Здравей Гост

Кой е любимия Ви слънчев знак

• 135 Отговора
  • 21004 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Кой е любимия Ви слънчев знак
« -: Октомври 24, 2010, 04:03:41 am »
Та...., кой е знака , който Ви допада и защо? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

jinom

• **
  • 1753
Re:Кой е любимия Ви слънчев знак
« Отговор #1 -: Октомври 24, 2010, 04:05:14 am »

Гласувах за себе си, както винаги.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Октомври 24, 2010, 04:14:41 am »

Гласувах за себе си, както винаги.  ;D

И знам защо? :wink2:
Трудно , ще ти пипнем знака....Видял си опцията! :rolleyes:
Ах тииии....Биг Брадър! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Октомври 24, 2010, 04:34:16 am »
Скорпион...., топъл..., леден ....горещият! Силния , магнетичния ....дълбокия....
Потъваш , искаш още повече и повече...умее с поглед да направи това , което някой слънца правят с ръце :rolleyes: , други с устни....

Но...и Риби...., мистици, любовни , сякаш изгубени в океана...самотни ..... :blink:

При мен е по две- дсц- близнаци! :angry: ;D

*

holanda

« Отговор #4 -: Октомври 24, 2010, 04:39:54 am »
аз нали съм на принципа 2-3-4,ще кажа 3 те си любими Слънца-
1-Водолей
2-Риби
3-Скорпион или Стрелец   ;D/на Скорпиона не се кефя вече толкова/

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Октомври 24, 2010, 04:46:35 am »
http://www.youtube.com/watch?v=YvnWdDTqX0o&feature=related

;D

Posledno Lilavka....май ще кажеш: хей стрелецо! Стреляй или си върви! :P ;D

« Отговор #6 -: Октомври 24, 2010, 04:54:31 am »
Аз си залагам на изпитаното и огненно - Стрелец  :P
« Последна редакция: Октомври 24, 2010, 05:01:27 am от Last_Kiss »

*

holanda

« Отговор #7 -: Октомври 24, 2010, 04:57:37 am »
http://www.youtube.com/watch?v=YvnWdDTqX0o&feature=related

;D

Posledno Lilavka....май ще кажеш: хей стрелецо! Стреляй или си върви! :P ;D

харесвам кака Sher  :86:
ярък индивидуалист,прай си квот си иска  :72:
мен такива ме печелят завинаги   :rolleyes: :rolleyes:

« Отговор #8 -: Октомври 24, 2010, 04:59:12 am »
Козирог - сериозни, почтени, честни, отдадени и се разбирам отлично с тях. :wub: И имат много тънко чувство за хумор.

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #9 -: Октомври 24, 2010, 05:08:42 am »
Гласувах за Лъв - топъл, сърдечен, щедър, не издребнява. И може би най-важната причина е, че може да понесе да му отупаш праха от козината без да се засегне - не обичам докачливите и чупливи Слънца.
Харесвам и собственото си Слънце - Стрелец. Кой не би го харесал - то търпеливост, постоянство, тактичност, чувствителност, трудолюбивост .....  ;D

« Отговор #10 -: Октомври 24, 2010, 05:11:33 am »
Гласувах за Лъв - топъл, сърдечен, щедър, не издребнява. И може би най-важната причина е, че може да понесе да му отупаш праха от козината без да се засегне - не обичам докачливите и чупливи Слънца.
Харесвам и собственото си Слънце - Стрелец. Кой не би го харесал - то търпеливост, постоянство, тактичност, чувствителност, трудолюбивост .....  ;D

Абе и аз харесвам Лъвове,ама са арогантни и егоистични,малко прекаляват с гордоста,това много ме дразни,имат се за твърде много,иначе харесвам борбеността им и това,че постигат,каквото решат.
А за Стрелеца няма да споря,от един отбор сме,кажи ти от ноемврийските или декемврийските си?  :rolleyes:

« Отговор #11 -: Октомври 24, 2010, 05:21:02 am »
Точно тактичност не бих казала. Но има много прямота, което е много по-хубаво от тактичност. ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Октомври 24, 2010, 05:25:44 am »
Точно тактичност не бих казала. Но има много прямота, което е много по-хубаво от тактичност. ;)

Ako iskaw da чуеш прям и истински отговор питай Стрелец! ;)

« Отговор #13 -: Октомври 24, 2010, 05:29:38 am »
Аз пък не харисвам никой знак толкова много, че да кажа, че ми е любим  ;D Или по-скоро имам проблем с това, че да кажеш, че ти е любим означава да е един, а аз не обичам избор от един  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Октомври 24, 2010, 05:30:46 am »

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #15 -: Октомври 24, 2010, 05:33:11 am »
Last kiss, от ноемврийските съм, на една идея от съвпад с Антарес.

Mirabella, всъщност иронизирах Стрелеца - той няма нито едно от изброените качества и често е упрекван от по-сериозните знаци. Но разбира се, компенсира с оптимизъм, прямота, целеустременост, великодушие, благородство, бързина (на ума и на краката, ако трябва да се измъкне от някаква заплетена ситуация) - само да има кой да го понесе :)

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #16 -: Октомври 24, 2010, 05:34:50 am »
Нещо не ми се публикува отговора - за Стрелец гласувах. Слабост са ми определено.

« Отговор #17 -: Октомври 24, 2010, 05:34:58 am »

Ako iskaw da чуеш прям и истински отговор питай Стрелец! ;)

Ето, това не харесвам на Стрелеца.. Не се страхувам от отговора. Но колко е обективен? Това е истината на Стрелеца, която много може да се разминава с действителността. Предпочитам да контактувам с тактични хора ( може да са подмолни и интриганти - то им е за главите), но предпочитам такта и дипломацията ( курвенската работа  ;D ).

Ако някой се допита до мен и иска директен отговор , аз ще го завъртя от 100 посоки, да го обмисля по начин да не го засегна или най-малкото да не се почувства зле.  Ако ме настъпят лично, и стане системно, търпението ми започва да се изчерпва, тогава стрелям, чак ми дожалява за човека отсреща. Случва се, да отида и да го прегърна, защото виждам едно оклюмано лице, жал ми става  :'(

Е,те Стрелците не искат да наранят някого,просто си казват,каквото мислят,какво му е лошото?
Аз по принцип внимавам какво говоря,но колкото и да внимавам,често ми се случва да изразя това,което ми е дошло на уста от душа без много да му мисля.Вярно е,че понякога чак прекалявам,ама какво да направя?!
Не обичам някой да премисля хиляди пъти как да ми каже нещо,хубав е жеста,но понякога така се прикрива истината и емоциите и не е никак истинско,поне за мен  :blink:

*

holanda

« Отговор #18 -: Октомври 24, 2010, 05:35:05 am »
http://www.youtube.com/watch?v=loWXMtjUZWM

:( :blink: :wub:

Аурорка,не и се хващай,днес си е наумила да прелъстява Везните с песни  :P
принципа 2-3-4- винаги работи  ;D

« Отговор #19 -: Октомври 24, 2010, 05:36:42 am »
Постнало се е случайно след моя пост май  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.