Здравей Гост

Прогресивна Венера

• 272 Отговора
  • 70364 Прегледи
*

gogo07

• *
  • 244
Re: Прогресивна Венера
« Отговор #220 -: Септември 15, 2012, 07:02:37 pm »
e Horoskopa e neshto li4no , moga da vi opisha ako iskate nqkoi neshta , no celiq horoskop moje bi kato mine period ot 1-2 godini , hem da vi kaja kakvo to4no se e realiziralo  shte vi go izpratq

*

Grace

• 2257
« Отговор #221 -: Септември 15, 2012, 07:02:48 pm »
знаеш ли кога се оправят партнъорските отношения? когато си готов със себе си. когато си спокоен, уверен, реализиран и не ги търсиш като спасителен пояс в живота.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #222 -: Септември 15, 2012, 07:05:15 pm »
Ama to4no tova e , az go napravih, osyznah go minalata godina i pak otsreshta nishto ravnopostaveno

*

Grace

• 2257
« Отговор #223 -: Септември 15, 2012, 07:10:55 pm »
не знам какъв точно е казуса при теб, но звучиш почти паникьосано  :blink: не можеш да накараш някой да бъде насила с теб, нали?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #224 -: Септември 15, 2012, 07:14:48 pm »
Grace ,  o az izobshto ne sym takyv , vqrvam 4e lubovta moje da se izjivee s pove4e ot edin 4ovek, ne sym koncentritan vyrhu edna jena ..... Grace vsi4ki astrolozi kazvate edno i syshto , no s razli4ni srokove , koeto dosta me obyrkva ...

*

Grace

• 2257
« Отговор #225 -: Септември 15, 2012, 07:18:45 pm »
бъди точен и конкретен и ще се опитам и аз да бъда. но, знаеш, астрологията не дава точни отговори от типа на " ще се ожениш между април и юни " , .. това просто не е сериозно  :blink: така че, съвсем нормално са те консултирали астролозите, предполагам   :blink:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #226 -: Септември 15, 2012, 07:22:29 pm »

не знам какъв точно е казуса при теб, но звучиш почти паникьосано  :blink: не можеш да накараш някой да бъде насила с теб, нали?

звучи ми и на мен точно като Лунна истерия/невроза.

Гого не го приемай като опит да ти нараня чувствата  ;), но понякога трябва да продължиш напред сам. И това, че малко прекаляваш с астрологията и ползването на чужди услуги, за да ти кажат какво да си правиш с живота е показателно.

Знам, за много драматични връзки - той там, тя тук, пречки, събират се след 6-7 год. Възможно е, ако и двамата го искат. Но на сила хубост не става. Освен това не съм видяла потенциал в хороскоп да остане неосъществен. Имам приятелки без бракове, но със страхотни шефове, които проявяват Слънчевата им енергия, или някакъв друг вид партньорство, ако си дорасъл за партньорство.

Но ако не си си преработил Луната и си търсиш някой, който да те захранва емоционално, няма да станат нещата.

Маниакални връзки, болезнена нужда от другия, изпадане в психически дискомфорт, поради липсата на друг - това е непреработена Луна, нищо общо няма с Венера. Венера е осъзнато партньорство, което е равнопоставено, а не търсенето, на някой който да те захранва с живот (Луната - майка).

Луната е много важна в партньорството, не ме разбирай погрешно, но дълбоките маниакални състояния са по неудовлетворена Луна. Трябва да се научиш сам да си захранваш Луната, иначе ще си зависим цял живот.

Къде ти е Луната по натал - знак, дом и какви аспекти прави?
When One Door Closes Another Door Opens

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #227 -: Септември 15, 2012, 07:24:57 pm »
Ne anabel , ne e takyv slu4aq  ;D ne sym dete , eto gi kartite

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #228 -: Септември 15, 2012, 07:25:34 pm »
Lunata mi e v Deva , 4-ti dom i se mesti v Vezni lqtoto na 2013 v peti dom

*

Grace

• 2257
« Отговор #229 -: Септември 15, 2012, 07:29:07 pm »
Lunata mi e v Deva , 4-ti dom i se mesti v Vezni lqtoto na 2013 v peti dom

;D Гого, наталната ти Луна никъде няма да се мести, но прогресивната, да. и когато влезе във Везни .... е, това е периода за любов и партнъорство  :P

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #230 -: Септември 15, 2012, 07:29:27 pm »
Ima neshto osobeno , Saturn shte syvpadne s Pluton Noemvri , Uran minava stacionaren na 12 Dekemvri , predpolaga li nqkakva sybitiinost?

*

Grace

• 2257
« Отговор #231 -: Септември 15, 2012, 07:35:09 pm »
Ima neshto osobeno , Saturn shte syvpadne s Pluton Noemvri , Uran minava stacionaren na 12 Dekemvri , predpolaga li nqkakva sybitiinost?

да. може да разтресе земята под краката ти. развръзка - около Нова година. дай обратна връзка като му дойде времето.  :blink: и споко, вярвай, че всичко е за твое добро.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #232 -: Септември 15, 2012, 07:35:52 pm »
Гого, ако знаеш колко малко зрели, преработили Луните си хора познавам...

всички жени - анорексички, или с наднормено тегло, или с неврози, с мании, дори почти всяка жена с пластична операция (не говоря за належащи корекции) не си е преработила Луната. Има ли НУЖДА - Луната е замесена. Венера е ХАРЕСВАНЕ

Опитвам се да ти помогна. При теб усещам НУЖДА, а не възхита и желание за брак, защото си се влюбил.  ;)

Така, че аз залагам на Луна във Везни да ти донесе брак, до 2015 ще си бракуван и то по Луна. И очаквам да се случат нещата, когато прогресивната ти Луна опозира транзитния Уран и направи секстил с наталния. По натал най-силният аспект на Луната ти е квадрат с Уран (той в Стрелец - чужденка ще е съпругата).

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #233 -: Септември 15, 2012, 07:38:34 pm »
az jiveq v 4ujbina nqma kak da e po drug na4in  ;D problema e 4e vryzkata mi shte doide po Uran , a az ne iskah Uranova vryzka , i vlqzoh ama to4no v tozi filma , ama  moje bi se e sydba ;-) i ti si prava 4e pyrvo e vlubvaneto posle e Braka osyznah go  :rolleyes:
S tozi Uran tazi godina mi se striva 4e shte ima qko action do kraq na godinata

*

Anabell

• 2022
« Отговор #234 -: Септември 15, 2012, 07:40:10 pm »
е как не искаш Уранова връзка,  ;D :haha: :rolf:, че ти си се родил с такъв аспект, значи искаш!

и много сериозно ще е замесена огнената стихия, девойката може да спортува активно или да се запознаете във фитнеса, на спортен мач, може някаква хазартна игра (не дай си боже при пожар  ;D :P).

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #235 -: Септември 15, 2012, 07:42:08 pm »
kakvo te kara da mislish taka , a moje li da ima venera v lyv?
« Последна редакция: Септември 15, 2012, 07:47:10 pm от gogo07 »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #236 -: Септември 15, 2012, 07:47:15 pm »
kakvo te kara da mislish taka , a moje li da imam venera v lyv?

по натал - Уран в стрелец, 7 дом в стрелец, Уран сега в Овен, Луна прогресивна в 5 дом, натална Венера, Марс са ти в овен...  :P

твоята Венера е в Овен. Нейната може да е в лъв, ще се разбирате и харесвате взаимно много. Но не е задължително, гледай да не си внушиш нещо.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #237 -: Септември 15, 2012, 07:48:59 pm »
a za elementa na partniora se gleda Ascedenta nali? Az ina4e dosta aktivno sportuvam  :rolleyes: moje ne se znae

*

Anabell

• 2022
« Отговор #238 -: Септември 15, 2012, 07:52:20 pm »
a za elementa na partniora se gleda Ascedenta nali? Az ina4e dosta aktivno sportuvam  :rolleyes: moje ne se znae

аз не се и съмнявам, че спортуваш с Венера и Марс в съвпад и в Овен, за партньора при мъжки натал се гледа Луна, Венера, 7 дом, 5 дом, целия натал се гледа.

Пример: мъж с изгряваща Луна, без планети в 4 дом, ВИНАГИ си намира жени с планети, които да попадат в неговия 4 дом. Това не е по никакви правила на астрологията, но явно за него Луната = семейство, дом, дълбоки емоции е толкова важна, че не може да осъществи връзка, с жена, която няма лична планета в негов 4 дом.  ;)

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #239 -: Септември 15, 2012, 07:59:14 pm »
t,e, li4na planeta v Deva?