Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315031 Прегледи
*

tasha

• *
  • 85
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1540 -: Септември 20, 2013, 09:00:50 am »
Здравейте,
Преди време бях задала въпрос дали една жена, с която се проведе интервю, ще започне работа при нас. Миналата седмица дойде на работа. Не й е пуснат още трудов договор. Въпроса ми е дали ще остане на работа/за мен вече се води на работа, макар и засега без договор/?
Голям интерес проявяваш към тази жена, на предния въпрос дали ще приеме и започне работата, при положение, че работи другаде в момента, отговорих следното:
 Жената е Нептун У1
в твоя 6д- твоята работа, Луната в разходящ тригон с Нептун- приела е работата, Луната ще пренесе светлина между нея и Сатурн У11 за нея- новата работа, Сатурн е ретро, затова не започва веднага, а по-късно- края на май. Последен аспект на Луната е квадрат със Слънцето У6 за нея- ще прекрати настоящата си работа.

По новата карта също е представена от Нептун в неин 12д, а Венера у3, у8 е в разходящ хармоничен аспект с Нептун- може да има трудов договор, но да не ви е казала.Слънцето У6 е в сходящ съвпад с Юпитер У1 - засега ще остане на работа, но все пак Нептун У1 е ретро, Юпитер е заточен и като гледам Луната У5 в 5д в сходящ хармоничен аспект с Юпитер У1 в 4д- дали пък няма да излезе по майчинство по някое време?

ОВ - жената вече не е при нас, по здравословни причини.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #1541 -: Септември 20, 2013, 05:07:53 pm »
въпрос зададен в 17.24 в София/Аз ли съм виновна за счупения таблет в работата/
т.к. днес бях сама на работа и до понеделник,  ще си изрисуван какви ли не истории, умея го.накратно таблета падна от ниска 45 см. висока маса върху паркет, и т.к. чужди неща не ме интересуват не съм поглеждала дали е бил така идвайки в офиса.
Гледам , че асцедента е водолей, нови технологии, Луната е във 2ри дом с разпадащ се съвпад с Уран/ пак нови технологии/, могали разпадащия се съвпад да се тълкува, че ще ми се размине :blink: т.е. не съм виновна..
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #1542 -: Септември 21, 2013, 07:01:44 pm »
въпрос зададен в 17.24 в София/Аз ли съм виновна за счупения таблет в работата/
т.к. днес бях сама на работа и до понеделник,  ще си изрисуван какви ли не истории, умея го.накратно таблета падна от ниска 45 см. висока маса върху паркет, и т.к. чужди неща не ме интересуват не съм поглеждала дали е бил така идвайки в офиса.
Гледам , че асцедента е водолей, нови технологии, Луната е във 2ри дом с разпадащ се съвпад с Уран/ пак нови технологии/, мога  ли разпадащия се съвпад да се тълкува, че ще ми се размине :blink: т.е. не съм виновна..
Юпитер У2 в 6д е в разходящ квадрат с Уран У1, възможно е и ти да си го повредила след изпускането
Привет, благодаря за отговора. Днес бях на работа никой  не изпищя, че му у счупен таблета, дали  не ми се размина или просто  нищо не съм направила.... :P
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1543 -: Септември 26, 2013, 06:22:40 am »
 :mellow:
« Последна редакция: Септември 26, 2013, 07:41:33 am от Enigma »

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #1544 -: Септември 26, 2013, 08:19:01 am »
Ще ме вземат ли на работа във фирма X?

Да. :blink:
Марс управлява асцедента и екзалтира в знака на 10 дом.  :blink:
Може да ти съобщят и допълнителни условия някакви.
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

« Отговор #1545 -: Септември 28, 2013, 08:23:00 am »
Ще започна ли нова работа до края на годината?

« Отговор #1546 -: Септември 29, 2013, 12:08:15 pm »
Благодаря за отговорите! Да, за чужбина си мисля. Имам доходи в момента, но не са по трудов договор.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #1547 -: Октомври 01, 2013, 11:44:52 am »
Да внимавам ли много с  колегата ми, защото би ме прецакал умишлено при първа възможност? :-\
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #1548 -: Октомври 01, 2013, 12:50:29 pm »
Да внимавам ли много с  колегата ми, защото би ме прецакал умишлено при първа възможност? :-\

Колегата ти ,няма достатъчно възможности да ти навреди умишлено. :blink:
И да направи нещо, само ще е в твоя полза. ;)

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #1549 -: Октомври 01, 2013, 01:12:58 pm »

Колегата ти ,няма достатъчно възможности да ти навреди умишлено. :blink:
И да направи нещо, само ще е в твоя полза. ;)
Благодаря  ;)
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #1550 -: Октомври 02, 2013, 05:48:00 pm »
...дано не досаждам вече, не знам какво да правя- имам сериозни проблеми с докторката,с която работя/по натал тя е с квадрат на Юпитер към слъэнцето си и съвпад на Луна със Сатурн...много е груба,суперпренебрежителна ,прави напук  и ме юрка както си иска,а аз пасувам - ако й противореча става по-лошо...говори неверни неща пред другите колежки за мен/...напоследък нещата загрубяха съвсем и мисля,че това е ,защоот иска да се махна от нея.../ценя професионализма й аз ,обаче/....въпросът ми е " Иска ли д-р Х да се махна от нея, или иска да остана с нея и да продължим съвместно да работим в екип" и "Ще загубя ли,ако  ме преместят другаде"....силно съм напрегната и се извинявам,ако някой е усетил това в този момент  :'(....
това, което си мислиш ти едва ли е точно така, като гледам картата...
работата няма да смениш, въпреки проблемите, но в картата излиза, че твоята докторка също си има проблеми с работата- Луната У1 в разходящ квадрат с Юпитер у6 в неин 1д, а колкото до говоренето на неверни неща пред колежки едва ли го е правила, това може да са интриги от страна на коелжките ти, които са ти предали тези неща клюки
Благодаря,Акрукс  :blink: .....а този разходящ квадрат до кога е квадрат,всъщност  :-[...щото тук има 16* разлика...все още смята ли се за аспект..или е изживян вече....щото да- имаше проблем преди време/преди около 3м/ ...а сега като гледам квадрата на Луната е с неин У5 , което тя действително си го изживява в момента ..... ...... :blink:

....влизам само да кажа по този хорар,че .....ами напоследък докторката ми е доста положително променена спрямо мен-дори ми се подмазва чат-пат..скоро ми предложи да работя с нея,ако евентуално останем без работа и тя започне  индивидуална практика...но пък продължава с интригите зад гърба ми,но това й е от стелиума в риби,вероятно и едва ли ще се промени някога...Обаче не знам дали тази положителна промяна не се дължи на кристала,който нося в чантата си и озарява целия ни кабинет/всъщност днес го забравих у дома и имаше напрежение ,но не изригна срещу мен този път,както обича да прави,когато е афектирана /....такива неща по този хорар...до този момент от нашето съвмесТно развитие  :P
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1551 -: Октомври 09, 2013, 07:43:49 am »
Здравейте, ще си намеря ли скоро удовлетворяваща ме работа. Благодаря на този, който се включи с коментар.
http://i610.photobucket.com/albums/tt181/ropotamo/astro_w2gw_59___hp2004614685.gif

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1552 -: Октомври 09, 2013, 01:25:17 pm »
Получих увеличение с 100 лева на заплатата срещу увеличение на работата, което би струвало на шефа, ако наеме външна фирма минимум 300. Т.е. даде ми още няколко фирми да водя, две от които работещи и още няколко новооткрити.
Да подам ли предизвестие за напускане?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1553 -: Октомври 09, 2013, 01:45:59 pm »
Здравейте, ще си намеря ли скоро удовлетворяваща ме работа. Благодаря на този, който се включи с коментар.
http://i610.photobucket.com/albums/tt181/ropotamo/astro_w2gw_59___hp2004614685.gif

Да.В рамките на 3 месеца.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1554 -: Октомври 09, 2013, 07:09:05 pm »
Според мен не.
ОК. Благодаря, защо?

« Отговор #1555 -: Октомври 09, 2013, 07:31:31 pm »

под удовлетворяваща имаш предвид заплащането предполагам, защото Венера У1, У8 е в разходящ съвпад с Луната във 2д
Мисля, че може да има скорошна промяна в работата за теб, която да те задоволява, но поради късния АСЦ е възможно да е за кратко или пък впоследствие условията на работа да се отличават от първоначално описаните, но като краен резултат ще си доволна.

Благодаря Акрукс, и заплащането и колектива и самата работа имам предвид. Ще кажа какво е станало впоследствие. Само да стане нещо.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1556 -: Октомври 09, 2013, 07:40:11 pm »
Мерси за отговора! явно е решил, че много ми дава или че ще съглася на всичко, но все пак имам съвпад на слънце с уран макар и широк и не търпя такива ограничения.
както и да е, не можах да разбера да подам молба или..? Смяташ че ще се съгласи на моите условия, които мисля утре да поставя?

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1557 -: Октомври 09, 2013, 09:02:50 pm »
Да, благодаря ти! Права си! Сега те разбрах! Благодаря ти за думите!

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #1558 -: Октомври 10, 2013, 07:06:34 am »

И аз мисля като Веско, че няма скоро да имаш удовлетворяваща те работа.
Заради късния Асцедент, гледам Марс като У1. Марс в Лъв няма кой знае какви достойнства, но е силен акцидентално.
Венера У7 дом-договарянето с работодател, също в огненен знак.
Картата е дневна. Връзката между 1,7 и 10 дом е Слънцето / упр. на огнения триплицитет/, което е във Везни /заточение/ и в 12 дом - доста "прецакано".
Дори да гледам Венера като У1 дом, положението пак е същото.  :blink:

« Отговор #1559 -: Октомври 10, 2013, 10:13:02 am »
Ок, благодаря Росин.