Да, Вижън - можеш да сравниш наталните позиции по знаци на личните планети и управствата на домовете, най-вече на ъгловите...
Не го приемай само на ниво минали животи, драконовите позиции говорят за напластения потенциал от сили, опитност и слабости - отработени и неодоработени, с които разполагаш в сегашния си живот. Аналогията с преражданията е в смисъл на напластяване, духовно наплъстяване....
И, мила - разбира се, че те забелязвам, къде Лъв-ица е останала незабелязана, особено от тихо, сгушено под камъните раче като мен
:rolleyes:
И всеки път ми става адски мило като ти видя аватара - мечтая някой ден аз да бъда бабата по средата на картинката, но ми се струва, че няма да ми се случи...
харесва ми това, че съм била много водна..това обяснява защо ме привличат водните в този живот..а сега почти нямам вода, освен юпитер на края на скорпиона..то за всички ще е така сигурно, освен ако нямат домове с много големи разлики в градусите, моите са почти равни по градуси, но трябва да видя как ще се променят картите на други..била съм и много въздушна, но в този живот имам проблеми с въздушните, може би защото точно слънцето ми е било там, както и венера и асц., може би те помнят..а и сега юлв ми е до слънцето, явно и това показва точно всичкото потвърдено... а сега съм станала огнена и земна, за да развия и тези стихии..ако големината на домовете зависи от това, къде точно се ражда човек, може би душата избира мястото точно за да засили или отслаби някоя стихия в себе си..многото огън в този живот ще изпълни това, което са решили кардиналните оси в миналите..венера в миналите животи е влияела много силно на слънцето, сега то и влияе, волята контролира чувствата..колко ми е приятно от тези мои размишления, наистина ме изпълват със сила.. :blink:
за плутон в първи дом в скорпион да не говорим..представяш ли си- водена от чувства и страсти и със силата на марс в овен да ги изпълни, въпреки че е ретро..сега пак ми се стоварват на главата от време на време, но вече съм като актриса, която играе в пиеса, чиито сценарии може би е написала сама в минал живот, заради това, което е преживяла, но все пак сега е игра, може да се импровизира, не е на живот и смърт..слънцето управлява..мислите се управляват по- лесно сега, мерка е в дева..оформяйки правилни мисли се създават правилни форми..не се блести много по троновете, но вътрешното удоволетворение е по- силно, по- дълбоко..слънцето винаги ще бъде в 12-ти дом, обаче, планетите си остават в същите домове, освен ако не се родя на друго място, по на север??...в следващ живот..но засега слънцето още е като младо дръвче, което връзват за кол, за да не се изкриви..докато се засили и може само да се бори с вятъра..мисля, че е това..много интересни асоциации по тази карта, развълнува ме..благодаря пак за обясненията.. :kissd:
п.с. ако прескочим 2012-та, не виждам защо да не станем като бабите на аватара ми..но дотогава няма да има лаптопи а кой знае какви технологии..ще имаме само бегла прилика с тези баби, някакво вътрешно смирение и достойнство..иначе сигурно ще летим между звездите..