Здравей Гост

За планетите на трон и екзалтация в ретро фаза -Натал

• 34 Отговора
  • 5750 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Гледам картата на Вуте , щото той по време на ретро Венера е малко по-лудичък от обичайното и съм се оплела като пате в кълчища... :rolleyes:...
Има марс в скорпион в ретро фаза..., има Юпитер в рак и той завалията ретро...
Имам усещането , че нищо не е по-трудно от планета на трон и екзалтация в ретро фаза....
Ще ми се да Ви чуя наблюденията.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re:За планетите на трон и екзалтация в ретро фаза -Натал
« Отговор #1 -: Октомври 17, 2010, 10:36:16 pm »
Според мен е важно в кой дом се намира екзалтираната-ретроградна планета.Ако е в четвърти,осми или дванадесети дом може и да  вреди.
Моят екзалтиран-ретрограден Юпитер е в 9 дом,забелязала съм,че важните,положителни неща в живота ми са се случили при ретроградна му фаза.Омъжих се ,родих и двете си деца при ретро Юпитер. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Октомври 17, 2010, 10:48:10 pm »
При ретрограден Юпитер в хороскопа , у нас / моя също е ретро в близнаци почти на к8/  е  силно изразена вярата в себе си,  собствените ни  идеали и убеждения, макар, че тези идеали, както и собствените ни морални ценности, понякога , дори често  могат да противоречат на идеалите и ценностите на обществото. Може би това е причината  за  вътрешното търсене на истината ни.

Но тук Юпитер е в в най-лошата си позиция според астрологията....

В картата на Вуте , която визирам  ;D , Юпитер е в рак в 11-ти дом и участва в голям воден тригон с Луната и Слънцето , както и с Нептун...Градусите са поразително точни....

Марса , който е на трон в скорпион и е в ретро фаза е в тригон с Меркурий отново ретро и в риби....., но има и сескиквадрат със Слънце....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3 -: Октомври 17, 2010, 10:50:50 pm »
Моят екзалтиран ретрограден Сатурн е в 8-ми дом. Казвайте сега, колеги и колежки, какво лошо ме очаква! :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Октомври 17, 2010, 10:58:35 pm »
Моят екзалтиран ретрограден Сатурн е в 8-ми дом. Казвайте сега, колеги и колежки, какво лошо ме очаква! :wub:

Не става дума въобще добро или лошо те очаква...Не става дума за предсказателната част на астрологията , а за това , как тези планети оказват влияние в/у индивида , как се интегрират и след като имат съответните достойнства ,по-леко ли протичат процесите им на интеграция , както и влиянието им , особено това , което съответства на  периоди им през човешкия живот...Другото , което ми е любопитно е защо тези планети участват в конфигурации с такива , които са в падение  или заточение? :-\ :rolleyes:

*

Марая

• 28287
Иска ми се да споделите нещо по отношение на планетите с достойнства , но в ретро фаза и участващи в кофигурации с планети в падение или заточение.... :rolleyes:

Как можем да разглеждаме един такъв тригон?

Наскоро прочетох , че Венера и Юпитер в ретроградна фаза били за предпочитане в наталната карта.... :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
извинете мадам, ама Вуте има ли поне една планета дето не е ретро а  :57:  бая карма/каши има да оправя в тоя живот  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
извинете мадам, ама Вуте има ли поне една планета дето не е ретро а  :57:  бая карма/каши има да оправя в тоя живот  ;)

Сал една директна... :57: , добре , че слънце и луна нямат ретро фази.... ;) ;D

В интерес на истината казват , че хора с ретроградни планети имат много опит и са учители...Някъде наскоро го четох , но не ме питай къде , защото едва ли ще си спомня...

Интересен ми е феномена - тригон от планети в екзалтация/трон с планети в падение/заточение... :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!

В интерес на истината казват , че хора с ретроградни планети имат много опит и са учители...Някъде наскоро го четох , но не ме питай къде , защото едва ли ще си спомня...

Интересен ми е феномена - тригон от планети в екзалтация/трон с планети в падение/заточение... :rolleyes:

да беееее сигурно е така  ;D ;D ;D . обаче има нещо вярно - ако си живял дълго, то си натрупал и много карма  ;)  ама баш па учител хахахаааа...

я напиши кои са ретро и в кои домове са - ей тъй като списък, без аспекти. като направя бухтите ще видя кво пише у книжката за ретро планетите и по два реда ще ти напиша да видиш къв ти е бил учителя... щото за ретро Юпи легенди се носят  :rolf: :rolf: :rolf:

*

Марая

• 28287

да беееее сигурно е така  ;D ;D ;D . обаче има нещо вярно - ако си живял дълго, то си натрупал и много карма  ;)  ама баш па учител хахахаааа...

я напиши кои са ретро и в кои домове са - ей тъй като списък, без аспекти. като направя бухтите ще видя кво пише у книжката за ретро планетите и по два реда ще ти напиша да видиш къв ти е бил учителя... щото за ретро Юпи легенди се носят  :rolf: :rolf: :rolf:
:57: Меркурии в 7-ми , марс в 3-ти , юпитер в 11-ти , уран 4-ри , нептун 4-ти , плутон 1-ви.... ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!

:57: Меркурии в 7-ми , марс в 3-ти , юпитер в 11-ти , уран 4-ри , нептун 4-ти , плутон 1-ви.... ;D

ретро Мерк в 7 дом - в минали животи индивидът е бил причина за разтрогване на партньорства /брак или работа/. бил е критичен, нетърпим, егоцентрик, ненадежден и измамник. не е имал най-добрите мотиви за партньорство и е предавал неправилно своите идеи.

ретро Марс в 3 дом - много лоша връзка в минал живот с братя и сестри и роднини. липсвала му е самодисциплина и е представлявал проблем в рамките на всяка една организация, училище, квартал. бил е кошмарното съседско дете и неуморният калпазанин в училище.

ретро Юпи в 11 дом - в минал живот е бил свързан с много низки хора, с принизени морални критерии, които са подхранвали неговият егоцентризъм. социалните му дейности са били с негативен характер - алкохолизъм и неморални прояви.

ретро Уран в 4 дом - в минал живот е бил ексцентрична, безотговорна и непредсказуема личност. отказвал е да поема отговорност за каквото и да било и поставял личната си свобода над всичко.

ретро Нептун в 4 дом - в миналото домашният му живот е бил дирижиран единствено според неговата гледна точка, която е била догматична и неподатлива. измамите му не са хранили доверие у заобикалящите го.

ретро Плутон в 1 дом - в минал живот е странял от всеки и не е развивал духовната си същност. подчинявал е хората в робство, бил е жесток, измъчвал ги е и ги е наказвал. подтискал е всички около себе си, забравяйки, че и те имат право на собствени желания и живот. налагал е волята си на другите. чувствал е заплаха за собствената си идентичност от околните и е живеел в измислен смят на параноя и е натрупал много психическа утайка...

това е маце! хубо го виж къв е  "учителя" ти и най-вече се замисли кво правиш аджеба с него сега - ебаси кармата викам аз  ;D ;D ;D  и тези всички убавини като им навържеш и аспектите смятай къв убавец мамин си имаш  :57:  и то лошо няма - всички ние сме били страхотни картинки в минали животи, ма аз оставам с впечатлението, че и сега Вуте не е много променен от миналото си  :unsure:

*

Марая

• 28287
Уран е във втори...., без да искам съм объркала... :-[

Я кат си почнала ме виж и мен... ;D

Меркурий в 1-ви , юпитер в 7-ми....

Аз отдавна не съм с Вуте....иначе имаш право...с нищо не се е променил.... ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
Откъде ги взе, вещичке?

книгата "Астрология и прераждане" на Доналд Йот  ;)

*

Divna

• 2478
Вещичка, какво казват за ретрограден Сатурн в 4 § 8 домове?

Мерси! :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!

ба, Уран във 2ри е още по-зле  ;D ;D ;D  използвал е висшият си ум абсолютно неправилно, само за материалните неща. висшите ценности са били отлагани заради материализъм. злоупотреби със собственост и голяма показност  ;D

а за теб:
ретро Мерк в 1 дом - индивидът не трябва да говори предварително и да мисли постфактум. ще предизвиква проявата на негативните черти и трябва да се научи на търпение.

ретро Юпи в 7 дом - в минал живот индивидът не е вярвал в брачният обет или в бизнеспартньорствата. егоцентризмът е бил в основата на личното задоволяване и просперитет. концепцията НИЕ е била използвана само във варианта "какво биха направили те за мен". не е бил щедър партьор и е упражнявал строг контрол върху парите. най-вероятно се е оженил заради финансови облаги...

ми туй то  :P

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
хехе ми, че то май индивидът и сега не вярва на брачните обети :)

а за слънце в стрелец май е трудно понятието "индивидът не трябва да говори предварително и да мисли постфактум" и търпение  :57:

ама много страшно звучат тия ретро, Вуте бая бандит-калпазанов ще да е бил :)

*

Марая

• 28287

ба, Уран във 2ри е още по-зле  ;D ;D ;D  използвал е висшият си ум абсолютно неправилно, само за материалните неща. висшите ценности са били отлагани заради материализъм. злоупотреби със собственост и голяма показност  ;D

а за теб:
ретро Мерк в 1 дом - индивидът не трябва да говори предварително и да мисли постфактум. ще предизвиква проявата на негативните черти и трябва да се научи на търпение.

ретро Юпи в 7 дом - в минал живот индивидът не е вярвал в брачният обет или в бизнеспартньорствата. егоцентризмът е бил в основата на личното задоволяване и просперитет. концепцията НИЕ е била използвана само във варианта "какво биха направили те за мен". не е бил щедър партьор и е упражнявал строг контрол върху парите. най-вероятно се е оженил заради финансови облаги...

ми туй то  :P

Мерси много! :blink: ;)

Лошо звучи уран във втори дом и е точно така.... ;D

И при мен не е добре работата.... ;D

*

Divna

• 2478

:25:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!

ретро Сатурн в 4 дом - тази позиция засяга неуспеха на индивида да развие по такъв начин, че да влияе положително върху другите. имал е негативно влияние върху околните. не се е интересувал, че е засягал другите. концепцията за чувствата е била използвана погрешно или пренебрегвана нацяло.

ретро Сатурн в 8 дом - в минали животи индивидът е бил подложен на метафизическо обучение, но го е пренебрегнал или пък е злоупотребил с него. отказал е да признае негативните последствия идващи от начина по който е приключило едно приятелство, работа или проект. сам си е бил най-лошият си враг. страхувал се е от смъртта или непознатото.

;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!

ама много страшно звучат тия ретро, Вуте бая бандит-калпазанов ще да е бил :)

мани мани, за мен се казва, че съседите ми са вдигали банкет като съм се местела  :rolf: :rolf: :rolf: