Здравей Гост

Краен диспозитор на натала- Венера Астропсихологически портрет

• 92 Отговора
  • 12982 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Абе Кая  :P. Освен че си гадател, дай моля те някоя сламка откъде ги видиш тия неща по верижката, бе, моля?!

PS. Може ли да ми "врачуваш" и на мен?
« Последна редакция: Октомври 16, 2010, 05:55:56 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Kaya

• 2893
Re:Краен диспозитор на натала- Венера Астроп&
« Отговор #81 -: Октомври 16, 2010, 08:32:52 pm »
Абе Кая  :P. Освен че си гадател, дай моля те някоя сламка откъде ги видиш тия неща по верижката, бе, моля?!

aко кажа,че нямам спомен  :unsure:... бях   ги  заклеймила тия вериги за неверни и гадни по някаква си причина и нещо вчера ми прищрака-комп беше вирусясал и не мога да намеря линка; пак ще потърся

Diyana-   малко предположения- избранот от теб за учене  не е сменяно и определно си харесваш работата ( дори и да си имала малко колебания преди кандидатстването...?) донякъде това е и период на натрупване на  материални блага; доколкото си спомням беше споменала, че  с мъжа ти сте от 100 години, ноооооооооооооо тук пише, че е имало и други "запознанства" и изследване;

реално периодът 18-20 къмто 30 е минал без драмата какво съм учила аз? доста целенасочено; дв а си имала някакъв инцидент? между  20-28? промяна на фокуса към 33 ( възможно майчинство)?

следващият период е този на осъзнаванет и "нааай- същностна планета"- е тук вече се разтваря пусто 3 око и заниманията с езотерика са  много на мода, работа за фармацевтичната и оздравителна индустрия? (предполагам стартира по - засилен интерес към астрото- от около 2- 3 г),  и се почва трансформацията към ( тука се чудех кой пол да турна......... мислех първо мъжки) имаш възможност за израстване в езотериката ( много си бърза), но и гледане на роднини  най- рано тази година за индикации?
« Последна редакция: Октомври 17, 2010, 06:39:11 am от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Yaya

• 2265
При мен май е Венера, слагам и снимката, ако някой не е съгласен да казва :-)
Когато диспозиторите са два - Слънце и Юпитер, и двете планети са на трон по знак, също така Уран и Нептун са в сини кръгчета и са във взаимна рецепция?
А когато са независими и са в сини кръгчета, как се тълкува? Като във втората карта
Ако бяха във взаимна рецепция, нямаше ли да има двупосочна стрелка, сочеща и към двете? Като при мен.

В случая има верига от трите - Нептун в знак на Юпитер, Юпитер в знак на Меркурий, Меркурий в знак на Нептун. Доколкото Юпитер си е управител на Риби, аз бих изключила Нептун и бех разглеждала рецепцията Меркурий-Юпитер. И като се има предвид на свой ред, че Венера диспозира две транссатурнови планети, а Юпитеровата верига включва по същество Слънце Луна и Марс директно бих назначила Юпитер за диспозитор.

Мирабела, права си, не съм догледала  :blink: видели ми се двупосочни стрелки и това е.  :-[

Колкото до твоето мнение, Диана, има логика, но ме изненадва диспозиторство на Юпитер  :P
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Diyana

• 2705
« Отговор #83 -: Октомври 18, 2010, 05:10:34 pm »
Кая  :o, бамааму!

избранот от теб за учене  не е сменяно и определно си харесваш работата

Абе, сменяно е, но много си харесвам работата. Освен всичко друго тя наистина обединява префектно всичките ми ученета - средното ми е техническо, висшето - хуманитарно, а страничното - икономическо.

ноооооооооооооо тук пише, че е имало и други "запознанства" и изследване
Е, имало е, не е като да е нямало. То си е тенденция, аргументирано представяна от водещи астролози по форумите, че и Венерата, и Луната ми са си "уруспии", пък Юпитер в осми има навика да разширява обхвата и представителната извадка на всякакви таквизи "изследвания", та коя съм аз да се противя на астролозите :-[.

дв а си имала някакъв инцидент? между  20-28?

За инцидент, не знам. Аз си имам разни дарк инциденти Pluto-like от съвсем малка, та не се сещам за нещо специално. Малко преди да навърша 29 в един ден починаха баба ми и дядо ми, в разстояние от два часа помежду им, от инсулт/инфаркт.

промяна на фокуса към 33 ( възможно майчинство)?

Възможно, та и отгоре. Синът ми се роди месец преди да навърша 32.

имаш възможност за израстване в езотериката ( много си бърза), но и гледане на роднини  най- рано тази година за индикации?

Бе за бърза, не съм много бърза, ма съм запалена :-[. Пък за гледане на роднини - баща ми почина след тежък двугодишен период на боледуване малко преди да родя. Операциите, лечението и т.н. изискваха активната ми намеса и ангажимент. Повече от половината време по това време изкара в дома ми. Но не стигна до етап на пълно залежаване. Надявам се скоро да не настъпва такъв период.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #84 -: Октомври 18, 2010, 05:26:53 pm »
За инцидент, не знам. Аз си имам разни дарк инциденти Pluto-like от съвсем малка, та не се сещам за нещо специално. Малко преди да навърша 29 в един ден починаха баба ми и дядо ми, в разстояние от два часа помежду им, от инсулт/инфаркт.

пу, че ужас :lol:, сигурно е било страшно...
плуто дава свещенници да не търтиш из горите на дърти години ;D нещо вчера мислих баш по тази планета в твоята верига, но какво беше.. :unsure:

моите периоди до 20 и до 30 + са все мерк- начи нито съм сръчна, гимназия нищо общо с учене и искам и аз да имам "уруспийски" планети  ;D ;D

Уран, то добре беше да гледам и натала, че сега прогнозите ми са +/- 1, 2 години ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #85 -: Октомври 18, 2010, 05:30:32 pm »
плуто дава свещенници да не търтиш из горите на дърти години ;D
Като нищо. Ма свещеник   :-X, ша ма фанат за брадата ;D. Езическа душа нося аз, не ме бива много в канонизма. В никой канонизъм.

*

Mari

• *
  • 494
И аз да се включа с Венерка, Уран и Юпитер.

*

Kaya

• 2893
да имаш  някакви хормонални  проблеми? начи принципно не може да се развият без юпитер

*

Mari

• *
  • 494
Пълнея си в последните 5-6 години. Качила съм към 10-тина килограма. 

*

Yaya

• 2265
Kaya, свиваш ми шушулките направо!  :clap:

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

Не мога да смогна да чета всичко дето сте писали, ми се губи развръзката някъде  :lol:. Кви са тия сините кръгчета, кви са черните, що на едните стрелките са сини, други червени, други кафяви  :unsure:
    При мен може и друг да е диспозитора, но аз съм си избрала Венера да ми бъде  ;D и квоооо?

*

Yaya

• 2265
И ти като мен - бях попитала за сините кръгчета по-горе, ама нищо.
И аз съм си избрала Венера, още повече, че е У1, 8, 12, ама Диана ме светна, че смята Юпитер за меродавен... Странно, щото не разбирам много  ;D

А Шопенхауер

*

Vision

• 3523
ще се метна в погото и аз, докато оракула не е пуснал кепенците.. ;D

Кая /само ако ти дойде отвътре, не искам да съм в тежест/.. :-[

виждам, че по знаци крайните диспозитори са ми слънце и меркурий, а по домове- меркурий и нептун..само това ми е ясно засега.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..