не знам какъв точно е казуса при теб, но звучиш почти паникьосано :blink: не можеш да накараш някой да бъде насила с теб, нали?
звучи ми и на мен точно като Лунна истерия/невроза.
Гого не го приемай като опит да ти нараня чувствата

, но понякога трябва да продължиш напред сам. И това, че малко прекаляваш с астрологията и ползването на чужди услуги, за да ти кажат какво да си правиш с живота е показателно.
Знам, за много драматични връзки - той там, тя тук, пречки, събират се след 6-7 год. Възможно е, ако и двамата го искат. Но на сила хубост не става. Освен това не съм видяла потенциал в хороскоп да остане неосъществен. Имам приятелки без бракове, но със страхотни шефове, които проявяват Слънчевата им енергия, или някакъв друг вид партньорство, ако си дорасъл за партньорство.
Но ако не си си преработил Луната и си търсиш някой, който да те захранва емоционално, няма да станат нещата.
Маниакални връзки, болезнена нужда от другия, изпадане в психически дискомфорт, поради липсата на друг - това е непреработена Луна, нищо общо няма с Венера. Венера е осъзнато партньорство, което е равнопоставено, а не търсенето, на някой който да те захранва с
живот (Луната - майка).
Луната е много важна в партньорството, не ме разбирай погрешно, но дълбоките маниакални състояния са по неудовлетворена Луна. Трябва да се научиш сам да си захранваш Луната, иначе ще си зависим цял живот.
Къде ти е Луната по натал - знак, дом и какви аспекти прави?