Здравей Гост

ASC Deva

• 72 Отговора
  • 12085 Прегледи
*

katrin_ls

ASC Deva
« -: Октомври 24, 2010, 03:50:21 am »
Е може ли и ние да нямаме тема... Аз, Синухе, Вижън, Деметра, Стреличка, Хони, иии други ( нека си кажат кои са).
Какви сме ние, хубави, лоши ( добрите и лошите страни на АС Дева) ...
Можете да ни одумвате, да ни обичате, да ни мразите, носим на слухове и на бой и на всичко.. ;D   :P

Поздрав за всички с АSC Deva

http://www.vbox7.com/play:0c18b3b6?ref=nf
« Последна редакция: Октомври 26, 2010, 04:31:56 am от aiia »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ASC DEVA
« Отговор #1 -: Октомври 24, 2010, 03:56:03 am »
Е може ли и ние да нямаме тема... Аз, Синухе, Вижън иии други ( нека си кажат кои са).
Какви сме ние, хубави, лоши ( добрите и лошите страни на АС Дева) ...
Можете да ни одумвате, да ни обичате, да ни мразите, носим на слухове и на бой и на всичко.. ;D   :P

Не носите , ще Ви се! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

Re:ASC DEVA
« Отговор #2 -: Октомври 24, 2010, 03:57:39 am »
тея големи букви хич не кореспондират с Девишкия асцендент  :P

ще ви се да сте важни  :P

*

Vision

• 3523
Re:ASC Deva
« Отговор #3 -: Октомври 24, 2010, 04:18:51 am »
Е може ли и ние да нямаме тема... Аз, Синухе, Вижън иии други ( нека си кажат кои са).

и Жином е с асц. дева се оказа..но той пък потъна някъде, въпреки че тр. венера и марс му правят тригони с наталните такива..или точно заради това- сигурно го е ударил на любов и безразборен секс.. :88:

само да не го е отвлякла някоя тигрица, че си ни е добър админа.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Феникс

« Отговор #4 -: Октомври 24, 2010, 04:22:16 am »
prekaleno wisoko samomnenie,ne premereno i dostolepno kato pri lawa,ne i zizneradostno i 6irokorazmahno kato streleca,ne i hladno i pokrito kato pri koziroga,ne i elegantno kato pri weznite,...edno samo4uwstwie neznaino ot kyde do6lo ;D no s merak da se nalozi na wsiaka cena :P obi4at da obra6tat wnimanieto na okolnite warhu sebe si po edin leeeko dosaden na4in
i egoizam w golemi dozi-no towa e za dwoino pod4ertanata dewa-imam takiwa 3 okolo sebe si
p.s.prisastwa6tite niamat prinos za formirane na mnenieto mi,daze za nekoi ot izbroenite hi4 ne mi se wrazwa gorenapisanoto :mellow:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #5 -: Октомври 24, 2010, 04:26:16 am »
сигурно го е ударил на любов и безразборен секс.. :88:

Тия две понятия малко си противоречат.  ;D

*

Феникс

« Отговор #6 -: Октомври 24, 2010, 04:35:51 am »
Цитат
Девата като готви супа топчета, има да търсиш топчета  в паницата...

;D ;D ;D ;D abe vie wc polzvate li ili i tam ni6to ne puskate ;D ;D ;D
eh Aiia razsmq me ot sarce
ne 4e ne te razbiram-devata mi e okolo asc ;D :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #7 -: Октомври 24, 2010, 04:39:00 am »
:57:
Vision, ти пък от къде разбра такива подробности от радикса на Жино? Да не си сънувала сън? Ей, голямо КГБ си...  ;D ( службите работят , в Русия съм, в Русия съм ).  :86:

венера му е в рак, марс му е в риби..мълчанието от негова страна е знак за съгласие.. :blink:
само го виж как потъва в неизвестност от време на време и ще се убедиш и сама, че съм права.. :72:

близнаци с асц. дева познавам една жена, бивша колежка ми е..и при нея сатурн е в съвпад със слънцето..много сериозна изглежда, въобще не може да разчупи, а анй- страшно става, ако я питаш нещо и тръгне да ти обяснява..изравя някакви книги, носи ги в работата, търси инфо, прави едва ли не дисертация по въпроса, а аз съм я питала е така, да има някаква тема за разговор..но пък иначе много свестен човек..е, като всеки близнак обича да слуша клюки, 4 чифта уши отваря като има кой да и каже..но понякога съм влизала в такива спорове с нея, че ми е идело да я удуша  ;D..точно заради този неин асц. дева, който може да те убие с последователност и аргументация- досадно до смърт, въпреки че самото инфо е интересно, но начина по който го поднася- всеки ден носи някакви нови неща, аз отдавна съм забравила за какво е ставало въпрос, тя не е спала да мисли и да търси..  ;D аз не съм чак така, мисля, а може и само аз да си мисля така за себе си..другото е, че тя не можеше да се отпуска някак дори и на купони..седи си там, в ъгъла, с някакво сокче, слуша си мълчаливо и си тръгва рано..не че и е скучно, ама някак все едно е минала само да отчете присъствие, не си влага душата в нищо друго, освен в работата..може би и в семейството, това не го знам, защото не съм я виждала в тази светлина..познавам и една друга жена с асц дева и тя със слънце в близнаци, беше ми работодателка за малко, тя пък пълна противоположност /не им знам луните и на двете/, тази беше голяма досада- разпорежда се, контролира, следи, стисната, подробна, досадна, налагаща се..курвалъка яко я влечеше /с извинение/ и общо взето ми беше противна, едва я издъжах..други с асц. дева наживо не се сещам сега да познавам..аз си го харесвам за мен- дава ми практичност, без която кой знае дали щях да съм жива досега..като се замисля, май не бих си го сменила за друг, дори и да имаше как.. :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #8 -: Октомври 24, 2010, 04:43:23 am »
сигурно го е ударил на любов и безразборен секс.. :88:

Тия две понятия малко си противоречат.  ;D

само на любов тогава, за предпочитане е .. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Октомври 24, 2010, 04:54:18 am »
Ще бъда многословна..., но утре!
Ще ви разкрия едни специални тайни за този АСЦ...., Сериозни са и не ми е до тях сега..... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #10 -: Октомври 24, 2010, 05:00:18 am »
Аз не знам що ама Девите ни са ми много по вкуса,що така?!Макар че за асц. Дева не знам,но за слънчевите знаци Дева ни се водя ни се карам,а пък имам Луна в Дева  :-\

*

Vision

• 3523
« Отговор #11 -: Октомври 24, 2010, 05:01:09 am »
Е Vision, ти сложни комбинации изкара на мегдана - АС Дева със Слънце в Близнаци, ти направо изби рибата- то ще е водопад от думи, тия няма да те оставят на мира докато не си кажат тирадата... особено ако Меркурий е в твърд аспект с Марс, а ако е от Плутон аспектиран, нямам думи там, трудно ми е да го опиша  :-\  А иначе знаем, че от мухата правят слон. Девата е ДРЕБНАВА, да не забравяме. Ти подхвърляш нещо, ей така, а тя ще напише дисертация по въпроса, за да ти покаже колко е умна, образована и начетена...

Ако един огнен знак те обори с юмруци, то Девата ще го направи с аргументация ( колко е права е отделен въпрос). Битката ще е словесна с Девата... :-[

само за тези двете жени се сетих с асц. дева, които да познавам на живо става въпрос..и двете са близнаци, какво да направя..двоен меркурий..но няма водопад от думи, даже се усеща някаква скованост, от тях съм забелязала това, че близнака е комплексар на тема интелект..може да е умен, но никога не е уверен в това и се шашка от всичко..може да е сигурен в нещо, но само да го погледнеш въпросително и се смачква от съмнения да не се е изложил..което е жалко, защото други ще ти вкарат пълни шашми с такъв уверен тон, че може и да не се усъмниш- стрелеца например..затова близнака така се пали да доказва, той доказва първо на себе си..а асц. дева го прави много последователен, което е хубаво, защото в добрия случай си спокоен, че имаш стабилен човек насреща..е, в лошия, ако те е взел на мушка, ясно.. :-[
иначе асцендента все пак не е същността на човека..като се премине през него може да се мисли за реално познаване..

« Отговор #12 -: Октомври 24, 2010, 05:07:59 am »
Аз не знам що ама Девите ни са ми много по вкуса,що така?!Макар че за асц. Дева не знам,но за слънчевите знаци Дева ни се водя ни се карам,а пък имам Луна в Дева  :-\

По подразбиране Стрелци и Деви не се любят. Слънцата са в квадрат, има напрежение между тях. Вас ви управлява Юпитер, а ние не си падаме по разширенията и експанзията.  ;D Гледаме да сме кротки, а вашия огИн ни идва в повече. Нашите анализи и мърморения на вас не ви се нравят и така, не можем да мелим брашно под един покрив. Като два остри камъка са. Аз никога не съм имала мъж Стрелец в моя живот, не знам какво е, идея нямам... иии не искам да знам...  ;D

Същото се отнася и за отношенията между  Дева и  Близнаци. Пак са в квадрат. Там става двойно говорене и пак ефекта е поразителен.. бой на негри  ;D

Мда,не се долюбваме,има някакъв сблъсък,нещо не върви....аз по принцип избягвам Деви,иначе вкъщи си имам един екземпляр асц. Дева,но понеже е Овне и затова се разбираме добре май  :rolleyes:

« Отговор #13 -: Октомври 24, 2010, 05:13:39 am »
Може да съм споменавала вече, имам 2 братовчедки Стрелкини. Кака съм им. Обичам ги много, като сестри са ми, всичко им давам и предоставям. Но повече от 2 дена не мога да живея с тях. Почвам да си скубя косата.  :-X

Хаха  ;D ами възможно е,аз сега като се замисля Деви приятелки не съм имала,всъщност имам една в момента,на 9ти септември е родена,трябва да я питам знае ли си часа на раждане,че не разбирам,ако не е нещо огнено на ац-то как се разбираме  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Октомври 24, 2010, 05:15:56 am »
Аз не знам що ама Девите ни са ми много по вкуса,що така?!Макар че за асц. Дева не знам,но за слънчевите знаци Дева ни се водя ни се карам,а пък имам Луна в Дева  :-\

По подразбиране Стрелци и Деви не се любят. Слънцата са в квадрат, има напрежение между тях. Вас ви управлява Юпитер, а ние не си падаме по разширенията и експанзията.  ;D Гледаме да сме кротки, а вашия огИн ни идва в повече. Нашите анализи и мърморения на вас не ви се нравят и така, не можем да мелим брашно под един покрив. Като два остри камъка са. Аз никога не съм имала мъж Стрелец в моя живот, не знам какво е, идея нямам... иии не искам да знам...  ;D

Същото се отнася и за отношенията между  Дева и  Близнаци. Пак са в квадрат. Там става двойно говорене и пак ефекта е поразителен.. бой на негри  ;D

Напрежението създава светлина! ;) :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #15 -: Октомври 24, 2010, 05:48:39 am »
Тук е по-добре да замълча. ;)
И АЦ - Дева, и слънце - Дева, са твърде различни от мен и моето светоусещане!

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Октомври 24, 2010, 05:51:30 am »
Хубаво, светлина, ама няма консенсус, нито обединение. Никога не могат да постигнат съгласие. Пълно разминаване в идеи, проекти и замисъл, като цяло.  Аз лично за себе си, съм вдигнала ръце. Нямам никакво желание да споря с нито един зодиакален знак. Всеки да си живее в неговия филм. Коя съм аз да развалям  рахатлъка на който и да е...  ;D  Ако съм лично засегната, ще се защитя. Ако не схванат идеята ми, и не ме разберат, може да повторя и да бъда по-многословна. Ако пак не разберат, ами здраве и щастие им желая!!!  :lol:

Кому е нужно това?! :rolleyes:
Светлина , тя е събрала всичко...от- до! И свети!
Запомни го от мен: Квадратура = Светлина!!!! :kissd:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #17 -: Октомври 24, 2010, 05:51:56 am »
И майка ми и баща ми са зодия дева с асцендент дева! Ужас!!! Но са ме възпитали много добре и са ме научили да бъда като тях, то иначе не може да се живее с тях, ако не правя нещата перфектно :)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #18 -: Октомври 24, 2010, 06:02:04 am »
Най-много ме дразни тяхната дребнавост и пестеливост, аналитичността също.
За жалост познавам доста хора с акцент Дева, начело с майка ми.
Повярвайте ми, изобщо не е лесно да си в тяхното обкръжение.
Мен лично ме карат да стоя на тръни, да се питам - наред ли е всичко по мен, дали се държа достатъчно благоразумно и т.н.
Аз коренна тяхна противоположност - обичам да харча, гледам отгоре на нещата и не обичам да съм много разумна! ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #19 -: Октомври 24, 2010, 07:02:58 am »
Девата определено ще те призове да си наметнеш нещичко, вместо да пускаш печката.
Девата няма да ти даде 20 лв за такси, ще те накара да повървиш в минус 10 градуса...
Девата като готви супа топчета, има да търсиш топчета  в паницата...

Моляяяя..., изкуствено да ми причинява някой такова нещо?! Всички печки, климатици, камини моментално ще бъдат запалени и включени, в момента, в който го чуя това. Как па да не вървя в минус 10 не за нещо друго, а от икономии за два лева...Относно супата, мога  да я заменя с някоя пържолка на скара да речем, няма да я болка за умиране ако я пренебрегна... ;D