си запазиш работата.
А за личното развитите на шефа ви пък може да е по-добре ако смени условията,кой знае.

« Отговор #1154 -: Февруари 27, 2013, 06:13:15 pm »

Ти си асц.Дева, шефът е близнаци в 10 дом. Значи все е меркурий управител и на питащи я и на въпроса. Тогава, вземаме луната като твой съуправител-в дева ,в 12дом показва твоята тревога и загриженост за работата ти. Тя има само една опозиция, която не е със сигнифкатор, но показва че на работа ще има активиране на конфликтна ситуация.
Та, меркурий като у-л на кверента и бидейки ретрограден означава:"Питащият крие нещо, или не е наясно."
Ако, Господарят на въпроса-а това е 10 дом-шефа/пак меркурито/ е с ретродвижение,-по някакъв начин нещата ще се променят на 180градуса,тук извън астрологията и тълкуванието на тези градуси като опозиция-точно обратно на очакваното./всъщност пак си е "опозиция"/
Друго, цялата карта плюс сигнификаторите са в подвижни знаци-нестабилност и много в случая нежелана гъвкавост в промените по запитването. Няма грам сигурност, има влияние и от др. фактори и хора,за които вероятно не подозираме.
Ами тогава-като свърши ретроградието около 18 март-ще се види окончателно при какви условия ще се работи.
Сигнификаторита на шефа ти са в двойни знаци, навъртат се 9, 12 домове, а това е далеч от сегашното място, затова така предполагам.
 А сатурн си е "железен" винаги като даващ вето, тук в хорарите също, добре е аспектиран с твоя у-л,макар и  чрез ретрогр. движение.
Затова мисля,че ще си запазиш работата.
А за личното развитите на шефа ви пък може да е по-добре ако смени условията,кой знае.

...да - наистина има неща,които може би не знам...договореностите,които сключва шефа с РЗОК...а може и ретро Сатурн и ретро Меркурий да обясняват неясната политическата ситуация в момента....а и шефът ни взаимства начина на работа при нас от едно немско здравно заведение....иначе той си има негово собствено здр заведение , а тук е управител........като има някакво движение по този проблем ще свиркам... а да -  координатите в този хорар съвпадат с координатите в моя натал и при мен Меркурий е У1  и  У 10 и Ац и Дц са в същите знаци,както тук...в натала ми  по транзити на Меркурия ми не му предстоят някакви апликации/освен секстил с Нептун-освен там да се заблуждавам някъде / от транз планети,което ме успокоява донякъде..........благодаря,Енигма :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 06:42:53 pm от марсин »

« Отговор #1155 -: Февруари 27, 2013, 06:20:26 pm »
Меркурий У10 (шефът) е в съвпад с Марс У6, У11 за него- настояща и следваща работа, а Марс е в съвпад с неговия МЦ, което показва, че настоящата и следващата му работа е все да е шеф, отделно Меркурий У1 за него е във взаимна рецепция с Юпитер съУ10- абониран е за шефското място  :blink:
Меркурий е в сходящ хармоничен аспект със Сатурн У8 (официалните документи) и естествен У10, което също потвърждава факта, че ще бъде преизбран- Сатурн е ретро и показва връщане към стари задължения и отговорности
Въпроси не се задават с "или" както си го поставила- при отговор "не" то означава, че няма да е преизбран и няма да е сменен, и в този случай, след като Луната е в сходяща опозиция с Меркурий у1 за него то може да означава точно това, възможно е да не знаеш неговия договор какви клаузи включва и да не се налага преизбиране например, а да си продължи работа, още повече сега времената са такива, че никъде нищо не е сигурно, решават се въпроси със Здравна каса, пари за здравни заведения- пълен хаус в тези области
за него Луната е У2- парите изкарани от работа, които има вероятност да получи със закъснение

..може би политическите неясноти/писах в предния пост/ се отразяват тук.....ами ежегодишното преподписване на договора с НЗОК  е ли  по ретро Сатурн?....прави се всяка година февруари-март....наистина навсякъде е шеф,нашия шеф ;D/естествено ;) /................благодаря,Акрукс  :wub:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 06:39:38 pm от марсин »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1156 -: Март 01, 2013, 04:21:23 pm »
Здравейте, може ли малко съвет....?

Въпросът ми е сбърках ли с това преместване?  :unsure:

Виждам, че Луната е без курс и явно повече нищо не може да се направи... но пък следващите аспекти са тригони към У10 и У3, като е в друг знак вече, брои ли се аспектът?  :-\ но пък следващия й знак е в падение
« Последна редакция: Март 01, 2013, 04:47:38 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1157 -: Март 02, 2013, 07:03:04 am »
Мерси Акрукс. Значи не съм сбъркала? Или не може да се каже...

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #1158 -: Март 02, 2013, 07:21:36 am »
Здравейте, може ли малко съвет....?

Въпросът ми е сбърках ли с това преместване?  :unsure:

Яя, такова подобно не пита ли скоро?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1159 -: Март 02, 2013, 11:31:36 am »
Отговорих ти на лични :blink:

А Шопенхауер