Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316414 Прегледи
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1520 -: Август 25, 2013, 01:16:01 pm »
Като правите оферти на турци и особено на араби, винаги оставайте луфт нагоре. При тях е прието да се пазарят, т.е. те си имат едно наум, че цената е завишена, за да я свалят. Сигурно знаете това.
Благодаря ти за обратната връзка!

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1521 -: Август 25, 2013, 01:17:12 pm »
И да всъщност не сме първият им избор по определени причини обикаляха с други колеги .

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1522 -: Август 25, 2013, 01:21:26 pm »
Като правите оферти на турци и особено на араби, винаги оставайте луфт нагоре. При тях е прието да се пазарят, т.е. те си имат едно наум, че цената е завишена, за да я свалят. Сигурно знаете това.
Благодаря ти за обратната връзка!
Честно казано от няколко години редовно работя с турци и гърци, на тях това да се пазарят им е в краъвта, не могат да живеят без това.Но пък аз мисля, че тук ще коментират наема защото нямат избор, апартамента наистина не струва 400 евро, липсва му още малко класа,а пък и клиентите за такива имоти не са господ знае, колко много в Пловдив.

« Отговор #1523 -: Август 25, 2013, 02:47:56 pm »
Елодия,

защо не гледам и аз датата на картата. Картата ти е за утрешна дата, а въпросът е зададен днес! Изтеглям си коментара.

В картата за 1:38 на 25.08.2013 (днешна дата) отново АС попада в Рак (първия градус), управителите на двете страни остават същите и в същите домове. Луната е в Овен, 11-ти дом, без курс. Имате уговорка с турците, така ли? Ако да - без промяна, ще бъде спазена. Ако нямате уговорка, тепърва на Луна без курс шансът да се задвижат нещата не е голям.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #1524 -: Август 25, 2013, 03:43:32 pm »
Картата е с дата 26.08.2013-понеделник.
То е утре.... :blink:
Което не отменя тълкуването.
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1525 -: Август 27, 2013, 07:42:38 pm »
Здравите този път въпрос ми е свързан с работата ,от както съм в фирмата ,а и както разбирам от шефката от началото на годината всички сделки в офиса стават поне с месец закъснение.Та въпроса ми е  до кога всички сделки във фирмата ще стават със закъснение .

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1526 -: Август 27, 2013, 07:44:32 pm »
Елодия,

защо не гледам и аз датата на картата. Картата ти е за утрешна дата, а въпросът е зададен днес! Изтеглям си коментара.

В картата за 1:38 на 25.08.2013 (днешна дата) отново АС попада в Рак (първия градус), управителите на двете страни остават същите и в същите домове. Луната е в Овен, 11-ти дом, без курс. Имате уговорка с турците, така ли? Ако да - без промяна, ще бъде спазена. Ако нямате уговорка, тепърва на Луна без курс шансът да се задвижат нещата не е голям.

Здрасти давам ти обратна връзка , нещата се развиха точно както каза ти, но както каза ще е със закъснение ,ще наемат чак септември месец.

« Отговор #1527 -: Август 27, 2013, 11:21:26 pm »
Ще ме оставят ли да работя с новия колега?В момента обучавам нов колега,който честно казано,изобщо не ми допада.Надявам се,след приключване на обучението,да го пратят в друг екип и да си ми върнат старата колежка.Какво мислите?На мен ми е толкова криво,че чак не искам да си го гледам този хорар
Няма да остане в твоя екип новия колега, представен от Меркурий У7 в твоя 6д, където се пъжи в лъчите на Слънцето у6, но няма да извърши съвпад с него.
Благодаря Акрукс,дано си права  :blink:
Акрукс,веднага давам обратна връзка-нещата се развиха в моя полза,местят го.Перфектно тълкуване,благодаря ти  :blink:

« Отговор #1528 -: Август 28, 2013, 10:12:07 am »
Здравите този път въпрос ми е свързан с работата ,от както съм в фирмата ,а и както разбирам от шефката от началото на годината всички сделки в офиса стават поне с месец закъснение.Та въпроса ми е  до кога всички сделки във фирмата ще стават със закъснение .

Благодаря ти за обратната връзка от предната карта!

По тази карта. Погледни го от добрата страна - Луната е екзалтирана - сделките все пак се осъществяват и паричните ти постъпления са прилични, няма да намалеят (Луна във 2-рия ти дом, У2 Венера е тронова). Луната е във фиксиран знак (Телец), затова мисля, че нещата ще продължават да се развиват бавно, но стабилно, засега.
Уран в 1-ви дом потвърждава, че си нетърпелива.
Предстои секстил на Луната с Марс. Дали това може да ускори нещата? Аспектът ще се осъществи в последния градус на знаците. Казват, че такива аспекти са нестабилни и влиянието им може да е краткотрайно. Но пък след това Луната сменя мудния Телец със знак на бързоногия Меркурий. Между Луната и точния аспект с Марс има почти 3 гр. Да видим дали след около 3 м., т.е. към края на годината, темпът на работа в офиса ви няма да се ускори.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1529 -: Септември 01, 2013, 07:52:11 pm »
Заминах на планина без да се обадя на шефката си, а само на колежката  и въпроса ми е ще ме уволни ли шефката .

*

Uran

• 6041
« Отговор #1530 -: Септември 01, 2013, 07:57:42 pm »
НЕ. ;D

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1531 -: Септември 01, 2013, 08:01:04 pm »
защо се смееш Уран. :blink: :blink:И благодаря за отговора.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1532 -: Септември 01, 2013, 08:03:57 pm »

Знаеш какви могат да бъдат последствията, шеташ си на моментното желание, а след това- пускаш хорар. :blink:

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1533 -: Септември 01, 2013, 08:09:02 pm »
Ами не точно просто трябваше да се махна иначе щяха да откача .

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #1534 -: Септември 01, 2013, 08:35:26 pm »
Ами не точно просто трябваше да се махна иначе щяха да откача .
Кажи й , че ти е станало лошо и си се прибрала вкъщи.  ;) ;) ;) все пак не си й роб, случва се понякога да ти писне.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1535 -: Септември 01, 2013, 08:37:30 pm »
Тя знае къде съм била, никога не бих я лъгала просто ми писна от всичко и всички. :blink: :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1536 -: Септември 02, 2013, 01:08:50 pm »

ШАХ!!!
Росин, Енигма, супер сте! Вчера мислех да звънна на шефката да я питам. Днес разбрах, че имало момиче на моето бюро, но не могат да ми кажат дали е на стаж или на трудов договор.
На сегашната работа (тя е по-малко сигурна), шефа е по-серт, но да, има възможност за разнообразие, но с уговорки. Въпреки че засега нямам особен размах, не е това, което ми обещаха и някак си се стесни параметъра.
Може и да е странно, но аз искам да работя. Усещам се по-ефективна под напрежение. А вместо това, досега винаги съм си поклащала краката и като съм се местила на нова работа, винаги е било с надеждата да ми стопят лагерите. Вероятно ми е писано да ми плащат, без да пия вода потна  :blink: Но София ми липсва определено, апартаментът ми липсва и затова се чудя не сбърках ли като напуснах питомното там, за да гоня дивото тук.....

Марс е в знак на Луната, а Луната е в знак, който е в тригон със знак на Марс- смесена рецепция
Възможно и парите да имат дял, тъй като Юпитер У2 е в знак на Луната във 2д, но нейният последен аспект е тригон със Слънцето У10 в 10д- може началника да те задържи, може по-високо професионално положение да заемеш, да блеснеш в кариерата

ОТЧЕТ ПО ХОРАРА - на старата работа нов шеф се разпорежда, няма как да се върна  :( Хорарът е точен.............. :-X
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1537 -: Септември 02, 2013, 10:06:04 pm »

Знаеш какви могат да бъдат последствията, шеташ си на моментното желание, а след това- пускаш хорар. :blink:
Уран благодаря давам ти обратна връзка  не ме уволниха,но шефката ми е много сърдита.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1538 -: Септември 06, 2013, 08:23:57 pm »
Да очаквам ли положителен отговор да бъда назначена на работа в Х. /назовавам по име/?

« Отговор #1539 -: Септември 09, 2013, 09:34:41 pm »
Здравейте, на майка ми й предстои да напусне работа и да излезе на борсата - жената, на чиято длъжност майка ми я замества, скоро се връща от майчинство и ще си поеме работата. Та питането е от името на майка ми:
Ще си намеря ли скоро нова работа, която да ме удовлетворява напълно?
09.09 в 19:00 ч. Добрич

Много, много ви благодаря за отделеното време!!