Здравей Гост

Подарък за АУРОРА

• 66 Отговора
  • 7788 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Подарък за АУРОРА
« Отговор #40 -: Октомври 14, 2010, 05:44:20 am »
А аз това къде го написах ? :unsure:  ;D ;D ;D Май съм влязла да редактирам поста и съм изтрила по грешка първата част  ;D

Марайооооо, аз нИ сЪ давам така лесно  ;D :P :P :P

Айде сладки, лека  :bedtime2:

Лека Слънце и голяяяямм залък лапни - голяма дума не казвай! ;D ;) :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #41 -: Октомври 14, 2010, 01:33:59 pm »
на някой му се играе хорце  :mellow: ;D

няма лошо, ама дали на Аурорка и е приоритет в живота

където и да се обърна Уран и Стрелец,умрат да им широко около врата и свободно, а Вие пък за окови говорите :P

съвпад Уран /Слънце, У7 У1, земи си некоя синя каска, хем ще е постоянно на мисия, нема да си омръзнете и свободата ще ти диша постоянно откъм левото рамо :mellow:
то и на служебен път мое да се видите и да се флюбите първопогледно :P :mellow:не си слатай розовите очила, че изкривяват реалитото... :mellow:
Уран ти управлява и У5, Юпитер, ма той завалията у 6 дом от работа,нема да може да се засечете по същество, ма тя Венерката , диспозитор на У7 и без това не бърза в Стрелец и съвпадък с Нептун, вятър я вее на бял кон, е верно у 4 дом, домашните може да  мрънкат за внуци, приказки, тя ги управлява У3 и гледа нагоре към другото си царство МС, къде да бърза, като и требва да натрупа стабилност в основата, а тя все се клати и променя по скорпионски,
а Луната иска ,та иска, да си проработи рачешкото, ма как да поиска, У12, все на усамотяване я избива и на ограничение от Сатурн, пък той в съвпад с ЮЛВ и не къде ами в Рак, аман от миналото,от родата, от дългове към тях, който се повтарят отново и отново, изискват,налагат, мърморят, недоволстват... :'(
а СЛВ в начален градус на Козирога, седи и чака, в 5 дом да дойде и неговият ред, то сол.Плутон е върху му,ще  освобождава от едни задължения, ще ти налага нови, а
в 8 дом са в среща - сол. У5 и У7, кво ли искат да ти кажат, детското в мен не мое да го изрече,  :P изчервява се......

продължавам да мислам, дано не ме заболат забите от напрягане..... :mellow: :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #42 -: Октомври 15, 2010, 04:34:36 am »
Тамън, тамън, Стреличка. Направо ще те цаним да профайлър.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #43 -: Октомври 15, 2010, 04:36:31 am »
Да напиша и аз прогнозата за предстоящия солар...

Солар, дирекции, прогресии
•   Сол MC в нат 9ти, сол АС в нат 12ти. Активирани от соларните оси  3/9ти домове и  6/12ти.
•   Дирекционан АС – смяна на знака. Влиза във Везни
•   Прогр Слънце и Уран вече са сменили знака. Луната ще се присъедини в Стрелец през юни. Прогр новолуние август 2011.
•   Прогр Луна съвпад дирекционен Уран – е това ще е интересно за наблюдение и чак сега го забелязах!!! Това ще е първият аспект на прогр Луна и ще разбера дали в този случай прогресиите към дирекциите дават резултат. Юни-юли ще бъде съвпада.

Транзити и мнение за общото им действие с прогресиите и солара:

•   Сатурн навлиза в трети дом.
Ще си подобря комуникационните навици. Може да разчупя модел на общуване. Да намеря нови начини за комуникация. Да срещна интересни личности. Може да започна изучаване на някаква нова за мен окултна техника. Може нови интереси да бъдат предпоставка за ограничаване на стари приятелства / общуване.

•   Юпитер ще направи опозиция на Путон У4ти в натала. Юпитер секстил нат Юпитер У5ти и      Акцентиране оста 2/8 дом – предполагам уреждане на финансови/наследствени въпроси. Интересно дали, ако има нещо, което да се приключва в семейството дали ще стане докато прогр Луна е в Скорпион.

•   Плутон започва апликиране на нат Луна в опозиция – екзистенциални кризи. Да го бъде ли или да не го бъде? Целта оправдава ли средствата? И други от сорта...

•   Март-април Уран опозиция на Плутон У4ти; квадрат на Сатурн У7ми и 6ти. Юпитер започва опозиция на нат Слънце/Уран.
Първата квадратура на Уран към нат Сатурн не съм я усетила, но се оказва, че е действала, защото ми докараха шеф – изневиделица нов внос. Разбрах го в края на Септември. Предполагам, че транзита на Уран през Овен ще провокира отново нещо в работата ми и може да има внезапни, бързи промени. Транз Юпитер съвпада с нат Хирон и се надявам някой да ми намери пантофката. И да ми я донесе. Тиквата сама ще я подсигуря. 
Този аспект /тр Юпитер съвпад нат Хирон/ го имаше преди 12 години, когато си намерих настоящата работа и въпреки повратите и много компромиси смятам, че ми се е отплатила подобаващо. Тогава Сатурн минаваше нат МС.

•   Май 2011 има новолуние съвпад 2 гр с нат МС и към 14.05 възврат на Марс. Може май месец да боднем колчето на новото начало.....на каквото и да било....на някакъв нов порив.

•   Юпитер ще тразитира 9ти и акцента от солара на 9ти и 12ти може да върже плод и да се разходя по чужбините, защото не вярвам да реша да уча нещо ново /академично/. Ще направи съвпад на Марс У9ти през юли. След това дава назад и си остава така до края на годината.

Ох, измориФ се.... :-[

Вече писах за затъмненията, но за да е подредено ще ги спомена и тук:

•   4.01 – 13,38 в Козирог – опозиция с Луна У12 -  2 градуса
•   2.06 – 11 гр в Близнаци – опозиция с Венерата ми У 3ти и 10ти – 2 градуса.
•   1.07 – 9,12 гр Рак – съвпад с Луната У12ти - 2 градуса
•   25.11 – Стрелец – съвпад с Нептун У 8ми – ок 3 градуса

« Отговор #44 -: Октомври 15, 2010, 01:09:51 pm »
Тамън, тамън, Стреличка. Направо ще те цаним да профайлър.  ;D
аааааааааа, не ща .....като чуя "проф" и ме връщаш в тоталитарното ни минало,  :57: :41:
и за Саманта, от кой филм беше забравих :o

:tongue2:важното на теб да ти е гот, :kissd: :58:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Divna

« Отговор #45 -: Октомври 16, 2010, 11:49:03 pm »
Аурора, Стефан Данаилов пееше една песен, която ми напомня за теб „Моето мъжко момиче”.
Родена си в мъжки въздушен кардинален знак, което означава, че си социална, имаш нуждата от хармония и равновесие. Аз обичам жените Везни, тъй като те са големи естети и дипломати. Те са също идеалисти и всичко идва от сърцето. Сърдечни и добри, винаги готови да се притекат на помощ и да защитят по-слабия. От моите наблюдения, това е знака, който си позволява най-малко да лъже и да манипулира хората. Честни и откровенни сте, въпреки понякога да ви е трудно да вземате решение, то веднъж взето вие се придържате здраво към него. Устоявате позициите си до край.
В радиксати управителите на две от най-важните кардинални оси /АЦ,ДЦ/ се обединяват в едно в един силен кардинален знак/Везни/. Това е много силна позиция, нищо, че Слънце не е силно по знак и дом във Везни.
Позицията му в 3ти дом говори, че интелектуалните контакти са от особено значение за теб. Може би без усилия ти си способна да влияеш на хората по един почти незабележим начин. Ти не им се натрапваш, те са тези, които те търсят, за да помолят за съвет и това е явно подчертано от съвпада на Слънце/Уран, което подсказва, че си истински новатор. Идеите са ти оригинални и хората ги ценят и уважават. Факт е, че ти си проницателна и много интелигентна. Ти си изключително любознателна и може да се каже, че си истински детектор на лъжата. Дори и най-изкустния лъжец трудно може да те излъже /Меркурий в Скорпион/.  С тази позиция на Меркурий по знак и с аспекта и с Луна спокойно мога да кажа, че имаш дарбата на психолог.
Прави ми впечатление, съвпада Луна/Сатурн. Доста го гледах, за да разбера донякъде как той се проявява в радикса ти. Много хора са склонни да му препишат какви ли не качества, като беземоционалност, студенина и т.н. Не бих казала, че това може да се каже на 100% при теб. Луна е на трон по знак и се намира в 11 дом, който е с управител Меркурий. Ти държиш на приятелството и приятелите ти стават такива едва когато са преминали нужната поверка за лоялност. Меркурий в скорпион не допуска фалща, не допуска повърхностните отношения, той е търпелив и може години да чака докато нарече някой истински приятел. Луна в 11 дом в съвпад със Сатурн те кара да бъдеш истински реалист откъм междуличностните взаимоотношения. Не изключвам факта, че в ранна възраст си страдала от близки хора. Възможно е да си имала силно разочарование в детска възраст от някой член от семейството ти. Сатурн/Луна показва, че умееш добре да контролираш емоциите си, но така също и един вид неудоволетвореност от личния живот.
Неотдавна тр. СЛВ е бил в точен съвпад с нат. Лилит  /5дом/. Това са две изключително кармични точки и съм уверена, че ти си почувствала и изживяла по някакъв начин този съвпад. Трудно ми е да тълкувам в какво се е изявил той, мога само да кажа, че проявата му е била по 5ти дом. Явно си стигнала до някакво прозрение, което е докоснало дълбоко вътрешната ти същност, твоят емоционален свят. Лилит е в опозиция на Сатурн и Луна в радикса ти. Сатурн е съуправител на 5ти дом и управител на 6ти. Това говори, че е възможно да имаш трудна бременност. Болестите при теб са свързани с костната система и най-вероятно са наследствени.
Аурора, съвпада Венера/Нептун в Стрелец е много красив. Любовта ти дава криле да летиш. Когато си влюбена ти държиш изключително много на доверието. Възможно е любовите да ги срещаш на работното място.
Не изключвам тая година да срещнеш някой, който да изиграе важна роля в живота ти. Сол. К5 е върху Нептун и задейсва съвпада му с Венера. В 5ти дом е и Плутон, който е в съвпад с нат. СЛВ. Сол. СЛВ е също в 5ти дом в съвпад с Лилит. Вероятността да срещнеш някоя важна за теб личност, която ще разтърси и промени в някаква степен изцяло богатия ти вътрешен свят е много голяма. Солара показва, че тази личност ще е от твоето обкръжение , най-вероятно колега /сол.К6 в нат. К5, а сол. К7 в нат. К6/. Емоционално ще се чувстваш удоволетворена /сол. Луна и Нептун в тригон със сол. Слънце и Меркурий и с нат. Слънце и Уран/. Соларния съвпад е в 7ми сол. дом върху нат.Десендент.
Възможно е през тая соларна година да се решават правни въпроси свързани с недвижимо имущество /натоварена ос 3/9, сол. К10 в Овен, а сол. Марс в 4 ти сол и натален дом.
Мисля, че имаш доста предпоставки също за пътуване в чужбина, като пътуванията може би ще бъдат професионално насочени. Може да се каже, по-скоро, че тази соларна година те ще бъдат по-скоро като замисъл и идея, докато следващата година ще се реализират /в солара 2011-2012 имаш Луна в 9 дом, сол, К10 е върху нат. К12, а прогр. Луна ще влезе е вече в знака Стрелец/.

Аурорче, от сърце ти желая, една година изпълнена с много положителни емоции!

« Отговор #46 -: Октомври 17, 2010, 12:24:43 am »
Divna, много ти благодаря!  :blink:

Прави ми впечатление, съвпада Луна/Сатурн. Доста го гледах, за да разбера донякъде как той се проявява в радикса ти. Много хора са склонни да му препишат какви ли не качества, като беземоционалност, студенина и т.н.  Възможно е да си имала силно разочарование в детска възраст от някой член от семейството ти. Сатурн/Луна показва, че умееш добре да контролираш емоциите си, но така също и един вид неудоволетвореност от личния живот.

При мен влиянието на този аспект се усеща от хората около мен. Като излъчване, да кажем. Имах щастливо детство, родители, които ме обичаха и т.н.

Но пак да се върна на излъчването  :blink:. Преди няколко години ми разбиха колата /нищо й нямаше освен разбити ключалки/ и баща ми беше казал на моя приятелка "Тя снощи толкова много плака." Аз не си спомням такова нещо  ;D, но може и да съм била разстроена. Но какво си е помислила приятелката ми - "ооооо, даже и тя плаче" ;D ;D ;D Въобще - изградила съм си имидж на една желязна лейди даже и за близките ми хора.

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #47 -: Октомври 18, 2010, 01:41:31 am »
 ЧРД! Аурорка. ! :blink:
С най-добри чувства!
Това по натала :blink:

Кардиналният кръст при теб, говори за "кардинално прераждане" в което душата ти е избрала да направи нови стъпки и да прекрачи в " ново ниво". През целия си живот ще следваш максимата " непрекъснато действие". Това означава,че си си издигнала над материята и неколкократно в този си живот можеш да понесеш страдания за да заздравиш още повече духовният "аз". Мисля, че си доста напреднал индивид с нестандартна мисъл Слънце /Уран. А кръста е индикатор за нестандартен живот ,който не всеки разбира. Със силна психика, но много чувствителна/ това са различни неща поне според мен/. Чувства и мисли при теб идват понякога все едно от отвъдното, които обаче се оказват верни , защото има добър енергиен обмен между Луна и Меркурий, вси едно потокът "тече" - водни знаци. Проводник си за колективна мъдрост.  Квадрат Луна / Уран е аспект на нервното напрежение - пази си нервната система.  Моделите които са изградили майка ти и баща ти за теб са много важни и имат кармичен характер- Луна/ Сатурн  в 12 дом. Мисля, че си много древен дух.  Сатурн е бил свързан и  Лямурия според книгите :blink:  Усещаш космичната енергия и я превеждаш в действие . Съвпада на Венера и Нептун няма квадратури, което си мисля означава ,че си преодоляла отрицателните аспекти на двете планети и може и знаеш как да изразиш най доброто от тях. Мисля, че можеш или задачата ти е да проявяваш висшата октава на Венера /Нептун/. Това можеш да направиш и във сферата на изкуството.  В бъдеще си мисля, че можеш да се занимаваш с политика/ няма да злоупотребиш  :blink:/и да отговаряш за изкуството например. :blink: Цялата енергия е насочена към Телец. Марс в Телец. чакаме да оправиш държавата. :blink: :blink:

Северният ти възел в Козирог- да си стъпиш здраво на краката , да проявяваш ежедневно дисциплина и действие и тук според мен нещата вървят от Рак/ семейството/  към Козирог , символизиращ държавата, нямам предвид, че България е под знака на Козирог, а по принцип. Възела ти в Козирог поставя задачата вече да шлифоваш намерения от теб диаманд и да доведеш нещата до край.  Козирог винаги се намира някъде по пътя към върха.

О гледна точка на семейната астрология- В рода на хора с акцентиран Телец / При теб Марс в Телец/е имало много смъртни случаи. Сега ти трябва да приемеш любовта, удоволствието от настоящетто и да се наслаждаваш на живота. Ти си и по-устойчива от останалите. В родовото минало на Телците често се среща прогонване. 
С южен възел в Рак ще подължиш нещо започнато от миналото , удоволствието от семейството и децата. Луната в Рак говори за силна и изпълнена с чувства връзка между теб и майка ти . Знакът Рак  и южният ти възел там не е само предпоставка за създаване на семейство, а и един мистичен извор за теб. От там изчерпваш духовна  сигурност.

От гледна точка на миналото Сатурн в Рак е показател за това, как семейни идеи трябва да се превърнат от теб в свещени и централни. Под Венера в Скорпион се крие в миналото някаква трагична съдба на брат или сестра./дано греша/.
Имаш отлична памет -Тригона на Меркурий и Луна,  и би трябвало като малка много да си обичала фокуси. В предишен живот може да си владеела испански, френски  и италиански или сега да ги научиш с лекота.

Имаш вродена способност да разрешаваш всички проблеми, понякога и да мислиш, че от теб няма полза,/имаш понякога усещане,че не си достатъчно добра/ всъщност  аспекти на гениалност  имаш , така пише в книжките, а и знещите тук са го казали.   :blink: Меркурий /Сатурн ти е отличен.

Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

« Отговор #48 -: Октомври 18, 2010, 01:49:45 am »
Много благодаря, Мила!  :blink:

« Отговор #49 -: Октомври 18, 2010, 03:22:24 am »
Реших да си хвърля таро за соларната 2010/2011 година. Картите са по точните си места  ;D

Бих казала, че излезлите карти са прекалено хубави, за да са истина, но дано да не отразяват само вътрешното ми желание.

Интересно е, че първата карта /моят сигнификатор/ е Справедливостта. Символът на картата е Везни.

Картите отнасящи се към миналото показват състояние на уединение, несбъднати планове, чувство за несигурност.

Колелото на съдбата като показател за най-близкото бъдеще показва промяна, обрат насъдбата. Следващите карти казват, че ще положа ново начало /Асо Жезли/, възможно е да има любов в дома /Крал Чаши/; ще премина през утвърждаване на желаното /Кралица Жезли/ и последната карта е Венера - какво бих могла да искам повече от овъзмездяване на усилията си? :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Октомври 18, 2010, 03:29:49 am »
Келтски кръст....
Супер си.... :wub: :wub: Аз ти желая най-доброто!
Обаче бих искала да направиш и 12-те дома и да изтеглиш 13-та карта-път на солара! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #51 -: Октомври 18, 2010, 03:56:37 am »
Обаче бих искала да направиш и 12-те дома и да изтеглиш 13-та карта-път на солара! :blink:

Аз не я знам тази подрежданка  :blink:.  :rolleyes:

Поставила съм картите по реда на мунданните домове.

Първата е интересна - Уранова. Сякаш няма нещо, което да ме задържи към настоящето  :-\ Общо взето картите показват, че ще има промяна в дома или че там трябва да се проявява гъвкавост. Картата 4 пентакли на К9 нещо не не я разбирам, щото е много материално вкопчена или че желанието ми за конкрол е преодоляващо.  Последната 13та карта показва, че мача не е свирен и че при вземане на решения ще се изисква преосмисляне и резултата ще зависи от моето желание за намеса. Поне аз така го разбирам това подреждане. :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Октомври 18, 2010, 04:06:53 am »

Аз не я знам тази подрежданка  :blink:.  :rolleyes:

Поставила съм картите по реда на мунданните домове.

Първата е интересна - Уранова. Сякаш няма нещо, което да ме задържи към настоящето  :-\ Общо взето картите показват, че ще има промяна в дома или че там трябва да се проявява гъвкавост. Картата 4 пентакли на К9 нещо не не я разбирам, щото е много материално вкопчена или че желанието ми за конкрол е преодоляващо.  Последната 13та карта показва, че мача не е свирен и че при вземане на решения ще се изисква преосмисляне и резултата ще зависи от моето желание за намеса. Поне аз така го разбирам това подреждане. :-\

Аз ще я направя!
На себе си не мога , но за теб -утре!
Ще я имаш! С КАРТИТЕ НА МЕРИАН ЛЕНОРМАН....-МИСТИЧНИТЕ , Днес ми ги донесоха... ;) :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Октомври 18, 2010, 10:47:45 pm »
И така , ;D , какво ми казаха картите:

1-ви дом , ще имаш промяна на външния вид , ще имаш и почести и слава.
2-ри дом , финансите ще зависят изцяло от теб , ще работиш добре с млада дама.
3-ти дом , очакваните от теб документи ще имат добър край. Самата ти ще работиш с документи.
4-ти дом , късмет в дома , ти , но и неприятности..., ще се справиш , част от живота са.
5-ти дом , заради домашни неприятности е възможно да имаш проблеми в любовта.
6-ти дом , ключа... :blink: много успехи в работата ти , всякакви здравословни неразположения ще бъдат решени.
7-ми дом , поличба за голям късмет , възможност за среща на желания партньор през лятото на морето.
8-ми дом , добри финансови резултати , късмет в работа свързана с морска търговия и такива товари.
9-ти дом , късмет при решаването на юридически спорове.
10-ти дом, бъди внимателна , сред обкръжението ти има и недоброжелатели.
11-ти дом, работа в организация , където е твърде възможно да срещнеш желания принц.
12-ти дом, тайната любовна връзка  ще ти донесе много мистични преживявания , но е твърде възможно да стане явна.
Картата за годината като цяло -лисицата , пази се от завистливи и подли хора... :blink:

Това е с картите на Мериан Ленорман...
По-късно ще метна и едно на Салвадор Дали , много рядко го отварям , но .....дава потвържедние обикновено на останалите...

« Отговор #54 -: Октомври 19, 2010, 02:17:47 am »
Мерси, Марая!   :wub: Друг път щракни подредбата с телефона, та да видим и ние тези карти  ;)

"7-ми дом , поличба за голям късмет , възможност за среща на желания партньор през лятото на морето."

Значи най-накрая ще спра да се крия от слънцето и ще отида на море  ;D

"9-ти дом , късмет при решаването на юридически спорове."

Тази карта се  e паднала на точното място  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Октомври 19, 2010, 02:24:58 am »
Мерси, Марая!   :wub: Друг път щракни подредбата с телефона, та да видим и ние тези карти  ;)

"7-ми дом , поличба за голям късмет , възможност за среща на желания партньор през лятото на морето."

Значи най-накрая ще спра да се крия от слънцето и ще отида на море  ;D

"9-ти дом , късмет при решаването на юридически спорове."

Тази карта се  e паднала на точното място  ;)

Не го щракнах защото от разговори батерията и на трите даде фира...
Кога ли ще стана баровка и няма да имам нужда от тези телефони?
На фотоапаратите нямаше батерия- съжалявам...Картите са страхотни - виж ги....
А Салвадор Дали ще го метна в подходящия планетарен час... :blink: :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Октомври 19, 2010, 02:29:14 am »
No най-вече....ето това е , което ми помага от време на време при работа с тарото...
Нухето е влюбен в коладите ми...., по Юпитер са :-[ :-[ ;D ;D , няма да казвам броя - колекционирам карти Таро.... ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #57 -: Октомври 19, 2010, 03:50:14 pm »
Подаръкът пристигна. Няколко часа след уречената дата, ама пък почти навреме за афтърпартито.
Анализ на транзити, прогресии и дирекции за предстоящата година на 206 страници, общо и day-by-day. На английски е. Сега да ми кажеш как предпочиташ - мейл, за да ти го изпратя... ;D. Или да го транзитна някъде за всеобщ достъп? И после да споделиш дали съфорумските прогнози са по-прогнози или презокеанските.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #58 -: Октомври 19, 2010, 04:01:07 pm »
Анализ на транзити, прогресии и дирекции за предстоящата година на 206 страници, общо и day-by-day.....

Или да го транзитна някъде за всеобщ достъп? И после да споделиш дали съфорумските прогнози са по-прогнози или презокеанските.

:o :o :o Кво направи ти?!?!? Благодаря, Дияна. :wub:

Да ти кажа и в най-смелите ми мечти не съм си представяла, че 20 човека ще ми правят анализ на хороскопа така, че вашите прогнози има отделна, ШПециална част в моето сърце! :88:

Ми, 206 страници са доста са публикуване тук  :-\ :-\ :-\. Ще ти дам  мейл и може да пусна пасажи от анализа тук  ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #59 -: Октомври 19, 2010, 04:04:24 pm »
Кво направи ти?!?!?

Аз собствено - нищо, за срам и съжаление  :-[. Само го заръчах. За постване не става, щото е пдф файл. Ма виках да го кача някъде, за който иска да го изтегли. Но и твоя начин става.
« Последна редакция: Октомври 19, 2010, 04:09:10 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda