Здравей Гост

Казвам Ви Уран е планетата на късмета!!!

• 142 Отговора
  • 18356 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Казвам Ви Уран е планетата на късмета!!!
« Отговор #60 -: Декември 01, 2010, 12:34:57 am »
Не съм видяла аспектите на транз. Уран към нат. Юпитер да са ми донесли щастлива случайност, но при мен Юпитер и Уран нямат мажорен аспект в радикса. Всичко постигам с много усилия и труд и търпение, много търпение...
Иначе въпросният мидпойнт ми се пада на 90 гр. от оста АС/ДС, а Луната е на 45 гр. от него, така че би трябвало изявата му да е много силна в живота ми. Съответно и аспектите на бавни планети към градуса на Луната би трябвало да донесат щастлив шанс, но засега такъв няма.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #61 -: Декември 01, 2010, 12:41:44 am »
Не съм видяла аспектите на транз. Уран към нат. Юпитер да са ми донесли щастлива случайност, но при мен Юпитер и Уран нямат мажорен аспект в радикса. Всичко постигам с много усилия и труд и търпение, много търпение...
Иначе въпросният мидпойнт ми се пада на 90 гр. от оста АС/ДС, а Луната е на 45 гр. от него, така че би трябвало изявата му да е много силна в живота ми. Съответно и аспектите на бавни планети към градуса на Луната би трябвало да донесат щастлив шанс, но засега такъв няма.

Transit Uran warhu Jupiter nosi winagi radostni isnenadi, no ako warhu Jupiter ima nakakwi trudni aspekti i midpointi, togawa se poluzawa w powezeto sluzai na obratno. :25: Na kratko kasano otkriwas smisala w nesmisala!
« Последна редакция: Декември 01, 2010, 12:55:28 am от doby »
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

abroad

« Отговор #62 -: Декември 01, 2010, 01:02:11 am »
Transit Uran warhu Jupiter nosi winagi radostni isnenadi, no ako warhu Jupiter ima nakakwi trudni aspekti i midpointi, togawa se poluzawa w powezeto sluzai na obratno. :25: Na kratko kasano otkriwas smisala w nesmisala!

Най-големият колапс до сега в живота ми е по време на съвпада на тр. Уран с нат. Юпитер, последният Управител на АС и във Водолей, само хармонично аспектиран.
Уран докосва всичко в картата - квадрат светилата, опозиция Марс, рецепция Венера, тригон Сатурн, съответно тригон и секстил възлите... :blink:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #63 -: Декември 01, 2010, 01:12:47 am »

Най-големият колапс до сега в живота ми е по време на съвпада на тр. Уран с нат. Юпитер, последният Управител на АС и във Водолей, само хармонично аспектиран.
Уран докосва всичко в картата - квадрат светилата, опозиция Марс, рецепция Венера, тригон Сатурн, съответно тригон и секстил възлите... :blink:

Twoite isnenadi sa i hubawi polowinata pone, sa da osasnaes i podnowis zelite si, w koito wisdas smisal.

*

Uran

• 6041
« Отговор #64 -: Декември 01, 2010, 01:18:18 am »
При последните съвпади на Уран с планети и аз преживях бая катаклизми, но имаше и хубави моменти. Просто напрежението е в повече.
Сега пак в комплект с Юпи ще ми натисне Венера,СЛВ и Хирон и ше направи опозе на съвпада Юпи/Уран.
Вече се уморих и да се шашкам. Стигнах до дебилно безразличие и живеене ден за ден докато не ми просветне пак нещо.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #65 -: Декември 01, 2010, 01:20:05 am »
При последните съвпади на Уран с планети и аз преживях бая катаклизми, но имаше и хубави моменти. Просто напрежението е в повече.
Сега пак в комплект с Юпи ще ми натисне Венера,СЛВ и Хирон и ше направи опозе на съвпада Юпи/Уран.
Вече се уморих и да се шашкам. Стигнах до дебилно безразличие и живеене ден за ден докато не ми просветне пак нещо.

a be ako ne se speatelim s chansowete na Uran, moge da ni isgorat busonite, nali taka Uran! :wink2:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Декември 01, 2010, 01:23:39 am »
При мен аспектите на транзитния Уран към наталния Юпитер в 7 дом, независимо какви са - тригон, квадрат, секстил - винаги носят промени в средата или в някоя значима за мен връзка. При опозицията му с нат. Юпитер също трябва да е имало промени, които директно ме засягат, но тогава съм била на 3-4 годинки. Спомням си, че имаше преместване от един град в друг тогава, после пак ме връщат при баба ми, след претърпяна операция и влошена съпротивляемост на организма. Единствено когато бях при майка ми, ходех на детска градина, но съвсем за кратко. След като ме връщат при баба, на градина не съм ходила, нямах никаква предучилищна подготовка и тръгнах на училище една година по-рано, имах големи трудности в началото, докато настигна другите деца.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #67 -: Декември 01, 2010, 01:28:03 am »
В комплект с Юпитер  ми идва в повече. Нещо с този Юпитер неможем се спогодим. Хаоса се увеличава, мултиплицира и не знаеш от къде да я подхванеш. Стреляш в тъмното и ако няма загинали от приятелски огън, значи е ОК.
Не го обичам декември и туй то! Затова съм така блу

*

abroad

« Отговор #68 -: Декември 01, 2010, 01:35:52 am »

Twoite isnenadi sa i hubawi polowinata pone, sa da osasnaes i podnowis zelite si, w koito wisdas smisal.

може би е така :blink:
тук визирах, обаче само Уран върху Юпитер, при все не случаен или с незначително присъствие, нито първият, нито последният по рождение

*между другото забелязях, че същото важи и за съвпада на тр. Юпитер с нат. Уран

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #69 -: Декември 01, 2010, 01:45:05 am »
То май трябва да попитаме първо какво се разбира под късмет :blink:
Щото аз имам тригон на натален юпитер от 5 - ти  към уран - 10 - ти, като упи управлява 2-ри дом
Ще кажете че направо съм забила джакпода на тотото. Да, да, ама не ;D
Единственото което съм забивала през годините  е пирони в стената ;D
 за късмет обаче може да се счита, че в тия условия на криза и беднотия  бизнеса ми все още едва, едва оцелява.
Това направо си е  е късмет  ;) ;D
« Последна редакция: Декември 01, 2010, 01:51:16 am от Nessus »
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #70 -: Декември 01, 2010, 02:09:50 am »
В комплект с Юпитер  ми идва в повече. Нещо с този Юпитер неможем се спогодим. Хаоса се увеличава, мултиплицира и не знаеш от къде да я подхванеш. Стреляш в тъмното и ако няма загинали от приятелски огън, значи е ОК.
Не го обичам декември и туй то! Затова съм така блу
Милата.Няма да си блу :wub: Горе главата.
Аз декември го обичам защото тр слънце минава през 5ти дом :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #71 -: Декември 01, 2010, 02:16:06 am »
Уран и аз като теб не обичам декември ..., макар , че съм родена през декември... :blink:
Не харесвам март до средата и юни до към 20-ти...., август също не ми е сред фаворитите... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #72 -: Декември 01, 2010, 02:27:24 am »
Марая, къде изчезна хубавото момиче от аватара ти бе,
Тоз нов имидж малко ме обърка ;D
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Декември 01, 2010, 02:29:37 am »

Изгониха го , не им хареса аватара ми , подписа ми.... :( :( ;) ;D ;D...
Що тоя какво не ти харесва? ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #74 -: Декември 01, 2010, 02:38:53 am »

Много ми е мрачен, някак си по скорпионски тъжен ;)
а пък и много огън бе, то направо гори ;D
дай нещо по юпитер ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Декември 01, 2010, 02:43:40 am »

а пък и много огън бе, то направо гори
;D
дай нещо по юпитер ;D

Свърши цикъла на Юпитер , сега е времето на Плутон , а той упр. асц-то ми ....Огъня гори , но докато стигнеш до него ще се наложи да минеш ада :P :P ;D ;D ;)

« Отговор #76 -: Декември 01, 2010, 02:48:43 am »
Сега си проследих през годините когато съм имала наистина е бил задействан мидпойнта Уран-Юпитер,но по дирекция и прогресия от Слънцето беше много неочаквано успешен и щастлив за мен период!Изобщо през годините при задействането на този мидпойнт са не случвали много ненадейни неща.
Докато дишаш...надявай се!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #77 -: Декември 01, 2010, 02:51:16 am »

а пък и много огън бе, то направо гори
;D
дай нещо по юпитер ;D

Свърши цикъла на Юпитер , сега е времето на Плутон , а той упр. асц-то ми ....Огъня гори , но докато стигнеш до него ще се наложи да минеш ада :P :P ;D ;D ;)

Plutona e terapevta, i ako se opitwame pri nego da podtiska me ste ni klati zestoko, ili da podzenawame mnenieto na drugia, moge i nakoja mina da nastapim.
« Последна редакция: Декември 01, 2010, 03:26:31 am от doby »

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Декември 01, 2010, 02:56:04 am »
Добиии, помощщщщ....
В един много близък период Плутон ще цъфне в/у мидпойнта Слънце/Венера.... :rolleyes: :-\...
Кажи две думи :wub: :-[

« Отговор #79 -: Декември 01, 2010, 03:18:52 am »
Добиии, помощщщщ....
В един много близък период Плутон ще цъфне в/у мидпойнта Слънце/Венера.... :rolleyes: :-\...
Кажи две думи :wub: :-[

Марая твоята карта напоследък направо цъфти за нова любов признавай бързо има ли нещо ново?!?!?!
ПС.Тези дни ще си напъна мозъка да пиша в твоята тем подарък има какво да се каже!
Докато дишаш...надявай се!