Здравей Гост

Какво ни харесва и какво не ни харесва във ФОРУМА

• 97 Отговора
  • 45635 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Имам предложение , за да не става темата Събития и Транзити бозаджийница , тук всеки да напише какво му харесва и какво не , как би искал да се променят нещата , които не му харесват и какво предлага...
Потребителите са много , както и интересите , това респективно води до различни мнения и потребности...
Та заповядайте и дайте предложение , споделете....

Жином , мисля , че можеш да я изместиш където решиш! Пускам я тук , защото това е най-посещаваната стая от къщата! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Какво ни харесва и какво не ни харесва във ФОРУМА
« Отговор #1 -: Октомври 10, 2010, 04:48:54 am »
Какво не ми харесва?! :rolleyes:

Цитирам Ваклуш Толев:
Последният зодиакален знак, който остава да разгледаме, това е зодия Стрелец -дванадесетият пръст на съдбата.

Стрелецът започва от 21 ноември (според някои от 22 или 23 ноември) и продължава своето отстояване в декемврийския месец.

Онова, с което искам да започна тази зодия, ние го имаме като народно поверие -“Когато искате някой да ви каже истината, идете при дете, питайте го и то ще ви я каже, защото не може още да лъже.”

Зодия Стрелец е чистата зодия. Казва се, че когато искате да научите някаква истина, когато искате да чуете истината, трябва да идете при Стрелец. Те са прями, понякога доста безкритични в казване на истината -твърде далеч от дипломатичната приспособеност. (В дипломацията компромисът е приемливо явление, стига размерът да не мине границата на приличието; но все пак е компромис.) Така че Стрелецът е зодия на истината. Разбира се, това никак не значи, че безпрекословно я казва, но относно нашата хубава поговорка: “Само при детето ще намерите истината”, тя е с известен аванс над всички други зодиални знаци.

Лудвам докато търся когато в търсенето ми има и...Убива ме , изкачат един куп страници...Не съм длъжна да помня всички заглавия....
Като никролог ми стой черното на изтрилите се потребители...., не ми харесва и това...
« Последна редакция: Октомври 10, 2010, 04:54:21 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Октомври 10, 2010, 05:04:05 am »
Защо мълчите , а на други места го отчитате като спам!
Е това не го разбирам! :rolleyes: :unsure:
Ето трибуна , имате я!
Кажете си къде Ви сърби /както аз го направих/ , пък ако някой реши може и да ни почеше ..../ЕГОТО ;D/имам впредвид.....

« Отговор #3 -: Октомври 10, 2010, 05:21:02 am »
Защо мълчите , а на други места го отчитате като спам!

Все ми е тая  :mellow: Форума не е мой.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #4 -: Октомври 10, 2010, 05:27:47 am »

Нихилизъм! Затова държавата е на това положение.  :96:

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Октомври 10, 2010, 05:27:47 am »
Всеки с мнение и предложение си мисля , че може да участва....
На мен не ми е все едно за този форум..... :blink:

« Отговор #6 -: Октомври 10, 2010, 05:31:27 am »

Ти пък ще ми кажеш, че е нихилизъм! Защо когато се караме не се намесиш с банове за наколко дни  или просто не затвориш сайта за 3-4 часа, а?  :angry:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #7 -: Октомври 10, 2010, 05:37:17 am »
Защо когато се караме не се намесиш с банове за наколко дни  или просто не затвориш сайта за 3-4 часа, а?  :angry:

Ама вие се карате по собствена воля. Обменяте енергии, де да знам. Кой съм аз, че да спирам искренния ви порив към справедливост и себепознание, макар постигнат със сълзи и болка?  :49:

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Октомври 10, 2010, 05:39:16 am »
Защо когато се караме не се намесиш с банове за наколко дни  или просто не затвориш сайта за 3-4 часа, а?  :angry:

Ама вие се карате по собствена воля. Обменяте енергии, де да знам. Кой съм аз, че да спирам искренния ви порив към справедливост и себепознание, макар постигнат със сълзи и болка?   :49:

И....какво следва от това? :'(
Сълзлив и ревлив форум!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Октомври 10, 2010, 05:41:16 am »

Каквато е държавата, такъв ще е и форумът.  ;D Не виждам никаква разлика.
Всеки ползва благата й, но не ще да си мръдне пръста, за да промени нещо. Политиците са ни виновни за всичко.
Тук ползваме удобствата, които форумът предоставя в тоя формат на общуване, но когато стане въпрос за оптимизация, за лична инициатива... еми за това си имаме админ.
Тук сме като на гости - да ни посрещнат, да ни сервират и отсервират, да изчистят след нас. Това е предимството да си на гости, т.е. форумът да не е твой и някой друг да се грижи за него.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Октомври 10, 2010, 05:45:11 am »

Каквато е държавата, такъв ще е и форумът.  ;D Не виждам никаква разлика.
Всеки ползва благата й, но не ще да си мръдне пръста, за да промени нещо. Политиците са ни виновни за всичко.
Тук ползваме удобствата, които форумът предоставя в тоя формат на общуване, но когато стане въпрос за оптимизация, за лична инициатива... еми за това си имаме админ.
Тук сме като на гости - да ни посрещнат, да ни сервират и отсервират, да изчистят след нас. Това е предимството да си на гости, т.е. форумът да не е твой и някой друг да се грижи за него.  :blink:

Сред нас има и такива , които влизат в ролята на Фъг-Шуей специалисти....И не виждам лошо в това...
Аз усещам форума като свой , защото тук съм разкривала много съкровени неща , споделяла съм ,обменяла съм...Не ми е безразлично....Може би ,защото никога не съм влизала и писала в други форуми , абе моногамна работа... ;D ;)

*

holanda

« Отговор #11 -: Октомври 10, 2010, 06:26:15 am »
Политиците са ни виновни за всичко.

класика  ;D

Аз харесвам ''живота'' във форума.Харесвам го по начина,по които е . Идеята на Дивна е доста добра,но и без тунинги пак ще оцелея тук и ще си намирам каквото ми трябва.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Октомври 10, 2010, 06:28:41 am »
Ако секция "Астрология" се раздели на по-малки тематични подсекции, местенето на теми в съответната секция ще отнеме доста време, на мен лично ми изглежда трудоемко. Има и доста неща, останали в архивите, голямо местене на теми ще падне. Няма ли начин да се оптимизира някак търсачката на форума?
Освен това форумният формат на общуване предполага дискусионен тип теми и, както виждате, рядко се случва една започната тема да не излезе извън руслото си. Наталната астрология трудно може да се отдели от предиктивната, както и от синастричната астрология. Медицинската астрология също е дял от наталната и е предсказателна по своята същност. Единствено за мунданна, хорарна и елективна астрология бихме могли да направим отделни секции, ако сметнете, че така ще има повече удобство и прегледност.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #13 -: Октомври 10, 2010, 06:33:14 am »
Няма ли начин да се оптимизира някак търсачката на форума?

Кое не се намира с търсачката?

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Октомври 10, 2010, 06:36:45 am »

Как мога да намирам например пост на Лили горе долу по-периоди вместо да обръщам 200 страници....
Онзи ден , бая благословии метнах на нета , щото беше много слаб , едва-едва отварях и отворих 200 , на финала теглих една тънка дълга и спря....

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #15 -: Октомври 10, 2010, 06:39:12 am »
Как мога да намирам например пост на Лили горе долу по-периоди вместо да обръщам 200 страници....

Аз не ползвам търсачката, но виждам че има и такива опции

http://astrosite.org/forum/index.php?action=search;advanced

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Октомври 10, 2010, 06:40:13 am »

Мчи де да знам, и аз не я ползвам.  ;D
Но чух някакви оплаквания, затова питам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Октомври 10, 2010, 06:45:39 am »

Аз не ползвам търсачката, но виждам че има и такива опции

http://astrosite.org/forum/index.php?action=search;advanced

Нали това ти обяснявам.... :-\ :rolleyes:
Мога ли да помня всички заглавия според теб.... ;D
Не ме питай от къде и как съм минала....не го намерих :(

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #18 -: Октомври 10, 2010, 06:48:05 am »
Мчи де да знам, и аз не я ползвам.  ;D
Но чух някакви оплаквания, затова питам.

Къде е иконката за наказания?  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Октомври 10, 2010, 06:56:44 am »
Къде е иконката за наказания?  ;D

За тази ли питаш? -->
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.