Здравей Гост

ASC Deva

• 72 Отговора
  • 12099 Прегледи
*

perla

• *
  • 73
Re:ASC Deva
« Отговор #40 -: Октомври 26, 2010, 04:52:04 am »
Момиче съм, с асц Дева и просто около мен има три момичета със същия асц като мен :) И четирите нямаме кой знае колко стабилни връзки, а по-скоро множество опити (неуспешни) за такива.

При толкова чести промени във връзките и все неуспешни.....нещо трябва да не е наред. Емоционални проблеми в къщи, между родителите или между вас и родителите? А дали може една Дева да се примири, че и другите са хора и може да не са перфектни,както им се иска? Изискванията и мрънкането понякога са в повече. А покритие невинаги има.  :-\  Явно липсва самочувствие и се търси начин за избиване на комплекси, щом като изпитват такава нужда от "бройки". Предполагам не всички с асц. Дева са такива, но и аз имам една приятелка, която все не може да си намери половинката.

*

Vision

• 3523
« Отговор #41 -: Октомври 26, 2010, 05:00:20 am »

подкрепям Вижън, въобще не съм маняк на тема здравословно хранене, трохи, топене със залчета,подредба масата, явно огнените ни Слънца в Лъв и Стрелец не са педанти и не си губят времето с дребни детайли,неам нерви за това, бързам, върша по няколко неща в движение, ям бързичко,ако ми е сладко ще си топя , и на одеалце на пикник ще ям,важното е да се насладя на всичко,а тя насладата идва когато не ти се налага да се съобразяваш с етикети и условности,не девешкото, а дивашкото по ме кефи и е по истинско  и  отпускащо , и густо...:mellow:

и огнените слънца и луната в телец, която е по чувствените наслади..а какво по- чувствено от това да ядеш с ръце /печено пиле, примерно/, да се омажеш, да си осмучеш пръстите, да налапаш гърлото на ледено студената бутилка с бира после..то си е почти еротика, като в ''9 седмици и половина''.. ;D ;D ;D е, не става с всеки и пред всеки..колкото е по- близък, толкова е по- чувствено..може да премине и в бурен секс с някой любим човек, само понякога де, да не става рутина.. :-[
иначе на ресторант и ние си режем доматчетата в салатата с нож и вилица, или поне знаем кое с коя ръка се хваща.. :P

п.с. и на мен са ми казвали много, че се храня сладко и им се дояжда на хората като ме гледат.. :-[

Ая, тук все пак говорим за асц. дева, а не за слънце..и не си единственото слънце, имаше и няколко мъже, сигурно четат още, макар че пишат рядко.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #42 -: Октомври 26, 2010, 05:09:00 am »
ще си завивам царицата по цял ден ...

;D Това какво значи?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #43 -: Октомври 26, 2010, 07:55:55 pm »
Ами нали и аз това се чудя и казах, че го отдавам на десц Риби - търсене на идеалния партньор.
Иначе никоя от нас не търси да трупа бройки, всъщност повечето флиртове не стигат доникъде и без това, просто така се получава. И както вече казах, аз съм Везни, така че за себе си си го обяснявам, ама за тях не ми е много ясно. Момичето козирог е и с Луна в Рак и все е с разбито сърце (е, имала е 4-годишна връзка, но след нея нищо трайно). Аз преживявам по-лесно нещата, но фактите са налице - дали от възрастта, дали от друго, ама го няма принцът :)

Иначе при мен си има всичко това - проблеми вкъщи, ниско самочувствие (Дева е скромна, но и неуверена). Но тези неща, особено самочувствието имат значително подобрение. Мога да кажа, че и другите момичета имат такива проблеми, но все пак не съм им в главата, за да знам.

Девата може да се примири, че някой не е идеален, ако го вижда идеален през нейните очи. Аз съм била влюбена веднъж само и не виждах абсолютно никакви недостатъци - бях го качила на пиедестал. Затова и ме изоставиха. Та май се люшкаме в двете крайности - или намираме всевъзможни кусури, или идеализираме.

Говоря от моя личен опит, ако някой не е съгласен, би ми било интересно да сподели.
   Идеализиране на партнъорите имам в началото особено когато съм влюбена,но много бързо падат при мен от пиадестала си и съответно се разочаровам.Осъзнавам,че тази любов за която се говори в романите и гледаме по филмите не съществува и че няма да преживея тази дълбоката, разтърстваща ,поглъщаща,споделена и истинска.Не и в този живот със сигурност.Заради това съм правила компромиси и съм била с хора,които не обичам :(
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

« Отговор #44 -: Октомври 26, 2010, 09:34:23 pm »
И на мен така ми говореше една приятелка на сестра ми докато не се е запознала с бъдещия и приятел, допреди не вярвала в любов от пръв поглед докато не го видяла и не го почувствала по нейните думи..
Жената е на 30 години приятеля и е със 7 по-млад ;D
Случайно в синастрията им нейната Венера е в тригон с неговия Нептун(не се знае обаче часът му на раждане), като при това Венера и е управител на асцендента, Слънцето е Везни, а Венера е в Дева 12-и дом.
   В синастрията Венера тригон Нептун си е хубаво да го имаш.В моя натал Венерата е в квинконс с Нептун и квадратура с Плутона така ,че с всички хора по-малки и по-големи около мен са валидни същите аспекти.Карма.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Vision

• 3523
« Отговор #45 -: Октомври 27, 2010, 02:41:45 am »

Идеализиране на партнъорите имам в началото особено когато съм влюбена,но много бързо падат при мен от пиадестала си и съответно се разочаровам.Осъзнавам,че тази любов за която се говори в романите и гледаме по филмите не съществува и че няма да преживея тази дълбоката, разтърстваща ,поглъщаща,споделена и истинска.Не и в този живот със сигурност.Заради това съм правила компромиси и съм била с хора,които не обичам :(

и аз тази мантра си припявам, ама ето сега бяхме с колеги да вечеряме в нашата кръчмичка и има нов сервитьор, само като се замота покрай нас и ми се изплъзна- леле!!..после го разпитаха- скорпион, ест., на външен вид е на 20 и няколко..е това е..има си хора, които просто като се приближат и знаеш, че с тях би станало нещо изключително /в някой друг живот де/, в този е само естетическа наслада да го наблюдаваш как се движи като хищник и излъчва страст без да го осъзнава дори, защото е такъв срамежлив и непохватен, че..просто не трябва да се казва никога.. :P

*

holanda

« Отговор #46 -: Октомври 27, 2010, 04:01:50 am »
 естетическа наслада да го наблюдаваш как се движи като хищник и излъчва страст без да го осъзнава дори, защото е такъв срамежлив и непохватен, че..просто не трябва да се казва никога.. :P

мислиш ли,че не знаят..Ако става дума за Скорпионско Cлънце,наистина усещат,когато жената прояви любопитство.И ако не се усетиш навреме,ще те завърти в някоя емоционална игричка.Това лято имах следната случка-
с един приятел хапвахме в малко кръчме /като си бях в бг,признавам,много манджи изядох,просто толкова ми липсваше вкуса на мазен доматен сос с разни мръвчици и изобщо традиционната ни кухня/..а нашия сервитьор ,очевидно скучаещ,реши да ме светне за тънкостите на тайното ухажване. На пръв поглед го гледаш симпатичен,добричък,с интересни маниери,нямащ нищо общо с момците,излъчващи агресивен сексапил.И си мислиш..как му светят очичките на това момче /да поясня, предпочитам да прочета нещо,отколкото да седна да се свалям ей така,за кефа.И когато видя,че някои ме дебне,започвам да се нервирам../
Обаче този имаше страшен стил,просто го признах.Очевидно имаше подход , виждаше се,че се оставя на импулса,контролираше се,но се въртеше достатъ4но често,за да сигнализира за интереса си.Тук разказвам начина ,по които флиртуvаше,защото ми направи впечатление- начинa.Това,което мен лично ме провокира беше,че не даваше вид на вещ в свалките и със сигурност не може да кажеш,че ги търси.И същевременно имаше невероятен усет и присъствие.И достатъ4но самоуверен,за да рискува,когато виждаше,че съм с друг/които ми беше само приятелче,но страничен човек не би се досетил/.Докато ни взимаше поръ4ката,на мен ми говореше с галещ глас,това няма как не го забележа.При повечето ме дразни,но на този добре му кореспондираше с излъчването.

като обслужваше други маси,поглеждаше към нас,правеше се на срамежлив и си отместваше погледа,но като заставаше на по-отдалечено място,си позволявашe погледи,да ми говори с очи..абе много ловко го играеше на току-що влюбил се.В един момент започнах да се изнервям,все пак осъзнавах какво се случва и реших да му бия контрата и да приключа нещата.Тръгнах към wc-то,той ме заговори,пак галещ глас и защото бях афектирана от ситуацията,тонът ми не беше от най-ласкавите.Много исках да му разбера Слънчевия знак.Начина,по които се опитваше да поеме контрол над мен /сензитивна съм и ги усещам тези/,ми беше интересен,изнервях се,но все пак успя да ми събуди любопитството.Зададох му въпроса директно,все пак не ми беше важен и нямаше да го видq повече.
И какво мислиш се оказа? Срамежливото момче,което не изпитваше притеснение да ме сваля,докато съм с друг ,което се опитваше да ми спечели доверието и го даваше бавно-бавно?
Скорпuонче.
Тези явно усещат всичко и наистина поддърjaт някакъв контрол /аз го усещах..във въздуха..като вибрационни вълни/

--извинявам се,че пиша в отдел Деви,но като  написа това за сервитьорчето ме подсети за този случай.

« Последна редакция: Октомври 27, 2010, 05:45:02 am от жълтолилава »

*

Vision

• 3523
« Отговор #47 -: Октомври 27, 2010, 04:17:31 am »

мислиш ли,че не знаят..Ако става дума за Скорпионско Cлънце,наистина усещат,когато жената прояви любопитство.И ако не се усетиш навреме,ще те завърти в някоя емоционална игричка.

е да, права си за всичко, което си написала за тях..попадала съм в капаните им, но ми е било приятно..с тях не е много ясно кой е жертвата и кой е хищника и това е интересна игра на смяна на ролите и неопределеност..но в случая говорим за едно чавенце, първи работен ден, старае се детето, не е някакъв обект, който да се оглежда с цел бъдещи ползи, просто хубавото си е хубаво..представих си слънце съвпад плутон в скорпион и други такива хубавинки, черната чуплива коса и зелените очи в стил Ален Делон /на младини/ бяха само още една екстра..абе няма да остане момчето гладно, усещам че скоро ще има наплив от женки, жадни да го зяпат похотливо.. ;D ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #48 -: Октомври 27, 2010, 04:24:11 am »
Къде ги намирате тези риби и скорпиони? :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #49 -: Октомври 27, 2010, 04:38:07 am »

моя датчик е десц. и У7.. :-[

а къде- искаш да ти кажа къде работи ли?? :49:

*

holanda

« Отговор #50 -: Октомври 27, 2010, 04:47:58 am »

не е някакъв обект, който да се оглежда с цел бъдещи ползи, просто хубавото си е хубаво..представих си слънце съвпад плутон в скорпион и други такива хубавинки, черната чуплива коса и зелените очи в стил Ален Делон /на младини/ бяха само още една екстра..абе няма да остане момчето гладно, усещам че скоро ще има наплив от женки, жадни да го зяпат похотливо.. ;D ;D ;D

сервитьора,за които писах също не беше сваляч,просто аз не обичам да се свалям с някого и вложих емоция в написаното,тъи като с този правех точно това.А и беше много готин,но по онзи начин..все едно сам не знае ,че е приятен.Но аз съм недоверчива и предпочитам да мисля,че това е само за заблуда на противника  ;D

*

holanda

« Отговор #51 -: Октомври 27, 2010, 04:51:25 am »

аз съм с У7 в Овен,но Слънцето и Марса са в 12 дом.Овнета нямам в тайните мемоари,но Риби се навъртат.А Скорпионите сигурно ми се мяткат на Венерата,не ги знам.

*

Vision

• 3523
« Отговор #52 -: Октомври 27, 2010, 05:10:28 am »

сервитьора,за които писах също не беше сваляч,просто аз не обичам да се свалям с някого и вложих емоция в написаното,тъи като с този правех точно това.А и беше много готин,но по онзи начин..все едно сам не знае ,че е приятен.Но аз съм недоверчива и предпочитам да мисля,че това е само за заблуда на противника  ;D

може и да не е за заблуда..мъжете скорпиони май сексуално се развиват по- късно от другите зодии..поне преди беше така, сега като са младите с плутон в скорпион, не знам как е, нямам поглед, но мисля, че започват по- късно и дълго време не са много обиграни..след 30 като че ли са най- активни, а най- мощни са дори след 40, тогава са в най- голямата си сила и то осъзната, мачкат наред.. ;) а след 40 повечето други мъже вече са превалили пика си..

жените скорпион които познавам не са така, те пък често се женят млади и то рядко за свестни типове /или подходящи за тях/..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #53 -: Ноември 15, 2010, 02:41:52 am »
Как може да са толкова дребнави притежателите на АСЦ- Дева? :-\ :rolleyes: :o :o :o
Важен ли е според Вас градуса на АСЦ? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Ноември 15, 2010, 09:39:03 pm »
Всички с АСЦ Дева, които познавам са сметкаджии на дребно, но пък там където се наблюдава повече огИн сякаш е по-добре, ако слънцето е Лъв примерно, или Юпитер е в Стрелец някак е по-добре, но пък статса на егото се качва. ;D

Да , точно на дребно... :unsure:А , ако слънцето е рачешко :rolleyes:?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Ноември 15, 2010, 09:45:43 pm »
Значи според теб , Меркурий ги кара да играят на дребно и ако има силен сатурн би било още по-плачевно....Та дори и да е огнено слънцето :rolleyes:...

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Ноември 15, 2010, 11:08:08 pm »
Със сигурност има изключения, но да.

0-10* УПР. МЕРКУРИЙ
10-20*САТУРН
20-30*ВЕНЕРА

При втората декада ще е най-изразено....А и аспектите...Дребнав е Сатурн , защото обича реда и дисциплината...
Ми , да...еврика  ;D и като наместя декадата на слънцето в козирог , ми се оформя пейзажа.... :blink:
Мерси Крис , размърдах си мозъчето с твоя помощ! :kissd:

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Ноември 15, 2010, 11:19:50 pm »
Сатурн и Меркурий са двете планети, които символизират именно точността на нещата, както и придобиването на нови умения с упоритост, отговорност, търпение. Проблема се явява, че когато се появят ред и дисциплина, почва да се цепи стотинката на 2. ;D 

За Бога Крис , това въобще не е в приоритети на тая хвърката гад! ;D ;D
Той би могъл да бъде точен в Козирог в Телец , в Дева ...,но на други места -забрави! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Ноември 15, 2010, 11:32:12 pm »
В комбинация със Сатурн няма де да иде, няма да ги запложда всичкитете на куп, а всеки по отделно. ;D
Все пак мисля, че му е в приоритетите, щото иначе шестия дом къде отиде, та се запиля някъде. ;D

Под комбинация какво разбираме?
Мунданен 6-ти..., :rolleyes: :unsure: , това си е слугински дом...Каква е връзката? :-\ Не те хващам.... ;) ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Ноември 16, 2010, 12:43:28 am »
Щедър казваш....
Упр. на асц е в 12-ти , както и диспозитора на Упр.
Слънцето е огнено в 11-ти дом...Пича има влиятелни приятели и е готов да направи всичко за тях с цената на тънките сметки :rolleyes: ;D.