Какво не ми харесва?! :rolleyes:
Цитирам Ваклуш Толев:
Последният зодиакален знак, който остава да разгледаме, това е зодия Стрелец -дванадесетият пръст на съдбата.
Стрелецът започва от 21 ноември (според някои от 22 или 23 ноември) и продължава своето отстояване в декемврийския месец.
Онова, с което искам да започна тази зодия, ние го имаме като народно поверие -“Когато искате някой да ви каже истината, идете при дете, питайте го и то ще ви я каже, защото не може още да лъже.”
Зодия Стрелец е чистата зодия. Казва се, че когато искате да научите някаква истина, когато искате да чуете истината, трябва да идете при Стрелец. Те са прями, понякога доста безкритични в казване на истината -твърде далеч от дипломатичната приспособеност. (В дипломацията компромисът е приемливо явление, стига размерът да не мине границата на приличието; но все пак е компромис.) Така че Стрелецът е зодия на истината. Разбира се, това никак не значи, че безпрекословно я казва, но относно нашата хубава поговорка: “Само при детето ще намерите истината”, тя е с известен аванс над всички други зодиални знаци.
Лудвам докато търся когато в търсенето ми има и...Убива ме , изкачат един куп страници...Не съм длъжна да помня всички заглавия....
Като никролог ми стой черното на изтрилите се потребители...., не ми харесва и това...