Здравей Гост

Драконова карта

• 101 Отговора
  • 16260 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Драконова карта
« -: Октомври 01, 2010, 06:41:40 pm »
Народе, отварям нова тема за този вид карти , защото ми е тъмна Индия.
 :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Почвам да ровя из нета за инфо.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Драконова карта
« Отговор #1 -: Октомври 01, 2010, 06:46:37 pm »
Поздравления!
Браво Елфи..... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2 -: Октомври 01, 2010, 06:50:48 pm »
Поздравления!
Браво Елфи..... :wub:

Браво се вика на мъжко магаре......
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3 -: Октомври 01, 2010, 06:57:43 pm »
Много е поснта инфото за това. Ето какво намерих и продължавам да търся. Ако някой знае нещо да свирка.

The Draconic chart provides pivotal information regarding the soul's purpose. The Draconic chart in relation to parent and child and between siblings. Draconic chart we can discover how others are acutely, albeit subconsciously, aware of our soul's purpose and act accordingly -- opening life's doors and sometimes slamming them in our face. It traces where we came from (test it with parents and grandparent's charts) and where we are going (compare it with the charts of your children and soul mates). Links will be found by comparing Natal and Draconic charts, plus Draconic and Draconic. Draconic charts are also quite sensitve to transits, so compare the Draconic chart with transits of important events.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Uran

• 6041
« Отговор #4 -: Октомври 01, 2010, 11:10:11 pm »
В моята драконична карта планетите и кусписите мръдват с около градус, което не променя кой знае какво нещата. Забелязвам, че и в картата на човек роден в моята година-нещата са аналогични, за разлика от картите на близките ми където тотално се променят знаците на светилата и другите планети.
От значение ли е годината на раждане?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5 -: Октомври 02, 2010, 12:50:17 am »
В така новообразуваната карта имаме напълно нови управители на домовете и планетите. Въпроса ми е как се тълкува това и какво е влиянието му в/у натала ?
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 01:06:06 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6 -: Октомври 02, 2010, 01:08:27 am »
Интересно ми е , защото моя везнишки стелиум се превръща в Стрелешки такъв. Ац - то се е преместило с 67 градуса и е в 0,и нещо гр. Скорпион......
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Октомври 02, 2010, 01:10:27 am »
Интересно ми е , защото моя везнишки стелиум се превръща в Стрелешки такъв. Ац - то се е преместило с 67 градуса и е в 0,и нещо гр. Скорпион......
Драконическата карта дава информация за здравето на индивида най-вече , за неговите кармични заболявания ...в това число и ментални.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #8 -: Октомври 02, 2010, 01:43:29 am »
Да-СЛВ ми е в 1* на овен.Ясно! :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #9 -: Октомври 02, 2010, 01:46:38 am »
На всички е там, това е начина й на построяване. По-горе Белика е обяснила в подробности.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #10 -: Октомври 02, 2010, 01:51:51 am »
Драконическата карта дава информация за здравето на индивида най-вече , за неговите кармични заболявания ...в това число и ментални.

И какво сега, май съм си луда завръзване по стрелешки  ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Uran

• 6041
« Отговор #11 -: Октомври 02, 2010, 01:56:16 am »
На всички е там, това е начина й на построяване. По-горе Белика е обяснила в подробности.  :blink:
Нее, на мен натално ми е там и затова няма промяна като и при тези родени около моята дата.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #12 -: Октомври 02, 2010, 02:03:58 am »
Нее, на мен натално ми е там и затова няма промяна като и при тези родени около моята дата.

Ааа. Да, при теб се запазва такава картата. Интересно. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Abrakadabra

• *
  • 85
  • Когато Бог говори, и логиката мълчи.
« Отговор #13 -: Октомври 02, 2010, 02:05:41 am »
И сега съвсем пряко може да се гледа за майка-баща, брат-сестра, професия и т.н. от кармична гл.т.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #14 -: Октомври 02, 2010, 02:29:04 am »
И сега съвсем пряко може да се гледа за майка-баща, брат-сестра, професия и т.н. от кармична гл.т.

Нещо не мога да схвана къде да гледам ...новите домове ли ? И да ги тълкувам като натала ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Vision

• 3523
« Отговор #15 -: Октомври 02, 2010, 03:18:56 am »
на мен толкова много ми се променя, че вестибуларният апарат ми се разбунтува чак.. :-\

е как може и слънце и асц. да са във везни бее..луда работа..нищо не разбирам, каква карма имам с това..

луната е в рак, на трон, венера, плутон и марс и те- оркестър ''росна китка'', все на трон..цъфнала и вързала..

може ли някой да ми каже каква е точно връзката с кармата тука- че в минали животи съм била все по троновете ли??ми че аз това си го знам, но слънцето във везни май се води в падение, или направо никакво го няма в случая??
а в този ми живот пък то е на трон..много странно, нали..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Октомври 02, 2010, 03:29:26 am »
Въх, а мойто овнешко минава в Дева, АС става Овен, МС е в 14ия градус на Водолей, Луната става стрелешка.

Мисля, че Драконичната карта съдържа ключ и към по-важните ни синастрии.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #17 -: Октомври 02, 2010, 03:32:45 am »
Вижън, осите ти стават кардинални, както и всички лични планети - все в кардинални знаци - имаш  мисия в този живот, и разполагаш с лостовете да я изпълниш успешно. Много сила има в картата ти. Нужно е сравнение между наталните и драконовите позиции, за да се каве в какви сфери и насоки то дава проявление, но в крайна сметка - по-важното е как ти го усещщаш. Иначе, аз бих могла да кажа, че и в личността ти - посредством твоите постове, които аз чета тук във форума, наистина се усеща една тиха сила, и равна, но плътна увереност, не само в мислите, които описваш, за да споделиш с нас, но и в мястото ти в света, и пътя, който си изминала, и към който си се насочила.

сега да направя сравнение с наталната карта ли??как от кардинал в миналите животи съм станала фиксаж в сегашният..т.е. тогава съм взела решенията, а сега съм се запънала да ги изпълня, това ли означава..

благодаря ти, Белика..мислех, че не ме забелязваш много много..т.е. че не ме намираш за интересна..това не е просене на още комплименти, само споделям.. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Октомври 02, 2010, 03:43:08 am »
Въх, а мойто овнешко минава в Дева, АС става Овен, МС е в 14ия градус на Водолей, Луната става стрелешка.

Мисля, че Драконичната карта съдържа ключ и към по-важните ни синастрии.  :-\

И правилно мислиш ;D , хитрушо такава....

*

Vision

• 3523
« Отговор #19 -: Октомври 02, 2010, 04:05:17 am »

Да, Вижън - можеш да сравниш наталните позиции по знаци на личните планети и управствата на домовете, най-вече на ъгловите...

Не го приемай само на ниво минали животи, драконовите позиции говорят за напластения потенциал от сили, опитност и слабости - отработени и неодоработени, с които разполагаш в сегашния си живот. Аналогията с преражданията е в смисъл на напластяване, духовно наплъстяване....

И, мила - разбира се, че те забелязвам, къде Лъв-ица е останала незабелязана, особено от  тихо, сгушено под камъните раче като мен :)  :rolleyes:

И всеки път ми става адски мило като ти видя аватара - мечтая някой ден аз да бъда бабата по средата на картинката, но ми се струва, че няма да ми се случи...

харесва ми това, че съм била много водна..това обяснява защо ме привличат водните в този живот..а сега почти нямам вода, освен юпитер на края на скорпиона..то за всички ще е така сигурно, освен ако нямат домове с много големи разлики в градусите, моите са почти равни по градуси, но трябва да видя как ще се променят картите на други..била съм и много въздушна, но в този живот имам проблеми с въздушните, може би защото точно слънцето ми е било там, както и венера и асц., може би те помнят..а и сега юлв ми е до слънцето, явно и това показва точно всичкото потвърдено... а сега съм станала огнена и земна, за да развия и тези стихии..ако големината на домовете зависи от това, къде точно се ражда човек, може би душата избира мястото точно за да засили или отслаби някоя стихия в себе си..многото огън в този живот ще изпълни това, което са решили кардиналните оси в миналите..венера в миналите животи е влияела много силно на слънцето, сега то и влияе, волята контролира чувствата..колко ми е приятно от тези мои размишления, наистина ме изпълват със сила.. :blink:
за плутон в първи дом в скорпион да не говорим..представяш ли си- водена от чувства и страсти и със силата на марс в овен да ги изпълни, въпреки че е ретро..сега пак ми се стоварват на главата от време на време, но вече съм като актриса, която играе в пиеса, чиито сценарии може би е написала сама в минал живот, заради това, което е преживяла, но все пак сега е игра, може да се импровизира, не е на живот и смърт..слънцето управлява..мислите се управляват по- лесно сега, мерка е в дева..оформяйки правилни мисли се създават правилни форми..не се блести много по троновете, но вътрешното удоволетворение е по- силно, по- дълбоко..слънцето винаги ще бъде в 12-ти дом, обаче, планетите си остават в същите домове, освен ако не се родя на друго място, по на север??...в следващ живот..но засега слънцето още е като младо дръвче, което връзват за кол, за да не се изкриви..докато се засили и може само да се бори с вятъра..мисля, че е това..много интересни асоциации по тази карта, развълнува ме..благодаря пак за обясненията.. :kissd:

п.с. ако прескочим 2012-та, не виждам защо да не станем като бабите на аватара ми..но дотогава няма да има лаптопи а кой знае какви технологии..ще имаме само бегла прилика с тези баби, някакво вътрешно смирение и достойнство..иначе сигурно ще летим между звездите.. ;)