Казваме , че хороскопа няма краен диспозитор ли? :rolleyes:
.
Не знам какъв е конкретния случай, но не във всеки хороскоп може да се изведе краен диспозитор.
Попадала ли си на такива случаи?
Не знам, но ако при мен е Марс (така го дават в астро.кома - по знак), изобщо не усещам влиянието му. Влиянието на Венера (в материален/физически план) при мен е в пъти по-силно като цяло, влиянието на Марс е пречупено през диспозитора му (Нептун). По-изразено е на духовно ниво, на физическо трудно ще го усетиш.
Да, попадала съм на такива случаи. И не рядко. Това обикновено се случва при по-равномерно разпределените хороскопи, когато няма скупчване в един сектор. Или ситуации, в които едната верига включва пет планети, а другата - само три, но затова пък светилата и Меркурий :blink:. Коя е по-"диспозираща"? Какво означава, че има няколко диспозитора? Означава, че има два-три отсека в зодиакалния кръг, където има повече от една планети. Естествено, че тези знаци и управителите им са подчертани, трябва ли да ги наричам крайни диспозитори, за да ги броя за важни.
Затова съм малко скептична към тези заключения, просто няма как да се изведе сносен психоанализ само на база на крайния диспозитор.
В картите, които съм постнала на първа страница - Марс е крайния диспозитор в картата на пианист, романтик, поет и т.н. Венера - на боксьор, но и на домакиня, съпруга на президент, Меркурий - на една кифла, за която никак не мога да се съглася, че точно меркуриевите качества изграждат психологическите основи на личността й - Мерилин Монро.