Като стана въпрос за зловещи неща мисля че грешиш. При хората най-зловещите неща се случват в ежедневието и стават бавно и незабележимо. На всичкото отгоре хората им се радват.
Докато в твоя случай, въпреки негативните ти емоции, трябва да разглеждаш това като възможност. Имай предвид че това са много интелигентни съзнания които са древни и знаят много за Вселената.
Не мисля че е опасно, освен ако не се превърне в мания - т.е. ти да ги преследваш а не обратното.
Аз имам опит но не мисля да говоря за него за да не стане много зловещо.
Всъщност те взимат някаква част от твоята енергия която и без това не използуваш. Въпреки че съм чувал за случаи когато човек се чувства отпаднал след такива срещи. Хм, аз не съм забелязал, но пък винаги се чувствам някак си....отпаднал. :ph34r:
znae6 li, vsi4ko mi zvu4i nqkak mnogo fantasti4no...ne 4e ne vqrvam v takiva ne6ta, no e nqkak stranno, za6toto nikoga dosega ne mi se e slu4valo ili pone az ne sum go zabelqzvala

nqmam ni6to protiv da mi razkaje6 za svoq opit, naprotiv dori 6te se radvam, razbira se ako ti iska6...ve4e ne mislq 4e e 4ak tolkova zlove6to

a vazmojno li e tezi syzdaniq da se "prevypla6tavat" i v hora v synq ti? za6toto mi stana mnogo interesno, a i tova koeto si napisal- "Не мисля че е опасно, освен ако не се превърне в мания - т.е. ти да ги преследваш а не обратното.

" mnogo me zaintriguva...6e ti razkaja 1 syn, koito synuvah na skoro- az i edna priqtelka se namirame v dvora na staroto mi u4ili6te, a v kraq na dvora ima edna ky6ti4ka, i nie re6avame da otidem da vidim kakvo ima tam. Otivame a pred vratata se biqt dve mom4eta, po ednoto ot koito mnogo si padam (no tova e druga tema). ta zaobikalqme gi nie i vlizame vytre, no tam nqma6e ni6to osobeno i izlqzohme. na praga otnovo sede6e vyprosnoto mom4e, samo 4e sega be6e sam. priqtelkata mi se izmykna byrzo navyn, no kogato az se opitah da izlqza, toi ne me pusna, prepre4va6e mi pytq, blyska6e me kym stenata (i vsi4ko be6e dosta bolezneno i brutalno ot negova strana), i nakraq az se qdosah (a i se upla6ih) i go popitah kakvo iska, a toi me hvana mnogo zdravo, dori bolezneno, za lakatq i mi kaza qdosano, prez zybi "Iskam da spre6 da me presledva6", togava me pusna i az izbqgah. No trqbva da uto4nq 4e v realniq jivot nqma ni6to podobno kato presledvane, a v synq az dori ne znaeh 4e toi e v ky6i4kata. a i do sega nikoga ne sym synuvala podobni syni6ta s tolkova agresiq kym men... I sled tozi dylyg razkaz vyprosa mi e dali e vyzmojno tova da e bilo sy6testvoto, i az da sym napravila ne6to s koeto da go qdosam?