Веско, специално този хорар ще го запазя и преглеждам. Много ти благодаря за подробния анализ.
По отношение на командировката, тя е в чужбина. Всичко е уредено, но, ако е рекъл Господ, няма да отида, какво да се прави; ще дам обратна връзка.
Може много нескромно да звучи, но аз много горя в работата, много се раздавам /у на к6 слънцето ми е в първи/, независимо дали раб. като сервитьорка или нещо друго и съответно винаги много добре се справям. Това е втората сфера от живота след ученето в най-широкия смисъл, където нямам проблем. Нямам бивш шеф, който да не иска пак да работя за него.
Съответно винаги има и злобари, завиждат, подронват, спъват. Вече на тази възраст и с опита дори не им обръщам внимание. Сега двама "дърти" мъж и жена постоянно ми ядат гъза, извинявайте за грубия език, ма е така. /Пък той все по-голям става, уви ))))/, при все че може и да е някой, за когото не бих допуснала, вяра да нямаш никому. Млада съм, шефа явно е доволен от мен, харесва ме в работата и го демонстрира и те.. ще се пукнат. Де що може все ще ми подрежат крилцата.
Но не се гаси туй що не гасне. Аз ще се оправя винаги, те да му мислят, че са на възраст и за нищо не стават. Уффф. Имам или може би имах опция за нова позиция, повече пари, и пътуването има връзка с това /изгоряха им сърцата, че за 3 години във фирмата се спуках да пътувам до яки дестинации, а те са тук от 100 и не са си мръднали задника от компа, то не че като седнат на него и му разбират или нещо могат да свършат, ама../ Задължително ще коментирам пак, много позна.
Ще има да ми дишат прахта!
И все пак можем да се хванем на триъгълника от с-рите на к10, парите от раб и луната/ас, нали?
И благодаря за отговора на питането по с-рите. Отнесох се с този хорар.