Здравей Гост

25 октомври - добри и лоши аспекти

• 106 Отговора
  • 12413 Прегледи
Re:25 октомври - добри и лоши аспекти
« Отговор #80 -: Октомври 28, 2010, 07:32:34 pm »
Не съм родила - реши се да се чака естественото развитие на нещата, така че датата 25-ти я пропуснахме. Благодаря за всички съвети и за съпричастността!

Малко съм притеснена, че ме следите толкова изкъсо - кога и в кои форуми влизам, но обещавам, живот и здраве, да докладвам какъв е развоят на събитията. Напрегната съм, затова и не пиша, надявам се да проявите разбиране.

Благодаря за подкрепата и куража!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #81 -: Октомври 28, 2010, 08:00:38 pm »
Не бе, мила, не те следим.  :blink: Да не мислиш, че и ние не влизаме в други форуми? Няма как да не се засечем и някъде другаде, форумите по астрология се броят на пръсти.

Желая ти леко и безпроблемно раждане!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Октомври 28, 2010, 08:11:17 pm »
Не съм родила - реши се да се чака естественото развитие на нещата, така че датата 25-ти я пропуснахме. Благодаря за всички съвети и за съпричастността!

Малко съм притеснена, че ме следите толкова изкъсо - кога и в кои форуми влизам, но обещавам, живот и здраве, да докладвам какъв е развоят на събитията. Напрегната съм, затова и не пиша, надявам се да проявите разбиране.

Благодаря за подкрепата и куража!

Когато поема ангажимент да погледна нечия карта по обстойно , се чувствам съпричастна и по този начин , отделяйки време което бих могла да посветя и на нещо друго , не ми харесва да бъда употребявана .
Много пъти са ни взимали на мезе , друг е въпроса , че ние сами го допускаме.... :blink:
Леко раждане ! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #83 -: Октомври 28, 2010, 10:01:55 pm »
не ми харесва да бъда употребявана .
Много пъти са ни взимали на мезе , друг е въпроса , че ние сами го допускаме.... :blink:

Не разбирам защо се чувстваш употребявана. Поисках съвет от хора, които сметнах, че са достатъчно наясно с въпроса, който ме вълнува. Да определя датата, на която да се роди детето, ми изглежда като задача, която не е по моите сили, затова се обърнах към разбирачите. Обаче не мога да приема, че ако човек е изказал мнение по въпроса, значи, че съм го употребила... Моля ви, не ми вменяайте подобни грехове, моментът без друго е достатъчно напрегнат за мен.

Марая, специално ти благодаря за личните съобщения и за добрите думи, имах намерение да те осведомя лично за развоя на събитията, но такъв засега няма! Което, надявам се, не ме прави неблагодарница...

Колкото до другите форуми - да, влизам, но те не са астрологични.

Това е от мен засега. Надявам се да съм удовлетворила любопитството на интересуващите се от състоянието ми. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #84 -: Октомври 28, 2010, 10:06:21 pm »
не ми харесва да бъда употребявана .

Не разбирам защо се чувстваш употребявана. Поисках съвет от хора, които сметнах, че са достатъчно наясно с въпроса, който ме вълнува. Да определя датата, на която да се роди детето, ми изглежда като задача, която не е по моите сили, затова се обърнах към разбирачите. Обаче не мога да приема, че ако човек е изказал мнение по въпроса, значи, че съм го употребила... Моля ви, не ми вменяайте подобни грехове, моментът без друго е достатъчно напрегнат за мен.

Марая, специално ти благодаря за личните съобщения и за добрите думи, имах намерение да те осведомя лично за развоя на събитията, но такъв засега няма! Което, надявам се, не ме прави неблагодарница...Колкото до другите форуми - да, влизам, но те не са астрологични.

Това е от мен засега. Надявам се да съм удовлетворила любопитството на интересуващите се от състоянието ми. 

В никакъв случай! Успех!
А за другото , като му дойде времето ще разберев! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #85 -: Ноември 08, 2010, 07:34:16 pm »
Какво стана с теб Антена? :rolleyes:
Всичко наред ли е ? :blink:
Как си?

« Отговор #86 -: Ноември 13, 2010, 07:04:52 pm »
Марая, всичко е наред. Благодаря за подкрепата! Понеже обещах отчет - датата е 30 октомври, часът - 10,20 ч.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #87 -: Ноември 13, 2010, 07:07:45 pm »
Честито, да ти е живо и здраво детенцето!  :58:
Момче или момиче?
По естествен начин ли е минало или все пак със секцио?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Ноември 13, 2010, 07:08:38 pm »
Марая, всичко е наред. Благодаря за подкрепата! Понеже обещах отчет - датата е 30 октомври, часът - 10,20 ч.

Радвам се за теб!  :58: :clap: :clap: Как се казва? Какъв е пола? :-[

« Отговор #89 -: Ноември 13, 2010, 07:14:29 pm »
Честито, Антена! Нека ви носи много радост!  :88:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #90 -: Ноември 13, 2010, 07:17:19 pm »
Искам само да добавя, че детето е "уцелило" много благоприятна планетна комбинация (Раджа йога) от гледна точка на Индийската астрология, т.е. ако се гледат сидералните позиции на планетите. И в тази йога участва Асцендентът --> Марс в сид. Скорпион в 1 дом, Луна в сид. Рак в 9 дом и Юпитер в сид. Риби  5 дом.   :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #91 -: Ноември 13, 2010, 07:18:07 pm »
Честито и от мен!  :blink:

Да ви е живо и здраво бебчето и много да ви радва!

« Отговор #92 -: Ноември 13, 2010, 07:41:10 pm »
Благодаря на всички.
Раждането беше секцио - медицинските причини се оказаха повече, отколкото си мислехме първоначално. Бебето се казва Михаил! Вкъщи вече сме 4 скорпиона!

Още веднъж благодаря за съпричастността!  :08:

« Отговор #93 -: Ноември 13, 2010, 07:42:39 pm »
Искам само да добавя, че детето е "уцелило" много благоприятна планетна комбинация (Раджа йога) от гледна точка на Индийската астрология, т.е. ако се гледат сидералните позиции на планетите. И в тази йога участва Асцендентът --> Марс в сид. Скорпион в 1 дом, Луна в сид. Рак в 9 дом и Юпитер в сид. Риби  5 дом.   :blink:

Не разбирам точно какво е сидерална позиция, но като цяло - доста "воден" хороскоп се очертава май... (Рак, Риби, Скорпион)...

*

Марая

• 28287
« Отговор #94 -: Ноември 13, 2010, 07:45:05 pm »
Благодаря на всички.
Раждането беше секцио - медицинските причини се оказаха повече, отколкото си мислехме първоначално. Бебето се казва Михаил! Вкъщи вече сме 4 скорпиона!

Още веднъж благодаря за съпричастността!  :08:

Да е жив и здрав Михаил , да те радва и ти него! За всички скорпиони

http://www.youtube.com/watch?v=1UUYjd2rjsE

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Ноември 13, 2010, 07:48:41 pm »
В западната карта има и огнен акцент, а пък и уцелихте Марс на Асцендента.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #96 -: Ноември 13, 2010, 08:04:46 pm »
 ;D Скорпионите са ми слабост. Пък с  Марс на асцендент ще има спортен хъс.

Хубаво име сте му избрали! Честито още веднъж!

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #97 -: Ноември 13, 2010, 09:19:05 pm »
Честито и от мен, много да ви радва !
 Момчето е дошло за именния си ден   ;D
Естествени минерали и амулети

« Отговор #98 -: Ноември 15, 2010, 12:43:31 am »
не мога да не поздравя и аз майката и бебето  и да им пожелая да са в хармонични отношения цялото семейство и с огромен късмет в живота  :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Uran

• 6041
« Отговор #99 -: Ноември 15, 2010, 01:33:28 am »
Честито Антена!
Живи и здрави!