Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315102 Прегледи
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1560 -: Октомври 10, 2013, 10:15:00 am »
Здравейте, ще си намеря ли скоро удовлетворяваща ме работа. Благодаря на този, който се включи с коментар.
http://i610.photobucket.com/albums/tt181/ropotamo/astro_w2gw_59___hp2004614685.gif

Да.В рамките на 3 месеца.
Благодаря, Марая. Много е важно за мен ( три месеца в момента ми изглеждат цяла вечност). Но явно това е положението.

« Отговор #1561 -: Октомври 10, 2013, 06:46:52 pm »
Според мен не.
ОК. Благодаря, защо?
Асцендентът е в последен градус, освен това Венера У1 няма да направи аспект с Марс, У6, както и с Меркурий, У11 (ако гледаме за втора работа, в случай, че вече си имаш работа). Луната е съУ9 и ще направи като последен аспект тригон с Марс, У2, У6 и У7 - възможно е да намериш някого по интернет да свършиш някаква работа, чрез която да изкараш пари, вероятно от дома, тъй като Луната ще направи тригон и с Уран, У4. Може обаче да има някакво забавяне или да не се окаже това, което очакваш, тъй като Уран е ретрограден, а освен това Рак е интерсептиран знак в 9 дом.

Благодаря, ще ви държа в течение.

« Отговор #1562 -: Октомври 10, 2013, 07:48:56 pm »
А ако питам така: Ще си намеря ли работа до 40 дни?

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #1563 -: Октомври 10, 2013, 08:50:22 pm »
А ако питам така: Ще си намеря ли работа до 40 дни?

Аз ще си позволя да напиша иначе "излишните разсъжедения" по предния ти хорар за работа.
Асцедент Везни и Сатурн в 1 дом. Сатурн има достойнства /по екзалтация и триплицитет/ в знака, на купсидата на дома, в който се намира, и по тази точно причина не пречи, не отнема от силите на асцедента а създава условия да си свърши работата асцедента/или неговия управител/. Това не за дълъг период от време обаче. Сатурн управлява 4 дом и неговите аналогии..... Самия Сатурн в скорпион няма никакви есенциални достоинства, иска да се  застахова за дълъг период от време и  да контролира ситуацията /в 1 дом-силен, не че има каво да покаже, но поне "действа"/. С късния градус на асцедента, нещата се променят. Сатурн иска вече "да заплашва", защото изпада в ситуация, която не му харесва и над която няма власт.
Управителя на часа е Луната, която е във 2 дом-става въпрос предимно за финанси.
Ако все пак сатурновите теми те притискат/ да имаш работа и съответно някакви доходи, приеми каквото и да е предложение / в случай, че не работиш/.
Ако към настоящия момент работиш, остани и на тази работа, следващата която може да започнеш няма да ти осигури финансите, които ти трябват.
Астрологичната ситуация в момента  не дава никави шансове на Венера и Марс да осъществят някаква читава комуникация или обмен.  :(
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

« Отговор #1564 -: Октомври 10, 2013, 10:46:05 pm »
Благодаря много Акрукс. Късният асцендент не ми се изясни съвсем, но приемам като цяло тълкуванието. Всъщност се чувствам "притисната от сатурновите теми в момента". Активно и непрекъснато търся работа. Доста обезкуражаващо занимание в България май.
« Последна редакция: Октомври 10, 2013, 10:56:21 pm от Ropotamo »

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1565 -: Октомври 14, 2013, 12:57:07 pm »
Може ли нещо да се каже по тази хорарна карта с толкова ранен АС? Въпросът е "Ако реша да замина да работя в Англия в следващите месеци (един приятел заминава и говорихме, че ако реша, ще ми помогне), това може ли да се осъществи и добре ли ще се чувствам там?" Въпросът е зададен така, защото имам Хирон в 9 дом в наталната карта и когато съм живяла в чужбина, съм се чувствала нещастна. И на екскурзии не обичам да ходя там. Не искам да емигрирам, а да се откъсна от живота си за известно време, за да сменя гледната точка и емоциите, а и да стана по-самостоятелна, да направя нещо за себе си във финансов план. Тук маса време не мога да си намеря работа, въпреки че имам чувството, че скоро ще успея.

Акрукс, преди около 4 месеца и половина ти ми отговори на един друг хорар за работа в чужбина, той беше с двоен въпрос, първата част беше някаква любовна и мисля, че беше в любовната тема. Каза ми, че съм искала, но няма да замина, пък аз си бях намерила работа, обаче в друга държава. В последствие се отказах наистина, защото на онова работно място щях да съм в пълна изолация без контакти за месеци наред и това много ме депресира.

Имам да ти давам обратна връзка за още 1-2 хорара, но макар че "хорарният" срок изтече, нищо не се е случило, ще изчакам още някой и друг месец, всичките ми неща са в застой, ужасно безветрие!
« Последна редакция: Октомври 14, 2013, 01:02:32 pm от Smarta »
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1566 -: Октомври 14, 2013, 05:25:20 pm »
Акрукс, много си точна! Сега не мога да ти отговоря, не съм на себе си и не мога да мисля разумно! Благодаря ти много!  :blink:
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1567 -: Октомври 14, 2013, 09:42:47 pm »
Акрукс, да, благодарение на коментара ти осъзнах, че не само професионалната реализация като такава ме вълнува, ами в момента предимно финансите ми като път към по-голяма независимост. В момента майка ми ми помага също, а една приятелка днес ми съдейства със свой контакт в посредническа агенция за работа, надявам се, че ще успея така да си намеря работа. Постоянно удрям на камък и това ме обезсърчава. Това разкъсване да заминавам - да оставам... много е неприятно. Стреснах се с това, което ми каза, че съм скъсала с дом и семейство, точно така е, затова се разстроих, от повече от година се чувствам съвсем сама, в смисъл на самотна, но едва днес го осъзнах с цялата му сила, досега успявах да го скрия от себе си. Каква е ролята на ПФ в 4 дом? Че съм се чувствала по-рано щастлива от 4 дом? Искам пак да се чувствам така и ще се постарая да си го направя, доколко съдбата позволи.

Един въпрос, до каква степен хорарът (този, но и по принцип) отразява обективната ситуация и до каква субективните чувства? Понеже семейният ми живот не е това, което беше, Луната показва квадратче. Хорарът отразява желанието ми да замина по-далеч, да почна отначало, но това не е през цялото време, и дали чак в чужбина да ходя по тази причина, аз мога да започна отначало и тук. Питам за субективността, защото аз бързо си променям настроения, желания, потребности, това, което хорарът показва, по-малко подвижно ли е от мене самата, или просто ме отразява?

Благодаря ти още веднъж, за сега и за всички хорари!  :blink:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1568 -: Октомври 15, 2013, 08:06:28 am »
Смарта, тази карта те представя като стабилен човек, не си склонна към чести промени със Сатурн У1 в 10д, а Марс У4 е в последния градус на знака, съвсем скоро ще премине в нов знак, който е в секстил със Сатурн У1, така че ще имаш нужната хармония в дома и семейство.
Предполагам, ако не беше афекта, щях да мога да си отговоря и аз. Това е съвсем вярно. С натален Уран на ИЦ ми стиска да си обърна живота не веднъж, но ще го премисля поне хиляда пъти. Вълнението вътре се старая да не пръска по очите на хората около мен, те какво са ми виновни! И затова, докато взема решение, е епопея. Акрукс, благодаря ти още веднъж! Разбрах какво и как отразява.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1569 -: Октомври 15, 2013, 08:34:16 pm »
Здравейте, вчера инициирах разговор, който днес се проведе, относно заплатата ми. Тоест исках да ми увеличат заплащането. Говорих с ръководителите ми. Малко след това и зададох въпроса: Ще ми увеличи А.-шефката ми заплатата? Тъй като тя се оправда, че нищо не зависи от нея и ще го обсъди с директора и бла бла, икономически и кви ли не проучвания, нищо конкретно не се разбрахме.
Ето и картата, много бих искала вашия коментар:

« Отговор #1570 -: Октомври 17, 2013, 11:00:05 am »
Искам да започна собствен бизнес - дали ще е успешно?

17.10.2012 11 56 ч.

Благодаря!

*

aiofe

• 42
« Отговор #1571 -: Октомври 18, 2013, 04:51:12 pm »
Преди няколко дни си регистрирахме фирмата, въпросът ми е - 'Ще има ли успех новата фирма, респективно клиенти, финанси?'
Благодаря предварително

« Отговор #1572 -: Октомври 18, 2013, 06:19:11 pm »
Здравейте,бих искала да попитам:
Ще си намеря ли скоро нова работа и в каква сфера?

Благодаря за отговорите и положения труд.
Ако има желание, има и начин!

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1573 -: Октомври 25, 2013, 08:23:14 am »
А така, ние разчитаме на теб, а самия ти питаш?! ;D
Това майтап, но по-сериозно, при такъв съвпад на Сатурн с АС четох, че положението с въпроса и/или питащия било тежко и не се интерпретирала картата. Така ли е?

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1574 -: Октомври 25, 2013, 10:25:20 am »
А каква специалност имаш? Тук търсим човек на длъжност търговец за един от офисите ни, което е нещо като офисите на кабелните оператори. Може на лични по-подробно да разкажа, ако не интересува.

Иначе по картата - не се ли гледа Плутон като управител и разходящия му аспект със сатурн?

« Отговор #1575 -: Октомври 26, 2013, 09:35:57 pm »
Здравейте!
Ще започна ли нова работа по- добра?

« Отговор #1576 -: Октомври 26, 2013, 10:12:59 pm »
Според картата настоящата ти работа (Юпитер - У10) не изглежда никак зле - Юпитер е екзалтиран в 1-вия ти дом. Но Луната (ти) вече е сменила знака, от Рак е навлезнала в Лъв, т.е. Юпитер (настоящата работа) не я интересува/задоволява.
Твоят управител Луната няма сходящ аспект с Юпитер - не изглежда, че ще напуснеш настоящата работа.
Следващият аспект на Луната е квадратура с диспозитора й Слънце. Изглежда ми, че желанията ти са по-големи от възможностите или обстоятелствата към момента.

« Отговор #1577 -: Октомври 26, 2013, 10:49:38 pm »
Благодаря за отделеното време.
Явно не е най-подходящия момент за промени.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1578 -: Октомври 28, 2013, 08:16:26 am »
Снощи ми се обади една жена, при която бях ходила на интервю да ме пита какво мисля по предложението и. казах и че не ме удовлетворява предложеното заплащане и тя каза, че щяла да помисли и по смята и да звънне.

Ако ми предложи исканото да отида ли там?

« Отговор #1579 -: Октомври 28, 2013, 08:18:38 am »