Нямаше ли някаква промяна във външен вид? Източници на доходи? Сексуален живот?
Цитат на: жълтолилава в Октомври 12, 2010, 01:32:42 amЦитат на: elfidka в Октомври 12, 2010, 12:53:09 amВ момента тр. Сатурн е в съвпад с нея...е сега може и да има нещо.При такъв аспект мой познат заживя с приятелката си и много скоро след това се ожениха Що думаш бе моме, И мъж и дете в къщи имам, за второ се гласиме.........
Цитат на: elfidka в Октомври 12, 2010, 12:53:09 amВ момента тр. Сатурн е в съвпад с нея...е сега може и да има нещо.При такъв аспект мой познат заживя с приятелката си и много скоро след това се ожениха
В момента тр. Сатурн е в съвпад с нея...
тази прогресивна Венера в Стрелец...не искам никога да свършва чувствам се толкова жизнена,свежа,палава и раздвижена...много емоционална и експанзивна позиция,ехх :blink:
Лилавко , а някакви аспекти прави ли? :wub:
Цитат на: Марая в Юни 03, 2011, 07:57:21 pmЛилавко , а някакви аспекти прави ли? :wub:всичко е разходящо,няма аспекти с натални планетки,а се чувствам толкова щастлива и красива,ще ми се да се обгърна в пламъци,жълто,червено,да карам с 200 км/ч,да се хвърлям с бънджи..луда работа,казвам ти явно дори само позицията си дава проявление,особено и когато прогресивната Луна е в шантавия Близнаци :mellow:
и други приоритети...ПР. Луна в рак...
всичко е разходящо,няма аспекти с натални планетки,а се чувствам толкова щастлива и красива,ще ми се да се обгърна в пламъци,жълто,червено,да карам с 200 км/ч,да се хвърлям с бънджи..луда работа,казвам ти явно дори само позицията си дава проявление,особено и когато прогресивната Луна е в шантавия Близнаци :mellow:
когато ти е в 8ми дом нищо шантаво не съм усетила...
шантава работа, преди малко видях, че прогресивната Венера се обърнала - някъде миналата година не си спомням някакво разтърсващо събитие не ми харесва, че това е сред най-важните за мен планети ) Да видим как ще ми се отрази ретро планета за щастие или не освен Хирон (които не е точно планета) и възлите, които са директни, нямам ретроградна. Ще разказвам ако забележа нещо свързано с това обръщане
Цитат на: Fairy в Юни 03, 2011, 05:06:12 am шантава работа, преди малко видях, че прогресивната Венера се обърнала - някъде миналата година не си спомням някакво разтърсващо събитие не ми харесва, че това е сред най-важните за мен планети ) Да видим как ще ми се отрази ретро планета за щастие или не освен Хирон (които не е точно планета) и възлите, които са директни, нямам ретроградна. Ще разказвам ако забележа нещо свързано с това обръщане Моята е ретро откакто съм се родила и ще е такава до 40 год
В годината, когато се обърна, срещнах друг мъж, който все още присъства в живота ми.