естетическа наслада да го наблюдаваш как се движи като хищник и излъчва страст без да го осъзнава дори, защото е такъв срамежлив и непохватен, че..просто не трябва да се казва никога.. 
мислиш ли,че не знаят..Ако става дума за Скорпионско Cлънце,наистина усещат,когато жената прояви любопитство.И ако не се усетиш навреме,ще те завърти в някоя емоционална игричка.Това лято имах следната случка-
с един приятел хапвахме в малко кръчме /като си бях в бг,признавам,много манджи изядох,просто толкова ми липсваше вкуса на мазен доматен сос с разни мръвчици и изобщо традиционната ни кухня/..а нашия сервитьор ,очевидно скучаещ,реши да ме светне за тънкостите на тайното ухажване. На пръв поглед го гледаш симпатичен,добричък,с интересни маниери,нямащ нищо общо с момците,излъчващи агресивен сексапил.И си мислиш..как му светят очичките на това момче /да поясня, предпочитам да прочета нещо,отколкото да седна да се свалям ей така,за кефа.И когато видя,че някои ме дебне,започвам да се нервирам../
Обаче този имаше страшен стил,просто го признах.Очевидно имаше подход , виждаше се,че се оставя на импулса,контролираше се,но се въртеше достатъ4но често,за да сигнализира за интереса си.Тук разказвам начина ,по които флиртуvаше,защото ми направи впечатление- начинa.Това,което мен лично ме провокира беше,че не даваше вид на вещ в свалките и със сигурност не може да кажеш,че ги търси.И същевременно имаше невероятен усет и присъствие.И достатъ4но самоуверен,за да рискува,когато виждаше,че съм с друг/които ми беше само приятелче,но страничен човек не би се досетил/.Докато ни взимаше поръ4ката,на мен ми говореше с галещ глас,това няма как не го забележа.При повечето ме дразни,но на този добре му кореспондираше с излъчването.
като обслужваше други маси,поглеждаше към нас,правеше се на срамежлив и си отместваше погледа,но като заставаше на по-отдалечено място,си позволявашe погледи,да ми говори с очи..абе много ловко го играеше на току-що влюбил се.В един момент започнах да се изнервям,все пак осъзнавах какво се случва и реших да му бия контрата и да приключа нещата.Тръгнах към wc-то,той ме заговори,пак галещ глас и защото бях афектирана от ситуацията,тонът ми не беше от най-ласкавите.Много исках да му разбера Слънчевия знак.Начина,по които се опитваше да поеме контрол над мен /сензитивна съм и ги усещам тези/,ми беше интересен,изнервях се,но все пак успя да ми събуди любопитството.Зададох му въпроса директно,все пак не ми беше важен и нямаше да го видq повече.
И какво мислиш се оказа? Срамежливото момче,което не изпитваше притеснение да ме сваля,докато съм с друг ,което се опитваше да ми спечели доверието и го даваше бавно-бавно?
Скорпuонче.
Тези явно усещат всичко и наистина поддърjaт някакъв контрол /аз го усещах..във въздуха..като вибрационни вълни/
--извинявам се,че пиша в отдел Деви,но като написа това за сервитьорчето ме подсети за този случай.