Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315529 Прегледи
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1180 -: Март 10, 2013, 09:08:41 pm »
Луната и Слънцето са в един знак, хорарът е новолунен. Забравих да напиша това. Така че тълкуването ми може да не е вярно.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1181 -: Март 10, 2013, 09:10:22 pm »
Луната и Слънцето са в един знак, хорарът е новолунен. Забравих да напиша това. Така че тълкуването ми може да не е вярно.

Именно...
Аспекта обаче не е точен и е апликиращ... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1182 -: Март 10, 2013, 09:11:39 pm »
Не е ли по-вероятно да установите контакт едва в началото на април? Тогава Венера и Марс ще съвпаднат, обаче не в този знак, а в Овен, отделно ретроградният Меркурий не говори ли също за забавена комуникация?

« Отговор #1183 -: Март 10, 2013, 09:17:33 pm »
Луната ще успее да пренесе светлина между Меркурий и Юпитер преди да бъде изгорена от Слънцето. За момента е под лючите му, т.е. все пак е отслабена до някаква степен. Не съм сигурна дали ще сработи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1184 -: Март 10, 2013, 09:19:05 pm »
Луната ще успее да пренесе светлина между Меркурий и Юпитер преди да бъде изгорена от Слънцето. За момента е под лючите му, т.е. все пак е отслабена до някаква степен. Не съм сигурна дали ще сработи.

Ще докладвам... :blink:

Мисля да пиша на 2-ри лунен ден..,така, че да напасна хорара към наталната си карта.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1185 -: Март 10, 2013, 09:26:56 pm »
Ще се свържа ли с Керсан Илюмджинов в рамките на 2 месеца?

Картата е по Плацидус.

Познавам го лично..,не съм го виждала от години....

Марайче с ретро сатурн в първи и тези квадрати в областта на комуникацията... :-\ Не знам- не ми изглежда много обещаващо. Може да не успееш да комуникираш скоро с него. Аз те съветвам да изчакаш да се обърне мерка прав.
Но ти си направи каквото си намислила и давай ОВ!!:)  :wub:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Марая

• 28287
« Отговор #1186 -: Март 10, 2013, 09:29:04 pm »

Картата е по Плацидус.

Марайче с ретро сатурн в първи и тези квадрати в областта на комуникацията... :-\ Не знам- не ми изглежда много обещаващо. Може да не успееш да комуникираш скоро с него.
Но ти си направи каквото си намислила и давай ОВ!!:)

Сатурн.... :rolleyes: не съм се спирала на него... :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1187 -: Март 10, 2013, 09:32:33 pm »
мерка като се обърне прав управителите на комуникационните ви домове ще направят пак сходящ аспект, да Квадрат, но мощната взаимна рецепция по трон ще доведе до успешен край нещата. градивен. ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1188 -: Март 10, 2013, 09:35:54 pm »
мерка като се обърне прав управителите на комуникационните ви домове ще направят пак сходящ аспект, да Квадрат, но мощната взаимна рецепция по трон ще доведе до успешен край нещата. градивен. ;)

Кога е това? :rolleyes:
Знаците са мутабелни... :-\ :rolleyes:...Това също предполага месеци...,не дни... :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1189 -: Март 10, 2013, 09:42:30 pm »
значи мерка се обръща прав..на 17ти- пиши му тогава.. а кога ще получиш отговор обратно- да може да не стане веднага и да отнеме месец- 2, но тя и тази карта си го предполага това с този ретро сатурн в първи.
Въпроса е, че има движение по оста 3-9 и предстоящи квадрати и взаимна рецепция- аз залагам на развитие и осъществяване на комуникация...но сигурно ще се проточи във времето...

Но може просто това новолуние да ни заслепява и да няма смисъл от тълкуванията ни  ;D- направи каквото мислиш и казвай каквото е станало!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1190 -: Март 10, 2013, 09:44:34 pm »
значи мерка се обръща прав..на 17ти- пиши му тогава.. а кога ще получиш отговор обратно- да може да не стане веднага и да отнеме месец- 2, но тя и тази карта си го предполага това с този ретро сатурн в първи.
Въпроса е, че има движение по оста 3-9 и предстоящи квадрати и взаимна рецепция- аз залагам на развитие и осъществяване на комуникация...но сигурно ще се проточи във времето...

Но може просто това новолуние да ни заслепява и да няма смисъл от тълкуванията ни  ;D- направи каквото мислиш и казвай каквото е станало!!

:wub: Окс...

Ще докладвам... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #1191 -: Март 11, 2013, 11:44:51 am »

Картата е по Плацидус.

АСЦ на изгорящ път, Луната е Управител на Мц- основната ти цел в момента ще бъде изгорена от съвпада със Слънцето, което е неин последен мажорен аспект.
Луната ще квадратира Юпитер у3, което показва, че ще ти е трудно да се свържеш с него, но причината може да е например, че той по някакъв начин ще се свърже или срещне с теб, защото Луната преди това ще направи съвпад с Меркурий У3 за него, който пък е в рецепция с Юпитер.
Луната ще извърши хармоничен аспект с Венера У1, която е диспозитор на Пф в 1д- може да имаш късмет покрай негови приятели, клубна дейност за него, защото Венера попада в негов 11д,  но той не присъства в този дом, а е в негов 12д- крие се, Марс у1 за него скоро ще смени знак, няма аспект между Марс и Венера, няма и пренос на светлина.
Луната и Венера са в сходящ хармоничен аспект със СЛВ и в сходящ съвпад с К6, домът описващ крайното развитие на въпроси по 3д, така че отговорът на въпроса ти е положителен по мое виждане, относно свръзка до 2 мес.

Мерси Акрукс...,за тълкуването и времето...

« Отговор #1192 -: Март 12, 2013, 06:08:05 pm »
Здрaвейте момичетa предвaрително ви се извинявaм aко ви притеснявaм и съм взелa дa стaвaм досaднa с моите питaния.Днес кaкто си стоях нa скучнaтa рaботa реших дa се поровя из сaйтовете зa свободни позиции нa държaвнa рaботa дaли е случaйност или съдбa незнaм,но мисля,че открих подхофящaтa рaботa зa мен към МВР Бургaс.Въпросът ми е : Ще успея ли дa стигнa до финaл,тоест до aкaдемиятa ! Знaм ,че въпросът ми не е от прaвилните зaщото отговорът е ясен или тренирaш усилено или имaш много връзки,но aз знaм ,че понякогa всичко е въпрос нa късмет и донякъде съдбa  :blink: Блaгодaря ви предвaрително  :wub:
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #1193 -: Март 12, 2013, 07:14:19 pm »
Мерси aкрукс зa бързият отговор,все още не съм зaвършилa висшето си обрaзувaние,a зa кaндидaтствaнaтa от мен позиция не се изисквa.ще положa усилия пък във времето се нaдявaм те дa не бъдaт нaпрaзни.Още един път ти блaгодaря и ти желaя лекa и спокойнa вечер   :wub:
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Papy

• 4343
« Отговор #1194 -: Март 12, 2013, 08:28:34 pm »
Мерси aкрукс зa бързият отговор,все още не съм зaвършилa висшето си обрaзувaние,a зa кaндидaтствaнaтa от мен позиция не се изисквa.ще положa усилия пък във времето се нaдявaм те дa не бъдaт нaпрaзни.Още един път ти блaгодaря и ти желaя лекa и спокойнa вечер   :wub:

Как така висше образувание?
Къде се е образувало?

*

Papy

• 4343
« Отговор #1195 -: Март 12, 2013, 08:36:47 pm »
Е, акрукс, и друг път съм ти казвала-ти първо трябва да се научиш да четеш  ;D

Знам, че е дребнаво, но понякога поллууудяявам
Не може така тия млади хора...

П.п. Ама си бързичка, признавам :)

« Отговор #1196 -: Март 13, 2013, 12:29:20 am »
Момичетa извинявaм се зa грубaтa грешкa, уж прочетох коментaрa преди дa го публикувaм пишa от телефонa си a у и о сa едно до друго ,не искaм дa прозвучи кaто опрaвдaние ,но нaистинa ми е трудно и след 7 дневен двaнaдесет чaсов рaботен ден дaже и не мисля и гледaм думите които изписвaм.Още веднъж ви се извинявaм

*

Papy

• 4343
« Отговор #1197 -: Март 13, 2013, 12:32:37 am »
За нищо, янита, щом е случайно-не е страшно
И то не е за нас-то е за теб

*

Марая

• 28287
« Отговор #1198 -: Март 13, 2013, 12:39:46 am »
Граматическа или стилистична грешка... :rolleyes:?!

Толкова съвършенство..,че човек да се чуди къде е... :rolf: :rolf:

Търсени теми... ;D Вижте темата, която не слиза от водещите ТОП 10...

:haha:

« Отговор #1199 -: Март 13, 2013, 12:41:20 am »
Нaистинa съжaлявaм,грешкaтa нaистинa е глупaвa и неволнa,не съм перфектнa в прaвилното изписвaне и построявaне нa изречениятa,но... ;) желaя ви лекa и спокойнa вечер