Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316518 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1280 -: Април 16, 2013, 09:42:49 am »
Веско, много си добър и мил. Я, виж моля те и този хорар за раб. Даже не знам какво да  питам? Но се повлиях от въпроса на вирго и в момента на четенето си зададох май същия въпрос.
Уж хубава раб, уж 100 хил човека в този град биха убили да са на мое място..пък аз нещо все недоволна се чувствам, колегите ме дразнят, нещо все ме ощетяват.. една командировка предстои, но и тя не ме радва като друг път. Пък и к 6 в хорара е в нулев градус, в 12 дом... разминали са се с луната. Кажи си тежката дума.

И покрай случая с вирго, за сигнификатори взимаш само планетите от септенера ли, че пропусна на сърцето ми плуто?
« Последна редакция: Април 16, 2013, 10:07:46 am от Нова »

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1281 -: Април 16, 2013, 09:55:28 am »
Мерси, ама взе да ми идва в повече.
От кое се виждат отговорите на такива въпроси?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1282 -: Април 16, 2013, 11:04:51 am »
Веско, много си добър и мил. Я, виж моля те и този хорар за раб. Даже не знам какво да  питам? Но се повлиях от въпроса на вирго и в момента на четенето си зададох май същия въпрос.
Уж хубава раб, уж 100 хил човека в този град биха убили да са на мое място..пък аз нещо все недоволна се чувствам, колегите ме дразнят, нещо все ме ощетяват.. една командировка предстои, но и тя не ме радва като друг път. Пък и к 6 в хорара е в нулев градус, в 12 дом... разминали са се с луната. Кажи си тежката дума.

И покрай случая с вирго, за сигнификатори взимаш само планетите от септенера ли, че пропусна на сърцето ми плуто?
Много ти благодаря, Нова,за хубавите думи!  :58:
Струва ми се,този нулев градус на К6 показва някаква промяна в работната среда. Нещо, което отскоро се е променило. Юпитер е заточен, в твой 12 дом, дали пък  шефовете ти нещо не крият от теб?  :-\ (виж, тук много не се хващай за думите ми, само предположение). Плутон на К7 вероятно показва отношението на колегите ти към теб - нещо интриги ли се опитват да кроят?..
Твоят с-р Луната все пак е на трон, което показва, че добре се справяш в работата, но в 12 дом дали не показва безпокойтвието ти спрямо нея. Разминаването и с Юпитер го разбирам като това, че доскоро си се чувствала добре там, а сега се е променило твоето отношение. Луната ще направи тригон със Сатурн, който управлява парите от работата - би трябвало заплащането да се подобри (ретро Сатурн говори за някакво закъснение или затруднения, свързани с изплащането на парите).
Командировката в чужбина ли ще е или в България? В първия случай, Луната ще направи квадрат с Уран (У9), който е в твой 10 дом - служебната командировка може и да не се състои. Във втория случай, Луната също ще направи квадрат със Слънцето (У3 - кратките пътувания из страната) - май и там няма да има пътуване.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1283 -: Април 16, 2013, 11:20:59 am »
Обикновено гледам и двата управителя, но съм чел в книгата на Марион Марч, че когато има Скорпион на куспида, по-добре е да се вземе Марс за с-р, понеже е по-бързата планета. А и все пак зависи и Луната с коя от двете планети какви аспекти сключва. При Вирго взех Марс за с-р, понеже освен У6, е и У11 (ако се разглежда фирмата като вид организация), а и на Луната и предстои аспект точно с Марс. Не знам дали е правилно, но ми се стори по-логично.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1284 -: Април 16, 2013, 11:33:30 am »
Веско, специално този хорар ще го запазя и преглеждам. Много ти благодаря за подробния анализ.
По отношение на командировката, тя е в чужбина. Всичко е уредено, но, ако е рекъл Господ, няма да отида, какво да се прави; ще дам обратна връзка.
Може много нескромно да звучи, но аз много горя в работата, много се раздавам /у на к6 слънцето ми е в първи/, независимо дали раб. като сервитьорка или нещо друго и съответно винаги много добре се справям. Това е втората сфера от живота след ученето в най-широкия смисъл, където нямам проблем. Нямам бивш шеф, който да не иска пак да работя за него.

Съответно винаги има и злобари, завиждат, подронват, спъват. Вече на тази възраст и с опита дори не им обръщам внимание. Сега двама "дърти" мъж и жена постоянно ми ядат гъза, извинявайте за грубия език, ма е така.  /Пък той все по-голям става, уви ))))/, при все че може и да е някой, за когото не бих допуснала, вяра да нямаш никому. Млада съм, шефа явно е доволен от мен, харесва ме в работата и го демонстрира и те.. ще се пукнат. Де що може все ще ми подрежат крилцата.
Но не се гаси туй що не гасне. Аз ще се оправя винаги, те да му мислят, че са на възраст и за нищо не стават. Уффф. Имам или може би имах опция за нова позиция, повече пари, и пътуването има връзка с това /изгоряха им сърцата, че за 3 години във фирмата се спуках да пътувам до яки дестинации, а те са тук от 100 и не са си мръднали задника от компа, то не че като седнат на него и му разбират или нещо могат да свършат, ама../ Задължително ще коментирам пак, много позна.
Ще има да ми дишат прахта!

И все пак можем да се хванем на триъгълника от с-рите на к10, парите от раб и луната/ас, нали?

И благодаря за отговора на питането по с-рите. Отнесох се с този хорар.
« Последна редакция: Април 16, 2013, 11:45:20 am от Нова »

« Отговор #1285 -: Април 16, 2013, 01:56:24 pm »
Здравейте, въпросът ми е дали до РД ще успея да си намеря работа?
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2gw_03_rose_hp.42830.7987.gif&res=63&va=&cid=kqefile4fkLJv-u1356697858  Благодаря предварително за отделеното време!

« Отговор #1286 -: Април 16, 2013, 01:59:10 pm »
Понеже имам проблем с качването на картата, ето данните ми - 18.08.1989, 8.10am,Сливен.

« Отговор #1287 -: Април 16, 2013, 02:58:46 pm »
WhiteRose, за хорарните въпроси не е необходима натална карта :blink:
Построява се карта, по въпрос, на който може да се отговори с ДА или НЕ. Данните, които са необходими за картата са дата, час и място (град, държава) на задаване на въпроса.

ПП. Предстои ти възвръщане на Юпитер в 10-ти дом. Тр. Юпитер ти е в съвпад с МС в момента, може би вече си наясно за работата, която желаеш?
Мисля, че ти предстои един хубав период. Късметът ще е с теб!

ПП. 2 Ще построя карта и ще я поставя, като използвам часа на първата ти публикация и въпроса, който си пуснала. За да се изкажат знаещите.

АС е в късен градус 29, този градус доколкото знам е критичен. Ако се отнася за събитие, което предстои, т.е. ако нямаш идея, предложение за работа - мисля, че хорара не е подходящ. Трябва да изчакаш малко и пак да пуснеш. Но ако вече си наясно, имаш предложение, решила си нещо - ще видиш резултата...

Но имай предвид, че нищо не разбирам ;D
« Последна редакция: Април 16, 2013, 03:14:14 pm от romantica »

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1288 -: Април 16, 2013, 03:25:00 pm »
Веселин, като чета какво пишеш на Нова направо ми се струва, че все едно за мен пишеш!

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #1289 -: Април 16, 2013, 04:24:05 pm »
Здравейте,
Аз пак с моите тревоги за работата. В петък ще идва една жена да види естестовото на работата ни и да раговарят с шефа. Ще се разберат ли за работата, ще започне ли работа във фирмата? Иска ми се да прехвърля част от отговорностите си.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1290 -: Април 16, 2013, 05:56:05 pm »
Здравейте,
Аз пак с моите тревоги за работата. В петък ще идва една жена да види естестовото на работата ни и да раговарят с шефа. Ще се разберат ли за работата, ще започне ли работа във фирмата? Иска ми се да прехвърля част от отговорностите си.
А тази жена има ли в момента работа (дори да не е постоянна)? Важно е да се знае, за да се види кой сигнификатор да се вземе при тълкуването?

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #1291 -: Април 16, 2013, 06:36:30 pm »
Здравейте,
А тази жена има ли в момента работа (дори да не е постоянна)? Важно е да се знае, за да се види кой сигнификатор да се вземе при тълкуването?

Мисля че има, но не съм сигурна на 100%. Ако се разберат за работата с шефа, започването при нас би означавало за нея преместване/не ежедневно пътуване/ в друг град, ако това би било полезно за разчитането на картата.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1292 -: Април 16, 2013, 06:46:53 pm »
Уайт роуз, кандидатствала ли си някъде? Ако- Да, прилича като да е ясен отговора т.е.- одобрена.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1293 -: Април 16, 2013, 09:07:55 pm »
Уайт роуз, кандидатствала ли си някъде? Ако- Да, прилича като да е ясен отговора т.е.- одобрена.
Бяла роза,
и на мен ми се струва,че си имала дори 2 варианта за работа. Тази по 10 дом не ти е харесвала, /може да е свързана с пътуване/но съвсем скоро, може и от днес да си решила обратното.
Другото предложение, ако е имало такова е малко по-засукана история, вероятно не сте се разбрали по отношение на заплащане и условия на труд-не е било очакваното от теб.
« Последна редакция: Април 16, 2013, 10:12:25 pm от Enigma »

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1294 -: Април 16, 2013, 09:38:00 pm »
И още нещо- ако питаш дали да се върнеш на стара работа-заради ретро сатурн, у-л на 6 и апликиращият квадрат на луна и уран,едва ли ще стане, но ако има шанс-приеми, това е сигурност за момента.
Тук има една особеност, някакво съмнение,което само ти ако се включиш можеш да изясниш. А то е-управителят на 8 дом-подкрепа и пари от другите-партньор -личен, делови- има добър аспект и точен при това-тоест ти не си зле финансово и откъм подръжка, но спестяваш информация. Защо-Нептун в 7 дом означава,че отговарящите/астрологът/ не са наясно, питащият не е споделил всичко. Което видоизменя правилното намиране на отговора, тоест поради нептун в 7 дом, не може да се даде верен отговор-заради питащия.
Още, луната е състоянието на питащия-образува трудни аспекти с уран, плутон и др. накрая -слънце, ти самата не си в пълна хармония по отношение на воля, емоции, правилна преценка.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1295 -: Април 17, 2013, 04:34:13 am »
Може ли да помогнете с този хорар... дали да започна работа при х.?

Иначе интуициятами подсказва, че ще съм там... 
а как да тълкувам това изгаряне от слънцето? Чудя се дали да не се пробвам да им поискам по-голям процент, а ако не, да не работя за тях. Мога и да рискувам, но пък знам ли..

Вчера им се обадих да им откажа предложението.. сметнах че няма да работя за такъв процент а и нямах и кой знае какъв интерес да се пазаря :)

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #1296 -: Април 17, 2013, 04:12:05 pm »
Здравейте,

Мисля че има, но не съм сигурна на 100%. Ако се разберат за работата с шефа, започването при нас би означавало за нея преместване/не ежедневно пътуване/ в друг град, ако това би било полезно за разчитането на картата.

Проверих, със сигурност работи другаде в момента.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1297 -: Април 17, 2013, 04:50:41 pm »
Проверих, със сигурност работи другаде в момента.
Не съм сигурен, но колкото да гледам хорара, все ми се струва, че нещо няма да и хареса фирмата и че няма да започне там. По-добре някой друг да се изкаже също, че тоя хорар ми се вижда по-омотан.  :-[

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #1298 -: Април 17, 2013, 04:53:51 pm »
Благодаря за включването.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1299 -: Април 17, 2013, 06:14:46 pm »
Здравейте,
пак съм с въпрос: Ще си намеря ли работа в Плевен?

Живея  в София и имам работа тук, но искам да се прибирам при близките и приятелите си.