чела съм, че го гледат по 10-ти дом. Аз си го обяснявам с това, че ЖЕЛАНИЯТ работодател е по 10ти дом (независимо бивш или бъдещ)
Този, който сега ти дава парите би трябвало да е 8ми. И 6ти го гледам за самата дейност- ежедневната.
Така, че в картата ти ни интересува У 1 и У 10- дали правят аспект помежду си, дали има пренос на светлина.
Ти си представена от венера, желаната фирма от луна, сигнификатор на въпроса е пак луна, аз бих погледнала и сатурн като естествен У на 10ти дом.
Луната ти е заточена, подминала е секстила с Венера, Луната е подминала и секстила със Сатурн. Предстои тригон между сатурн и венера- хубавата новина- това накланя везните малко в твоя полза...а и те така са навързани нещата, че има пренос на светлина между трите планети Сатурн Луна Венера- а те директно засягат въпроса, Луната верно е заточена, но в тези часове тя управлява триплицитета..което малко подобрява ситуацията, ти си екзалтирана- Има ШАНСОВЕ по картата, но тъй като Сатурн е в първи ретрограден..аз го тълкувам като спирачка в момента шансовете да се осъществят.
За сега.