Аурора,ще се опитам да се кажа нещо по твоя хороскоп.Не приемай всичко на сериозно.Не се чувствам готова и затова се въздържам.
На първо място ми прави впечатление силния акцент на Уран ,който управлява ъглов дом и диспозитира Юпитер.А юпитер от своя страна управлява 2 планети -нептун и венера.
Другото,което ми прави впечатление е разположението на планетите по двойки - сатурн-луна,венера-нептун,уран-слънце.Съвпада е аспект,който се управлява от Марс т.е изявата им в средата е явна.
Не знам дали си омъжена,но съвпада на уран със слънцето говори за силно независим човек,които не може да бъде ограничаван.Обичаш свободата и очакваш от човека до теб да ти я дава.
Съвпада на венера с нептун - търсиш идеалната любов,принца на бял кон,макар много добре да знаеш,че няма такъв.
Луната в съвпад със сатурн - на ограничения са подложени емоциите ти,които подтискаш,което води до умора и изтощение.
Силната Луна в рак ,но в 11 дом пак слага акцент на уран.
Интересно ми е как уранското слънце и рачешко -козирошката луна намират общ език :blink:
Не знам с какво се занимаваш,но предпологам нещо свързано с техника,компютри или дизайн.
Солара за тази година осите почти са застъпени с наталните.Слънцето от солара се намира в 3 сол.дом в съвпад с меркурий- два пъти акцент на трети дом ,това го свързвам с непосредствената ти среда,близки ,съседи ,братя сестри,работа с документи.С една дума обичайните неща,докато луната се намира в 7 сол.и натален дом,което поставя акцент на връзките с другите.Там ще има промени.Пази се от измами.
Соларният МС се упр.от Марс,а той се намира в 4 дом,което ме кара да мисля,че са възможни промени в кариерата ти.Вътре в самата организация,може би защото тр.сатурн,които упр. 6 дом - работата е минал през съвпад с Плутон.
Транизитите - транзитен Юпитер на 19 ноември ще направи точен куинконс с Уран(важна планета в твоя хороскоп).Това ще доведе до компромис по отношение на любовна връзка,защото вече не е същата.
На 4 ноември тр.Сатурн прави квадратура с натална луна,а в натала са в съвпад.Ти си свикнала на енергията на сатурн върху луната ти,но тук ще има действие.Сатурн ти упр.6 дом и затова мисля,че ще има някакво раздвижване в работата ти,което няма да зависи от теб.
Тр.Плутон края на декември е в точна квадратура с нат.Плутон - това е поколенчески аспект и част от цикъл на планетата,но за теб е важен,защото ти управлява 4 дом.Ще има преосмисляне на семейните ценности.
Тр.Плутон прави тригон с марс м.Октомври,което те прави пълна с енергия.Може би ти идва повечко даже.Този аспект е бил активен и м.януари 2010 г.,на 16 декември плутон ще напарви опозиция с нат.Сатурн,което пак слага акцент на работната среда.Може би това е решнието,което трябва да вземеш,същия аспект е бил активен и на 15 февруари 2010 г.
Ами това е,най- общо казано работата и семейството са застъпени до края на тази година.