Здравей Гост

Подарък за АУРОРА

• 66 Отговора
  • 7834 Прегледи
Re:Подарък за АУРОРА
« Отговор #20 -: Октомври 13, 2010, 10:14:01 pm »
Аурора,ще се опитам да се кажа нещо по твоя хороскоп.Не приемай всичко на сериозно.Не  се чувствам готова и затова се въздържам.
На първо място ми прави впечатление силния акцент на Уран ,който управлява ъглов дом и диспозитира Юпитер.А юпитер от своя страна управлява 2 планети -нептун и венера.
Другото,което ми прави впечатление е разположението на планетите по двойки - сатурн-луна,венера-нептун,уран-слънце.Съвпада е аспект,който се управлява от Марс т.е изявата им в средата е явна.
Не знам дали си омъжена,но съвпада на уран със слънцето говори за силно независим човек,които не може да бъде ограничаван.Обичаш свободата и очакваш от човека до теб да ти я дава.
Съвпада на венера с нептун - търсиш идеалната любов,принца на бял кон,макар много добре да знаеш,че няма такъв.
Луната в съвпад със сатурн - на ограничения са подложени емоциите ти,които подтискаш,което води до умора и изтощение.
Силната Луна в рак ,но в 11 дом пак слага акцент на уран.
Интересно ми е как уранското слънце и рачешко -козирошката луна намират общ език :blink:
Не знам с какво се занимаваш,но предпологам нещо свързано с техника,компютри или дизайн.
Солара за тази година осите почти са застъпени с наталните.Слънцето от солара се намира в 3 сол.дом в съвпад с меркурий- два пъти акцент на трети дом ,това го свързвам с непосредствената ти среда,близки ,съседи ,братя сестри,работа с документи.С една дума обичайните неща,докато луната се намира в 7 сол.и натален дом,което поставя акцент на връзките с другите.Там ще има промени.Пази се от измами.
Соларният МС се упр.от Марс,а той се намира в 4 дом,което ме кара да мисля,че са възможни промени в кариерата ти.Вътре в самата организация,може би защото тр.сатурн,които упр. 6 дом - работата е минал през съвпад с Плутон.
Транизитите - транзитен Юпитер на 19 ноември ще направи точен куинконс с Уран(важна планета в твоя хороскоп).Това ще доведе до компромис по отношение на любовна връзка,защото вече не е същата.
На 4 ноември тр.Сатурн прави квадратура с натална луна,а в натала са в съвпад.Ти си свикнала на енергията на сатурн върху луната ти,но тук ще има действие.Сатурн ти упр.6 дом и затова мисля,че ще има някакво раздвижване в работата ти,което няма да зависи от теб.
Тр.Плутон края на декември е в точна квадратура с нат.Плутон - това е поколенчески аспект и част от цикъл на планетата,но за теб е важен,защото ти управлява 4 дом.Ще има преосмисляне на семейните ценности.
Тр.Плутон прави тригон с марс м.Октомври,което те прави пълна с енергия.Може би ти идва повечко даже.Този аспект е бил активен и м.януари 2010 г.,на 16 декември плутон ще напарви опозиция с нат.Сатурн,което пак слага акцент на работната среда.Може би това е решнието,което трябва да вземеш,същия аспект е бил активен и на 15 февруари 2010 г.
Ами това е,най- общо казано работата и семейството са застъпени до края на тази година.

« Отговор #21 -: Октомври 13, 2010, 10:40:31 pm »
   Аурора, погледнах набързо картата ти със солара /после ще чета, какво е писано по темата/, но ми прави впечатление, че е акцентиран наталния ти ТАО-квадрат и то във всичките му ъгли, отделно че соларния ти асцедент съвпада с наталния, макар и в други градуси, но това също ще окаже влияние през годината. По отношения на двойно акцентирания ТАО - натален и мунданен, попадащ в твоите 2-5-11 домове - както и възвратът на възлите - според мен ще има цялостна преоценка или промяна на ценностната ти система, предполагам или поради огромно разочарование или съвсем нова и интересна любов. Но от друга страна си мисля, че с този възврат - ще има край на дългогодишна неафиширана връзка, положението на наталната и соларната Луна е на 135 градуса и в домовете 11-7. Емоциите ти предполагам, ще бъдат сериозно засегнати, защото и соларната Лилит е в 7-мия ти дом и е на съдобносния аспект септил от Марс, което ще рече, че ще се освободиш от няква карма...Та двузначно тълкувам ТАО-то или край на силно кармична връзка или начало на такава. Но залагам на първото.

« Отговор #22 -: Октомври 14, 2010, 01:22:44 am »
Аурора винаги си ми правила добро впечетление и имаш старахотно чувсто за хумор!Искам и аз да се присъединя към подаръка за теб-заслужила си го!
Правните въпроси наистина не търпят отлагане вече и мисля че към средата на декември ще се има развитие.По това време е хубаво да се грижиш и за здравето съвпада на транзитни  Плутон Марс и Ретро Меркурий ще раздвижат много нещата задействани са 2 4 6 9 и 11-ти дом от картата  :-\.По прогресии имаш Венера секстил Меркурий договор(може да е свързан и с работата не си спомям дали не те повишиха) който може да подобри финансовото ти състояние и обществено положение.Не съм много сигурна но в момента си се изолирала от партньора изолирала си се някак си и в момента се настройваш към нова ситуация още повече че този аспект куинконс  на транзитен Юпитер натален Уран се е повтаря за трети път и е време да се наредят окончателно нещата особенно след възврата на СЛВ.Плутон в 5-ти струва ми се че не са случайни връзките ти но ти сама решаваш с кой искаш да си – здрава чистка им налагаш а и те чака и Плутонова квадратура която ще засегне и дома ти-промените тропат на вратата-надавай слух че те понякога тропат много тихо. :72:!мисля че март 2011 ще ти е много любовен като в началото на май се очертава да излязат на дневен ред някои важни въпроси (определено свързани и с любовна връзка) но като че в този случай решаването има зависи напълно и изцяло от партьорите ти .Началото на юни ще започнат и промените ще имаш имаш и добри и лоши периоди и възходи и падения може да сложиш края на връзка или да заживеш с някой мъж (доколкото си спомням не си омъжена)Проблеми около баща ти и здравето ти също може да се поразклати както и промени на работното място.По същото време и прогресивната Луна напуска знака Скорпион и преминава в Стрелец ще те поотпусне тягосното насроение и ще живнеш !Лятото се очертават много и неочаквани събития соред мен!Прогресивното новолуние през есента ще сложи началото на нов период още повече  че е в секстил с натален Юпитер у5 май ти е дошло времето за нова любов и деца може би надявам се да се възползваш от възможността на секстила ;-) Саларът за 2011-2012 е много интересен с точен съвпад на солерен Сатурн с Соларен АС който е във Везни и 3-ти дом май ще се омъжваш а и дирекционен и прогресивен МС е в тригон с Уран у7 дирекционен Юпитер у7 в тригон с натална Луна  и дирекционен СЛВ в секстил с Венера.Прогресивното новолуние прави секстил и с Плутон у4 имаш много предпоставки да се задомиш!Пожелавам ти много положителни и по-малко отрицателни емоции и събития! :58:
ПС.не правих анализ на наталния ти хороскоп защото другите са го направили!
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #23 -: Октомври 14, 2010, 02:44:48 am »
Мили момичета!

Никога не съм получавала по-хубав подарък!
  :kissd:

Ще коментирам само по ред два, защото сте писали много разбираемо. ;)

Венерката , У 3 и МС , съвпад с Антарес си е воин камикадзе,

Хахаха. Страхотна интерпретация  ;D ;

ма тия божи пръсти не ми дават спокойствие, много компромиси в живота ти...

Много, много....Сякаш всичко върви по вода, а всъщност нещата се случват извън мен. Уж всичко върви по план, а през цялото време се разминавам с някакви възможности или събития. Не съм го отдавала на йодовете   :unsure:. Мерси. :blink:

Като цяло годината обещава неща , които не са изцяло в твоите ръце , но наред с това звездите ти дават шанс да използваш потенциала скрит дълбоко в теб , да разгърнеш себе си и да сътвориш сама бъдещето си.

Е ми така е. Нещата, за да се пордедят първо трябва да се ръзбъркат.

Интересно ми е как уранското слънце и рачешко -козирошката луна намират общ език :blink:

А ми аз съм дистанцирано – съпричастна. :blink:

Не знам с какво се занимаваш,но предпологам нещо свързано с техника,компютри или дизайн.

С техниката ме свързва голяма и споделена любов, но не професионално. Аз съм по-скоро техничарка – сглобявам-разгробявам холни секции, гардероби, е такива неща така, че си права в посоката на тълкуване.  :P

Та двузначно тълкувам ТАО-то или край на силно кармична връзка или начало на такава. Но залагам на първото.

Като се замисля, възможни са и двете. :unsure: :lol:

Лятото се очертават много и неочаквани събития соред мен!Прогресивното новолуние през есента ще сложи началото на нов период още повече  че е в секстил с натален Юпитер у5 май ти е дошло времето за нова любов и деца може би надявам се да се възползваш от възможността на секстила ;-)

Даааа, явно ще се изненадваме взаимно със събитията. Те с естеството си, аз с моята реакция по тях. :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Октомври 14, 2010, 03:01:43 am »
Мили момичета!Никога не съм получавала по-хубав подарък! :kissd:

Той е и мой! Защото те прави щастлива!
Радвам се АУРОРА! :wub: :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #25 -: Октомври 14, 2010, 03:18:29 am »
Аурорка, не мога да пише дълго, а и колегите са написали доста
( да не се повтаряме ), само няколко акцента ще маркирам.   ;D

Първо за тези Йодове - те са си направо ядове, защото те връщат
в едни и същи повтарящи се ситуации, от които няма " измъкване ",
само " бягството " от време на време може да те спасява.
Този ствпад на Луна/Сатурн - ами остви ги другите да се справят,
със сигурност могат и сами - без твоя помощ.
Освобождавай емоцията, ако трябва и викай от време - навреме,
че АСЦ ти е в мидпойнта на Луна/Плутон.
" Крачето" на ТАО-квадрата ти е в 12-дом, а Марса в 9-дом, спасявай се
отвреме-навреме в чужбина или другаде, ама трябва да се научиш да
" теглиш по една ма..на " понякога. Иначе живота ще се върти в кръг,
пълен с отговорности, които сама си поемаш.
С най-добри чувства  :blink:
Естествени минерали и амулети

« Отговор #26 -: Октомври 14, 2010, 03:29:10 am »
Пава си Муунлейди!  :blink: Мерси. :blink:

Спасявай се отвреме-навреме в чужбина или другаде, ама трябва да се научиш да
" теглиш по една ма..на " понякога.

Като си помисля, съм имала един период на служебно чужбинстване и въпреки, че бях сама и изолирана от основната група /така бях разпределена/, като че ли само тогава живях.  :lol:

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Октомври 14, 2010, 03:44:31 am »
Последно , ще тропкаме ли хорце тая година.... :wub: ;D?
Мирише ми на дунавско хорце.... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #28 -: Октомври 14, 2010, 03:50:26 am »

Много лесно искате да се отървете от мене :P :P :P а то от годината нищо не остана. Виж след 2-3 години  :P :P :P

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #29 -: Октомври 14, 2010, 04:13:09 am »
Аурорче, аз също не съм те забравила, но ще го направя тия дни. Има време.  ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #30 -: Октомври 14, 2010, 04:16:53 am »
а аз нямам една астрологическа мисъл в главата..не знам какво ми става..т.е. имам някакви други, за лилит.. :-\
дано да ми просветне и на мен нещо.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Октомври 14, 2010, 04:39:28 am »

Много лесно искате да се отървете от мене :P :P :P а то от годината нищо не остана. Виж след 2-3 години  :P :P :P

Далекогледа съм Слънце.....
1:75 е диоптера...всичко съм видяла , щото ме ИНТЕРЕСУВАШ! :kissd: :72: :tongue2: :tongue2:
Виж другия солаааррр, него гледай!
Този е началото!

« Отговор #32 -: Октомври 14, 2010, 04:54:04 am »
Аурорче, аз също не съм те забравила, но ще го направя тия дни. Има време.  ;)

а аз нямам една астрологическа мисъл в главата..не знам какво ми става..т.е. имам някакви други, за лилит.. :-\
дано да ми просветне и на мен нещо.. :-[

Скъпи момичета - кокичета! Не се притеснявайте. Вие толкова пъти сте ми били полезни сте се отзовавали. Здраве да има! Когато имате муза и време - тогава.  :88:

И аз бях решила тази вечер да пиша, но сладки приказки по телефона и разни филми, които искам да напълня на моя приятелка ме отдалечиха от целта  ;D

Виж другия солаааррр, него гледай!
Този е началото!

;) ;) ;) даммм, права си. Има какво да се посява тази година.

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Октомври 14, 2010, 04:59:52 am »
Нивата я има , семето също... :blink: ;).., важно е да не седиш със скръстени ръце , а да бачкаш...
Вярвам в теб! ;) :blink:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #34 -: Октомври 14, 2010, 05:09:20 am »
Не знам какви " хорца" виждате в Соларите за тази
или другата година, ама Сатурна е в знака на Слънцето,
та да не се окаже друг " танца " - " копаница "  :P  :mellow:

« Отговор #35 -: Октомври 14, 2010, 05:13:10 am »
та да не се окаже друг " танца " - " копаница "  :P  :mellow:

Аааа освен копаницата се надявам стречешката прогресивна Луна да ми даде и друга опитност. Вече нямам нужда да се доказвам, че ставам за нещо  :blink:. Имам нужда и от други изживявния.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Октомври 14, 2010, 05:17:23 am »
та да не се окаже друг " танца " - " копаница "  :P  :mellow:

То, че ще е копаница, ще е  ;D

Но Марая има предвид, че прогресивното МС апликира в тригон Уран управител 7ми  :blink:
А след 2 солара Слънцето е на соларно МС. Това дава промянав статуса. Ще видим.  :rolleyes:
Аз също ще си направя прогноза тук, за да имаме "следа"  :blink:

Е , за това е обичам....
Аз знам ,ч е ще тропкаме хорце , каквото щете това дуднете....,а мне все равнооо.... ;D

« Отговор #37 -: Октомври 14, 2010, 05:22:46 am »
А аз това къде го написах ? :unsure:  ;D ;D ;D Май съм влязла да редактирам поста и съм изтрила по грешка първата част  ;D

Марайооооо, аз нИ сЪ давам така лесно  ;D :P :P :P

Айде сладки, лека  :bedtime2:

« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 05:32:14 am от Aurora Borealis »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #38 -: Октомври 14, 2010, 05:34:52 am »
Първо си отговори на въпроса - дали "хорцето" е добър вариант
за теб или една свободна връзка, с човек, който пътува често
и може да те води на пътешествия напимер    :P  ;D

Дали е по-добре за теб да " обсебиш " някого ( Луна/Сатурн )
и да се нагърбиш с още отговорности компенсирайки страха от
от обвързване и загуба на свободата
или по-добрия вариант е да обменяте идеи, да пътувате и да запазите
" тръпката свободна" ( Слънце/Уран )

« Отговор #39 -: Октомври 14, 2010, 05:37:55 am »
По принцип в моя хороскоп няма индикации за брак или съвместно продължително съжителство.  ;)

Може да се съберем с онзи познат на Сънрейн от другата тема, който иска сериозна връзка, а не прави нищо за нея. Лика-прилика сме си  ;D ;D ;D