Здравей Гост

lo6a rabota...

• 45 Отговора
  • 10473 Прегледи
*

NAT

lo6a rabota...
« -: Април 17, 2005, 02:24:33 pm »
sno6ti (ili po to4no tazi sutrin) synuvah kak ku4eto mi umira...i tozi syn go synuvam ve4e 3-ti put ot na4aloto na godinata  :unsure:  vsy6tnost synq ne e to4no edin i sy6t, a ob6toto mejdu trite puti e, 4e vsi4ko se slu4va u doma  ili okolo doma mi, vinagi ku4eto mi umira po mnogo brutalen i my4itelen na4in i vinagi v rycete mi  :ph34r:  kakvo moje da zna4i tozi syn, i ako predve6tava da se slu4i ne6to, dano da e skoro, za6toto ne mi se 6te da synuvam ne6to podobno otnovo...  :(  

*

jinom

• **
  • 1753
lo6a rabota...
« Отговор #1 -: Април 17, 2005, 02:52:07 pm »
Според мен не кучето ти ами едно друго нещо се преструва че умира и по тоя начин черпи енергия от теб. А иначе кучето ти го чака дълъг и радостен живот.  :D  

*

NAT

lo6a rabota...
« Отговор #2 -: Април 17, 2005, 03:06:05 pm »
a kakvo e tova drugo ne6to, koeto 4erpi energiq ot men? zvu4i nqkak zlove6to  :o  a i kak taka 4erpi energiq kato se prestruva na umrqlo? razkaji mi podrobnosti , molq te  :)  pomnq 4e v synq mi, predi da umre, ku4eto mi sqka6 se opita da mi kaje ne6to, no ne uspq (vse pak e ku4e). pomnq su6to 4e go ubi drugo ku4e...i kogato otivah da go pribera i da mu pomogna, po ulicata (za6toto tova se slu4i na ulicata) ima6e mnogo tela edno sled drugo, i vsiki na ky4eto, samo 4e v razli4na stepen na "porajenie" i nai-poslednoto be6e nai- ujasno  :ph34r: dano da sym go obqsnila dostaty4no razbiraemo...

*

jinom

• **
  • 1753
lo6a rabota...
« Отговор #3 -: Април 17, 2005, 06:26:39 pm »
Ами това друго нещо е неорганично същество. И в случая черпи енергия като се преструва на умрялото ти куче и по тоя начин генерира емоции в теб. Чрез тия емоции ти освобождаваш енергия която то взима.

А това че искало да ти каже нещо...хм..дори и да ти проговори не те съветвам да му вярваш много.

:D

*

NAT

lo6a rabota...
« Отговор #4 -: Април 17, 2005, 06:35:40 pm »
Цитат
Ами това друго нещо е неорганично същество. И в случая черпи енергия като се преструва на умрялото ти куче и по тоя начин генерира емоции в теб. Чрез тия емоции ти освобождаваш енергия която то взима.

А това че искало да ти каже нещо...хм..дори и да ти проговори не те съветвам да му вярваш много.

e tova ve4e e naistina zlove6to :ph34r:  samo kato si pomislq za tova me pobivat trypki...dali e opasno? ti ot kade znae6 takiva podrobnosti? da ne bi da ti se e slu4valo?...a kolkoto do govoreneto- emi to daje mai mi kaza ne6to ama az ne razbrah (be6e nqkvo mynkane) i ne zapomnih...vsy6tnost kato si pomislq az bqh dosta ujasena, upla6ena, tyjna i t.n. v tozi syn, taka 4e tova koeto kazva6 zvu4i dosta pravdopodobno...naskoro imah i drugi syni6ta, koito predizvikvaha dosta emocii(strah, u4udvane i dr.) dali tova ne e bilo pak "To"?  

*

jinom

• **
  • 1753
lo6a rabota...
« Отговор #5 -: Април 17, 2005, 09:52:38 pm »
Като стана въпрос за зловещи неща мисля че грешиш. При хората най-зловещите неща се случват в ежедневието и стават бавно и незабележимо. На всичкото отгоре хората им се радват. :D

Докато в твоя случай, въпреки негативните ти емоции, трябва да разглеждаш това като възможност. Имай предвид че това са много интелигентни съзнания които са древни и знаят много за Вселената.

Не мисля че е опасно, освен ако не се превърне в мания - т.е. ти да ги преследваш а не обратното. ;)

Аз имам опит но не мисля да говоря за него за да не стане много зловещо. :D

Всъщност те взимат някаква част от твоята енергия която и без това не използуваш. Въпреки че съм чувал за случаи когато човек се чувства отпаднал след такива срещи. Хм, аз не съм забелязал, но пък винаги се чувствам някак си....отпаднал. :ph34r:  

*

NAT

lo6a rabota...
« Отговор #6 -: Април 18, 2005, 03:57:34 pm »
Цитат
Като стана въпрос за зловещи неща мисля че грешиш. При хората най-зловещите неща се случват в ежедневието и стават бавно и незабележимо. На всичкото отгоре хората им се радват. :D

Докато в твоя случай, въпреки негативните ти емоции, трябва да разглеждаш това като възможност. Имай предвид че това са много интелигентни съзнания които са древни и знаят много за Вселената.

Не мисля че е опасно, освен ако не се превърне в мания - т.е. ти да ги преследваш а не обратното. ;)

Аз имам опит но не мисля да говоря за него за да не стане много зловещо. :D

Всъщност те взимат някаква част от твоята енергия която и без това не използуваш. Въпреки че съм чувал за случаи когато човек се чувства отпаднал след такива срещи. Хм, аз не съм забелязал, но пък винаги се чувствам някак си....отпаднал. :ph34r:  

znae6 li, vsi4ko mi zvu4i nqkak mnogo fantasti4no...ne 4e ne vqrvam v takiva ne6ta, no e nqkak stranno, za6toto nikoga dosega ne mi se e slu4valo ili pone az ne sum go zabelqzvala  :D nqmam ni6to protiv da mi razkaje6 za svoq opit, naprotiv dori 6te se radvam, razbira se ako ti iska6...ve4e ne mislq 4e e 4ak tolkova zlove6to  :P
a vazmojno li e tezi syzdaniq da se "prevypla6tavat" i v hora v synq ti? za6toto mi stana mnogo interesno, a i tova koeto si napisal- "Не мисля че е опасно, освен ако не се превърне в мания - т.е. ти да ги преследваш а не обратното. ;) " mnogo me zaintriguva...6e ti razkaja 1 syn, koito synuvah na skoro- az i edna priqtelka se namirame v dvora na staroto mi u4ili6te, a v kraq na dvora ima edna ky6ti4ka, i nie re6avame da otidem da vidim kakvo ima tam. Otivame a pred vratata se biqt dve mom4eta, po ednoto ot koito mnogo si padam (no tova e druga tema). ta zaobikalqme gi nie i vlizame vytre, no tam nqma6e ni6to osobeno i izlqzohme. na praga otnovo sede6e vyprosnoto mom4e, samo 4e sega be6e sam. priqtelkata mi se izmykna byrzo navyn, no kogato az se opitah da izlqza, toi ne me pusna, prepre4va6e mi pytq, blyska6e me kym stenata (i vsi4ko be6e dosta bolezneno i brutalno ot negova strana), i nakraq az se qdosah (a i se upla6ih) i go popitah kakvo iska, a toi me hvana mnogo zdravo, dori bolezneno, za  lakatq  i mi kaza qdosano, prez zybi "Iskam da spre6 da me presledva6", togava me pusna i az izbqgah. No trqbva da uto4nq 4e v realniq jivot nqma ni6to podobno kato presledvane, a v synq az dori ne znaeh 4e toi e v ky6i4kata. a i do sega nikoga ne sym synuvala podobni syni6ta s tolkova agresiq kym men... I sled tozi dylyg razkaz vyprosa mi e dali e vyzmojno tova da e bilo sy6testvoto, i az da sym napravila ne6to s koeto da go qdosam?  :D  

*

jinom

• **
  • 1753
lo6a rabota...
« Отговор #7 -: Април 19, 2005, 05:41:12 pm »
Естествено че могат да се превъплъщават в хора. Дори е много обичайно за тях. Особено обичат да се маскират на близки роднини.

Също е възможно ти да ги преследваш. На мен също ми се е случвало. :wub:

Все пак искам да уточня че има много видове неорганични същества. Седем вида земни и незнайно колко вида от по-далечни светове. Обикновенно тия от по-далечните светове са по-агресивни и опасни за човек, докато земните са по "опитомяеми" и предполагам че точно те стават за преследване. ;)  

*

NAT

lo6a rabota...
« Отговор #8 -: Април 19, 2005, 06:03:16 pm »
ima ne6to mnogo stranno, koeto mi napravi vpe4atlenie. 6tom 4erpqt energiq ot men, zna4i bi trqbvalo da se 4uvstvam pone malko izto6tena, a pri men e obratnoto- naposledyk imam tolkova energiq, 4e ne me svyrta na edno mqsto :P
interesnoto e 4e zapo4nah da synuvam tezi syni6ta i predpolagaemoto sy6testvo zapo4na da 4erpi energiq ot men, sled kato se poqviha tezi "zemetreseniq" v men (ako ne se se6ta6 pogledni temeta " stranno...")

*

jinom

• **
  • 1753
lo6a rabota...
« Отговор #9 -: Април 19, 2005, 10:16:55 pm »
Спомням си предните теми естествено.
Както казах те взимат някаква енергия която не ти е нужна, така че няма основание да си изтощена. Като казвам енергия нямам предвид че непременно е този вид енергия който човек използува в   ежедневието за своите дейности. Аз поне така го разбирам без да съм голям специалист.

Но е възможно човек също да черпи енергия от такова същество. И като знаем че онова което ни прави хора е именно енергията, то тогава възниква логичния въпрос дали след едно такова "смесване" си оставаме хора. :ph34r:

*

NAT

lo6a rabota...
« Отговор #10 -: Април 20, 2005, 03:56:09 pm »
moje bi 4erpim energiq edni ot drugi?  :D  a dali takova sy6testvo bi moglo da mi pomaga i v realnostta? v smisyl takyv- dali moje da se materealizira v reala i dali moje da se ob6tuva s nego ne samo v syni6tata?  :rolleyes:
imam i o6te 1 vypros- ot vsi4ki hora li 4erpqt energiq ili samo ot izbrani? i ako sa izbrani, kakvi sa kriteriite, po koito gi izbirat (syjalqvam za povtoreniqta)?
sigurno ti e pisnalo ot moite vyprosi, no sym mnogo liubopitna :D  
i kakvo iska6e da kaje6 s tova poslednoto ti izre4enie- dali si ostavame hora (ili ne6to ot sorta be6e)  :huh:

*

jinom

• **
  • 1753
lo6a rabota...
« Отговор #11 -: Април 21, 2005, 03:01:38 pm »
Ами тези същества в книгите на Кастанеда се наричат още "съюзници". Определено могат да помагат и да се общува с тях. Дори може да се стигне до нивото да говориш с тях, а те да ти казват всичко което искаш да знаеш. Но ако това се превърне в мания ще се стигне до някакви посредствени и пагубни резултати, както обикновенно става когато е намесено ЕГО-то.

А иначе тях ги привлича енергията и се увъртат повече около хора с повече енергия. Друг е въпроса какво се има под количество енергия и как става така че някой има повече от друг. Може да е вродено, може да е свързано със сексуален живот, деца и т.н.

На практика тези същества не са нито кучета или роднини, или хора които виждаш в сънищата си. Също както хората те представляват светещи кълба от енергия. Просто образите които приемат се дължи на човешкият начин на възприемане който вкарва в калъп всичко непознато което се изправя пред нас. Но по време насън е по-лесно да се видят такива каквито са, а именно - светещи кълба от енергия.

Що се отнася до това дали си оставаш човек след като си приел чуждата енергия. Естествено че не, ама на кой му пука.  :D  

*

лилид

lo6a rabota...
« Отговор #12 -: Април 21, 2005, 03:34:24 pm »
Цитат
Що се отнася до това дали си оставаш човек след като си приел чуждата енергия. Естествено че не, ама на кой му пука.  :D
що е човек...
що е чужда енергия...
що е естествено...

Една енергия ми прати мисли:

Че ако нямаше на кого да му пука нямаше да сме тука  :lol:
Що е тука - ето една  работна дефиниция - материята, най-гъстата енергия  :D
А опитът - ако не и някой друг -  ни учи да внимаваме с енергията, както например знакът "високо напрежение" ни подсказва какво би могло да ни стори енергията под формата на електричество  :rolleyes:  

*

NAT

lo6a rabota...
« Отговор #13 -: Април 21, 2005, 03:34:38 pm »
dobre, nau4ih dosta interesni ne6ta...oba4e si mislq, 4e synqt mi (toq s ku4eto) vse pak moje da ima i po- prosto tylkuvane, nali? samo 4e edva li nqkoi moje da mi kaje kakvo to4no zna4i, taka 4e priemam teoriqta ti za sy6testvata  :P a moje li da mi kaje6 v koq kniga na Kasteneda se govori za tqh, ili nqkoq stranica v internet?
tova e zasega, nqma da te tormozq s pove4e vyprosi, ti ako iska6 mi napi6i o6te nqkolko ne6ta (primerno kak da stigna do nivo "razgovor sys sy6testvata")  :)  oba4e ako se setq ne6to 6te te pitam, ok? kaji mi, ako ti e pisnalo ot men  :D  

*

jinom

• **
  • 1753
lo6a rabota...
« Отговор #14 -: Април 21, 2005, 03:41:50 pm »
Цитат
Една енергия ми прати мисли:

Че ако нямаше на кого да му пука нямаше да сме тука  :lol:
Имаш ли избор да мислиш или не? Всички мислят защото нямат избор.

Ние не сме тук защото ни пука а защото нямаме избор.

*

lin

lo6a rabota...
« Отговор #15 -: Април 21, 2005, 03:53:59 pm »
Цитат

Тогава друго да попитам:
Защо нямаме избор?
Кой е решил да нямаме избор и защо за него е толкова важно това?
И каква му е целта да ни принуждава да приемаме точно тази форма на живот?

Аз следя разговора ви и ми е много интересно.
И преди съм казвала, че Кастанеда за мен е доста мрачен, но не отричам нищо и никого докато везните не се наклонят категорично в някоя посока  ;)  

*

лилид

lo6a rabota...
« Отговор #16 -: Април 21, 2005, 03:56:41 pm »
Цитат

Ние сме тука, защото пука му на този (поради липса на еднозначно езиково средство обикновено се говори за тази същност в мъжки род), който нас ни е пратил тука :D  

*

лилид

lo6a rabota...
« Отговор #17 -: Април 21, 2005, 04:01:39 pm »
Цитат
(primerno kak da stigna do nivo "razgovor sys sy6testvata") 
по-безопасно - казват някои - се стига до по-фините енергии когато си готов, ако не си готов и се буташ в шамарите може да те тресне енергията!

*

jinom

• **
  • 1753
lo6a rabota...
« Отговор #18 -: Април 21, 2005, 04:02:42 pm »
Цитат
dobre, nau4ih dosta interesni ne6ta...oba4e si mislq, 4e synqt mi (toq s ku4eto) vse pak moje da ima i po- prosto tylkuvane, nali? samo 4e edva li nqkoi moje da mi kaje kakvo to4no zna4i, taka 4e priemam teoriqta ti za sy6testvata  :P a moje li da mi kaje6 v koq kniga na Kasteneda se govori za tqh, ili nqkoq stranica v internet?
tova e zasega, nqma da te tormozq s pove4e vyprosi, ti ako iska6 mi napi6i o6te nqkolko ne6ta (primerno kak da stigna do nivo "razgovor sys sy6testvata")  :)  oba4e ako se setq ne6to 6te te pitam, ok? kaji mi, ako ti e pisnalo ot men  :D
"Изкуството на сънуването" е книгата. Няма я на български в интернет доколкото знам.

Не знам как става номера да си говориш със съществото. Просто може в един слънчев ден да започнеш да чуваш един ясен, мелодичен и лукав глас. Оттам нататък може да се обръщаш директно към него по всички въпроси на живота и смъртта.

*

NAT

lo6a rabota...
« Отговор #19 -: Април 21, 2005, 04:08:12 pm »
spored men nie pravim svoq izbor, o6te predi da se rodim...tova go kazvam, za6toto nqkade bqh 4ela, 4e du6ata sama izbira svoqta "programa" na razvitie, spored tova kakvo e postignala i kakvo ne v predi6niq si jivot (ako moga taka da se izrazq), i kakvo iska da postigne v sledva6tiq...moje bi zatova nqmame izbor sega, za6toto go pravim predvaritelno, a i spored men, kolkoto i da se otklonqvame ot "pytq", izbran ot du6ata, nie vse 6te stignem do krainata i cel...tova razbira se si e izcqlo moe mnenie (moje da zvu4i glupavo, no ne sym mnogo kompetentna po tezi vyprosi)  :rolleyes: