Така..Смарта- защо се намираш в 9тия си дом? Има ли нещо, което трябва да завършиш, да получаваш диплома, има ли някакъв допълнителен сертификат, който ти е нужен, за да се подредят нещата както ти искаш?
Обстоятелствата около теб много скоро ще се променят- заради ретро Юпитер и ретро мерка на АЦ има вероятност да погледнеш в посока, в каквато и преди си гледала...но колкото повече я гледам картата ми се струва, че за да постигнеш ти целта си има нещо, което ти трябва да направиш, крачка, която ти трябва да предприемеш, преди това, към което се стремиш да се случи. За това има и много признаци на нерадикалност в картата.
Обясни ми- ти изчистила ли си всичко, което зависи от теб, изрядно ли ти е всичко с дипломи, документи
Като цяло картата показва в следващите 3 месеца оставане в това положение, но пари не виждам да ти липсват.
zikovu, имам да взимам диплома за висше образование, която ми бавят три пъти, заради някакви неполучени стикери, и която трябва да взема най-накрая сега на 3.март, ако пак не се отложи нещо.
Второто нещо е, че имам една следдипломна квалификация, която не съм завършила, трябва да направя дипломна работа. По-рано се бях отказала от това, но края на миналата година реших да го довърша и се свързах с нужните хора. Но работата, която трябваше да ми даде материал за това, временно прекъсна. Още не съм започнала сериозно да се занимавам с този въпрос. Още нямам и достатъчно материал върху, който да го направя.
Третото нещо, което се сещам, особено във връзка с твоя коментар, че скоро може да погледна в посока, в която съм гледала и преди, всъщност единственото, което ми идва наум, е че исках да продължа да уча. Исках да запиша една магистратура, но не в моята област, а в една много близка, и след магистратурата да направя докторантура върху един конкретен въпрос, който ме вълнува от детството ми. Обаче... нещата не са толкова прости. Първо не мога да ги наредя още финансово, нито пък житейски, заради личните ми проблеми. Второ, не съм много уверена в себе си, казвам си, че може това да е излишно да го правя, също не знам дали ще се справя да съвместя семейния живот с работата и ученето. И трето, може би заради ретроградните планети напоследък, все усещам, че не му е дошъл момента, а когато дойде, ще съм наясно и ще направя каквото трябва. Всъщност това ми казва вътрешния ми глас. Това е по 9 дом.
Това, заради което картата може да не излиза радикална, е че аз всъщност не си търся активно работа, а питам за такава. Много дълго време бях без работа и опитите ми да си намеря не се увенчаха с успех, а това, което почнах беше от някакви случайни контакти. Обезкуражена съм да търся работа чрез интернет, въпреки че чрез контактите си отвреме навреме откривам свободни позиции и ходя на интервюта. Другото, което може да отразява картата е, раздвоението ми по отношение на работата - от една страна искам, най-малкото за да ми даде ритъм и доход, от друга страна се чувствам под голям стрес и с нещата, които вече правя, които са три различни работи, едната от които доброволна, и някак имам и вътрешни съпротиви и си мисля, ако новата работа ми докара много стрес, как ще се оправя. Искам спокойна рутинна и административна работа, с която да мога да се справя напълно, аз съм добър и опитен администратор. И не искам да е с много хора, че вече са ми много, и даже да е добре платена... претенции, претенции... на сухо. Всъсщност ако намеря реална и да не е идеална, пак ще я поема.
А пари... те никога не стигат, но все отнякъде изпадат.
Кои са факторите за нерадикалност в моята карта?