Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 314966 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1480 -: Август 16, 2013, 01:18:43 pm »
))) Върти, суче, Весо, доде не й кажеш, че става, ще си измисля поводи )))))

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1481 -: Август 16, 2013, 01:19:44 pm »
 нищо не разбирам още.
и, ся, квоооо :-\ сходящ тригон с Луна и Слънце, Слънце и У8 в 10, само У1 и У11 нямат аспект....
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1482 -: Август 16, 2013, 01:20:40 pm »
))) Върти, суче, Весо, доде не й кажеш, че става, ще си измисля поводи )))))

дзвер, ти да мълчиш!!! Виж Сатурн в 1 в предишния как беше - грешка в изчисленията. Абе, мисля си аз, какъв новолунен хорар днес???? Та се светнах от там.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #1483 -: Август 16, 2013, 04:22:54 pm »
Изчакай до понеделник поне. Ще си в по изгодна позиция и е по-вероятно да имаш подкрепа от колеги например. :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1484 -: Август 16, 2013, 04:35:16 pm »
Това е вярно - имам факти в тази насока.
Но дали отговорът е положителен или отрицателен?  :rolleyes:

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1485 -: Август 16, 2013, 04:42:45 pm »
да ;D но искам ад се върна на предишната работа. Нямам проблеми с колеги или шеф там, разбираме се.

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1486 -: Август 16, 2013, 04:49:35 pm »
ооооооооххххх
10х, Роли!  :'(

А Шопенхауер

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #1487 -: Август 16, 2013, 05:04:11 pm »
Бившия ти шеф вероятно вече е сложил някой на твоята длъжност, да го пробва дали ще върши същата или повече работа за по-малко заплащане. Заради икономии.  ;)
Не мога да дам категоричн отговор ДА, но нещата на там клонят. ;)
Важно е ти на какви условия си съгласна да се върнеш. :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1488 -: Август 16, 2013, 05:06:01 pm »
Въпрос:
Ще се върна ли на работа в Н.....?

Чудя се дали да не се обадя на бившата шефка и да питам иска ли ме пак  :rolleyes:

Тъй като хорара беше за грешна дата, слагам правилната - днешната  ;D
Лично за мен сега ще направя изключение, последният хорар със сатурн в 1 ми натри носа да си знам, че не се четат такива хорари, ти ще споделиш после...и ще си направя извод...та
На сегашната си работа изобщо не си зле, ако е имало шанс за старата ,която всъщност тук я гледшй като нова-по11...то той е минал...
работните ти условия тук включват ли пари от спедиция,свързани с чужбина, туризъм, издателство? е, ако е така-очаквай там разширение и приходи, луната в стрелец те описва като човек,който желае ръст в работата, размах и разнообразие, уран в овен в 6 си е бунтар, но ...
фиксираните оси и слънцето на трон са хубави обещания за там, където си сега, ако и слънцето го вземе за шефа, то-предстои нарастване на твоето реноме и пред него...
тригон на слънце на трон  и луна-за какво си говорим?

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #1489 -: Август 16, 2013, 05:10:04 pm »
Бившия ти шеф вероятно вече е сложил някой на твоята длъжност, да го пробва дали ще върши същата или повече работа за по-малко заплащане. Заради икономии.  ;)
Не мога да дам категоричн отговор ДА, но нещата на там клонят. ;)
Важно е ти на какви условия си съгласна да се върнеш. :blink:
Росин, ти как разсъждаваш тук? :blink:

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #1490 -: Август 16, 2013, 05:22:37 pm »
По есенциалните достойнства на планетите. И коя ще смени най-рано природата си. :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #1491 -: Август 16, 2013, 05:27:52 pm »
По есенциалните достойнства на планетите. И коя ще смени най-рано природата си. :blink:
венера ли визираш?

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #1492 -: Август 16, 2013, 05:37:28 pm »
Да.
Венера има достоинства по триплицитет в 1 и 7 дом. След няколко дни ще е на трон вече и ще е диспозитар на 11 дом. :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1493 -: Август 16, 2013, 06:43:54 pm »

ШАХ!!!
Росин, Енигма, супер сте! Вчера мислех да звънна на шефката да я питам. Днес разбрах, че имало момиче на моето бюро, но не могат да ми кажат дали е на стаж или на трудов договор.
На сегашната работа (тя е по-малко сигурна), шефа е по-серт, но да, има възможност за разнообразие, но с уговорки. Въпреки че засега нямам особен размах, не е това, което ми обещаха и някак си се стесни параметъра.
Може и да е странно, но аз искам да работя. Усещам се по-ефективна под напрежение. А вместо това, досега винаги съм си поклащала краката и като съм се местила на нова работа, винаги е било с надеждата да ми стопят лагерите. Вероятно ми е писано да ми плащат, без да пия вода потна  :blink: Но София ми липсва определено, апартаментът ми липсва и затова се чудя не сбърках ли като напуснах питомното там, за да гоня дивото тук.....

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1494 -: Август 16, 2013, 06:47:25 pm »

фиксираните оси и слънцето на трон са хубави обещания за там, където си сега, ако и слънцето го вземе за шефа, то-предстои нарастване на твоето реноме и пред него...

След месец предстои да мине изпитателния срок и да се вдигне заплатата  :blink: А и Слънцето е в дом на Сатурн....

А Шопенхауер

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #1495 -: Август 16, 2013, 07:59:50 pm »

След месец предстои да мине изпитателния срок и да се вдигне заплатата  :blink: А и Слънцето е в дом на Сатурн....
Извинявай, ако съм с грешка-ще изтрия поста, но ти ли беше дето преди месеци питаше да се върнеш в Пл от София-пак с хорар?/не мога да запомня всичко, може и да греша/

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1496 -: Август 16, 2013, 08:20:24 pm »

Не, не си в грешка, аз съм. Сериозна крачка за мен. Оказа се обаче, че в Пловдив е масово. Само на нашия етаж сме 6 души, които са го направили, все с деца, като мен. По долните етажи на фирмата има още доста. Все от Пв, заминали преди години в Сф....
Обаче, на мен Сф ми липсва, а фирмата, в която работих, беше много добра, както казах. Но аз съм и с фиксиран МЦ и винаги се чудя и мая какво да направя и дали да го направя  ;)

А Шопенхауер

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #1497 -: Август 16, 2013, 08:39:25 pm »

Не, не си в грешка, аз съм. Сериозна крачка за мен. Оказа се обаче, че в Пловдив е масово. Само на нашия етаж сме 6 души, които са го направили, все с деца, като мен. По долните етажи на фирмата има още доста. Все от Пв, заминали преди години в Сф....
Обаче, на мен Сф ми липсва, а фирмата, в която работих, беше много добра, както казах. Но аз съм и с фиксиран МЦ и винаги се чудя и мая какво да направя и дали да го направя  ;)
Да, за съжаление и аз съм така, щом и уранското при слънцето ми не ме изтика на добрата работа...само мислех, а бях в уранова криза...
за МЦ във фиксиран знак при колебание между 2 работи в хорар, казват: "Стой си на д...", но можеш след известно време пак да застягаш куфара, нали хорарът е времен..."

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1498 -: Август 16, 2013, 11:15:16 pm »
Ама, разбира се, в Щатите хората цял континент пропътуват и се местят, аз сега за някакви си 150км  ;D

А Шопенхауер

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1499 -: Август 17, 2013, 08:01:01 am »
ще ми се развиват ли доре нещата в работата така че да си стъпя финансово на краката