Здравей Гост

Казвам Ви Уран е планетата на късмета!!!

• 142 Отговора
  • 18411 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Казвам Ви Уран е планетата на късмета!!!
« Отговор #20 -: Октомври 19, 2010, 07:46:29 am »
Няма каша Дивна....,
Кашата е забъркана при други обстоятелства..., развръзка....това е истината! :blink:
Но днешните сълзи , са утрешните усмивки..... :blink: Вярвай ми...,много виждам..., искам да мога така и за мен!
АН КАЗА АСТРОЛОГИЯТА Е ТВОРЧЕСТВО...ИСКАМ ДА НАРИСУВАМ И МОЯТА КАРТИНА....ТВОЯТА Я ЗНАМ! :wub: :wub:
ЩЕ БЪДЕШ ЩАСТЛИВА-СИГУРНА СЪМ , СЛЕД ГОДИНА И ПОЛОВИНА..... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #21 -: Октомври 19, 2010, 07:48:48 am »
Няма каша Дивна....,
Кашата е забъркана при други обстоятелства..., развръзка....това е истината! :blink:
Но днешните сълзи , са утрешните усмивки..... :blink: Вярвай ми...,много виждам..., искам да мога така и за мен!
АН КАЗА АСТРОЛОГИЯТА Е ТВОРЧЕСТВО...ИСКАМ ДА НАРИСУВАМ И МОЯТА КАРТИНА....ТВОЯТА Я ЗНАМ! :wub: :wub:

Чул те Господ, Марая!

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Октомври 19, 2010, 07:52:05 am »
Няма каша Дивна....,

Чул те Господ, Марая!

Toj ne me e чул Дивна....
Ти си избрала това..., това е твоя път....

http://www.youtube.com/watch?v=MslvpXC5Zbs

търся една френска песен - селяви.... :'( :'( и не я намирам....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #23 -: Октомври 19, 2010, 08:07:56 am »
Мерси за песничката, Марая!  :kissd:

Пише се C'est la vie на френски. Търсих я, но явно не се казва така, защото не я намерих и аз. Но се сещам коя е песента.

Тия ми харесаха и ви пускам линка

http://www.youtube.com/watch?v=thDU6HTaPBM
http://www.youtube.com/watch?v=xUAuKf7cofE

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Октомври 19, 2010, 08:14:39 am »
Мерси за песничката, Марая!  :kissd:

Пише се C'est la vie на френски. Търсих я, но явно не се казва така, защото не я намерих и аз. Но се сещам коя е песента.

Тия ми харесаха и ви пускам линка

http://www.youtube.com/watch?v=thDU6HTaPBM

Работа на Уран....., да те накара да минеш по неведоми пътища...Мерси! Много те обичам- знаеш! Това е запечатано в Акаша! :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Октомври 19, 2010, 08:21:01 am »

Дивна ,  :kissd:

Мерси! :03: :58:

Това е живота..... :blink:

« Отговор #26 -: Октомври 19, 2010, 03:42:02 pm »
За някои може и да е на късмета но все пак трябва да си имат индикации за такъв.На мен Уран ми е управител на 6-ти и е във 2-ри дом.Има квадратура към Марс в 10-ти и тригон към МС,Сатурн и Слънце.До сега при транзити към Марс и Мерка(уМС) съм си сменяла работа.Неочаквано и бързо без много размисли.Но друго не съм забелязала да ми носи.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Diyana

• 2705
« Отговор #27 -: Октомври 19, 2010, 04:11:11 pm »
Хм,чувал съм че Уран е планетата на сбъднатите мечти,дали заради 11ти дом  :-\
Вероятно, защото иначе нито управлението над Водолей ("негативния" Сатурнов знак), нито сигнификациите на Уран сам по себе си водят натам. Обикновено се препоръчва транзитите на Уран да се четат "малефично".
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #28 -: Октомври 19, 2010, 04:40:31 pm »
мен ме очаква квадрат от Уран към наталното Слънце идната година.....незнам дали да се притеснявам, но предполагам всички неща идват с времето си.....всичко се случва винаги в най-подходящия момент, нито по-рано нито по-късно.....може в определни ситуации да ни се вижда, че всичко е объркано но след време виждаме цялата картина пълна и всичко си е по местата....
моя Уран(11Д) е във взаимна рецепция и секстил с Юпитер(1Д)....
когато съм била на 10 години е минал през АЦ ми.....има едно нещо важно, което ми се случи тогава....но не съм сигурна дали се дължи на Уран.... :-\

« Отговор #29 -: Октомври 19, 2010, 10:13:49 pm »
Уран ми е управител на АС, в Стрелец, в 10-ти дом, в съединение с Луна на MC. Променлив ми е късметът, но като ми върви, ми върви! Но имам силен Сатурн в картата, в квадрат с Венера и той не ми позволява да се насладя на успеха. Много съм критична към себе си, все гледам косурите на свършеното от мен и не мога да се отпусна. :blink:

*

dst

« Отговор #30 -: Октомври 19, 2010, 10:22:05 pm »
При мен Уран е в 9д, Водолеят ми е интерсептиран. Висшето ми образование е мн разнообразно и променливо. Започвам едно, после искам да го спра, или да се преместя в друга специалност или др. форма на обучение. Завършила съм три и при трите един и същ сценарий. Сега пак исках да уча нещо, но ми мина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #31 -: Октомври 19, 2010, 10:37:28 pm »
Мдаа, флуктуациите са по Уран.
Късмет не бих казала, че ми е носил, но виж резки обрати-да.Някои от тези обрати са били и положителни.

*

holanda

« Отговор #32 -: Октомври 19, 2010, 10:51:16 pm »
Хм,чувал съм че Уран е планетата на сбъднатите мечти,дали заради 11ти дом  :-\
Вероятно, защото иначе нито управлението над Водолей ("негативния" Сатурнов знак), нито сигнификациите на Уран сам по себе си водят натам. Обикновено се препоръчва транзитите на Уран да се четат "малефично".

аз или вадя късмета от ръкава,или точно обратното /карък/.Няма средно положение. Преди съм споделяла впечатления за това,че нямам късмет или ако имам,то той е за сметка на  друго т.е. трябва да отдам/загубя нещо,за да имам късмет при по-следващо събитие. Много е странно. В 11 дом са ми Парс Фортуна, Луна и ЮLВ,а в 5 дом-СЛв /Водолей/. Уран е в 3 дом,но квадратира Слънце и е в опозиция с Юпитер и Хирон.
Отскоро започнах да си правя равносметки и до голяма част нещата ,които съм постигнала до този момент са базирани на късмет.Но не съм го осъзнавала,може би заради афекта от отдаденото преди това.Трудно ми е да си го обясня астрологически,когато има взето-дадено,може би оста 5-11 дом е с такова проявление  :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #33 -: Октомври 19, 2010, 10:58:52 pm »
Хм,чувал съм че Уран е планетата на сбъднатите мечти,дали заради 11ти дом  :-\

Брейй, значи на сбъднатите мечти викаш...
Ми то тоз Уран Тепърва  ще прави опозе със стелиума ми във Везни....Вече е опозе на Марса в Дева....
и така като гледам май бая работа го чака. Бая мечти ще има да сбъдва...Чул ме Господ. Де да знам... Дава ми една нервност, неспоконост, ама нали Сатурня ми е връз Слънцето и ми е изсмукал силата, та общо бзето не мога да я реализирам тая нервност щото мног бързо ми падат батерийте... :(
А иначе какво пък, добре да е дошъл Ураня, пък както дойде.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Феникс

« Отговор #34 -: Октомври 19, 2010, 11:17:28 pm »
Цитат
Отскоро започнах да си правя равносметки и до голяма част нещата ,които съм постигнала до този момент са базирани на късмет.Но не съм го осъзнавала,може би заради афекта от отдаденото преди това.Трудно ми е да си го обясня астрологически,когато има взето-дадено,може би оста 5-11 дом е с такова проявление

A нима не с всичко е така-дадено-взето.
Всичко дадено е за сметка на нещо взето или обратното
Въпроса може би е в това,че някои от нас дават по-лесно от други и съответно получават и повече за това...
А ако им е дадено в повече ,а те забравят да дават,тогава може да платят и с цената на здравето си/да пази Бог/.Или ако по грешка им е взето от здравето им се изсипват други блага.Равновесието в природата!
Просто разсъждавам,дами

астрологически: урана ми е в тригон с юпитер и трябва да работят като рога на изобилието тия двамата

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #35 -: Октомври 19, 2010, 11:42:21 pm »
Какво ти донесе Марая,че така му се радваш?
Разкажи ни!
 :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #36 -: Октомври 20, 2010, 12:29:34 am »
При мен Уран е в 9д, Водолеят ми е интерсептиран. Висшето ми образование е мн разнообразно и променливо. Започвам едно, после искам да го спра, или да се преместя в друга специалност или др. форма на обучение. Завършила съм три и при трите един и същ сценарий. Сега пак исках да уча нещо, но ми мина.

;D ;D ;D ;D,  и аз се чудя кое ще да това суперско нещо  по уран, щото само "дърво"  усещам
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Октомври 20, 2010, 12:33:11 am »
Разкажи ни!

Уран действа внезапно и бързо , но доста продължително .... :blink:
Ефекта и последствията се усещат на много по-късен етап Милки...
Дълго е за разказване и днес не съм от най-приказливите :blink:.

« Отговор #38 -: Октомври 30, 2010, 08:29:39 pm »
Разкажи ни!

Уран действа внезапно и бързо , но доста продължително .... :blink:
Ефекта и последствията се усещат на много по-късен етап Милки...

Благодаря на Уран за силата която ми дава напоследък и за промените на външно и вътрешно ниво.....Уран в квадрат с У1 Юпитер!
Докато дишаш...надявай се!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #39 -: Октомври 30, 2010, 10:25:19 pm »
И аз недоумявам относно уран какво ми носи :'(100% нещо ми е "донесъл",но още вътъка ми недостига ;Dда го осъзная.
Само се моля да не ми "удари някой шамар",за да го разбера :mellow:
Имам предвид разходките му върху слънцето ми :rolleyes: