:57: Меркурии в 7-ми , марс в 3-ти , юпитер в 11-ти , уран 4-ри , нептун 4-ти , плутон 1-ви.... 
ретро Мерк в 7 дом - в минали животи индивидът е бил причина за разтрогване на партньорства /брак или работа/. бил е критичен, нетърпим, егоцентрик, ненадежден и измамник. не е имал най-добрите мотиви за партньорство и е предавал неправилно своите идеи.
ретро Марс в 3 дом - много лоша връзка в минал живот с братя и сестри и роднини. липсвала му е самодисциплина и е представлявал проблем в рамките на всяка една организация, училище, квартал. бил е кошмарното съседско дете и неуморният калпазанин в училище.
ретро Юпи в 11 дом - в минал живот е бил свързан с много низки хора, с принизени морални критерии, които са подхранвали неговият егоцентризъм. социалните му дейности са били с негативен характер - алкохолизъм и неморални прояви.
ретро Уран в 4 дом - в минал живот е бил ексцентрична, безотговорна и непредсказуема личност. отказвал е да поема отговорност за каквото и да било и поставял личната си свобода над всичко.
ретро Нептун в 4 дом - в миналото домашният му живот е бил дирижиран единствено според неговата гледна точка, която е била догматична и неподатлива. измамите му не са хранили доверие у заобикалящите го.
ретро Плутон в 1 дом - в минал живот е странял от всеки и не е развивал духовната си същност. подчинявал е хората в робство, бил е жесток, измъчвал ги е и ги е наказвал. подтискал е всички около себе си, забравяйки, че и те имат право на собствени желания и живот. налагал е волята си на другите. чувствал е заплаха за собствената си идентичност от околните и е живеел в измислен смят на параноя и е натрупал много психическа утайка...
това е маце! хубо го виж къв е "учителя" ти и най-вече се замисли кво правиш аджеба с него сега - ебаси кармата викам аз

и тези всички убавини като им навържеш и аспектите смятай къв убавец мамин си имаш :57: и то лошо няма - всички ние сме били страхотни картинки в минали животи, ма аз оставам с впечатлението, че и сега Вуте не е много променен от миналото си :unsure: