Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316541 Прегледи
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1300 -: Април 18, 2013, 10:53:26 pm »
Здравейте,
бихте ли погледнали и моята карта!
Ще остана ли да работя на същото място? Договорът ми изтича на 30 юни т.г.
Благодаря!

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1301 -: Април 22, 2013, 08:12:44 pm »
Здравейте,
пак съм с въпрос: Ще си намеря ли работа в Плевен?

Живея  в София и имам работа тук, но искам да се прибирам при близките и приятелите си.
Хей!
Много ви моля, отговорете ми :blink:

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #1302 -: Април 23, 2013, 11:21:49 am »
Проверих, със сигурност работи другаде в момента.
Не съм сигурен, но колкото да гледам хорара, все ми се струва, че нещо няма да и хареса фирмата и че няма да започне там. По-добре някой друг да се изкаже също, че тоя хорар ми се вижда по-омотан.  :-[

Обратна връзка - приела е работата във фирмата.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1303 -: Април 23, 2013, 11:35:51 am »
Ха, благодаря за обратната връзка!  :-[

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1304 -: Април 24, 2013, 10:44:09 am »
Здравейте,

Живея  в София и имам работа тук, но искам да се прибирам при близките и приятелите си.
Хей!
Според мен-не. Работата ти сега е представена от тронова луна в рак, което говори че засега тази работа е един добър вариант.
Евентуалната нова работа е по 11дом, у-л слънце ,на което му предстои квадрат луна, тоест вътре  в теб няма хармония
между чувства, мисли, както и съобщаваш.
Луната преди това ще апликира опозиция с върха на 4дом, който държим отговорен за промяна в местожителството.У-лят му-сатурн е в рецепция с плутон откъм 2-4 домове, материалната страна на въпроса е силен мотив за, или против.
Сатурн често има последната дума, а скоро слънце ще смени знака и така ще апликира опозиция със сатурн, което означава,че на новата работа не й е писано засега.
Ако вземем 3д за пътуване-преместване-сигнификаторът му не седи добре , а и не прави нищо с твоите планети.

« Отговор #1305 -: Април 24, 2013, 01:21:26 pm »
Здравеите!!! Бихте ли казали нещо по картата-въпроса е Ще започне ли съпруга ми работа.
От една година е в чужбина и все е може да намери нищо.Сега има вероятност да почне на едно място,но като гледам неговия сигнификатор ретро сатурн-няма връзка с 10 и 6-ти домове.
Моля ви за мнение-Благодаря!!!

« Отговор #1306 -: Април 24, 2013, 01:29:09 pm »
Когато гледаш за работа на мъжа ти,не е ли по-логично да се отброят 6 дома от неговия седми,т.е новата работа да попада в 11-ти дом...?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #1307 -: Април 24, 2013, 01:53:54 pm »
Ако правилно разсъждавам К11 е във Телец,а неговия управител Венера е в ъглов дом,което е добре,управителя на мъжа ти също е в ъглов дом,но са в разпадаща се опозиция. Трудния аспект помежду им вероятно символира неуспешното търсене на работа...

« Отговор #1308 -: Април 24, 2013, 02:13:22 pm »
Ако правилно разсъждавам К11 е във Телец,а неговия управител Венера е в ъглов дом,което е добре,управителя на мъжа ти също е в ъглов дом,но са в разпадаща се опозиция. Трудния аспект помежду им вероятно символира неуспешното търсене на работа...
Всъщност визирах 10-ти от негов 1-ви дом-където са целите.И 6-тият му които е с управител меркурии,с които луната като сигнификатор на въпрода е в сходяща опозиция.Все пак последния аспект на луната е положителен с юпитер в негов 11-ти дом,но няма връзка с работата,управлява 12-ия му дом.
Ще се радвам да споделите мнения!!!

« Отговор #1309 -: Април 24, 2013, 02:20:17 pm »
Последните два аспекта,които ще сключи Луната,обаче са квадрат и половина с Юпитер и опозиция с Марс,което ме навежда на мисълта за неблагоприятен изход от ситуацията,поне за времето до което ще бъде валиден този хорар.

« Отговор #1310 -: Април 24, 2013, 02:22:15 pm »
Извинявай,погрешно отброих домовете. Но последните 2 аспекта на Луната са си гаднички...

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1311 -: Април 24, 2013, 08:02:14 pm »
Здравейте,

Хей!
Според мен-не. Работата ти сега е представена от тронова луна в рак, което говори че засега тази работа е един добър вариант.
Евентуалната нова работа е по 11дом, у-л слънце ,на което му предстои квадрат луна, тоест вътре  в теб няма хармония
между чувства, мисли, както и съобщаваш.
Луната преди това ще апликира опозиция с върха на 4дом, който държим отговорен за промяна в местожителството.У-лят му-сатурн е в рецепция с плутон откъм 2-4 домове, материалната страна на въпроса е силен мотив за, или против.
Сатурн често има последната дума, а скоро слънце ще смени знака и така ще апликира опозиция със сатурн, което означава,че на новата работа не й е писано засега.
Ако вземем 3д за пътуване-преместване-сигнификаторът му не седи добре , а и не прави нищо с твоите планети.
Благодаря, Енигма :58:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1312 -: Април 26, 2013, 12:20:48 pm »
Ще ме извикат ли на интервю за работа във фирма...?

« Отговор #1313 -: Април 26, 2013, 06:09:35 pm »
Здравейте! Как тълкувате тази карта: Ще започна ли работа по проекта? Благодаря предварително!

« Отговор #1314 -: Април 26, 2013, 08:23:46 pm »
По картата на Вирго. И аз, като Веселин, смятам, че е малко вероятно. Луната не само е без курс, а и дебилитирана, което обикновено не е в полза на кверента. Слънцето (У1) и Венера (въпросната фирма) са в разходящ съвпад, което не говори за бъдещо развитие. Слънцето изгаря Венера. Да не би в миналото да си им отказвала работа или интервю или да не си се явила?

По картата на Кристъл също съм на мнението на Веселин. Ако проектът и въпросната работа по него поставим по 10-тия дом, то дебилитираното положение на Луната (У10) без курс може би говори, че работа по проекта (развитие) или проект изобщо няма да има (поне в рамките на действието на хорара). Луната и Венера (У1) са в разходяща опозиция, което изглежда като отказ в близкото минало - от твоя страна или от страна на ръководството. Не сте се разбрали вероятно.

« Отговор #1315 -: Април 27, 2013, 06:00:53 am »
Благодаря ви, Веселин и Мирабела, за отговорите. Действително не е ясно дали ще има проект изобщо. Преди десетина дни се провеждаха срещи-дискусии относно възможността за проект, но нямам обратна връзка, бях поканена да участвам в проекта, ако ще го има. Жалко, звучеше много интересно.

Ако искам да попитам за нова работа при мен по принцип, ще е нужна нова карта, нали, тази я построих конкретно за проекта?

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1316 -: Април 27, 2013, 07:42:39 am »
Не, никога не съм кандидатствала там!
Ей, кога ще си намеря друга работа, значи!?

*

Константин

« Отговор #1317 -: Април 27, 2013, 11:23:17 am »
Ще започна ли да изкарвам по-сериозни доходи от дейността, с която се занимавам, в следващата 1/2 година ?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1318 -: Април 27, 2013, 12:12:43 pm »
Здравеите, на сестра ми и предстои избор на тема за дипломна работа. Подала е молба до университета за две теми до сега няма отговор от ръководителя, ще има ли избор и дали ще е сполучлив изгора според хорарната карта.

*

Константин

« Отговор #1319 -: Април 27, 2013, 12:16:21 pm »
Веско, благодаря ти за отделеното време :) Занимавам се с търговия на финансовите пазари, но всичко останало, което каза е точно така :) Затова и ми беше въпроса, тъй като от 2-3 години се занимавам с това, а на тоя етап печалбите ми са много малки, а голяма част и от парите, с които оперирам отивам по комисионни и т.нт. :)