Акрукс, да, благодарение на коментара ти осъзнах, че не само професионалната реализация като такава ме вълнува, ами в момента предимно финансите ми като път към по-голяма независимост. В момента майка ми ми помага също, а една приятелка днес ми съдейства със свой контакт в посредническа агенция за работа, надявам се, че ще успея така да си намеря работа. Постоянно удрям на камък и това ме обезсърчава. Това разкъсване да заминавам - да оставам... много е неприятно. Стреснах се с това, което ми каза, че съм скъсала с дом и семейство, точно така е, затова се разстроих, от повече от година се чувствам съвсем сама, в смисъл на самотна, но едва днес го осъзнах с цялата му сила, досега успявах да го скрия от себе си. Каква е ролята на ПФ в 4 дом? Че съм се чувствала по-рано щастлива от 4 дом? Искам пак да се чувствам така и ще се постарая да си го направя, доколко съдбата позволи.
Един въпрос, до каква степен хорарът (този, но и по принцип) отразява обективната ситуация и до каква субективните чувства? Понеже семейният ми живот не е това, което беше, Луната показва квадратче. Хорарът отразява желанието ми да замина по-далеч, да почна отначало, но това не е през цялото време, и дали чак в чужбина да ходя по тази причина, аз мога да започна отначало и тук. Питам за субективността, защото аз бързо си променям настроения, желания, потребности, това, което хорарът показва, по-малко подвижно ли е от мене самата, или просто ме отразява?
Благодаря ти още веднъж, за сега и за всички хорари! :blink: