Здравей Гост

ASC Deva

• 72 Отговора
  • 12081 Прегледи
Re:ASC Deva
« Отговор #20 -: Октомври 24, 2010, 07:31:48 am »
Имам 3 лични познати с АС Дева - страхотни хора с ясно подредени цели, взискателни, верни, далеч от фалша и лицемерието. Анализират абсолютно всичко което им се случва, не се оставят по течението. Изискванията им към всичко са прекалено високи и често се разочароват. Винаги бързат за някъде. Дразни ме пестеливостта им (почти винаги казват, че нямат излишни пари, което изобщо не е така ;D), понякога са доста егоистични и рязки, обичат да отстояват позицията си и не отстъпват лесно... :blink:

« Отговор #21 -: Октомври 24, 2010, 03:42:25 pm »
Тук е по-добре да замълча. ;)
И АЦ - Дева, и слънце - Дева, са твърде различни от мен и моето светоусещане!

Не бе, кажи си...  :57: казахме, че носим на критика... 

Аз лично с Лъвовете не се любя много много, но пак зависи. Напоследък съм наобиколена от такива, дори съм хвърлила очо на едно Лъвче. ( майтап няма  ;D) ама ако ме разберат, ще ям бой.  ;D  Харесвам великодушието им, гордостта и премерения тон, благородството не на последно място.

не ги обичаш ,защото Слънцето им попада в 12- тайните врагове, при мен първата декада от Лъв ми е в 11 - приятели, със втора и трета внимавам

И аз съм Асц.Дева, но е важен и Мерка в кой знак е ;)
моят е в Козирог, ако някой иска дисекция за себе си в чист вид без упойка ще ми бъде приятел, ако ли не прав му път
Слънце Стрелец каре Асц.Дева - много ми хареса Марайка- напрежението ражда движение,ток, светлина, обичам ясните неща
а Стрелеца е добре за Девата, спасява я от дребнавост и стиснатост .... ;) ;D дава й поглед отгоре,и в перспектива,
не застинала конкретика ,а бъдещето зад хоризонта , анализа превръща в синтез
детайлността в мащабност, картината е цялостна , като пъзел, Девата вижда всичко само върху един елемент от него,
Стрелеца вижда целият пъзел сглобен и реален... ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #22 -: Октомври 24, 2010, 05:32:25 pm »
И са страшни чистници. Като ям фафла в моята стая и ме видят.. горко ми :) Трябва да ям само в трапезарията на масата хах, всичко си има ред :)) Много са забавни като имат рожден ден, леле :ДД Обличат се празнично купуват си торта, даже и свещички, редят салфетки, а сме си само ние семейството. И винаги много искат да вечеряме заедно, като семейство :Д Майка ми е по-критична, а баща ми е като дете, при него всичко е свързано с пари, всички сметки изчислява и само инвестира в дома, семейството и колата :Д Забелязала съм някои деви, че са големи клюкари. Иначе стават за приятели, добродушни са, трудолюбиви и умни :)) ЕЕЕ сега се сетих, че и на брат ми асцендента е Дева, но той е по-различен :)
И някои деви много се правят на моралисти. Обичат да работят в колектив, което ме дразни, искат някой да им помага, има някаква мудност у тях, нищо, че са сръчни :))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Октомври 24, 2010, 05:51:02 pm »
Добър ден на всички Деви! ;D

За АСЦ -Дева не е много трудно да се пише , защото всичко е предсказуемо , изчислено до милимунда, анализирано в детайли , до най-малките подробности.... :blink:
Като визия ми прави впечатление , че са доста слаби , имат добри пропорции и изглеждат  добре....Никога не можеш да дадеш на този АСЦ- реалните години...., макар , че на пръв поглед изглеждат доста резервирани и проучващи....
Суетни  са , трудно се печели приятелството им , защото това е знака , който умее да анализира по най- умелия начин всичко.....
Променливи в общуването си с околните и обикновено реагират според обекта  - могат да бъдат както много галантни и приветливи, както  и доста  хапливи и мега  критични.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #24 -: Октомври 24, 2010, 05:56:48 pm »
Марая, за пореден път си изключително права, не се бях замислила, но наистина е така!!!!!! На нито една дева няма да мога да отгатна годините! Младолики са, сякаш не порастват и кожата им е някаква еластична :))) Обичат да се поддържат и винаги са спретнати :)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Октомври 24, 2010, 06:14:21 pm »
Марая, за пореден път си изключително права, не се бях замислила, но наистина е така!!!!!! На нито една дева няма да мога да отгатна годините! Младолики са, сякаш не порастват и кожата им е някаква еластична :))) Обичат да се поддържат и винаги са спретнати :)))

Управител е Меркурии! ;)
По принцип тези хора винаги се съмняват в другите. Считат своите възгледи , както и преценки за най-точните и верни.
Много измамно е онова което излъчват на първо време-уравновесени и спокойни ;D , далеч не е така. Мисля , че винаги са в някаква перманентна тревога , винаги имат неотложни проблеми за решаване....страха не липсва при тях.
СТРАХ ОТ ПРОВАЛ , ЗАЩОТО ТЕ СА ПЕРФЕКЦИОНИСТИ ,имат огромното желание да са вещи във всичко. Много пестеливи , на моменти стиснати. Съзнателни с желание да бъдат полезни на хората , да доставят щастие на другите , но в ограничен кръг /няколко приятели и семейството/.
Склонност към издребняване , любознателността характерна за тях , понякога се превръща в прекалено вманиачаване.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #26 -: Октомври 25, 2010, 01:56:46 am »
и аз съм при вас момичета! :blink: Всичо ,което прочетох от вас за асц Дева  важи в пълна сила и за мен- младоликост,трудни за търпене-вечно преценяващи и анализиращи всичко и всички, пинтии,измамно Iво впечатление - наистина си е така.Но пък в професията сме едни от първите!/само да вметна,че имам слънце и луна в овен /8д , асц Дева  и МЦ-блз , меркурий ми е в 9дом/Много ме раздвоява всичко това и на моменти не знам как да реагирам-с мисъл или с действие/но в такива случаи в крайна сметка ...мисля :rolleyes: до главоболие/...Обичам естествените неща-материи,поведение в общуването,начин на живот...Спокойна съм ,когато човекът до мен е спокоен/това не знам ,дали е по асц,обаче :P/
Успешна седмица на всички Меркурианки  :blink:! Супер сме си! Я,кви сме Убавици  :rolf:
« Последна редакция: Октомври 25, 2010, 02:28:39 am от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #27 -: Октомври 25, 2010, 01:14:48 pm »
( ;D Жалко, че майсторите ми не пишат във форума. Да видите как ще се оплачат от мен.  ;D

що какво са ти причинили :rolleyes:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #28 -: Октомври 25, 2010, 03:05:09 pm »
Моляяяя..., изкуствено да ми причинява някой такова нещо?! Всички печки, климатици, камини моментално ще бъдат запалени и включени, в момента, в който го чуя това. Как па да не вървя в минус 10 не за нещо друго, а от икономии за два лева...Относно супата, мога  да я заменя с някоя пържолка на скара да речем, няма да я болка за умиране ако я пренебрегна... ;D

Мдааа, принципно Юпитеровите и Венерини чеда демонстрират най-яростна и категорична съпротива спрямо Меркурианците. Чудила съм се що точно в знаците на Меркурий "благодетелите" са поразени. Би трябвало да са по-сговорчиви един към друг, особено Юпитер и Меркурий, хайде на Венера е ясно, що не й е хубаво да е "дева".
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Kaya

• 2893
« Отговор #29 -: Октомври 25, 2010, 03:57:09 pm »
Моляяяя..., изкуствено да ми причинява някой такова нещо?! Всички печки, климатици, камини моментално ще бъдат запалени и включени, в момента, в който го чуя това. Как па да не вървя в минус 10 не за нещо друго, а от икономии за два лева...Относно супата, мога  да я заменя с някоя пържолка на скара да речем, няма да я болка за умиране ако я пренебрегна... ;D

Мдааа, принципно Юпитеровите и Венерини чеда демонстрират най-яростна и категорична съпротива спрямо Меркурианците. Чудила съм се що точно в знаците на Меркурий "благодетелите" са поразени. Би трябвало да са по-сговорчиви един към друг, особено Юпитер и Меркурий, хайде на Венера е ясно, що не й е хубаво да е "дева".

тук трябва да наредим и пунктуалните водолеиииии

що се отнася до венера при мерк   не мисля, че е  нейните падения и заточения за нещо кофти (освен за преживяванията на самия притежател)
ще кажа от 1 ръка- къпя се ;D, но други добродетели няма (освен ако не броим мъжете дрешките, работите им ги е подреждал робокоп ;D)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #30 -: Октомври 25, 2010, 06:19:25 pm »
Ая и Марая са много прави  ;D направо нямам забележки.
И аз съм израснала само с деви около мен - било Слънце, било АЦ, а баща ми е и двете. Всичко може да прави "защо да е евтино, като може и без пари", като брашнян чувал са с майка - винаги ще пуснат, колкото и да го тупаш  ;D Зимата работи климатика, но трябва и да сме облечени дебело, какво е това по къс ръкав вкъщи? елечето и това е. Откакто живея отделно направо се родих.
Иначе - умерени във всичко - от емоции, до храна. Най ме е убивало обаче пестенето - баба си има една приказка "аз не съм стисната, аз съм пестелива". Мен ако питат - скръндзи страхотни!  ;D ;D ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #31 -: Октомври 25, 2010, 06:52:03 pm »
Е Vision, ти сложни комбинации изкара на мегдана - АС Дева със Слънце в Близнаци, ти направо изби рибата- то ще е водопад от думи, тия няма да те оставят на мира докато не си кажат тирадата... особено ако Меркурий е в твърд аспект с Марс, а ако е от Плутон аспектиран, нямам думи там, трудно ми е да го опиша  :-\  А иначе знаем, че от мухата правят слон. Девата е ДРЕБНАВА, да не забравяме. Ти подхвърляш нещо, ей така, а тя ще напише дисертация по въпроса, за да ти покаже колко е умна, образована и начетена...

Ако един огнен знак те обори с юмруци, то Девата ще го направи с аргументация ( колко е права е отделен въпрос). Битката ще е словесна с Девата... :-[

само за тези двете жени се сетих с асц. дева, които да познавам на живо става въпрос..и двете са близнаци, какво да направя..двоен меркурий..но няма водопад от думи, даже се усеща някаква скованост, от тях съм забелязала това, че близнака е комплексар на тема интелект..може да е умен, но никога не е уверен в това и се шашка от всичко..може да е сигурен в нещо, но само да го погледнеш въпросително и се смачква от съмнения да не се е изложил..което е жалко, защото други ще ти вкарат пълни шашми с такъв уверен тон, че може и да не се усъмниш- стрелеца например..затова близнака така се пали да доказва, той доказва първо на себе си..а асц. дева го прави много последователен, което е хубаво, защото в добрия случай си спокоен, че имаш стабилен човек насреща..е, в лошия, ако те е взел на мушка, ясно.. :-[
иначе асцендента все пак не е същността на човека..като се премине през него може да се мисли за реално познаване..
    Бройте ме и мен.От визитката ми се вижда ,че съм АС Дева със Слънце в Близнаци ,което е от една страна в съвпад с Мерка в Близнаци от другата е в съвпад със Сатурна.От всичко,което е написано като че ли Вижън най-добре ме е описала като тип.Не съм от най-приказливите  и ....да комплексирана съм на тема интелект.
 А иначе не съм  стисната ,но не мога да кажа ,че съм и разсипник .Даже при други финансови положения, за приятелите и за близките си бих давала много.Но като цяло гледам в това отношение да се движа в златната среда.Да практична съм ,което си е добре за Близнак,защото в чистата си форма Близнаците са неблагонадеждни . .Аз даже съм прекалено сериозна понякога,което си обяснявам с влиянието на Сатурн.Това което не харесвам в този Асцендент е липсата на амбиция(разбира се ако няма акцентиран огън например)и мърморенето :blink:
 но пък може да им се признае,че са добри и послушни изпълнители.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Vision

• 3523
« Отговор #32 -: Октомври 26, 2010, 01:00:20 am »

Бройте ме и мен.От визитката ми се вижда ,че съм АС Дева със Слънце в Близнаци ,което е от една страна в съвпад с Мерка в Близнаци от другата е в съвпад със Сатурна.От всичко,което е написано като че ли Вижън най-добре ме е описала като тип.Не съм от най-приказливите  и ....да комплексирана съм на тема интелект.
 А иначе не съм  стисната ,но не мога да кажа ,че съм и разсипник .Даже при други финансови положения, за приятелите и за близките си бих давала много.Но като цяло гледам в това отношение да се движа в златната среда.Да практична съм ,което си е добре за Близнак,защото в чистата си форма Близнаците са неблагонадеждни . .Аз даже съм прекалено сериозна понякога,което си обяснявам с влиянието на Сатурн.Това което не харесвам в този Асцендент е липсата на амбиция(разбира се ако няма акцентиран огън например)и мърморенето :blink:
 но пък може да им се признае,че са добри и послушни изпълнители.

би ми било много интересно да ви видя синастрията с Жином.. ;D
иначе тези двете жени- близнаци с асц. дева са различни като водата и олиото..различни нива на развитие..тази, която ми беше колежка я харесвах като човек, но никога не се появи момент, в който да се получи някакво сближаване като хора, не само с мен- с никого..а работих 6 години в едно помещение заедно с нея и с още няколко жени..иначе се интересуваше от най- различни области на духовното и знаех, че където и да я бутна, имаше информация..беше и масажист с дарба, обаче имаше и много сила, или аз съм кекава, но няколко пъти ме е мачкала и после имах дни наред мускулна треска..а така си падам по масажите- умирам направо.. :-[
взаимно и без никаква лична изгода сме си правили много големи услуги с размяна на скъпоструващи лекарства, защото и нейният мъж беше с подобно заболяване на моя, тя даже намери сама някаква фондация в друга страна, която ни изпрати безплатно едни за хиляди левове иначе, много беше оправна, възхищавах и се за много неща, освен за социалната интелигентност- не и се отдаваше това..
а другата..не искам да я описвам, че не ми се изговарят такива грозни думи..такава разлика между двете..имаше и общо- и другата беше много оправна, но чрез използвачество, смукач от класа..

относно интелекта- много знаете, но някак не можете да го поднесете ли, не знам точно как да го определя..все слушате и наблюдавате и няма себеизразяване, а отсрещния опознава от думите предимно, по- малко от делата..затова се получва, че впечатленията от вас са някак бледи, това, което остава в хората след време като спомен..отделно че това с възприемането на собственият интелект, ако въобще може да се нарече комплекс -е и вашата слабост, мястото, където ви хващат не толкова умните и знаещи и връзват поводите..
иначе и аз не съм амбициозна и не искам да съм, така че няма как и да стана..не съм и в другата крайност- просто съм съзерцателен тип, който не иска да поема прекалено голяма отговорност, а само да го оставят да си живее тихо и мирно..

И друго. Не че съм с АС Дева, не се изтъквам изобщо  ;D, напротив - но ние сме маняци на тема здравословно хранене. Също така много внимание обръщаме на подредбата на масата, прибор, нож, вилица, салфетка и всички екстри. Съдовете за хранене също са внимателно подбрани. Едноцветни при всички случаи - светли нюанси. Храним се изключително чисто. Троха няма по покривката. На пода още по-малко. Боравим с нож и вилица винаги ( никога не отхапваме и не гризем и не пием от бутилка).  Хапките са малки и дъвчим внимателно и бавно. Не топим! Ауууу като видя някой да топи и всичко ми се обръща!

това не ти е от асц., сигурно ти е от слънцето в дева, защото аз не съм така, не че съм мърлява, но не си развалям рахатлъка заради това, че има трохи, или не са еднакви чиниите, голям праз, важно е настроението, енергията с другите хора, да е вкусно, да е весело..но аз съм си хулиганка де, пия и бирата от бутилка, отхапвам, гриза, топя и въобще влагам много страст в тази дейност, стига да ми е гот и да съм с хора, които обичам или поне харесвам, в противен случай и аз съм дърво.. ;D ;D ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #33 -: Октомври 26, 2010, 02:28:26 am »
Значи, на мен сестра ми е Близнак с Асц. Дева, бившото ми гадже е с асц.Дева и сегашния ми мъж - също. Мен най ме дразни при тези хора мърморенето или мълчаливото неодобрение. Те все са недоволни за нещо - в по-голяма или по-малка степен. Ако сте си по-чужди с човека с асц. Дева, няма да си позволи да е критичен. Но ако сте му в къщата - няма идеален и спокоен ден. С тези хора се живее трудно. В крайна сметка те не ви харсват, така както не харесват и никого, вероятно - в крайна сметка и себе си. Тва да си роден да не бъдеш спокоен и щастлив, не е лесна орисия - първо за тях, после евентуално и за други.
П.П. Май по-горе видях нещо за пунктуални Водолеи?   :unsure: Не съществува такова животно.

« Отговор #34 -: Октомври 26, 2010, 03:08:58 am »

И друго. Не че съм с АС Дева, не се изтъквам изобщо  ;D, напротив - но ние сме маняци на тема здравословно хранене. Също така много внимание обръщаме на подредбата на масата, прибор, нож, вилица, салфетка и всички екстри. Съдовете за хранене също са внимателно подбрани. Едноцветни при всички случаи - светли нюанси. Храним се изключително чисто. Троха няма по покривката. На пода още по-малко. Боравим с нож и вилица винаги ( никога не отхапваме и не гризем и не пием от бутилка).  Хапките са малки и дъвчим внимателно и бавно. Не топим! Ауууу като видя някой да топи и всичко ми се обръща!

това не ти е от асц., сигурно ти е от слънцето в дева, защото аз не съм така, не че съм мърлява, но не си развалям рахатлъка заради това, че има трохи, или не са еднакви чиниите, голям праз, важно е настроението, енергията с другите хора, да е вкусно, да е весело..но аз съм си хулиганка де, пия и бирата от бутилка, отхапвам, гриза, топя и въобще влагам много страст в тази дейност, стига да ми е гот и да съм с хора, които обичам или поне харесвам, в противен случай и аз съм дърво.. ;D ;D ;D

подкрепям Вижън, въобще не съм маняк на тема здравословно хранене, трохи, топене със залчета,подредба масата, явно огнените ни Слънца в Лъв и Стрелец не са педанти и не си губят времето с дребни детайли,неам нерви за това, бързам, върша по няколко неща в движение, ям бързичко,ако ми е сладко ще си топя , и на одеалце на пикник ще ям,важното е да се насладя на всичко,а тя насладата идва когато не ти се налага да се съобразяваш с етикети и условности,не девешкото, а дивашкото по ме кефи и е по истинско  и  отпускащо , и густо...:mellow:

а по повод майсторите,  една баба  гледа гипсаджии как работят и мрънка: "Абе вие май не сте много майстори" един от тях се обръща и казва:Няма да се плашиш бабе, утре ще дойдеме повече... :mellow:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #35 -: Октомври 26, 2010, 03:33:11 am »
С това, което сте написали за Девите, направо ми идва да избягам с двеста от тях. Въбще не обичам "играчи" на дребно, стиснати хора и педанти. Падам си по по-широко-скроените хора и силно съм привлечена от тях. Обичам лукса и няма в никакъв случай да тръгна с влак, ако мога да си позволя самолет.Интересно, при условие, че имам цял стелиум в Телец, би трябало да ме допълват. :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #36 -: Октомври 26, 2010, 03:36:36 am »
Няма нищо чудно, Телците обичат удобствата.  ;) Не просто за идеята да се хвърлят пари, а за конкретни неща, които могат да улеснят живота или да го направят по-приятен.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Октомври 26, 2010, 03:38:15 am »
С това, което сте написали за Девите, направо ми идва да избягам с двеста от тях. Въбще не обичам "играчи" на дребно, стиснати хора и педанти. Падам си по по-широко-скроените хора и силно съм привлечена от тях. Обичам лукса и няма в никакъв случай да тръгна с влак, ако мога да си позволя самолет.Интересно, при условие, че имам цял стелиум в Телец, би трябало да ме допълват. :rolleyes:

След това нямам какво да добавя! :kissd: :rolf: :clap: :clap:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #38 -: Октомври 26, 2010, 03:46:26 am »
Ех, няма една Дева сред вас, май съм единствена и ще трябва да се защитавам сама...  ;D

Бих пробвала като изброя само хубавите ви качества, нали трябва да има равновесие, няма сама все, я.  ;D 10 дом ми е в Дева и ако си ми колега, гледай какво те правя, тормоз до дупка за най-малкия детайл. Такива неща виждам /но това не е Девешко само/, че дето и най-дребнавия няма да види, ако трябва да коригирам или да търся идеалния вариант, ще ти строша нервите.
Чакай май щях хубави качества да изброявам...ама че работа.  :P Всъщност, ако трябва да съм честна и сериозна по-добре една Дева да имаш за колега, отколкото някой друг, освен, ако не е Телец или Козирог примерно или нещо в картата, което да го заземява и да е сериозен тип. Моите предпочитания са към тях, защото може да се разчита, организирани са и делови, няма лиготии, няма размотаване, няма наполовина свършена работа.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #39 -: Октомври 26, 2010, 03:47:13 am »
Няма нищо чудно, Телците обичат удобствата.  ;) Не просто за идеята да се хвърлят пари, а за конкретни неща, които могат да улеснят живота или да го направят по-приятен.

Именно. Ама защо ли Девите винаги имаме пари?  ;D

Един умен човек беше казал, че за да имаш пари трябва да харчиш. Ако цената, която плащам е да стоя на студено, да пестя от храна и да се задоволявам с посредствени работи-мерси. Такъв живот не ми трябва! Според мен човек трябва така да съчетава нещата, че да живее и да се чувства добре. Това ти го казва един човек с Лъв във втори дом. ;)Или най-доброто или нищо... ;D