Здрасти edna!
Добре звучиш!
Още малко ти остава и Сатурн ще прехвърли Asc-та ти
Да, в 1-ви е по-добре - определено!
Как ти се отразява съвпада на тр. Юпитер с нат. Плутон в 4-ти?
А при теб също трябва да е включен тр.Уран. Нещо донесе ли ти той?
Питам, щото нали и аз ги имам тия аспекти сега...
По първия /тр. Юпитер с нат. Плутон в 4-ти/ по-скоро е май това, че се върнах да живея там където ми е мястото на този етап
По втория /Урановските аспекти/ още не мога много добре да се ориентирам какво отражение ще има.
Засега се появиха някои близки мои приятели, останали по един или друг начин позабравени в миналото.
Това са ми много хубави приятелства, които няма да са част от ежедневието ми за в бъдеще, но пък се възобновиха и ще са съживени дългосрочно.
/всичкото това май си е пак по Сатурн... ама айде
/
А Уран нали ни е управител на 5-ти дом... а пък сега е в 9-ти - дома на пътуванията...
Как би го интерпретирала?
Zdravei lin

Za sega sam dobre naistina

i samo chakam saturn da mine Asc...znam, che tova shte me otpusne oshte poveceh toi e navarha

i skoro shte napusne 12dom, koito dosta me izmachi pochti 3 godini ..Iskam samo da kaja , che otkakto toi mina 12 dom ot parvia mig na tova neshto, az poluchih palen zastoui v lubovnia jivot, a i niama kak nali mi e U7 i se na mira v 1dom...Dobre, che otkrih astrologiata ta da si obsiania, nikoi neshta inache sam sigurna, che shtiah da si pomislia kakvo li ne

) V kraina smetka az sam sviknala da imam vrazki i to ne kratki i kakto Saturn mina 12dom palna tragedia....Sega prosto chakam tozi dalag i machen period da prikluchi

, a i kato e v 1 dom shte sam po-spokoina
Na parvia savpad na Jupiter s Pluton zaminah v chujbina na gosti i za parvi pat presekoh Bg granicata ,,,ta tva si e sabitie za men

A sega nali e retro Jupiter predpolagam, che niama da e sashtoto shte vidim kakvo shte stane, kogato e retro...i posle kogato pak shte e direkten

?
Uran mi e oshte maten i mi e U8...ta ne sam go izsledvala koi znae kak, no mislia da go proucha :)pri teb kak e , imash li nikava analogia za sabitia pokrai nego

Inache bih intrepertirala Uran v 9dom taka

moje da ima vnezapni patuvania smiana na nastroeniata,,, prominana na misleneto, na filosofiata za jivota

pogled po-silen v badeshtite planove ...i estestveno vischko da e spontano, iznevidelica i da ne e traino

Inache priatelstavata sa si naistina po Uran niama po priatelska planeta ot nego nali upravliava 11dom

hubavi priateslstva traibva da se zavarzvat

stari/novi vse sa po nego