Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315767 Прегледи
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1160 -: Март 07, 2013, 08:48:59 pm »
http://prikachi.com/images.php?images/645/5962645f.gif
Дали ще се върна на предишната работа.Новата е ужасна и все таиничко се надявам да стане чудо и да се върна.Благодаря за споделени мнения!!!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1161 -: Март 07, 2013, 09:06:29 pm »
С този сатурн в първи и пълен пети дом, където е и сигнификатора ти...май хич не ти е в главата работата, а по- скоро личен живот.
За мен картата е нерадикална и не дава отговор за сега...Бих те посъветвала да изчакаш седмица и пак да питаш.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #1162 -: Март 07, 2013, 10:59:21 pm »
С този сатурн в първи и пълен пети дом, където е и сигнификатора ти...май хич не ти е в главата работата, а по- скоро личен живот.
За мен картата е нерадикална и не дава отговор за сега...Бих те посъветвала да изчакаш седмица и пак да питаш.
Благодаря ти !!!Все пак по кои дом разглеждаме предишната работа

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1163 -: Март 08, 2013, 12:11:35 am »
чела съм, че го гледат по 10-ти дом. Аз си го обяснявам с това, че ЖЕЛАНИЯТ работодател е по 10ти дом (независимо бивш или бъдещ)
Този, който сега ти дава парите би трябвало да е 8ми. И 6ти го гледам за самата дейност- ежедневната.

Така, че в картата ти ни интересува У 1 и У 10- дали правят аспект помежду си, дали има пренос на светлина.
Ти си представена от венера, желаната фирма от луна, сигнификатор на въпроса е пак луна, аз бих погледнала и сатурн като естествен У на 10ти дом.

Луната ти е заточена, подминала е секстила с Венера, Луната е подминала и секстила със Сатурн. Предстои тригон между сатурн и венера- хубавата новина- това накланя везните малко в твоя полза...а и те така са навързани нещата, че има пренос на светлина между трите планети Сатурн Луна Венера- а те директно засягат въпроса, Луната верно е заточена, но в тези часове тя управлява триплицитета..което малко подобрява ситуацията, ти си екзалтирана- Има ШАНСОВЕ по картата, но тъй като Сатурн е в първи ретрограден..аз го тълкувам като спирачка в момента шансовете да се осъществят.
За сега.

« Отговор #1164 -: Март 08, 2013, 01:14:43 pm »
чела съм, че го гледат по 10-ти дом. Аз си го обяснявам с това, че ЖЕЛАНИЯТ работодател е по 10ти дом (независимо бивш или бъдещ)
Този, който сега ти дава парите би трябвало да е 8ми. И 6ти го гледам за самата дейност- ежедневната.

Така, че в картата ти ни интересува У 1 и У 10- дали правят аспект помежду си, дали има пренос на светлина.
Ти си представена от венера, желаната фирма от луна, сигнификатор на въпроса е пак луна, аз бих погледнала и сатурн като естествен У на 10ти дом.

Луната ти е заточена, подминала е секстила с Венера, Луната е подминала и секстила със Сатурн. Предстои тригон между сатурн и венера- хубавата новина- това накланя везните малко в твоя полза...а и те така са навързани нещата, че има пренос на светлина между трите планети Сатурн Луна Венера- а те директно засягат въпроса, Луната верно е заточена, но в тези часове тя управлява триплицитета..което малко подобрява ситуацията, ти си екзалтирана- Има ШАНСОВЕ по картата, но тъй като Сатурн е в първи ретрограден..аз го тълкувам като спирачка в момента шансовете да се осъществят.
За сега.
Много ти благодаря за изчерпателния отговор!!!!

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1165 -: Март 08, 2013, 08:13:01 pm »
Как мислите,ще започна ли нова работа скоро

« Отговор #1166 -: Март 09, 2013, 06:33:18 pm »
Привет на всички! От известно време насам имам едни съмнения и затова бих искал да се допитам и до вас. Как мислите, работодателя ми ли ми прави номера или наистина има проблем с превода на заплатата ми?

I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

« Отговор #1167 -: Март 09, 2013, 08:30:10 pm »
Съжалявам, че ми е трудно да дам еднозначен отговор на въпроса дали работодателят е шменти капели. Работодателят (10-тият дом) се управлява от Меркурий, който е заточен по знак и ретрограден. Заточението може действително да означава недобро състояние на фирмата, в която работиш (тя също е по 10-тия дом), но заедно с ретроградието, а и без него, може да указва, че работодателят крие нещо, че не е искрен. Луната (управител на 11-тия дом - финансите на фирмата, шефа, както и приходите ти от работата по 10-тия дом) е без курс и по този начин няма да осъществи аспект към управителя на 2-рия ти дом (средствата ти), за да се влеят заработените от теб пари в касичката/сметката ти.

« Отговор #1168 -: Март 09, 2013, 08:31:39 pm »
Как мислите,ще започна ли нова работа скоро

Дани, липсва аспект между Венера (теб) и Луната (евентуалната бъдеща работа), затова не виждам положителен отговор. Не се доверявай на тълкуванието ми, а търси усилено. Успех!

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1169 -: Март 09, 2013, 08:36:15 pm »
Защо Луната,не гледаме ли 11 дом? Аз имам работа в момента,питах за нова

« Отговор #1170 -: Март 09, 2013, 08:46:50 pm »
Защото има два подхода за разглеждане на въпроси, свързани с работа (аз съм чела поне за два, пък сигурно има и още). Пък и ти не спомена дали имаш работа или не. Според единия, работа, която се търси или за която се кандидатства (ако има конкретна такава), се гледа по 10-тия дом. Според другия, настоящата работа е по 6-тия дом, а следващата - по 11-ти (както написа ти). В такъв случай следващата работа се управлява от Слънцето, което към момента изгаря Венера, т.е. този въпрос действително силно те вълнува и притеснява. И това е възможно да продължи още известно време, защото Слънцето ще напусне знака Риби преди Венера да успее да го догони.

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1171 -: Март 09, 2013, 08:49:11 pm »
Благодаря,отговорът си остава същият?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1172 -: Март 09, 2013, 10:14:32 pm »
Привет на всички! От известно време насам имам едни съмнения и затова бих искал да се допитам и до вас. Как мислите, работодателя ми ли ми прави номера или наистина има проблем с превода на заплатата ми?

Айде и аз да се включа- не за друго, но въпроса ми се стори адски интересен. Аз го разбирам така: Ще получа ли парите, които съм заработил?
В такъв случай ще те гледам по 1ви дом, работодателя тук ще го погледна по 7ми- за да добия обща представа за него като страна по случая (иначе би го гледала и аз по 10-ти...но зависи каква ти е работата, де), а парите, които трябва да получиш ще ги погледа по 8ми.
Работодателят ти има проблеми и е в затруднено положение, заради скорошния квинтил с марс си мисля, че е имал някаква възможност да ти изплати парите, но е предпочел да покрие други сметки.
Скоро марс у8 влиза на трон прави секстил с работодателя ти- той със сигурност ще има пари да ти изплати заработеното. Мисля, че ще си получиш парите, но с доста забавяне- луна е без курс...а може и с доста проблеми понеже преди да се свърже с юпитера минава през съвпад с уран и квадатура с плутон
« Последна редакция: Март 09, 2013, 10:21:12 pm от zikovu »

« Отговор #1173 -: Март 10, 2013, 09:52:05 am »
Благодаря за отговорите! Състоянието на фирмата и приходите към нея не би трябвало да се отразяват на моята касичка, тъй като заплатата ми идва от друго място, но за да си я получа, трябва да мине през сметката на фирмата (шибани европейски програми). Съмненията ми са да не би да съм финансирал нещо без да искам (така де, за благото на фирмата) и сега се чудя как да накарам организма си да произвежда хлорофил, че да започна да фотосинтезирам...
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1174 -: Март 10, 2013, 03:29:29 pm »
Съмненията ми са да не би да съм финансирал нещо без да искам (така де, за благото на фирмата) и сега се чудя как да накарам организма си да произвежда хлорофил, че да започна да фотосинтезирам...

Работодателят ти има проблеми и е в затруднено положение, заради скорошния квинтил с марс си мисля, че е имал някаква възможност да ти изплати парите, но е предпочел да покрие други сметки.

Е за това говорим, де. Много е вероятно да се е случило според мен.
Мисля, че ще ги получиш все пак, но няма да е скоро

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1175 -: Март 10, 2013, 08:42:41 pm »
Ще се свържа ли с Керсан Илюмджинов в рамките на 2 месеца?

Картата е по Плацидус.

Познавам го лично..,не съм го виждала от години....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1176 -: Март 10, 2013, 08:48:45 pm »
Още тази вечер би могло да стане. Пиши му във фейсбук - https://www.facebook.com/kirsan.ilyumzhinov или в туитър - https://twitter.com/Ilyumzhinov/. Всъщност туитър не съм имала и не съм сигурна дали там могат да се пишат лични съобщения.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1177 -: Март 10, 2013, 08:51:34 pm »
Още тази вечер би могло да стане. Пиши му във фейсбук - https://www.facebook.com/kirsan.ilyumzhinov или в туитър - https://twitter.com/Ilyumzhinov/.

Много благо-даря!

2 думи по хорара.... :blink: Как ти изглежда? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1178 -: Март 10, 2013, 08:55:05 pm »
Управителите на 3-тите ви домове са в разходящ аспект (квадрат) в момента. Когато Меркурий тръгне отново директно, ще квадратира Юпитер. Луната ще пренесе светлина между Меркурий и Юпитер (съвпад с Меркурий, квадрат с Юпитер). Квадратът е връзка все пак, макар и напрегната, така че със закъснение (заради ретроградността на Меркурий) и известни трудности би трябвало да се осъществи комуникация.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1179 -: Март 10, 2013, 09:03:52 pm »
Управителите на 3-тите ви домове са в разходящ аспект (квадрат) в момента. Когато Меркурий тръгне отново директно, ще квадратира Юпитер. Луната ще пренесе светлина между Меркурий и Юпитер (съвпад с Меркурий, квадрат с Юпитер). Квадратът е връзка все пак, макар и напрегната, така че със закъснение (заради ретроградността на Меркурий) и известни трудности би трябвало да се осъществи комуникация.

Това ме притисни и мен...
Ко сигнификатор Луна управител на МЦ и негов ИЦ...предстои съвпад със Слънце - управител на 11-ти /негов 5-ти/...
Това как го тълкуваш? :rolleyes: