Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316603 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1440 -: Юли 31, 2013, 05:45:49 pm »
Ще започна ли работа в Х. /Х е името на фирмата/?  :(
Луната У10 е без курс, АСЦ е на изгорял път, Нептун У6 е ретро, което е забавяне, отлагане и на всичко отгоре е в разходяща опозиция с Венера У1
Венера У1 е в сходящ хармоничен аспект с Марс У1 на Х. цитираната по име фирма и дано това означава, че ще се присъединиш към нея!

Златна ти ръка /предвид писмената комуникация тук/ , Акрукс. Искам да ти кажа, че съм в нервна криза заради тази работа.  :(

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1441 -: Август 01, 2013, 10:43:50 am »
Freya, много смело  :blink: имаш ли нещо резервно като план?

Благодаря Ирина, имам резервен план - моето студио във Варна. Въпреки, че е кофти че се връщам на минус. Но по-добре така, от колкото да затъвам още повече там.

доколкото виждам и въпроса си задала вчера, значи първо питаш и после действаш, без да изчакаш отговорите  :blink:
на Луна без курс не трябва да се вземат важни решения и предприемат радикални промени, постъпката ти е необмилсена според мен, но пък решенията как да живееш живота си са си твои!
 Пожелавам ти хармония!

Благодаря ти, а така се получи, може би е било импулсивно решение, но много отдавна не бях доволна и просто чаках този момент в който ще ми дойде до гуша. Сега не съжалявам, знам че просто е било крайно време да го направя.

И Акрукс е права, ама и Фрея вече месеци си съсипва нервичките. Явно вчера е бил моментът.

Тъкмо и меркът обърна )))))

Ако не ти се говори, недей, ама нещо луната ли задейства натала ти?

Нова, аз забелязах, че съм напуснала по пълнолуние . Иначе Луната през това време е направила съвпад с Марса ми, тригон със Слънцето ми, секстил с моя Луна. После квадрат мой Плутон и Венера, но вече бях напуснала и чаках да видя как ще приключат нещата.

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1442 -: Август 07, 2013, 04:52:19 pm »
Здравейте,как мислите,какво е значението на ретро нептун и луната в 12 дом в този хорар?Въпросът ми беше ще имам ли успех на предстоящия конкурс за работа
Че нещо не си уверена в себе си, а също не си съвсем открита, не разгръщаш изцяло своя потенциал.
Иначе другият У1 Юпитер е У10, в 3дом- конкурса, Луната в сходящ тригон с Юпитер, но след това ще извърши квадрат с У3 Венера в 6д. Освен това е в разходящ тригон с У6 Слънцето, налице е квадрат между У3 и У9, както и между У2 и У8- ако конкурсът е свързан с чужденци и с чужди инвестиции, нещо няма да се получат нещата.
Но за следваща работа по 11д ще имаш успех- Луната е в сходящ тригон с У11 и ще пренесе светлина между твоя У1 Юпитер към У11 Сатурн Последният аспект на Луната е хармоничен, така че каквото и да стане ще е за твое добро, вярвай ми!
Обратна връзка за akruks  , започнах я тази работа но наистина не се получи добра комуникация и от този месец съм без работа, сега се надявам и втората част от прогнозата да е точна и да имам успех със следващата работа  :blink: :blink:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1443 -: Август 08, 2013, 09:36:09 am »
Някаква светлинка в тунела има ли по тази карта? Въпрос: "Ще напусна ли скоро работа (до 3 месеца примерно)?" . Нищо вече не ме задържа тука, освен мизерната заплата, която така или иначе е необходима и кредит към шефа ми, пак заради ниската заплата. Нямам друга намерена работа, само искам да се махна от тука :(.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1444 -: Август 08, 2013, 09:51:36 am »
Аз ще тълкувам смело и безотговорно. Работата по нептун за 6 дом с хирон на коспидата, ми не ти е лесно, ясно. Приключването на тази дейност е по близнаците, а меркът в анаретен критичен градус в рак, 10 дом, не прави връзка с нептуна, като че ли нещата вървят към кулминация, завършек, но не и окончателно... А и като имаш кредит към шефа, къде ще ходиш.. Луната, който е един от с-рите ти, но и с-р на шефа тъкмо е сменил знак и върви към опозиция с нептуна, не. Отговор не. Или поне засега. Нататък с времето това е възможно, защото луната ще пренесе, каквото има да пренася от меркурий към венера, другия ти с-р.

Вероятно до три месеца няма да напуснеш, но по-късно е възможно.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1445 -: Август 08, 2013, 10:01:30 am »
Аз ще тълкувам смело и безотговорно. Работата по нептун за 6 дом с хирон на коспидата, ми не ти е лесно, ясно. Приключването на тази дейност е по близнаците, а меркът в анаретен критичен градус в рак, 10 дом, не прави връзка с нептуна, като че ли нещата вървят към кулминация, завършек, но не и окончателно... А и като имаш кредит към шефа, къде ще ходиш.. Луната, който е един от с-рите ти, но и с-р на шефа тъкмо е сменил знак и върви към опозиция с нептуна, не. Отговор не. Или поне засега. Нататък с времето това е възможно, защото луната ще пренесе, каквото има да пренася от меркурий към венера, другия ти с-р.

Вероятно до три месеца няма да напуснеш, но по-късно е възможно.
  :'( Не се издържа, всеки ден ме боли глава, като дойда. Шефа го няма от месец някъде, почива си човека, пък аз го чакам да го питам защо ми дава най-малко пари от касиерите, дето вършим едно и също всички. Щото аз като живея с 3.50лв на ден и чакам някой сам да се сети, ама на....на другите може, на мен не!!!! Ами Новичка да ти кажа, аз вече и пари не искам, само да се махна.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1446 -: Август 08, 2013, 10:04:37 am »
105 лв месечно?

Остават ти толкова след квартира и кредит....

Никой за нищо няма да се сети, за 28 години е трябвало да го разбереш. Никой никого не жали. Хич и не чакай. Аз съм циник и ще ти го кажа дирекшън.

И не чакай, ми сменяй работата. Хорари-морари...

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1447 -: Август 08, 2013, 10:09:13 am »
105 лв месечно?

Остават ти толкова след квартира и кредит....

Никой за нищо няма да се сети, за 28 години е трябвало да го разбереш. Никой никого не жали. Хич и не чакай. Аз съм циник и ще ти го кажа дирекшън.

И не чакай, ми сменяй работата. Хорари-морари...
  ;D ;D  :wub: Супер си! Ами да, още вярвам в дядо Коледа...ама тъкмо като се наканих да говоря с него, защото гледам, че никой няма да се сети..той заминал на гръцките острови.
105 лв не знам ама, както и да ги смятам, все излизат непредвидени разходи, хапчета, сватби, кръщенета...
Тука пък другия управител се жалваше, че с компания не можели да решат на кой остров да отидела тази година....  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1448 -: Август 08, 2013, 10:49:28 am »
Някаква светлинка в тунела има ли по тази карта? Въпрос: "Ще напусна ли скоро работа (до 3 месеца примерно)?" . Нищо вече не ме задържа тука, освен мизерната заплата, която така или иначе е необходима и кредит към шефа ми, пак заради ниската заплата. Нямам друга намерена работа, само искам да се махна от тука :(.

Не съм силна в хорарите, но да се включа и аз, тоя въпрос и за мен е много чувствителен.

В тази връзка се сетих за една колежка (преводачка) – софийска преводаческа агенция беше й задлъжняла с 2 или 3 хил. лева... Колежката периодично ги прозвъняваше, все намираха някакви оправдания. Накрая звъни и се свързва с техния управител, който казва "В момента не разполагам с пари, защото съм на почивка в чужбина, ще трябва да почакате още”. Коментарът на колежката беше "Сигурно е отишъл там с моите пари и на всички колеги, на които дължи!”. Та такива ни ти работи с некоректните и алчни работодатели...

Сега по хорара:

Ако беше задала въпроса малко по-рано, щеше да си представена от анаретен Меркурий и можеше да се допусне, че скоро ти предстои промяна (има и рецепция с Луната). В случая обаче си представена от Венера, която не е в много добра позиция нито по знак, нито по дом. Зависима си от обстоятелствата и имаш чувството, че по-добрите възможности минават покрай теб, като невидима си за тях, не ги привличаш. На Луната обаче й предстоят доста аспекти, все положителни, а последният й аспект ще е със сигнификатора на питащия. Луната е в мутабелен знак, което предполага, че проблемът може да се реши в близките месеци (така е зададен и въпросът). И, най-важното, не оставай сляпа за възможностите, каквито и да са те – те са навсякъде около теб, друг е въпросът, че може да са извън полезрението ти и някак да не ги забелязваш. Понякога нещо на пръв поглед незначително може из основи да промени нашия живот и да ни открие други хоризонти. Ако търсиш по-упорито – питаш познати, преглеждаш обяви, отнякъде може да изскочи възможност за смяна на работа. Да отидеш на друго място, с по-висока заплата и да можеш постепенно да изплатиш заема към сегашния ти шеф. Заема ще го изплащаш, да, но това не означава, че ще останеш на сегашната си работа. В каква сфера искаш да работиш?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1449 -: Август 08, 2013, 10:59:25 am »

Сега по хорара:

Ако беше задала въпроса малко по-рано, щеше да си представена от анаретен Меркурий и можеше да се допусне, че скоро ти предстои промяна (има и рецепция с Луната). В случая обаче си представена от Венера, която не е в много добра позиция нито по знак, нито по дом. Зависима си от обстоятелствата и имаш чувството, че по-добрите възможности минават покрай теб, като невидима си за тях, не ги привличаш. На Луната обаче й предстоят доста аспекти, все положителни, а последният й аспект ще е със сигнификатора на питащия. Луната е в мутабелен знак, което предполага, че проблемът може да се реши в близките месеци (така е зададен и въпросът). И, най-важното, не оставай сляпа за възможностите, каквито и да са те – те са навсякъде около теб, друг е въпросът, че може да са извън полезрението ти и някак да не ги забелязваш. Понякога нещо на пръв поглед незначително може из основи да промени нашия живот и да ни открие други хоризонти. Ако търсиш по-упорито – питаш познати, преглеждаш обяви, отнякъде може да изскочи възможност за смяна на работа. Да отидеш на друго място, с по-висока заплата и да можеш постепенно да изплатиш заема към сегашния ти шеф. Заема ще го изплащаш, да, но това не означава, че ще останеш на сегашната си работа. В каква сфера искаш да работиш?
Това подчертаното, не бих го написала по-добре. Търся и питам всички. Веднъж ми звъннаха за интервю, казаха, че ще пратят мейл за дата, час и място и нищо не пратиха. За сега кандидатствам за касиер в банка, за това поне имам стаж, но истината е, че ми е много трудно да се насоча към нещо конкретно, което да кажа 'Ето това е!". Помагам на приятеля ми с търговия по интернет. Много ми допадна, работа по меркурий, аз съм асц Дева.  :blink: Бих искала да продължа това, докато не се кротна и насоча към нещо, което наистина искам. Сега ситуацията е такава, че всичко ще работя, само не и тук. Лили благодаря, наскоро беше споменала за некадърна колежка, която една таблица не можела да направи. Ами взимай ме мен, знаеш ли колко съм добра в MS Office?!.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1450 -: Август 08, 2013, 11:03:35 am »
Ини, когато си направя фирма и се стигне до назначаване на персонал, тогава бих могла да съм полезна. :))
Но в нашата фирма друг човек взема тези решения, аз също съм служител като теб (и се дразня от некадърност, подплатена с претенции).

Касиерите в банка, доколкото знам, са на много ниски заплати, по-нископлатени от продавачките. За валутен касиер по комплексите вече е късно, а и това е сезонна работа, трябва ти нещо по-стабилно и постоянно. Може би на първо място трябва да изясниш сама за себе си с какво искаш да се занимаваш - тогава ще дойдат и нови възможности, след като се концентирраш върху желаната цел и посока. Успех!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1451 -: Август 08, 2013, 11:07:06 am »
Ини, когато си направя фирма и се стигне до назначаване на персонал, тогава бих могла да съм полезна. :))
Но в нашата фирма друг човек взема тези решения, аз също съм служител като теб (и се дразня от некадърност, подплатена с претенции).
  ;) Разбира се Лили. Мерси, винаги ми е било трудно по тази част. СЛВ на MC,  искам да се занимавам с много неща, за които са необходими учене, четене. Ако бях знаела да се насоча с време...По банките да, ниско е заплащането, но не е по-зле от моето,а  и поне ги осигуряват на пълен работен ден, мен сега на половин..
« Последна редакция: Август 08, 2013, 11:12:42 am от ini »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1452 -: Август 08, 2013, 11:15:11 am »
И още нещо по хорара:
Меркурий сменя знак, така че Луната няма да направи секстил с него, но взаимната рецепция помежду им остава в сила. И влиянието на тази рецепция се пренася върху твоя сигнификатор, тъй като последният аспект на Луната ще е именно с Венера. Евентуално това може да се разтълкува като насока за типа дейност - може би правилно си се насочила към търговята, вкл. електронна. Също така може да се занимаваш с маркетинг и дистрибуция - продукти за дома, за здраве, хигиена, грижа, биопродукти и т.н.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1453 -: Август 08, 2013, 11:21:58 am »
И още нещо по хорара:
Меркурий сменя знак, така че Луната няма да направи секстил с него, но взаимната рецепция помежду им остава в сила. И влиянието на тази рецепция се пренася върху твоя сигнификатор, тъй като последният аспект на Луната ще е именно с Венера. Евентуално това може да се разтълкува като насока за типа дейност - може би правилно си се насочила към търговята, вкл. електронна. Също така може да се занимаваш с маркетинг и дистрибуция - продукти за дома, за здраве, хигиена, грижа, биопродукти и т.н.
Много ми помагаш с тези насоки. Ако гледаме следващата работа по 11 дом, то това е Слънце на трон в 11 дом, силно положение, а ако взимаме Слънце, като сигнификатор за шеф, то значи ли, че сама ще съм си си шеф, което ми е желание отдавна. Само не се сещам с какво творчество или деца може да има връзка.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1454 -: Август 08, 2013, 11:28:42 am »
Я, генерирай в астрокома солара си. Може вече да го дават като активен, ако си октомврийски,  да видим кво ще излезе и го постни в темата за соларите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1455 -: Август 08, 2013, 11:31:13 am »
Много ми помагаш с тези насоки.

В края на най-тъмния тунел се вижда светлинка... А там, където има светлина, има и изход.

А хорари не умея да тълкувам  ;D - не съм прочела нито една хорарна книга.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1456 -: Август 08, 2013, 12:16:24 pm »
Я, генерирай в астрокома солара си. Може вече да го дават като активен, ако си октомврийски,  да видим кво ще излезе и го постни в темата за соларите.
Ноемврийски съм, има още време да влезе в сила следващия, още съм в този, в който има смяна на кариерата  ;D

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1457 -: Август 08, 2013, 02:38:42 pm »
То светлинка има, но ти трябва да излезеш на светло, за да те огрее- Венера У1, У8 се спотайва в 12д
Венера У1 в раходяща опозиция с Нептун У6 в 5д- отдавна твоето аз се противопоставя на тази работа, криеща риск и сега като е ретро Нептун проблемите на работното място са се увеличили на ниво съвсем да не издържаш. К6 е в двоен знак, което показва и другата ти работа-електронната търговия, която е престижна и важна за теб- Юпитер съУ6, У3 в 10д и Луната У10 ще извърши последен аспект с Венера У1, У8- може би  тази кариера ще те удовлетворява в крайна сметка, както самата теб, така и финансво, което ще ти даде свобода на избор, а именно да приключиш настоящата си работа- Луната У10 в сходяща опозиция с Нептун У6. Като споменах финансово- видно е, че в тази сфера се натъкваш на затруднения, тъй като Плутон У2 е ретро, но разположен в 4д и във взаимна рецепция със Сатурн У4 във 2д дава насоки, че може от вкъщи да печелиш стабилни доходи за в бъдеще- СЛВ е във 2д, Луната ще извърши хармоничен аспект с него, както и с У2, У4,5, У1,8, У3
Akruks, искрено ти благодаря. Да работя от вкъщи ми влезе, като идея, като бях на консултация при астролог януари 2011г. Тя ми каза така: "За теб е много трудно да работиш с нормално работно време, да се съобразяваш с шефове, колеги, да стоиш на работа и да не вършиш нищо, само защото трябва да си там (у6 Уран, а сега той е върху Луната ми, но тогава не учих астрология) и каза, с времето ще ти става все по-трудно и мъчително."  До тогава не си давах сметка, на какво се дължи моето раздразнение на работа. От както тя ми обясни какво точно е за мен, тогава ми стана и като мечта направо. Ето това време дойде.  :blink:
Моите уважения към Нова и Лили, радвам се на всички мнения. Отново, доста добре разбираш ситуацията по картата. Дай Боже скоро да дам обратна връзка за щастливо развитие на проблема.  :wub:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1458 -: Август 08, 2013, 02:43:37 pm »
Ми считам, че и трите доведохме случая до аналогово тълкуване и завършек.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1459 -: Август 08, 2013, 02:44:33 pm »
Ми считам, че и трите доведохме случая до аналогово тълкуване и завършек.
Даже не мога да опиша колко ми повдигнахте духа!  :wub: :wub: :wub: