Аурора, Стефан Данаилов пееше една песен, която ми напомня за теб „Моето мъжко момиче”.
Родена си в мъжки въздушен кардинален знак, което означава, че си социална, имаш нуждата от хармония и равновесие. Аз обичам жените Везни, тъй като те са големи естети и дипломати. Те са също идеалисти и всичко идва от сърцето. Сърдечни и добри, винаги готови да се притекат на помощ и да защитят по-слабия. От моите наблюдения, това е знака, който си позволява най-малко да лъже и да манипулира хората. Честни и откровенни сте, въпреки понякога да ви е трудно да вземате решение, то веднъж взето вие се придържате здраво към него. Устоявате позициите си до край.
В радиксати управителите на две от най-важните кардинални оси /АЦ,ДЦ/ се обединяват в едно в един силен кардинален знак/Везни/. Това е много силна позиция, нищо, че Слънце не е силно по знак и дом във Везни.
Позицията му в 3ти дом говори, че интелектуалните контакти са от особено значение за теб. Може би без усилия ти си способна да влияеш на хората по един почти незабележим начин. Ти не им се натрапваш, те са тези, които те търсят, за да помолят за съвет и това е явно подчертано от съвпада на Слънце/Уран, което подсказва, че си истински новатор. Идеите са ти оригинални и хората ги ценят и уважават. Факт е, че ти си проницателна и много интелигентна. Ти си изключително любознателна и може да се каже, че си истински детектор на лъжата. Дори и най-изкустния лъжец трудно може да те излъже /Меркурий в Скорпион/. С тази позиция на Меркурий по знак и с аспекта и с Луна спокойно мога да кажа, че имаш дарбата на психолог.
Прави ми впечатление, съвпада Луна/Сатурн. Доста го гледах, за да разбера донякъде как той се проявява в радикса ти. Много хора са склонни да му препишат какви ли не качества, като беземоционалност, студенина и т.н. Не бих казала, че това може да се каже на 100% при теб. Луна е на трон по знак и се намира в 11 дом, който е с управител Меркурий. Ти държиш на приятелството и приятелите ти стават такива едва когато са преминали нужната поверка за лоялност. Меркурий в скорпион не допуска фалща, не допуска повърхностните отношения, той е търпелив и може години да чака докато нарече някой истински приятел. Луна в 11 дом в съвпад със Сатурн те кара да бъдеш истински реалист откъм междуличностните взаимоотношения. Не изключвам факта, че в ранна възраст си страдала от близки хора. Възможно е да си имала силно разочарование в детска възраст от някой член от семейството ти. Сатурн/Луна показва, че умееш добре да контролираш емоциите си, но така също и един вид неудоволетвореност от личния живот.
Неотдавна тр. СЛВ е бил в точен съвпад с нат. Лилит /5дом/. Това са две изключително кармични точки и съм уверена, че ти си почувствала и изживяла по някакъв начин този съвпад. Трудно ми е да тълкувам в какво се е изявил той, мога само да кажа, че проявата му е била по 5ти дом. Явно си стигнала до някакво прозрение, което е докоснало дълбоко вътрешната ти същност, твоят емоционален свят. Лилит е в опозиция на Сатурн и Луна в радикса ти. Сатурн е съуправител на 5ти дом и управител на 6ти. Това говори, че е възможно да имаш трудна бременност. Болестите при теб са свързани с костната система и най-вероятно са наследствени.
Аурора, съвпада Венера/Нептун в Стрелец е много красив. Любовта ти дава криле да летиш. Когато си влюбена ти държиш изключително много на доверието. Възможно е любовите да ги срещаш на работното място.
Не изключвам тая година да срещнеш някой, който да изиграе важна роля в живота ти. Сол. К5 е върху Нептун и задейсва съвпада му с Венера. В 5ти дом е и Плутон, който е в съвпад с нат. СЛВ. Сол. СЛВ е също в 5ти дом в съвпад с Лилит. Вероятността да срещнеш някоя важна за теб личност, която ще разтърси и промени в някаква степен изцяло богатия ти вътрешен свят е много голяма. Солара показва, че тази личност ще е от твоето обкръжение , най-вероятно колега /сол.К6 в нат. К5, а сол. К7 в нат. К6/. Емоционално ще се чувстваш удоволетворена /сол. Луна и Нептун в тригон със сол. Слънце и Меркурий и с нат. Слънце и Уран/. Соларния съвпад е в 7ми сол. дом върху нат.Десендент.
Възможно е през тая соларна година да се решават правни въпроси свързани с недвижимо имущество /натоварена ос 3/9, сол. К10 в Овен, а сол. Марс в 4 ти сол и натален дом.
Мисля, че имаш доста предпоставки също за пътуване в чужбина, като пътуванията може би ще бъдат професионално насочени. Може да се каже, по-скоро, че тази соларна година те ще бъдат по-скоро като замисъл и идея, докато следващата година ще се реализират /в солара 2011-2012 имаш Луна в 9 дом, сол, К10 е върху нат. К12, а прогр. Луна ще влезе е вече в знака Стрелец/.
Аурорче, от сърце ти желая, една година изпълнена с много положителни емоции!