АН,
Благодаря ти за анализа!
Слава Богу, жлъчната ми криза отмина снощи късно, надявам се да не се "върне".
Първото раждане беше доста изненадващо - в средата на 36-та седмица, на 09.02. към 18 ч. се пукна мехура и поизтече малко вода. Ама аз нали не знаех колко и какво трябва да тече (като за първо раждане:D ), та отидох в болницата към 21 ч. През нощта почти нямах разкритие. На другия ден към 9 сутринта ми включиха система с окситоцин за предизвикване на контракции, към 10.30 ме преместиха в родилна зала с пълно разкритие и в 10:50 родих. Самото раждане продължи малко повече от нормалното. Оказа се, че детето е било с къса пъпна връв, увита около едното краче при това, та излезе и полузадушено от 20-минутните напъни. След раждането около седмица беше в кувьоз.
Описвам всичко толкова подробно, тъй като, от една страна, е преждевременно родено (в 8 месец), а от друга - самото раждане беше по-дълго и малко необичайно.
Съдейки по ритниците, това бебче се движи по-свободно. Очаквам бързо раждане, защото първото беше миналата година и ми казаха, че родовите пътища са "готови". Но като ми обръщаш внимание на Сатурн квадратура Луна... :rolleyes:
Относно гимнастиката, аз очаквах също да наддам повече килограми, предвид положението на Юпитер в първи дом. Само че се движа добре горе-долу (дотук 8 кг, а от днес съм в 9-ти месец). Накрая реших, че може би точно тая квадратура на Сатурн към Луната в 1 дом ме ограничава откъм разширяяяване B) Иначе имам готовност - приготвила съм си книжка с упражненията.