Здравей Гост

Прогресивна Венера

• 272 Отговора
  • 70355 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Прогресивна Венера
« Отговор #240 -: Септември 15, 2012, 08:03:35 pm »
t,e, li4na planeta v Deva?

ГОГО!!! Това беше пример за друг човек. Стегни се моля те. И се успокой. Няма да пиша повече.  ;D
When One Door Closes Another Door Opens

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #241 -: Септември 15, 2012, 08:04:55 pm »
Malko sym baven ;-) sorry

*

Papy

• 4343
« Отговор #242 -: Септември 15, 2012, 08:43:54 pm »
t,e, li4na planeta v Deva?

ГОГО!!! Това беше пример за друг човек. Стегни се моля те. И се успокой. Няма да пиша повече.  ;D

:rolf: :rolf: :rolf:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #243 -: Септември 15, 2012, 09:11:39 pm »
Абе, Гого... обичай любовта! Не една, две, пет жени. Научи се да обичаш любовта заради самата нея. Празнувай я, изживявай я, измечтавай я. от личен опит ти го казвам. Може никога да не се съберем с този мъж (въпреки, че и за миг не допускам, че ще се изниже, няма такъв филм  ;D ), но преди всичко се радвам на любовта, че отново е тук. Майната му на всичко рационално.  ;D Поздрав, много съм влюбена тази вечер.  :blink: http://www.youtube.com/watch?v=MFIM4HMKNY4 Животът е сцена, а всички сме актьори. Дай най-доброто представление, пък да видим кой ще се опъне.  ;)

*

Grace

• 2257
« Отговор #244 -: Септември 19, 2012, 07:42:28 am »
:blink:коментарът ми е за всички "отворени" ,които недоброжелателно се отнасят към НАЧИНАЕЩИТЕ-АЗ ТОВА,КОЕТО МЕ ИНТЕРЕСУВА  САМА ЩЕ ГО НАМЕРЯ,НО ЖАЛКО ЗА ВАС,ЧЕ НЯМАТА ТОЛЕРАНТНОСТ И "ПОНОСИМОСТ" КЪМ ХОРА,КОИТО НЕ ВИ ПЛАЩАТ ЗА УСЛУГИТЕ...ХАЙДЕ -МНОГО ВИ ЗДРАВЕ. :blink:

Венера, понеже си поредната НЕРАЗБРАЛА, хайде накратко да кажа - тези, които вземат пари се наричат професионални астролози и обикновено НЕ пишат по астрологичните сайтове. ВСИЧКИ, които пишат тук споделят знания, с когото и когато си поискат. БЕЗПЛАТНО И С УДОВОЛСТВИЕ. А най е хубаво, когато има обратна връзка и могат да научат нещо от другите, защото човек се учи цял живот. И с това, тази тема приключва.     

P.S. Не е проблем, човек да е начинаещ или незнаещ./ всички от там тръгваме / Проблем е, когато тръгне  " на гол тумбак, чифте пищови да връзва " !  ;)
« Последна редакция: Септември 19, 2012, 08:48:54 am от Grace »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #245 -: Ноември 03, 2012, 06:51:58 pm »
Е как? Така, сама за себе си?  ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #246 -: Ноември 03, 2012, 08:31:57 pm »
Сама по себе си, без аспекти, без смяна на знак... Съмнително е да произведе нещо, било то и тайно.

« Отговор #247 -: Юли 16, 2013, 03:28:35 pm »
Когато пр. Венера на някого е в точен съвпад с пр. Слънце на друг за кого усещането следва да е по-силно? Или и двамата изгарят ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #248 -: Юли 16, 2013, 03:31:23 pm »
Когато пр. Венера на някого е в точен съвпад с пр. Слънце на друг за кого усещането следва да е по-силно? Или и двамата изгарят ;D

По-по-най в този случай не играЙ... ;D
При прогресия изгорели няма..има динамика..,но връзка със сигурност е възможна.И все пак какви ги мъдри ПР.Луна? :-\ :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #249 -: Юли 16, 2013, 07:03:17 pm »
Благодаря!

Прогресивните им Луни са в опозиция. Нямам точни часове, питам за близки приятели.

« Отговор #250 -: Юли 18, 2013, 12:53:17 am »
Здравейте....   :blink:  нека споделя за моята Венера

В натала е директна в Скорпион 23градуса и 48минути в 4ти дом.
Управител на 4ти дом( Везни) и на Телеца като вписан знак в 10ти дом.
Държи ми Слънцето, Меркурия и Урана като планети в знака Везни
И също е доста аспектирана.
Секстил Марс и Плутон
Опозиция Сатурн
Съвпад Нептун

По прогресия когато съм била на 9 годинки Венера е станала ретроградна.Възможно е да се е случило нещо в семейството ми, за което не зная.

На 17-18 години ретроградно е преминала през наталния си градус в 4ти дом- времето на първата ми изпепеляваща драматична и всеотдайна любов продължила 2.5 години. Родителите на партньора не разрешиха да сключим брак и постепенно връзката се разруши поради нетърпима ревност от страна на любимият ми.

В 21вата ми година прогресивната ретроградна Венера от 4ти натален дом прави точна опозиция на Сатурн в 10ти дом.Траур в семейството.Брат ми почина след тежко и продължително заболяване на 27 години.

След това дълги години прогресивната ми и ретроградна Венера си шета без аспекти в Скорпион 4ти дом до преди 2 години когато направи квадратура с оста asc/desc.Срещнах мъжа, за когото се омъжих след година...тоест миналото лято. Само да вметна, че по същото време прогресивното Слънце, което ми е и управител на asc е било в съвпад с натален Нептун в анаретен градус и към точният момент на брака е сменило знак от Скорпион в Стрелец,където пак попадна в съвпад, но вече с прогресивния Нептун.

От тук нататък забелязвам нещо с Венерата, което ми се струва интересно.

След няколко месеца прогресивната и ретроградна Венера ще достигне допустимият орбис 30 минути от съвпад с натален Юпитер в 4ти дом  ( управител на 5ти дом-Стрелец и на 8ми и 9ти-Риби  )
Точният аспект ще се случи след 2 и половина години като после още 5-6 години Венера ще стои стационарно ретроградна в допустимия орбис и ще смени посоката в директна за да изпълни още веднъж точния съвпад с Юпитер.
Цялата тази история предстои в следващите 13 години

В по-близко време е видно,че транзитният Сатурн ще нагази първо съвпада на прогресивната Венера с натален Юпитер, а после и самата натална Венера.

Как мислите... какво би могло да е тълкуванието на прогресията и в комбинация с транзита? Какво ще се случи? Тази есен навършвам 43  :)
Предварително благодаря на всички включили се.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #251 -: Юли 18, 2013, 07:48:00 am »
Не разбрах как като е станала ретро, когато си била на 9 години, как е минала през наталния си градус, когато си била на 17-18?

Иначе аз не съм много компетентна в тълкуванията, но мисля, че в случая съвпада на пр. венера с юпитер ще дава късмет и ще се чувстваш по-добре и по-леко през периода, в който тр. сатурн ще прави опозиция с венера. Понеже опозицията я имаш и натално не изключвам някакви сътресения свързани с отношенията и парите. Прогресивния съвпад ще уравновеси донякъде нещата.

« Отговор #252 -: Юли 18, 2013, 09:55:25 am »
:) Благодаря ти Sladuranka....Сега ще поясня как и защо....Наталната ми Венера е директна в 23градуса и 48 минути в Скорпион.Когато отчитаме прогресията на Венера, а и на всяка друга планета от хороскопа, всъщност следим движението и по ефемеридите като промяната в градусите един ден след раждането се отнася към случващото се една година след раждането на натива.

Така в моят случай...
По ефемеридите...проследявам...Първите 9 дена след раждането ми( тоест първите 9 години от живота ми) Венера се движи бавно, но директно и съответно градусът и нараства. На 9тия ден обръща посоката и в следващите много години от живота ми та и до днес по прогресия е ретроградна. Това означава,че градусът и намалява. Логично ще дойде един момент когато тя отново ще застане на наталния си градус. В моят случай на седемнайстият ден след раждането ( тоест на 17 години), а после движейки се ретроградно на 21 вия ден (21 годишна възраст)ще направи точна опозициа със Сатурн, който по натал ми е на 21 градуса в Телец.

Към днешна дата прогресивната ми Венера е достигнала 10 градуса и 50 минути в Скорпион и много скоро сте влезе в орбиса за съвпад с натален Юпитер.След точния съвпад, но все още в орбиса на аспекта, отново обръща посоката на  движение и става директна както ми е по натал. Зададох въпрос какво би означавало и как би се се проявил аспекта, тъй като според мен е интересно,че в случая:
-   периодът на аспекта е 13 години поради стационарната фаза на Венера
-   Има смяна на посоката на движение
-   а и самият съвпад на тези две планетки на първо четене звучи апетитно. Но на второ?????
-   Сега също транзитен Сатурн ще премине отгоре, а след време и през натална Венера. Как би повлияло това?
Ще се радвам да споделите предположенията и опита си... Благодаря ви

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #253 -: Юли 18, 2013, 10:08:46 am »
Вярно, аз нещо съм се объркала. И прекрасно знам как се движи по прогресия ретроградна планета, моята венера също е ретро по прогресия и заради стационарната си фаза около 10 години остава в орбис на тригон със сатурн. Едно хубаво нещо при положение, че е в падение. Стационарните фази на планета по прогресия се свързват със стагнация.

Ние с ретроградните венери по прогресия може цял живот да не преживеем ингрес на прогресивна венера в друг знак.

« Отговор #254 -: Септември 30, 2013, 10:20:59 pm »
Здравейте,някой -ако има опит,моля да сподели-как се отразява Прогресивна Венера -ингрес в Близнаци...Предстои ми догодина това чудо-Венерка да смени знака Теле с Близнаци...та ми е любопитно...какво да очаквам...То вероятно трябва вече да има "наченки" и да усещам промяната ... :rolleyes:-май само флиртувам и говоря повече...от обикновено...Моето предположение е ...че веротно ще флиртувам повече,може да харесвам 2-3-ма мъже едновременно/защо пък не и повече... ;D/,да комуникирам с лекота,да съм повече сред компания/хора/партита-социалният ми живот да се активизира,да съм по непостоянна,да пътувам ,да се движа повече...,друго???
А...и Венерка е на К8...това какво може да означава???

« Отговор #255 -: Октомври 01, 2013, 11:32:59 pm »
Моята Венерка след 8 дни прави ингрес в овен/У2.

« Отговор #256 -: Октомври 02, 2013, 12:36:18 am »
Моята Венерка след 8 дни прави ингрес в овен/У2 в 1 дом.
ще те върти на чеверме  ;D
В смисъл ;D Наталната ми е във водолей, в 12-ти дом.
Извинявай, Акрукс, но в последно време трудно зацепвам. А иначе месо не ям :blink:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #257 -: Октомври 02, 2013, 05:13:27 am »
иначе за пр Венера в овен пише- пламенна, агресивна и страстна любов
ще преследваш обекта на желанията, ще има свади с последващо бързо сдобряване

О, да! Мога да потвърдя за страстната любов. Моята там се татрузи и да, любовта е много страстна. Точно свади още няма, но има малко на асансьорска връзка. Вече веднъжси тръгна обекта, после пак се върна.

« Отговор #258 -: Октомври 06, 2013, 12:42:18 pm »

А при любимия-ингрес в дева. :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #259 -: Октомври 06, 2013, 01:16:42 pm »

А при любимия-ингрес в дева. :-\

Интересен ингрес при теб.
Има ли промяна в гардероба ти? Привличат ли те червените цветове,спортните дрехи?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците