Бройте ме и мен.От визитката ми се вижда ,че съм АС Дева със Слънце в Близнаци ,което е от една страна в съвпад с Мерка в Близнаци от другата е в съвпад със Сатурна.От всичко,което е написано като че ли Вижън най-добре ме е описала като тип.Не съм от най-приказливите и ....да комплексирана съм на тема интелект.
А иначе не съм стисната ,но не мога да кажа ,че съм и разсипник .Даже при други финансови положения, за приятелите и за близките си бих давала много.Но като цяло гледам в това отношение да се движа в златната среда.Да практична съм ,което си е добре за Близнак,защото в чистата си форма Близнаците са неблагонадеждни . .Аз даже съм прекалено сериозна понякога,което си обяснявам с влиянието на Сатурн.Това което не харесвам в този Асцендент е липсата на амбиция(разбира се ако няма акцентиран огън например)и мърморенето :blink:
но пък може да им се признае,че са добри и послушни изпълнители.
би ми било много интересно да ви видя синастрията с Жином..

иначе тези двете жени- близнаци с асц. дева са различни като водата и олиото..различни нива на развитие..тази, която ми беше колежка я харесвах като човек, но никога не се появи момент, в който да се получи някакво сближаване като хора, не само с мен- с никого..а работих 6 години в едно помещение заедно с нея и с още няколко жени..иначе се интересуваше от най- различни области на духовното и знаех, че където и да я бутна, имаше информация..беше и масажист с дарба, обаче имаше и много сила, или аз съм кекава, но няколко пъти ме е мачкала и после имах дни наред мускулна треска..а така си падам по масажите- умирам направо..
взаимно и без никаква лична изгода сме си правили много големи услуги с размяна на скъпоструващи лекарства, защото и нейният мъж беше с подобно заболяване на моя, тя даже намери сама някаква фондация в друга страна, която ни изпрати безплатно едни за хиляди левове иначе, много беше оправна, възхищавах и се за много неща, освен за социалната интелигентност- не и се отдаваше това..
а другата..не искам да я описвам, че не ми се изговарят такива грозни думи..такава разлика между двете..имаше и общо- и другата беше много оправна, но чрез използвачество, смукач от класа..
относно интелекта- много знаете, но някак не можете да го поднесете ли, не знам точно как да го определя..все слушате и наблюдавате и няма себеизразяване, а отсрещния опознава от думите предимно, по- малко от делата..затова се получва, че впечатленията от вас са някак бледи, това, което остава в хората след време като спомен..отделно че това с възприемането на собственият интелект, ако въобще може да се нарече комплекс -е и вашата слабост, мястото, където ви хващат не толкова умните и знаещи и връзват поводите..
иначе и аз не съм амбициозна и не искам да съм, така че няма как и да стана..не съм и в другата крайност- просто съм съзерцателен тип, който не иска да поема прекалено голяма отговорност, а само да го оставят да си живее тихо и мирно..
И друго. Не че съм с АС Дева, не се изтъквам изобщо
, напротив - но ние сме маняци на тема здравословно хранене. Също така много внимание обръщаме на подредбата на масата, прибор, нож, вилица, салфетка и всички екстри. Съдовете за хранене също са внимателно подбрани. Едноцветни при всички случаи - светли нюанси. Храним се изключително чисто. Троха няма по покривката. На пода още по-малко. Боравим с нож и вилица винаги ( никога не отхапваме и не гризем и не пием от бутилка). Хапките са малки и дъвчим внимателно и бавно. Не топим! Ауууу като видя някой да топи и всичко ми се обръща!
това не ти е от асц., сигурно ти е от слънцето в дева, защото аз не съм така, не че съм мърлява, но не си развалям рахатлъка заради това, че има трохи, или не са еднакви чиниите, голям праз, важно е настроението, енергията с другите хора, да е вкусно, да е весело..но аз съм си хулиганка де, пия и бирата от бутилка, отхапвам, гриза, топя и въобще влагам много страст в тази дейност, стига да ми е гот и да съм с хора, които обичам или поне харесвам, в противен случай и аз съм дърво..