Здравей Гост

Сатурн и здравето

• 59 Отговора
  • 9926 Прегледи
*

lin

Сатурн и здравето
« -: Април 27, 2005, 09:26:44 am »
Пак да се върнем на любимата тема  :D

Вчера имах удоволствието да разбера, че е наложително да се подложа на няколко доста сериозни стоматологични интервенции.
Не че не се случва и на други хора това, но положението май е сериозно...:(

Обаче сега тр. Сатрутн като е в съвпад с нат. Марс, подобни неща като че ли не са препоръчителни вобще.
После пък следва съвпада Сатурн-Сатурн... и положението съвсем пък няма да е розово...
А да чакам още няколко месеца  мисля, че е рисковано :ph34r:

Какво ще ме посъветвате?
Дали пък това не е гвоздея на моята Сатурнова революция?!?!
Нали Сатурн работи в-ху АЗ-а, което включва и здравето и външния му вид?!?! :ph34r:  :ph34r:  :(

Аз винаги съм подхождала отговорно към здравето си, но случая е такъв, че станах жертва на няколко различни лекарски препоръки и затова се е стигна до тук... :(  

*

мистик

Сатурн и здравето
« Отговор #1 -: Април 27, 2005, 10:35:15 am »
:rolleyes: Здрасти Лин ;)
Не си спомням много добре ,но си мисля че те бях предупредила за зъбките по време на сатурново завръщане!!!Ако не -тичай на зъболекар и не отлагай!Това че в момента Сат минава през Марс по скоро си мисля че изважда проблема на дневен ред-Марс като мунданен У1!
На мен на Сатурново завръщане ми се наложи доста поправки да направя ;) Известно време след това нямах проблеми,до миналата есен когато Сатурн направи първия си аспект с упрравителя на 1,след завръщенето!Тогава бяха в квадрат та ми се наложиха чести срещи със зъболекари и зъботехници!Сега е секстил по леко минава-на есен ми се появи едно кариезче,на което аз отново не обърнах внимание ;) Обаче сега като се обърна директно пак ми направи секстил и кариезчето вече започна да понаболява ;) та и аз имам среща със зъболекаря утре  :blink: Повече предупреждения от Сати няма да чакам че става лош като го пренебрегваш дълго време!
Зъбките са си баш по Сатурн!

*

lin

Сатурн и здравето
« Отговор #2 -: Април 27, 2005, 10:48:27 am »
Благодаря мистик!

Знам го Сатурн, че е по зъбните въпроси... Но аз съм от тия пациенти, които не ходят с проблем, а просто на профилактика... следя всяко нещо за да може да се реагира навреме... и изведнъж нещата се получиха така  :(  

*

АН

Сатурн и здравето
« Отговор #3 -: Април 27, 2005, 02:07:05 pm »

съчувствам ти :)

на мен миналата година точно на рождения ми ден ми извадиха зъб :)

т.е. такива неща се случват около РД и ни остава да гледаме филосовски и да си се грижим за зъбите :) - идва ни повече енергията и от действащия Сатурн и от Слънцето :)

Аз тогава направих всичко, каквото трябваше, макар че продължи дългичко и беше и болезнено, но пък от тогава май нямам поводи за оплаквания :)

и тр.Слънце е и около наталния Юпитер - измисли си нещичко, ако няма истинско, и се похвали :D  

*

lin

Сатурн и здравето
« Отговор #4 -: Април 27, 2005, 04:47:01 pm »
Ще опитам вече да не се оплаквам от неща, които все пак имат някакво решение...

Днес научих за ужасната смърт на сина на мой много добър познат.
Момчето е на моите години и по случайност е застреляно посред бял ден!  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:  

*

АН

Сатурн и здравето
« Отговор #5 -: Април 27, 2005, 05:18:15 pm »
оуууу, колко жалко....

превръщат се тия неща в ежедневие....И ние сме шокирани, пращаме ги в подсъзнанието си, трупаме там какво ли не, включително агресия, а после тя в някой момент ще се превърне в кой знае какво и ще излезе на бял свят кой знае как...- като глобална и унищожителна война или природно бедствие...

може би правилно в тоя момент стигаш до извод, че не бива да се оплакваме от нещата, които все пак имат решение...

Всъщност въпросът даже не е в оплакването, защото аз темата никак не я схванах като оплакване...

Сигурно всички имаме поводи да си казваме, че трябва да разширяваме съзнанието си и да работим над себе си, а сякаш не успяваме да постигнем практически резултати...
А може би нормално и закономерно се случват тия неща - осветяват пътя на останалите...Като Данко....

*

lin

Сатурн и здравето
« Отговор #6 -: Април 27, 2005, 05:30:03 pm »
Ужасно е АН - наистина!

И друг един скорошен случай знам - с моя позната...
Но ще стане прекалено тъжно, а и не бива да разказвам ...

На мен за живите ми е мъчно.
Това сме го говорили и друг път.

И колко зачестиха подобни случаи...
Както казваш, кой знае какво ще роди подсъзнанието на бял свят.

А моето наистина не беше оплакване :)
По-скоро поредното доказателство - напомняне на Сатурн.
« Последна редакция: Април 27, 2005, 05:30:45 pm от lin »

*

АН

Сатурн и здравето
« Отговор #7 -: Април 28, 2005, 10:40:40 am »
ако се върнем пак на аспекта, то той в общия случай се разглежда в зависимост от радикса, и ако там Марс и Сатурн са в хубав аспект, при транзитен хубав аспект имаме духовно израстване...
По принцип Марс и Сатурн са в разбирателство, но студът на единия и огънят на другия се смесват добре само при хармонични аспекти...
В случая твоя транзитен и натален съвпад можем да приемем, че води до духовното развитие и израстване - та тъкмо го разгледа само на физическо ниво и проява по отношение на зъбите и се яви тая ситуация със застреляното момче, която те накара по друг начин да погледнеш на доста неща...

Изобщо, ако човек иска да е наблюдателен, подобна взаимовръзка между реалността на мислите му/за зъбите/ и тая в материалния свят/с момчето/ ще му направи впечатление и той ще си направи някои изводи за силата на мислите си...

Може би в мислите си не трябва да се дразним от проблемите пред нас....- ето, случва се нещо, което омаловажава нашия проблем...Значи си правим принципна грешка с отношението към проблемите...Но пък кой нормален човек се радва на възникващите проблеми....

*

edna

• **
  • 541
Сатурн и здравето
« Отговор #8 -: Април 28, 2005, 11:52:10 am »
Цитат
:rolleyes: Здрасти Лин ;)
Не си спомням много добре ,но си мисля че те бях предупредила за зъбките по време на сатурново завръщане!!!Ако не -тичай на зъболекар и не отлагай!Това че в момента Сат минава през Марс по скоро си мисля че изважда проблема на дневен ред-Марс като мунданен У1!
На мен на Сатурново завръщане ми се наложи доста поправки да направя ;) Известно време след това нямах проблеми,до миналата есен когато Сатурн направи първия си аспект с упрравителя на 1,след завръщенето!Тогава бяха в квадрат та ми се наложиха чести срещи със зъболекари и зъботехници!Сега е секстил по леко минава-на есен ми се появи едно кариезче,на което аз отново не обърнах внимание ;) Обаче сега като се обърна директно пак ми направи секстил и кариезчето вече започна да понаболява ;) та и аз имам среща със зъболекаря утре  :blink: Повече предупреждения от Сати няма да чакам че става лош като го пренебрегваш дълго време!
Зъбките са си баш по Сатурн!
Oooooooo vaobshte ne mojeh da zacepia otkade izvednaj mi se poiaviha problemite s vencite  :( i se biah uplashila, che e koi znae kakvo, no seha kato cheta za Saturna :) sam po-spokina shte vzema i az da otina na zabar :))) pone da vzema merki ...nali niamam problemi s zabkite ta sega tva mi se vidia kato goliama tragedia i to s vencite kakvi li ne misli mi minaha prez glavata..Uffff haide satara da mi mnava perz Asc i posle da pravi savpad s natalnia, che moga do togava da imam usmivka na shchupena mivka :))

*

edna

• **
  • 541
Сатурн и здравето
« Отговор #9 -: Април 28, 2005, 11:54:36 am »
Цитат
Ще опитам вече да не се оплаквам от неща, които все пак имат някакво решение...

Днес научих за ужасната смърт на сина на мой много добър познат.
Момчето е на моите години и по случайност е застреляно посред бял ден!  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:
 :ph34r:  Mnogoa sa tejki tezi neshta  :ph34r: niamam  dumi :ph34r:  

*

lin

Сатурн и здравето
« Отговор #10 -: Април 28, 2005, 01:39:52 pm »
Цитат
Изобщо, ако човек иска да е наблюдателен, подобна взаимовръзка между реалността на мислите му/за зъбите/ и тая в материалния свят/с момчето/ ще му направи впечатление и той ще си направи някои изводи за силата на мислите си...

Може би в мислите си не трябва да се дразним от проблемите пред нас....- ето, случва се нещо, което омаловажава нашия проблем...Значи си правим принципна грешка с отношението към проблемите...Но пък кой нормален човек се радва на възникващите проблеми....
Аз лично съвсем съзнателно направих тази връзка.

Срещнах се с въпросния ми добър приятел /бащата на момчето/.
Това, което видях може да накара много хора да се засрамят и да се почустват жалки от начина по който живеят и вобще от това как оценяват живота си.

Щастлива съм, че има хора като него :)
Разбира се, той носи огромна болка в сърцето си, но и силата му е голяма.
Откъде идва и как успява - не знам!
Аз самата нямам чак такъв заряд.
Аз умея да се радвам на 'малките' неща от живота, но не го ценя толкова много.
Може би защото съм по-млада. Може би, защото не съм открила истинския му смисъл. Може би защото имам разкрепостено мислене относно смърта.
Нормално ли е това? :blink:  :ph34r:
« Последна редакция: Април 28, 2005, 01:41:04 pm от lin »

*

lin

Сатурн и здравето
« Отговор #11 -: Април 28, 2005, 01:46:16 pm »
Цитат
Oooooooo vaobshte ne mojeh da zacepia otkade izvednaj mi se poiaviha problemite s vencite  :( i se biah uplashila, che e koi znae kakvo, no seha kato cheta za Saturna :) sam po-spokina shte vzema i az da otina na zabar :))) pone da vzema merki ...nali niamam problemi s zabkite ta sega tva mi se vidia kato goliama tragedia i to s vencite kakvi li ne misli mi minaha prez glavata..Uffff haide satara da mi mnava perz Asc i posle da pravi savpad s natalnia, che moga do togava da imam usmivka na shchupena mivka :))
Здрасти edna!

Значи дружно сме на зъболекар, а?! ;)  :D

Как върви съжителството ти с любимия ни Сатурн? ;)  

*

DD

Сатурн и здравето
« Отговор #12 -: Април 29, 2005, 12:53:10 am »
Цитат
Пак да се върнем на любимата тема  :D

Вчера имах удоволствието да разбера, че е наложително да се подложа на няколко доста сериозни стоматологични интервенции.
Не че не се случва и на други хора това, но положението май е сериозно...:(

Обаче сега тр. Сатрутн като е в съвпад с нат. Марс, подобни неща като че ли не са препоръчителни вобще.
После пък следва съвпада Сатурн-Сатурн... и положението съвсем пък няма да е розово...
А да чакам още няколко месеца  мисля, че е рисковано :ph34r:

Какво ще ме посъветвате?
Дали пък това не е гвоздея на моята Сатурнова революция?!?!
Нали Сатурн работи в-ху АЗ-а, което включва и здравето и външния му вид?!?! :ph34r:  :ph34r:  :(

Аз винаги съм подхождала отговорно към здравето си, но случая е такъв, че станах жертва на няколко различни лекарски препоръки и затова се е стигна до тук... :(
При опозицията на тр.марс с натален сатурн (6-ти и 12-ти домове) ми падна пломба на зъб.Май трябва да ходя на зъболекар докато не е много късно))

*

lin

Сатурн и здравето
« Отговор #13 -: Април 29, 2005, 08:50:06 am »
Ама много актуална тема се оказа тая със зъбите...  :D

Стискам палци на всички, на които предстои!

*

edna

• **
  • 541
Сатурн и здравето
« Отговор #14 -: Април 29, 2005, 09:31:29 am »
Цитат
Здрасти edna!

Значи дружно сме на зъболекар, а?! ;)  :D

Как върви съжителството ти с любимия ни Сатурн? ;)
Zdravei Lin :D
Radvam se da te chuia :))) Ami za sega niama jertvi :)) obache naistina parvoto mu preminavane prez Asc iavno ne e bilo tolkova silno, poneje tobgava niamah problemi s vencite ,,,makar da sam chela che kogato minava za parvi pat tva e nai silnata faza ...a pri men mai shte e 3-ia pat i posleden :)) nai-nakraia da mu se vidia kraia :)) A pri teb kak varviat neshtata..Az mnogo iskam Saturn da izleze ot 12dom tam mi desistva dosta zle :(( po dobre da e v 1dom na slancice malko sled dalgata sianka v 12dom :)) shte se hodi iavno na zabar niama kak , no predpolagam che tova e dobre za nas ...zdraveto predi vischko ;)

*

lin

Сатурн и здравето
« Отговор #15 -: Април 29, 2005, 10:23:50 am »
Здрасти edna!  :)

Добре звучиш!
Още малко ти остава и Сатурн ще прехвърли Asc-та ти  :)
Да, в 1-ви е по-добре - определено!

Как ти се отразява съвпада на тр. Юпитер с нат. Плутон в 4-ти?
А при теб също трябва да е включен тр.Уран. Нещо донесе ли ти той?
Питам, щото нали и аз ги имам тия аспекти сега...

По първия /тр. Юпитер с нат. Плутон в 4-ти/ по-скоро е май това, че се върнах да живея там където ми е мястото на този етап  ;)  :)

По втория /Урановските аспекти/ още не мога много добре да се ориентирам какво отражение ще има.
Засега се появиха някои близки мои приятели, останали по един или друг начин позабравени в миналото.
Това са ми много хубави приятелства, които няма да са част от ежедневието ми за в бъдеще, но пък се възобновиха и ще са съживени дългосрочно.
/всичкото това май си е пак по Сатурн... ама айде ;) /

А Уран нали ни е управител на 5-ти дом... а пък сега е в 9-ти - дома на пътуванията...
Как би го интерпретирала?

*

edna

• **
  • 541
Сатурн и здравето
« Отговор #16 -: Април 29, 2005, 12:34:18 pm »
Цитат
Здрасти edna!  :)

Добре звучиш!
Още малко ти остава и Сатурн ще прехвърли Asc-та ти  :)
Да, в 1-ви е по-добре - определено!

Как ти се отразява съвпада на тр. Юпитер с нат. Плутон в 4-ти?
А при теб също трябва да е включен тр.Уран. Нещо донесе ли ти той?
Питам, щото нали и аз ги имам тия аспекти сега...

По първия /тр. Юпитер с нат. Плутон в 4-ти/ по-скоро е май това, че се върнах да живея там където ми е мястото на този етап  ;)  :)

По втория /Урановските аспекти/ още не мога много добре да се ориентирам какво отражение ще има.
Засега се появиха някои близки мои приятели, останали по един или друг начин позабравени в миналото.
Това са ми много хубави приятелства, които няма да са част от ежедневието ми за в бъдеще, но пък се възобновиха и ще са съживени дългосрочно.
/всичкото това май си е пак по Сатурн... ама айде ;) /

А Уран нали ни е управител на 5-ти дом... а пък сега е в 9-ти - дома на пътуванията...
Как би го интерпретирала?
Zdravei lin :))

Za sega sam dobre naistina :)) i samo chakam saturn da mine Asc...znam, che tova shte me otpusne oshte poveceh toi e navarha :)) i skoro shte napusne 12dom, koito dosta me izmachi pochti 3 godini ..Iskam samo da kaja , che otkakto toi mina 12 dom ot parvia mig na tova neshto, az poluchih palen zastoui v  lubovnia jivot, a i niama kak nali mi e U7 i se na mira v 1dom...Dobre, che otkrih astrologiata ta da si obsiania, nikoi neshta inache sam sigurna, che shtiah da si pomislia kakvo li ne :))) V kraina smetka az sam sviknala da imam vrazki i to ne kratki i kakto Saturn mina 12dom palna tragedia....Sega prosto chakam tozi dalag i machen period da prikluchi :), a i kato e v 1 dom shte sam po-spokoina  :D  :D  :D

Na parvia savpad na Jupiter s Pluton zaminah v chujbina na gosti i za parvi pat presekoh Bg granicata ,,,ta tva si e sabitie za men  :D A sega nali e retro Jupiter predpolagam, che niama da e sashtoto shte vidim kakvo shte stane, kogato e retro...i posle kogato pak shte e direkten :) ?
Uran mi e oshte maten i mi e U8...ta ne sam go izsledvala koi znae kak, no mislia da go proucha :)pri teb kak e , imash li nikava analogia za sabitia pokrai nego  :D Inache bih intrepertirala Uran v 9dom taka :) moje da ima vnezapni patuvania smiana na nastroeniata,,, prominana na misleneto, na filosofiata za jivota :) pogled po-silen v badeshtite planove ...i estestveno vischko da e spontano, iznevidelica i da ne e traino :)
Inache  priatelstavata sa si naistina po Uran niama po priatelska planeta ot nego nali upravliava 11dom :) hubavi priateslstva traibva da se zavarzvat  :) stari/novi vse sa po nego :)

*

lin

Сатурн и здравето
« Отговор #17 -: Април 29, 2005, 01:14:13 pm »
хм... аз защо съм писала, че Уран ни управлява 5-ти?!?! :ph34r:  :)  (сигурно защото наталния ми е там)

днес хич ме няма!

но както правилно си отбелязалa - управлява 8-ми...
пък сега като е в 9-ти, много се надявам да се отрази като повече пътувания и приятни промени - като нов курс в живота да речем  :)

edna, ти нали имаше връзка?
Сатурн да не я прекрати?
« Последна редакция: Април 29, 2005, 01:17:22 pm от lin »

*

edna

• **
  • 541
Сатурн и здравето
« Отговор #18 -: Април 29, 2005, 01:27:03 pm »
Цитат
хм... аз защо съм писала, че Уран ни управлява 5-ти?!?! :ph34r:  :)  (сигурно защото наталния ми е там/

днес хич ме няма!

но както правилно си отбелязаля - управлява 8-ми...
пък сега като е в 9-ти, много се надявам да се отрази като повече пътувания и приятни промени - като нов курс в живота да речем  :)

edna, ти нали имаше връзка?
Сатурн да не я прекрати?
Hmmmmmmmmmmmmm :D oshte ia imam, no ne smeia da i se poradvam da ne bi Saturn da ia klacne i neia ...chakam da mine prez Asc i da ia otreje, ako ne togava posle, kogato napravi savpad s natalnia liatoto...ta sam v ochakvane na surprise ot takav rod  <_< makar hich da ne mi se iska, ama toi men ne me pita, prosto gi razpada i az nishto ne moga da napravia... :ph34r:  

*

lin

Сатурн и здравето
« Отговор #19 -: Април 29, 2005, 02:42:24 pm »
edna, спокоооо!!!!
Сатурн щеше да е прекратил връзката ти до сега според мен, ако не беше с нещо важна за теб.
Въпросът е с какво ти е важна.
На какво ще те научи?
И сигурно ще продължи... не се предавай!

Макар че и аз имам една полувръзка, която все повече не разбирам. Т.е. не разбирам аз какво правя в нея, тъй като не ми е съвсем по вкуса...
И си мисля точно такива неща като теб - че просто ще приключи.
Пък защо не АЗ да я приключа... :ph34r: