от снощи асимилирам прочетеното.
Венера (1* Водолей) ми е най-издигнатата планета, същевременно - най-неаспектираната
на 7* след Слънцето е, ретроградна, на повече от 150* след нея е Юпитер, тя по натал върви към Слънцето.
информацията действително мога да я отнеса към себе си - мога да обикна всеки, любопитството да опознавам е налице. и, да, измервам значимостта си с обичта, която получавам.
по прогресия Венера е още ретроградна, върви от Меркурий към Сатурн.
сатурн
Да намери дисциплина и структура в любовта. Учат се да приемат ограниченията в любовта, да бъдат предпазливи и внимателни, да бъдат реалисти, да не стъпват много тежко, защото иначе боли. Нерядко страдат в любовта, губят я. Склонни да влизат в "студени" и практични връзки.
и последното е вярно, но няма да го подчертавам...
изобщо, ретроградната Венера е най-отвратителното нещо в хороскопа ми, не за друго, а защото не мога да я "отработя", просто защото не зависи от мен; а по-голямата драма от любовта е, че нещата, които обичам и с които се занимавам, не (ми) носят пари. не знам, светът (или Венера:Д) трябва да се обърне, за да се промени нещо. в края на другата година ще се обърне и си представям просто каква неадекватна предпазливост и драми ще има. ама 'дето се вика, всеки с късмета си;