Здравей Гост

Прогресивна Венера

• 272 Отговора
  • 70397 Прегледи
*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
Re:Прогресивна Венера
« Отговор #120 -: Юни 03, 2011, 05:16:44 pm »
 ;D на практика всичко  ;D

така е по-лесно

« Отговор #121 -: Юни 03, 2011, 05:29:44 pm »
Нямаше ли някаква промяна във външен вид? Източници на доходи? Сексуален живот?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #122 -: Юни 03, 2011, 05:44:03 pm »
Нямаше ли някаква промяна във външен вид? Източници на доходи? Сексуален живот?

хъмм като се замисля, в този диапазон 2008-9 задвижих едно дело към държавна институция (ще я прескоча като наименование) и от всичкото на горе го и спечелих и сметката ми се напълни с не лоша сума (февруари 09-та),
може би тогава се е зародило и първоначалната идея за "развод", но тя все още не е реализирана.. , но не бързам за сега :), мисля да изчакам уран на десц. да видя тогава какво ще мисля :)
за външен вид - може би точно в този период си възвърнах килцата от преди раждането на малката (подобрих почти всякакви рекорди по освинване + 30 и нещо кг. не е шега  :93:).  

*

Yaya

• 2265
« Отговор #123 -: Юни 03, 2011, 06:44:07 pm »
В момента тр. Сатурн е в съвпад с нея...

е сега може и да има нещо.При такъв аспект мой познат заживя с приятелката си и много скоро след това се ожениха  ;)

Що думаш бе моме,
И мъж и дете в къщи имам, за второ се гласиме.........

еlfidka, дали има резултат от прогнозата?  :-[
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

holanda

« Отговор #124 -: Юни 03, 2011, 07:55:25 pm »
тази прогресивна Венера в Стрелец...не искам никога да свършва
чувствам се толкова жизнена,свежа,палава и раздвижена...
много емоционална и експанзивна позиция,ехх  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #125 -: Юни 03, 2011, 07:57:21 pm »
тази прогресивна Венера в Стрелец...не искам никога да свършва
чувствам се толкова жизнена,свежа,палава и раздвижена...
много емоционална и експанзивна позиция,ехх  :blink:

Лилавко , а някакви аспекти прави ли? :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #126 -: Юни 03, 2011, 08:04:49 pm »

всичко е разходящо,няма аспекти с натални планетки,а се чувствам толкова щастлива и красива,
ще ми се да се обгърна в пламъци,жълто,червено,да карам с 200 км/ч,да се хвърлям с бънджи..
луда работа,казвам ти  :-[

явно дори само позицията си дава проявление,особено и когато прогресивната Луна е в шантавия Близнаци  :mellow:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #127 -: Юни 03, 2011, 08:14:16 pm »

всичко е разходящо,няма аспекти с натални планетки,а се чувствам толкова щастлива и красива,
ще ми се да се обгърна в пламъци,жълто,червено,да карам с 200 км/ч,да се хвърлям с бънджи..

явно дори само позицията си дава проявление,особено и когато прогресивната Луна е в шантавия Близнаци  :mellow:

Венера дълго ще остане в стрелец по прогресия и това е супер...А близнашката луна си е екшън и си я изживей с кеф...Защото след купона идва време на заслужен отдих и други приоритети...ПР. Луна в рак... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #128 -: Юни 03, 2011, 08:16:40 pm »
и други приоритети...ПР. Луна в рак... ;D

за деца си мисля  ;D :P :mellow:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #129 -: Юни 04, 2011, 12:47:44 am »

сигурно, ама не и когато ти е в 8ми дом  :( нищо шантаво не съм усетила...
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

holanda

« Отговор #130 -: Юни 04, 2011, 01:15:16 am »
когато ти е в 8ми дом  :( нищо шантаво не съм усетила...

там си е всепризната за най-гадна позиция . Докато беше в 8 дом,нищо че влизаше в Близнаци-беше си ми мега зле,и това е  :lol:

*

Uran

• 6041
« Отговор #131 -: Юни 04, 2011, 04:16:02 am »
Моята цял живот ще си остане в овен. А-ха да прекрачи телец и хоп  ретроградие по прогресия.

« Отговор #132 -: Юни 07, 2011, 01:58:21 am »
;D шантава работа,  ;D ;D ;D
преди малко видях, че прогресивната Венера се обърнала - някъде миналата година не си спомням някакво разтърсващо събитие  :-\
не ми харесва, че това е сред най-важните за мен планети :( :))) Да видим как ще ми се отрази ретро планета :)) за щастие или не освен Хирон (които не е точно планета) и възлите, които са директни, нямам ретроградна. Ще разказвам ако забележа нещо свързано с това обръщане
Моята е ретро откакто съм се родила и ще е такава до 40 год
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #133 -: Юни 07, 2011, 02:06:46 am »
;D шантава работа,  ;D ;D ;D
преди малко видях, че прогресивната Венера се обърнала - някъде миналата година не си спомням някакво разтърсващо събитие  :-\
не ми харесва, че това е сред най-важните за мен планети :( :))) Да видим как ще ми се отрази ретро планета :)) за щастие или не освен Хирон (които не е точно планета) и възлите, които са директни, нямам ретроградна. Ще разказвам ако забележа нещо свързано с това обръщане
Моята е ретро откакто съм се родила и ще е такава до 40 год

;) да ама поне ще стане "нормална" -  между впрочем си мисля, че ретро Венерата не е чак толкова лоша. Може би по-трудна за разбиране, но пък то кое е лесно :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #134 -: Юни 07, 2011, 03:28:49 am »
Моята прогресивна Венера тръгна на директен ход преди две години, в радикса е ретроградна.
Година по-рано, преди да си смени посоката, приключи дългогодишна връзка. В годината, когато се обърна, срещнах друг мъж, който все още присъства в живота ми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #135 -: Юни 07, 2011, 03:37:25 am »
В годината, когато се обърна, срещнах друг мъж, който все още присъства в живота ми.

Жином ли е?  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #136 -: Юни 07, 2011, 03:43:28 am »
Какъв Жином ви гони вас?  ;D
Жином познавам от 2002/2003 година, откакто сме регистрирани тук.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #137 -: Юни 07, 2011, 03:40:16 pm »
 ;) да ама поне ще стане "нормална" -  между впрочем си мисля, че ретро Венерата не е чак толкова лоша. Може би по-трудна за разбиране, но пък то кое е лесно :)
Не е лоша ли тва е кошмар бе хора особено когато една такава Венера е на върха на някоя от осите.Единственото и предимство или положително качество е в сферата на творчеството и изкуството дар божи си е наистина но за всичко останало не питай е говоря когато не само е ретро но е и наранена от Марс и амирайки се в Скорпион
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #138 -: Юни 07, 2011, 06:51:54 pm »
съвсем отнесено казано ми прави впечатление, че от както се е обърнала "правилната" Венера косата ми расте значително по-бързо - очевидно има връзка. Наистина си я обичам дълга, не много сресана  ;D, преди като я подстрижа и растеше бавно, все нацъфтяла та вързала, но сега ... като амазонка направо  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #139 -: Юни 07, 2011, 11:01:44 pm »
При мен имаше драстично отслабване, когато Венера се обърна, но това се дължеше на повишено ниво на стрес и опозицията на Сатурн към Марс по-скоро. Впоследствие си възвърнах нормалното тегло, вече не съм скелет.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.