:57:
Vision, ти пък от къде разбра такива подробности от радикса на Жино? Да не си сънувала сън? Ей, голямо КГБ си...
( службите работят , в Русия съм, в Русия съм ). :86:
венера му е в рак, марс му е в риби..мълчанието от негова страна е знак за съгласие.. :blink:
само го виж как потъва в неизвестност от време на време и ще се убедиш и сама, че съм права.. :72:
близнаци с асц. дева познавам една жена, бивша колежка ми е..и при нея сатурн е в съвпад със слънцето..много сериозна изглежда, въобще не може да разчупи, а анй- страшно става, ако я питаш нещо и тръгне да ти обяснява..изравя някакви книги, носи ги в работата, търси инфо, прави едва ли не дисертация по въпроса, а аз съм я питала е така, да има някаква тема за разговор..но пък иначе много свестен човек..е, като всеки близнак обича да слуша клюки, 4 чифта уши отваря като има кой да и каже..но понякога съм влизала в такива спорове с нея, че ми е идело да я удуша

..точно заради този неин асц. дева, който може да те убие с последователност и аргументация- досадно до смърт, въпреки че самото инфо е интересно, но начина по който го поднася- всеки ден носи някакви нови неща, аз отдавна съм забравила за какво е ставало въпрос, тя не е спала да мисли и да търси..

аз не съм чак така, мисля, а може и само аз да си мисля така за себе си..другото е, че тя не можеше да се отпуска някак дори и на купони..седи си там, в ъгъла, с някакво сокче, слуша си мълчаливо и си тръгва рано..не че и е скучно, ама някак все едно е минала само да отчете присъствие, не си влага душата в нищо друго, освен в работата..може би и в семейството, това не го знам, защото не съм я виждала в тази светлина..познавам и една друга жена с асц дева и тя със слънце в близнаци, беше ми работодателка за малко, тя пък пълна противоположност /не им знам луните и на двете/, тази беше голяма досада- разпорежда се, контролира, следи, стисната, подробна, досадна, налагаща се..курвалъка яко я влечеше /с извинение/ и общо взето ми беше противна, едва я издъжах..други с асц. дева наживо не се сещам сега да познавам..аз си го харесвам за мен- дава ми практичност, без която кой знае дали щях да съм жива досега..като се замисля, май не бих си го сменила за друг, дори и да имаше как.. :blink: