Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315312 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1680 -: Януари 23, 2014, 04:02:56 pm »
  а не бе... ;) 0-1 градуса- тук са изненадите. хубавото е, че се разбират нещата до дни.

Обаче аз съм сигурна, че нещата ще се наредят за теб добре- понеже Ац ти се е забучил в Регулус, от всички ранни Ац- това е възможно най- добрия ;D- какъвто и обрат да стане - ще благодариш, че така е станало, Ангелите са с теб.
« Последна редакция: Януари 23, 2014, 04:20:01 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1681 -: Януари 23, 2014, 04:33:32 pm »
E веднъж поне да са и с мен ,обаче искам само да кажа на хората със скорпи луна в този форум ,внимаваите с неините съмнения и ревността й.Днес за първи път се убедих в коментарите за това колко е ревнива скорпи луната направо ми се изправи косата от самата мен си.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #1682 -: Януари 24, 2014, 08:21:07 pm »
за първи път в живота си пускам хорар  :rolleyes:
въпросът ми е дали имам шансове за начало на успешна кариера в ИТ сектора (програмиране) тази година

благодаря за всяко мнение :)

« Последна редакция: Януари 26, 2014, 05:27:23 pm от ib »
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #1683 -: Януари 25, 2014, 04:20:28 pm »
Здравейте - въпросът ми е - работата ми намаля сериозно, ще се регулират ли до месец нещата?
« Последна редакция: Януари 26, 2014, 06:59:16 pm от Matti »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1684 -: Януари 25, 2014, 10:43:15 pm »
Здравейте - въпросът ми е - работата ми намаля сериозно, ще се регулират ли до месец нещата?

На тази карта никой няма да ти отговори. Хорарната астрология работи преди всичко с карти по Кох и Плацидус.
Направи си карта и я качи...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #1685 -: Януари 26, 2014, 11:17:12 am »

На тази карта никой няма да ти отговори. Хорарната астрология работи преди всичко с карти по Кох и Плацидус.
Благодаря, къде мога да направя такива карти?

Защото в любовните хорарни въпроси по такава карти ми отговаряха :)

« Отговор #1686 -: Януари 26, 2014, 11:50:28 am »
Благодаря, къде мога да направя такива карти?

http://www.astro.com/

« Отговор #1687 -: Януари 26, 2014, 01:15:44 pm »

За ширини над 66°, в astro.com подразбираща се домова система е Порфирий — Плацидус и Кох не работят след полярния кръг.

Matti, това май е наталната ти карта :-\
« Последна редакция: Януари 26, 2014, 01:27:54 pm от Sonic_Pro »

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #1688 -: Януари 26, 2014, 03:21:15 pm »

За ширини над 66°, в astro.com подразбираща се домова система е Порфирий — Плацидус и Кох не работят след полярния кръг.

Matti, това май е наталната ти карта :-\

Ама как наталната? Нямам дата и час на раждане и пише event chart?
Да, аз живея много на север, след полярния кръг - това сега проблем ли е :)?

Соник, линка който ми беше дал/а за хорарен въпрос използвах  :-\

« Отговор #1689 -: Януари 26, 2014, 04:11:08 pm »
30 ноември 1979 г. ме усъмни леко, но ако бъркам, поправи ме. Виж пак какво си качила горе. Освен да отбележиш "event chart", сложи и днешна дата и час, иначе никакъв хорарен въпрос няма да се получи :)

Проблем е това, че асцендентът и medium coeli са много близо, а от един момент нататък се сливат в една точка — слънцето не изгрява в общоприетия смисъл, а грее (или не) по половин година. Не съм навлизал надълбоко, но равнодомната система може да се ползва, Моринус също, евентуално топоцентричната… от тази гледна точка твоят случай е много интересен, защото наживо може да се види коя ще проработи.
« Последна редакция: Януари 26, 2014, 04:15:22 pm от Sonic_Pro »

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #1690 -: Януари 26, 2014, 05:29:56 pm »
леко си побутвам въпросчето тъй като го корегирах за да е по-правилно зададено  :-[ много ми харесва мерк у1 и у10 - в 6ти водолейски ... ама до там стигнах с четенето за хорарна астрология - да попитам само планети до сатурн ли се гледат?

« Отговор #1691 -: Януари 26, 2014, 05:42:37 pm »
леко си побутвам въпросчето тъй като го корегирах за да е по-правилно зададено  :-[ много ми харесва мерк у1 и у10 - в 6ти водолейски ... ама до там стигнах с четенето за хорарна астрология - да попитам само планети до сатурн ли се гледат?
Не. Дори много често отговорът на въпроса се крие в планетите след Сатурн, зависи от това кои планети са основите сигнификатори.
Например: за хорара ми преди години за концерта на Жан Мишел Жар именно Уран показа точното развитие на събитията, докато гледайки Сатурн, можеше да се предположи, че уговорката ще се развали и че ще отида сам на концерта.
Всички планети са важни! Като се замисли човек, дори в мунданната астрология, ако не се гледаха Уран и Плутон и квадратурата между тях, много събития нямаше как да бъдат обяснени по друг начин.

« Отговор #1692 -: Януари 26, 2014, 06:40:17 pm »

Ако следваш класиците да-интерпретират се само планетите до Сатурн.

Въпрос на предпочитание, което обаче трябва да се базира върху прочетена литература, извлечена от, подчертавам, достоверен източник, а не върху голи неинформирани презумпции.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #1693 -: Януари 26, 2014, 06:58:35 pm »
30 ноември 1979 г. ме усъмни леко, но ако бъркам, поправи ме. Виж пак какво си качила горе. Освен да отбележиш "event chart", сложи и днешна дата и час, иначе никакъв хорарен въпрос няма да се получи :)

Проблем е това, че асцендентът и medium coeli са много близо, а от един момент нататък се сливат в една точка — слънцето не изгрява в общоприетия смисъл, а грее (или не) по половин година. Не съм навлизал надълбоко, но равнодомната система може да се ползва, Моринус също, евентуално топоцентричната… от тази гледна точка твоят случай е много интересен, защото наживо може да се види коя ще проработи.

Въобще не бъркаш - това ми е датата на раждане  ;D Ужас. Може ли да съм толкова зле.
Да, нямаме слънце около 50 дни. Това е напълно без слънце. Не изгрява. После има период пък в който не залязва въобще.

И сега да  ти кажа - говориш ми на някакъв напълно неразбираем език - тези системи нищо не ми говорят.
както се видя съм пълен лаик :) Просто искам да мога да си правя картите и да си задам въпроса.

*

astro

• 475
« Отговор #1694 -: Януари 26, 2014, 07:10:05 pm »
Не. Дори много често отговорът на въпроса се крие в планетите след Сатурн, зависи от това кои планети са основите сигнификатори.
Например: за хорара ми преди години за концерта на Жан Мишел Жар именно Уран показа точното развитие на събитията, докато гледайки Сатурн, можеше да се предположи, че уговорката ще се развали и че ще отида сам на концерта.
Всички планети са важни! Като се замисли човек, дори в мунданната астрология, ако не се гледаха Уран и Плутон и квадратурата между тях, много събития нямаше как да бъдат обяснени по друг начин.

Планетите след септенера са открити късно. Класическата астрология е работила с планетите до Сатурн.
Водолей се е управлявал според класиците от Сатурн. Риби и Стрелец от Юпитер , а Скорпион от Марс.
Съвременната астрология работи с транссатурновите. Но..,доста често в тълкуването ти по хорарни въпроси забелязвам,че работиш избирателно...веднъж с планетите до Сатурн,а друг път с планетите до Юпитер.

« Отговор #1695 -: Януари 26, 2014, 07:15:12 pm »
Въобще не бъркаш - това ми е датата на раждане  ;D Ужас. Може ли да съм толкова зле.
Да, нямаме слънце около 50 дни. Това е напълно без слънце. Не изгрява. После има период пък в който не залязва въобще.

И сега да  ти кажа - говориш ми на някакъв напълно неразбираем език - тези системи нищо не ми говорят.
както се видя съм пълен лаик :) Просто искам да мога да си правя картите и да си задам въпроса.

След като въведеш първоначалните данни тук, на следващата страница в графата "house system" избери между equal, Morinus и Polich-Page (за феновете на Плацидус). Ако искаш, просто направи три карти и ги сложи тук.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #1696 -: Януари 26, 2014, 09:58:21 pm »
за първи път в живота си пускам хорар  :rolleyes:
въпросът ми е дали имам шансове за начало на успешна кариера в ИТ сектора (програмиране) тази година

благодаря за всяко мнение :)

тогава ако съм разбрала правилно - гледам АСЦ и МЦ като в моя случай са подвластни на мерк както и втори дом(дева на АСЦ и близнаци МЦ) мерка е в шести във водолей с два единствени аспекта - тригон марс и квадрат сатурн

-тук сега ако погледна за дисп на мерк сатурн - в скорпион, квдрат с мерка, на 30 от марс(везни втори дом) и пак се връщам на мерк като диспозитор на марс и в тригон с него - не съм сигурна но ми изглежда обещаващо за сферата за която питам - меркурий, водолей, професионално-кариерни домове ...

-ако взема уран за диспозитор на мерка - пак отивам в марс като диспозитор на уран но нямат аспект а и уран е в осми дом, от кдето пък прави други аспекти с други планети ...

оф съвсем се окаших  :( отивам да чета

« Отговор #1697 -: Януари 27, 2014, 07:35:16 am »

Планетите след септенера са открити късно. Класическата астрология е работила с планетите до Сатурн.
Водолей се е управлявал според класиците от Сатурн. Риби и Стрелец от Юпитер , а Скорпион от Марс.
Съвременната астрология работи с транссатурновите. Но..,доста често в тълкуването ти по хорарни въпроси забелязвам,че работиш избирателно...веднъж с планетите до Сатурн,а друг път с планетите до Юпитер.
Много често зависи кои планети описват по-точно ситуацията.

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #1698 -: Януари 29, 2014, 10:45:28 am »

След като въведеш първоначалните данни тук, на следващата страница в графата "house system" избери между equal, Morinus и Polich-Page (за феновете на Плацидус). Ако искаш, просто направи три карти и ги сложи тук.

Благодаря. Направих го. Направих и трите карти.

Въпросът ми си остава същия - Имам голямо намаляване на работата, ще се нормализират ли нещата до месец?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #1699 -: Януари 30, 2014, 08:20:52 pm »
Момичета утре имам среща с куповачка. И понеже последно време доста от сделките ми пропадат, ми се ще ако можете да кажете дали ще купи с мен тази жена.