Ako iskaw da чуеш прям и истински отговор питай Стрелец! 
Ето, това не харесвам на Стрелеца.. Не се страхувам от отговора. Но колко е обективен? Това е истината на Стрелеца, която много може да се разминава с действителността. Предпочитам да контактувам с тактични хора ( може да са подмолни и интриганти - то им е за главите), но предпочитам такта и дипломацията ( курвенската работа
).
Ако някой се допита до мен и иска директен отговор , аз ще го завъртя от 100 посоки, да го обмисля по начин да не го засегна или най-малкото да не се почувства зле. Ако ме настъпят лично, и стане системно, търпението ми започва да се изчерпва, тогава стрелям, чак ми дожалява за човека отсреща. Случва се, да отида и да го прегърна, защото виждам едно оклюмано лице, жал ми става
Е,те Стрелците не искат да наранят някого,просто си казват,каквото мислят,какво му е лошото?
Аз по принцип внимавам какво говоря,но колкото и да внимавам,често ми се случва да изразя това,което ми е дошло на уста от душа без много да му мисля.Вярно е,че понякога чак прекалявам,ама какво да направя?!
Не обичам някой да премисля хиляди пъти как да ми каже нещо,хубав е жеста,но понякога така се прикрива истината и емоциите и не е никак истинско,поне за мен :blink: