Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315656 Прегледи
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1640 -: Декември 29, 2013, 11:49:19 pm »
Благодаря, Акрукс!

« Отговор #1641 -: Декември 30, 2013, 10:50:13 am »
Благодаря, Веско.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1642 -: Декември 31, 2013, 11:40:27 am »
ще потръгнат ли нещата в работата ми или ще се наложи да я сменям .

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1643 -: Декември 31, 2013, 11:47:40 am »
не виждам в близко бъдеще нещата да са цвете, но доходите ти са обвързани с нея и няма да искаш да предприемаш рискове там
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1644 -: Декември 31, 2013, 11:52:07 am »
Благодаря ви явно ще трябва да я сменя защото без пари не се стои.

« Отговор #1645 -: Декември 31, 2013, 03:53:48 pm »
Здравейте, прекрасни!))
Новогодишните резолюции не можаха да ме подминат, чак се чудя откъде още намирам енергия да мечтая след купищата провали през 2013, но сме такъв вид хората - корави и жилави. И добре че!))
Питам - ще успея ли да си намеря още 1 работа през януари?
Важно ми е, защото искам да се, изнеса, а сега съм на 1 заплата, която деля, и просто не ми е достатъчна.
Венера е ретро в 10-и и ще стигне до МЦ. Луната - тригон с Меркурий(у2,у6) и Слънце(у5). Мога ли да се надявам на нещо творческо, може би отново свързано с писане (заради Меркурий), или отново нещо с деца, макар че нямам такива идеи. Работи ми се в издателство, книгите по кой дом ги гледаме?
Така де, как ви се струва хорарът? Решила съм тази година да се съсредоточа върху работата, налага ми се да си намеря ново поприще, и така.

Весело довечера и прекрасна година ви желая на всички! Пазете се!)

« Отговор #1646 -: Декември 31, 2013, 04:58:06 pm »
Възможно е да намериш работа във втората половина на годината. Което би трябвало да е отразено и в наталната ти карта.

« Отговор #1647 -: Януари 01, 2014, 12:01:21 pm »
Въпросът на 22 декември ли е зададен? По тази карта излиза, че ще останеш на настоящата си работа.
Аз, че ще остана, ще остана, но това не е постоянна заетост, а нещо, което върша между другото. Та, според теб, няма да ми се отвори желана( 'щото съм и претенциозна, нали, искам дя се развивам) професионална възможност през този месец? По какво съдиш в картата?
Мерси за бързия отговор!)) //и да, картата е от 22.

Таис, и на теб благодаря! Само дето половин година няма да се оставя да вегетирам, някак си;д

« Отговор #1648 -: Януари 01, 2014, 06:51:45 pm »
Предстоящите промени на работата,ще бъдат ли в моя полза?Отново много ви благодаря.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1649 -: Януари 01, 2014, 07:01:52 pm »
Предстоящите промени на работата,ще бъдат ли в моя полза?Отново много ви благодаря.

За съжаление не.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1650 -: Януари 01, 2014, 08:49:46 pm »
Зависи какво имаш предвид под полза- ако е по отношение придвижване нагоре в професионалната стълбица, може да имаш късмет в това,

Точно това е,Акруск. :58:
Благодаря ви.

« Отговор #1651 -: Януари 06, 2014, 07:39:15 pm »
Здравейте, прекрасни!))
Новогодишните резолюции не можаха да ме подминат, чак се чудя откъде още намирам енергия да мечтая след купищата провали през 2013, но сме такъв вид хората - корави и жилави. И добре че!))
Питам - ще успея ли да си намеря още 1 работа през януари?
Важно ми е, защото искам да се, изнеса, а сега съм на 1 заплата, която деля, и просто не ми е достатъчна.
Венера е ретро в 10-и и ще стигне до МЦ. Луната - тригон с Меркурий(у2,у6) и Слънце(у5). Мога ли да се надявам на нещо творческо, може би отново свързано с писане (заради Меркурий), или отново нещо с деца, макар че нямам такива идеи. Работи ми се в издателство, книгите по кой дом ги гледаме?
Така де, как ви се струва хорарът? Решила съм тази година да се съсредоточа върху работата, налага ми се да си намеря ново поприще, и така.

Весело довечера и прекрасна година ви желая на всички! Пазете се!)
Добре, явно твърде много съм си пожелала:Д
Преди малко разбрах, че и тази ми заетост (която е от седмица за седмица) спира за неопределено време.
Поради мои собствени съображения питам: Х излъга ли ме за работата?
(като Х е човекът, който ми е посредник с шефа; а също така и мой приятел)
Не съм обективна, а и тези дни съм афектирана от 100 неща, които допълнително замъгляват съзнанието ми, та ще се радвам на отговорите ви.))

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1652 -: Януари 15, 2014, 03:55:04 pm »
Момичета моля ви, кажете ми ще ми се оправи ли финансовото положение скоро или да мисля някакви варянти за друга работа .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1653 -: Януари 15, 2014, 03:58:57 pm »
Може и да има някакво еднократно постъпление, свързано с клиенти/контрагенти, с което временно да закърпиш бюджета, но като цяло ситуацията ми се струва нестабилна в перспектива и без особени изгледи за развитие. Поне към тоя момент нещата изглеждат така.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1654 -: Януари 15, 2014, 04:02:26 pm »
Може и да има някакво еднократно постъпление, свързано с клиенти/контрагенти, с което временно да закърпиш бюджета, но като цяло ситуацията ми се струва нестабилна в перспектива и без особени изгледи за развитие. Поне към тоя момент нещата изглеждат така.
Благодаря ти за бързия отговор .

« Отговор #1655 -: Януари 17, 2014, 07:43:54 pm »
До 2 месеца ще имам ли повишаване на доходите?
Благодаря!

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #1656 -: Януари 17, 2014, 09:00:06 pm »
Сега / в близките 2-3месеца/ подходящ период ли е за смяна на работата?
Благодаря предварително!!! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1657 -: Януари 17, 2014, 09:04:42 pm »
Като че ли не, в тази карта не виждам указания за скоро предстояща промяна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #1658 -: Януари 17, 2014, 09:05:47 pm »
До 2 месеца ще имам ли повишаване на доходите?
Благодаря!

твоите лично не мисля- не се вижда някакво чувствително повишаване на личните ти пари, ама ще харчиш чужди - от банка ли, на гадже ли, ще ти влезе някаква сума в джобата :mellow:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #1659 -: Януари 17, 2014, 09:46:19 pm »
Благодаря, Зикову!