Здравей Гост

25 октомври - добри и лоши аспекти

• 106 Отговора
  • 12464 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:25 октомври - добри и лоши аспекти
« Отговор #20 -: Октомври 20, 2010, 04:20:42 am »
Хм , интересно ми , знаеш ли колко е сложен тоя процес?
Имаш ли идея колко са рисковете и за плода и за майката?
Наясно ли си , че за да има раждане със секцио са възможни здравословни причини за майката?

А може би първо трябваше да питаме майката защо раждането е със секцио.
Ако секциото е наложително, т.е. съществува сериозен риск за здравето и живота на майката и детето, тогава напълно разбирам и подкрепям нейния избор.

Цитат
И тук , след като става дума за интервенция , значи душата има право на избор , и може да си избере и датата и часа! :blink:

Предлагам ТИ да избереш на бебето карта с дата и час.

Но преди това би било добре да се запознаете и с други гледни точки, както и с някои принципи в езотериката що се отнася за избор на място, дата и час.

Лили , правила съм го , но то не се прави ей така м/у другото и не става само с данни на майката , искат се и данни на бащата....Защото тези хора ще живеят заедно все пак....
Различни точки , различни възгледи....
А когато имаш време и желание можеш да избереш без проблем възможно най-добрия час.
Да , поемаш отговорност , трупаш карма , но така съм преценила така съм направила....
А без карта на майка да говорим само за раждане на бебето е просто излишно да спориме.....
Но , за този процес може да ме разбере само жена , която е преминала през магарето и е видяла и усетила тайнството наречено раЖдане....Уверявам те , не е като по учебниците и по книгите.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Октомври 20, 2010, 04:22:16 am »
При секцио пак малко трудно можете да определите часа, в който ще се роди. Не си мислете, че лекарите ще ви слушат в кой час, те си гонят плана, имат си работа, секцията се извършват сутрин - планираните.

И аз съм чувала, че се правят преди обяд.
Може би има възможност да се направи и следобед, но по-скоро по изключение. Нямам представа.
Така че в крайна сметка може да се избере някаква ориентировъчна дата, а часът ще е тогава, когато рече Господ.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Октомври 20, 2010, 04:23:31 am »
Брех, че умна жена (според хороскопа), а и каъсметлийка.
За мен една Луна в Близнаци на бебето ще стои по-добре, особено предвид многото Везни в нейния хороскоп. Разбира се, това - на пръв и повърхностен прочит.
Цезаровото сечение (терминът) е измислен при раждането на Цезар, който е планиран да се роди точно тогава, за да завладеел света един ден. Не е ново да се определя съдбата на детето.
Не мисля, че жената си измисля причини да ражда секцио, препоръчано й е от докторите. Смешно е да се предполага обратното, още повече пък с цел детето да имало определен хороскоп. Да не й вменяваме неща, които няма предвид.
При секцио пак малко трудно можете да определите часа, в който ще се роди. Не си мислете, че лекарите ще ви слушат в кой час, те си гонят плана, имат си работа, секцията се извършват сутрин - планираните. В общия случай ви извикват, когато те искат, и така те определят всъщност съдбата му, без да искат. Ако е в частна клиника и се плати подобаващо, вероятно часът може да определи и тя, но едва ли някой ще я послуша, ако реши да е в 3 през нощта примерно.

В моя случай стана ! Секциото беше точно в 14:23 мин....Кръстница съм на бебето... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Октомври 20, 2010, 04:23:58 am »
Лили , правила съм го , но то не се прави ей така м/у другото и не става само с данни на майката , искат се и данни на бащата....Защото тези хора ще живеят заедно все пак....

Знам, че са нужни и на бащата данните, но в случая не избираме хороскоп за бебето. Или ще го избираме?

Цитат
Да , поемаш отговорност , трупаш карма , но така съм преценила така съм направила....

За едно от твоите деца...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Октомври 20, 2010, 04:27:23 am »

Знам, че са нужни и на бащата данните, но в случая не избираме хороскоп за бебето. Или ще го избираме?

Предлагам ТИ да избереш на бебето карта с дата и час.

Малко злобно ми прозвуча Лили - извинявай!
Споделих ти за това как съм го правила.... ;D
Едно е да знаеш и друго да поемеш отговорност!
В това само намирам разликата..... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Октомври 20, 2010, 04:31:07 am »
Не е злобно, май изобщо не схващаш идеята, щом го възприемаш като злобно подмятане.
Ама нейсе...
Мисълта ми е, че не си избирала момента на зачатие на това бебе, не би следвало по тази логика да се определя от теб (или от мен) и с каква натална карта да се роди.
В случая с твоите деца имаш право, тук не го оспорваме.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Октомври 20, 2010, 04:31:52 am »
За едно от твоите деца...

Всичките ми деца са родени по нормален път , без никаква интервенция!

За това дете за което говоря майката имаше заболяване и беше нужно да се планира раждането.
Имахме възможност в рамките на 10 дни...на небето имаше кръст!Но го направихме , след което ме поканиха да стана кръстница на бебето....
Доктора слушаш какво му се казва и после мина и през мен на консултация.
Да не коментирам , че вече има и доктори , които се съобразяват с фази на луната....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Октомври 20, 2010, 04:34:39 am »
Тогава ти предлагам да избереш карта с дата и час и да я публикуваш тук. И приключваме въпроса.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Октомври 20, 2010, 04:40:17 am »
Тогава ти предлагам да избереш карта с дата и час и да я публикуваш тук. И приключваме въпроса.  :blink:

Ако ми платиш ще го направа! ;D
Не съм длъжна да поемам още карма , с раждането на 5-те си деца съм поела прекалено много...Затова се търси плащане!
Но , ако трявба да го направя , за да бъде нагледно и да избера най-подходящото време , да се обоснова в името на астрологията съм готова! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Октомври 20, 2010, 04:42:57 am »
Изборът е твой, както прецениш.
Не си длъжна никому да предоставяш астрологични услуги, тук сме дискусионен форум за споделяне на информация и за общуване най-вече.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Октомври 20, 2010, 04:47:57 am »
Изборът е твой, както прецениш.
Не си длъжна никому да предоставяш астрологични услуги, тук сме дискусионен форум за споделяне на информация и за общуване най-вече.

Казах ти условията си!
Нямам право да трупам повече карма....

Но искам да ти кажа още нещо...Душите , когато слизат знаят как ще протече целия процес на раждането, някой от тях дори умишлено в последния момент си търсят интервенция....
Това е тайнство и , ако съдбата е решила някой да се намеси , то тази намеса е неизбежна Лили.....
Кармичния кръг се върти..
Не случайно тази жена е тук , дни преди раждането си..., замисли се , ако искаш , може и да прочетеш нещо... ;) :blink:

« Отговор #31 -: Октомври 20, 2010, 04:57:29 am »

Не съм длъжна да поемам още карма , с раждането на 5-те си деца съм поела прекалено много...Затова се търси плащане!

Марая, не знаех, че имаш 5 деца !!!

БРАВО !!!
Изразявам ти моите най-сърдечни поздравления  :clap:
Иска се голям кураж и най-вече голямо сърце и висок дух , за да имаш много деца
 :58:

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Октомври 20, 2010, 04:59:32 am »

Марая, не знаех, че имаш 5 деца !!!

БРАВО !!!
Изразявам ти моите най-сърдечни поздравления  :clap:
Иска се голям кураж и най-вече голямо сърце и висок дух , за да имаш много деца
 :58:

Благодаря Яспис! :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #33 -: Октомври 20, 2010, 05:06:43 am »
Според шашмите, ако правилно ги схващам, периодът с най-висок потенциал да даде раждане е 24.10 \19:40 часа\ -29.10 /7:36 часа/, тоест включва почти всички, посочени от вас дати. Аз не бих могла да посоча коя дата е добра или не е за раждане. С огромни уговорки и още по-голяма неточност бих могла да кажа кога според мен ще се случи раждането.
Та, според мен сутринта на 25-ти е такъв момент според шашмите и има активирани мидпойнти, сочещи раждане и оперативна намеса.

Е, от мен толкоз. Иначе, при такава силна карта на майката, детето сто на сто си е "заплюло" вече също толкова мощна и чепата космограма, тъй че един тригонец повече или по-малко няма да промени драстично ситуацията. Иначе що мислите си е избрало тази майка ;).
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Октомври 20, 2010, 05:08:50 am »

Антена , много ми хареса тази кукла , днес случайно попаднах на нея!
Слагам ти за късмет! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Октомври 20, 2010, 05:14:21 am »
Та, според мен сутринта на 25-ти е такъв момент според шашмите и има активирани мидпойнти, сочещи раждане и оперативна намеса.

Може да се случи майката да получи контракции преди насрочения за секцио момент, т.е. бебето да даде знак кога иска да се роди. В други случаи някой друг може да провокира раждането му, т.е. да го ускори един вид.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #36 -: Октомври 20, 2010, 05:17:24 am »

Антена , много ми хареса тази кукла , днес случайно попаднах на нея!
Слагам ти за късмет! :blink:

Още повече куклата прилича на Скорпионка, с тези големи и изразителни очи !!!

:wink2:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #37 -: Октомври 20, 2010, 05:24:28 am »

Може да се случи майката да получи контракции преди насрочения за секцио момент, т.е. бебето да даде знак кога иска да се роди. В други случаи някой друг може да провокира раждането му, т.е. да го ускори един вид.

При мен се случи на няколко пъти. Секциото беше планирано за друга дата, пък той тръгна да си ходи  по-рано. Решиха да е на следващата сутрин, първо секцио, в ранни зори - Асц. Лъв със Слънце в първи дом. Той пък реши, че е по-дискретна душа някак си и като се заредиха едни спешни случаи с близнаци преди нас... Та раждането отиде почти наобяд, тоест чавето си дочака Юпитер и Кету на Ац-то и си набута Слънцето в 11-ти дом. Затуй си мисля, че нашата намеса е напълно безобидна, само си правим вятър колко сме важни всъщност. Оно ша си избере, само майката да не се филмира излишно от написаното тук. ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #38 -: Октомври 20, 2010, 05:28:01 am »
А, да, и ако това е втората бременност на майката, може да се наложи  куклата да е камионче :blink:.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Октомври 20, 2010, 05:37:01 am »
Еми предполагам, че вече е ходила на видеозон, остават броени дни преди термина.  :blink:
Макар че някои майки нарочно не искат да знаят пола на бъдещото си дете, искат да ги изненада.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.